φίλε, ο Λαυρεντιάδης είναι γνωστό φίδι. Αλλά πλέον δεν έχει κανένα μέρος της Θρύλος πια. Έτσι νομίζω (δεν ειμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ο Μαρινάκης ελέγχει το απόλυτο)
αλλά αυτά δεν είναι του Κοσκωτά
του Κοσκωτά τα είχε διακανονίσει και αποπληρώσει ο Κόκκαλης
και (είμαστε η μοναδική ομάδα) που είχε εντός της διοίκησης μόνιμο ελεγκτή για να δίνονται τα λεφτά στο δημόσιο σύμφωνα με το διακανονισμό.
Δεν λέει κανέις πως ο Ολυμπιακός είναι η άγια ομάδα - τουναντίον έχω πει πολλές φορές πως όλο το ποδόσφαιρο (χωρίς καμία εξαίρεση ομάδας) είνια σάπιο και διευθαρμένο.
Όποιος λέει το αντίθετο βγάζοντας την ομάδα του απέξω είναι το λιγότερο μαλάκας και το περισσότερο συμμετέχει στην ιστορία με κάποιο τρόπο.
Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι πριν από 5 χρόνια ακόμα και με τις ομάδες Β κατηγορίας.
και όταν λέμε σταμάτησα, μιλάμε έριξα πέτρα.
Για τον Λαυρεντιάδη μου είχε πει ένας αρχιμηχανικός πριν κανένα 3άρι χρόνια πως αν του δώσεις το χέρι σου για να τον χαιρετίσεις καλό θα είναι μετά να μετρήσεις τα δάκτυλα σου. Όπως είπα δε ξέρω αν είναι στη Θρύλος Α.Ε ή αν έχει μπει στη Καραισκάκη. Αυτό που γνώριζα πριν κανένα 2 χρόνια ήταν πως είχε μπει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα του ΟΣΦΠ. Τώρα αν εξαγοράστικε το ποσοστό του από τον Μαρινάκη δε το ξέρω.
Δες και το δημοσίευμα για τα λεφτά
Το... φάντασμα του Κοσκωτά!
Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά η υπόθεση «Κοσκωτάς-Τράπεζα Κρήτης» συνεχίζει να... ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό που κινδυνεύει να πληρώσει 40 εκ. ευρώ!
Οι παλιότεροι φυσικά και θα θυμούνται το σκάνδαλο Κοσκωτά που απασχόλησε για πολλά χρόνια όλη την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και την σχέση που είχε ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την τότε τράπεζα Κρήτης. Τα χρόνια πέρασαν, όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει μπει στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά αντίθετα παραμένει ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους «ερυθρόλευκους» και την εκάστοτε διοίκηση τους. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά απόφασης του Εφετείου!
Αυτή η απόφαση είναι... καταπέλτης για τους πρωταθλητές Ελλάδος καθώς αν τεθεί σε ισχύει τότε θα πρέπει να καταβάλλουν στην παλιά τράπεζα Κρήτης (σ.σ που έχει πλέον απορροφηθεί από την Eurobank) το... αστρονομικό ποσό των 40 εκατ. Ευρώ, που καταλαβαίνει κανείς ότι ειδικά σε τέτοια εποχή είναι... απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα που δεν λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.
Το τεράστιο αυτό ποσό, είναι χρήματα τα οποία φυσικά αφορούν το... θυελλώδης πέρασμα του Γιώργου Κοσκωτά, τόσο από την τράπεζα Κρήτης, όσο φυσικά και από τον Ολυμπιακό!
Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες, ενώ η κύρια δίκη έχει οριστεί να γίνει σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στρέφεται κατά της απόφασης του Εφετείου, αλλά και κατά της παλιάς τράπεζας Κρήτης.
Άρα μιλάμε καθαρά για πεσκέσι που σας έχει αφήσει πίσω ο Κοσκωτάς, και που 20 χρόνια μετά ακόμα δεν έχετε αποπληρώσει
Όντως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες που ανήκουν στη κατηγορία "μεγάλες" είναι μέχρι το κεφάλι στα σκατά. Δε το αρνήθηκα. Εξάλλου έχω δηλώσει παααααααααααααρα πολλές φορές πως το 2004 ήταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να ξεκινήσει από το 0, μη μπαίνοντας στο 44, να έπεφτε Δ εθνική και να ξεκινούσε με νέες πιο υγιείς βάσεις να χτίζει. Θα έφευγαν και όλοι οι γιαλατζί ΑΕΚάρες που πάνε γήπεδο για να τα σπάσουν, και γενικά θα φαινόταν ποιος είναι ΑΕΚ και ποιος "ΑΕΚ". Άλλο όμως αυτό, άλλο αυτό που λέει ο Χριστίδης. Ότι τα λεφτά που έχει πάρει ο Ψωμιάδης από την ΑΕΚ ΔΕ πρέπει να επιστρααφούν στην ΑΕΚ αλλά να δωθούν στο Ελληνικό δημόσιο!!! Όταν κλέβεις μια εταιρεία και τα λεφτά τα βρίσκουν τα λεφτά επιστρέφουν στην εταιρεία ασχέτος με το αν αυτή χρωστάει στο δημόσιο ή όχι. ΦΥΣΙΚΑ και το δημόσιο αν και εφόσον αν η εταιρεία χρωστάει σε αυτό μπορεί να διεκδικήσει και αυτό τα λεφτά του.