Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλά ΑΕΚούγεννα! http://[URL unfurl="true"]www.aek365.gr/imgs/santa_claus2.png[/img[/URL]]

Εύχομαι σε όλα τα αδέρφια υγεία και ευτυχία και στην μεγαλύτερη και πιο περήφανη ομάδα του πλανήτη να μας κάνει πάντα χαρούμενους.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Χρονια πολλα αδερφια!καλα ΑΕΚουγεννα!  :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα λεφτα που χρωσταει ο γαυρος επι κοσκωτα στο δημοσιο ποτε θα δοθουν;
αυτά έχουνε δοθεί ήδη
και ο Κοσκωτάκος μπήκε και φυλάκα

όταν μπαρκάρεις να ενημερώνεσαι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτά έχουνε δοθεί ήδη
και ο Κοσκωτάκος μπήκε και φυλάκα

όταν μπαρκάρεις να ενημερώνεσαι
Όχι όλα. Πριν από κανένα μήνα είχα βρει άρθρο στη γκαζέτα (αν δε κάνω λάθος, και το έχω ανεβάσει και εδώ) με μια απόφαση για 40εκ ευρώ που πρέπει να δώσει ο ΟΣΦΠ στην τράπεζα Κρήτης (και βασική στη διάδοχο τράπεζας αυτής) λόγο της παράνομης μεταφοράς χρημάτων από τα ταμεία της τράπεζας προς αυτά του ΟΣΦΠ. Και αν δε κάνω λάθος γίνεται και έρευνα για το σε ποια ταμεία πήγαν τα 700μύρια που "δανείστικε" ο Λ. Λαυρεντιάδης (αλλίως και Λούα Λούα). Και αν δε κάνω λάθος (γιατί κάτι τέτοιο είχα διαβάσει) ο Λαυρεντιάδης έχει μέρος της Θρύλος Α.Ε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι όλα. Πριν από κανένα μήνα είχα βρει άρθρο στη γκαζέτα (αν δε κάνω λάθος, και το έχω ανεβάσει και εδώ) με μια απόφαση για 40εκ ευρώ που πρέπει να δώσει ο ΟΣΦΠ στην τράπεζα Κρήτης (και βασική στη διάδοχο τράπεζας αυτής) λόγο της παράνομης μεταφοράς χρημάτων από τα ταμεία της τράπεζας προς αυτά του ΟΣΦΠ. Και αν δε κάνω λάθος γίνεται και έρευνα για το σε ποια ταμεία πήγαν τα 700μύρια που "δανείστικε" ο Λ. Λαυρεντιάδης (αλλίως και Λούα Λούα). Και αν δε κάνω λάθος (γιατί κάτι τέτοιο είχα διαβάσει) ο Λαυρεντιάδης έχει μέρος της Θρύλος Α.Ε....
φίλε, ο Λαυρεντιάδης είναι γνωστό φίδι. Αλλά πλέον δεν έχει κανένα μέρος της Θρύλος πια. Έτσι νομίζω (δεν ειμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ο Μαρινάκης ελέγχει το απόλυτο)
αλλά αυτά δεν είναι του Κοσκωτά
του Κοσκωτά τα είχε διακανονίσει και αποπληρώσει ο Κόκκαλης
και (είμαστε η μοναδική ομάδα) που είχε εντός της διοίκησης μόνιμο ελεγκτή για να δίνονται τα λεφτά στο δημόσιο σύμφωνα με το διακανονισμό.

Δεν λέει κανέις πως ο Ολυμπιακός είναι η άγια ομάδα - τουναντίον έχω πει πολλές φορές πως όλο το ποδόσφαιρο (χωρίς καμία εξαίρεση ομάδας) είνια σάπιο και διευθαρμένο.
Όποιος λέει το αντίθετο βγάζοντας την ομάδα του απέξω είναι το λιγότερο μαλάκας και το περισσότερο συμμετέχει στην ιστορία με κάποιο τρόπο.

Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι πριν από 5 χρόνια ακόμα και με τις ομάδες Β κατηγορίας.
και όταν λέμε σταμάτησα, μιλάμε έριξα πέτρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φίλε, ο Λαυρεντιάδης είναι γνωστό φίδι. Αλλά πλέον δεν έχει κανένα μέρος της Θρύλος πια. Έτσι νομίζω (δεν ειμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ο Μαρινάκης ελέγχει το απόλυτο)
αλλά αυτά δεν είναι του Κοσκωτά
του Κοσκωτά τα είχε διακανονίσει και αποπληρώσει ο Κόκκαλης
και (είμαστε η μοναδική ομάδα) που είχε εντός της διοίκησης μόνιμο ελεγκτή για να δίνονται τα λεφτά στο δημόσιο σύμφωνα με το διακανονισμό.

Δεν λέει κανέις πως ο Ολυμπιακός είναι η άγια ομάδα - τουναντίον έχω πει πολλές φορές πως όλο το ποδόσφαιρο (χωρίς καμία εξαίρεση ομάδας) είνια σάπιο και διευθαρμένο.
Όποιος λέει το αντίθετο βγάζοντας την ομάδα του απέξω είναι το λιγότερο μαλάκας και το περισσότερο συμμετέχει στην ιστορία με κάποιο τρόπο.

Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι πριν από 5 χρόνια ακόμα και με τις ομάδες Β κατηγορίας.
και όταν λέμε σταμάτησα, μιλάμε έριξα πέτρα.

Για τον Λαυρεντιάδη μου είχε πει ένας αρχιμηχανικός πριν κανένα 3άρι χρόνια πως αν του δώσεις το χέρι σου για να τον χαιρετίσεις καλό θα είναι μετά να μετρήσεις τα δάκτυλα σου. Όπως είπα δε ξέρω αν είναι στη Θρύλος Α.Ε ή αν έχει μπει στη Καραισκάκη. Αυτό που γνώριζα πριν κανένα 2 χρόνια ήταν πως είχε μπει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα του ΟΣΦΠ. Τώρα αν εξαγοράστικε το ποσοστό του από τον Μαρινάκη δε το ξέρω.

Δες και το δημοσίευμα για τα λεφτά
Το... φάντασμα του Κοσκωτά!

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά η υπόθεση «Κοσκωτάς-Τράπεζα Κρήτης» συνεχίζει να... ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό που κινδυνεύει να πληρώσει 40 εκ. ευρώ!

Οι παλιότεροι φυσικά και θα θυμούνται το σκάνδαλο Κοσκωτά που απασχόλησε για πολλά χρόνια όλη την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και την σχέση που είχε ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την τότε τράπεζα Κρήτης. Τα χρόνια πέρασαν, όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει μπει στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά αντίθετα παραμένει ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους «ερυθρόλευκους» και την εκάστοτε διοίκηση τους. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά απόφασης του Εφετείου!

Αυτή η απόφαση είναι... καταπέλτης για τους πρωταθλητές Ελλάδος καθώς αν τεθεί σε ισχύει τότε θα πρέπει να καταβάλλουν στην παλιά τράπεζα Κρήτης (σ.σ που έχει πλέον απορροφηθεί από την Eurobank) το... αστρονομικό ποσό των 40 εκατ. Ευρώ, που καταλαβαίνει κανείς ότι ειδικά σε τέτοια εποχή είναι... απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα που δεν λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Το τεράστιο αυτό ποσό, είναι χρήματα τα οποία φυσικά αφορούν το... θυελλώδης πέρασμα του Γιώργου Κοσκωτά, τόσο από την τράπεζα Κρήτης, όσο φυσικά και από τον Ολυμπιακό!

Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες, ενώ η κύρια δίκη έχει οριστεί να γίνει σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στρέφεται κατά της απόφασης του Εφετείου, αλλά και κατά της παλιάς τράπεζας Κρήτης.

Άρα μιλάμε καθαρά για πεσκέσι που σας έχει αφήσει πίσω ο Κοσκωτάς, και που 20 χρόνια μετά ακόμα δεν έχετε αποπληρώσει

Όντως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες που ανήκουν στη κατηγορία "μεγάλες" είναι μέχρι το κεφάλι στα σκατά. Δε το αρνήθηκα. Εξάλλου έχω δηλώσει παααααααααααααρα πολλές φορές πως το 2004 ήταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να ξεκινήσει από το 0, μη μπαίνοντας στο 44, να έπεφτε Δ εθνική και να ξεκινούσε με νέες πιο υγιείς βάσεις να χτίζει. Θα έφευγαν και όλοι οι γιαλατζί ΑΕΚάρες που πάνε γήπεδο για να τα σπάσουν, και γενικά θα φαινόταν ποιος είναι ΑΕΚ και ποιος "ΑΕΚ". Άλλο όμως αυτό, άλλο αυτό που λέει ο Χριστίδης. Ότι τα λεφτά που έχει πάρει ο Ψωμιάδης από την ΑΕΚ ΔΕ πρέπει να επιστρααφούν στην ΑΕΚ αλλά να δωθούν στο Ελληνικό δημόσιο!!! Όταν κλέβεις μια εταιρεία και τα λεφτά τα βρίσκουν τα λεφτά επιστρέφουν στην εταιρεία ασχέτος με το αν αυτή χρωστάει στο δημόσιο ή όχι. ΦΥΣΙΚΑ και το δημόσιο αν και εφόσον αν η εταιρεία χρωστάει σε αυτό μπορεί να διεκδικήσει και αυτό τα λεφτά του.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρονια πολλα ρεμαλια...να'μαστε καλα να τα χωνουμε ο ενας στον αλλο...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλε αυτό το τραγούδι η ΑΕΚ το πλήρωσε 500000..
Αλήθεια ο Φοίβος έχει βγάλει ποτέ τόσα από άλλο τραγούδι?  :think:
Μεγαλη απάτη ο Ντεμις αλλά δεν είναι μέρα..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σωστα δεν ειναι μερα...παντως το γουσταρω σαν ασμα...δεν εχει σχεση με τις αλλες τις μαλακιες τους υμνους...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Στη σπορντέι διαβάζω "Ο ΣΔΟΕ πιστοποιεί πως τα 21εκ ευρώ (από τα 150εκ των "παγωμένων" λογαριασμών της οικογένειας) έχουν σχέση με τη θητεία του Μάκη στην ΑΕΚ"

21 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!! Δε ξέρω πότε θα τα πάρει η ομάδα (ελπίζω σήμερα να μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο) αλλά μπορεί να αντιληφθεί και ο πιο ηλίθιος πως με αυτά τα λεφτά η ομάδα ΟΧΙ μόνο ξεχρεώνει τα μέχρι τώρα χρωστούμενα (περίπου 3.5 εκ ευρώ), αλλά μπορεί να καλύψει και μεγάλο μέρος του χρέους της. Και φυσικά ΑΛΛΑΖΕΙ επίπεδο. Μπαίνει καθαρα στο φέιρ πλέι της ΟΥΕΦΑ χωρίς τη βοήθεια μετόχων (όπως έχει γίνει με άλλες ομάδες) και φυσικά με πιο μαζεμένα τα οικονομικά της γίνεται πιο ελκυστική (αφού έχει και το χαρτί του γηπέδου). Απλά θα πρέπει να προσέχουμε τον επόμενο "ΑΕΚτζή" που θα παρουσιαστεί.
Καλά δε το συζητάω ΚΑΝ για το που εκτοξεύεται η ομάδα ΑΝ τελικά πάρει 80εκ ευρώ (που λέει ο δικηγόρος της ομάδας, αν και προσωπικά πιστεύω πως αυτό το ποσό δε προκειτε να εκδικαστεί υπερ της ΑΕΚ, γιατί πολύ απλά δεν έχω και τοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη). Με αυτά τα λεφτά ξεχρεώνουμε σε όλους, και γινόμαστε ΙΣΩΣ η ΜΟΝΗ ελληνική ομάδα με τόσο μεγάλο ενεργητικό στους ισολογισμούς της.
Γεια σου ρε Μάκη....άραβα!!!!!!!  :grin:

Υ.Γ Είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, ότι ποσό και αν πάρει η ΑΕΚ θα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο Ντέμη. Κατά κάποιο τρόπο είναι η "προίκα" του κοντού προς την ομάδα, αφού ήταν ο μόνος που κυνήγησε την υπόθεση (και την κυνηγάει ακόμα). Αυτά να τα βλέπουν μερικοί χατζημούσιες που δε βοήθησαν ΚΑΘΟΛΟΥ σ όλη αυτή την υπόθεση

Υ.Γ2 ΑΝ η δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ είχαν κάνει καλά τη δουλεία τους πριν από κανένα δύο χρόνια τα πράγματα θα ήταν πολυυυυυυυυυυυ διαφορετικά. Ας είναι. Προς το παρόν, φτου να μη το ματιάξω, η ομάδα έχει βρει έναν προπονητή που κάνει πολύ καλή δουλεία, έχει καλό κλίμα στ αποδυτήρια, είναι ΑΚΟΜΑ μέσα στο κόλπο και ας έλεγαν μερικοί πως από Νοέμβρη θα βλέπει τη κορυφή με το κιάλι (και εγώ αυτό νόμιζα δε το κρύβω). ΑΝ κάτσει και μια καλή πρώτη δόση των χρημάτων που ΕΚΛΕΨΕ ο Μάκης από την ΑΕΚ και κλείσουν οι τρύπες τότε ΟΛΑ μπορούν να γίνουν. Ακόμα και μια ΠΟΛΥ καλή μεταγραφή.

Υ.Γ3 Ρε ο Αριανός που πήγε; Γιορτάζει το πρωτάθλημα που θα πάρει η ομάδα του ή έχει πάρει σβάρνα όλα τα γήπεδα της Β εθνικής για να δει που θα παίζει του χρόνου;  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aν πάρουμε λεφτά σε αυτήν την ζωή απο τον ψωμιάδη εγω θα γίνω πιγκουίνος  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν δεν γνωριζετε μην λετε μαλακιες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Aν πάρουμε λεφτά σε αυτήν την ζωή απο τον ψωμιάδη εγω θα γίνω πιγκουίνος  :grin:
Κοίτα με αυτό ανοίγει μια τεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααασται κουβέντα. Απλά το γεγονός ότι έχουν βρεθεί 150εκ ευρώ σε λογαριασμούς του Μάκη και συγγενικών του προσώπων και από αυτά το ΣΔΟΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ (το πως μη με ρωτάτε) πως τα 21εκ προέρχονται από την την ΑΡΠΑΓΗ που έκανε ο Μάκης στα ταμεία της ομάδας τη διάρκεια τη προεδρίας του, συν και το "πάγωμα" των λογαριασμών δημιουργούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Δύσκολα να τα πάρουμε πχ αύριο αλλά όπως είπε και ο δικηγόρος ΜΠΟΡΕΙ και μέχρι το τέλος τη σεζόν να τα πάρουμε (τώρα για το ποσό δε ξέρω).
Επίσης δε ξέρω τι γίνεται αν χάσει ο Μάκης. Δηλαδή αν θα πρέπει να δώσει αυτός εντολή για τη μεταφορά χρημάτων ή μπορεί αυτοβούλος κάποιος άλλος να το κάνει έχοντας την απόφαση του δικαστηρίου. Και δε νομίζω πως ο Μάκης θα ασκήσει έφεση. Εξάλλου όπως και στη περίπτωσση Λαυρεντιάδη αν τα επιστρέψει τα λεφτά τότε παυει να διώκεται ποινικά (δε ξέρω αν θα πρέπει να δώσει και τους τόκους μιας και έχουν περάσει και 10 χρόνια). ΛΟΓΙΚΑ ο Μάκης θα κοιτάξει να γλιτώσει χρονάκια στη φυλάκα, και όχι να το τρενάρει και άλλο σε μια περίπτωση μάλιστα που όλα δείχνουν να είναι εναντίων του.
Όπως και να έχει ΟΤΑΝ τα πάρουμε (και υπάρχουμε ακόμα. Γιατί παίζει και αυτό, εκτός και αν ο Νοτιάς- κυρίως- και ο Παππάς αποφασίσουν τώρα που η ομάδα είναι πιο κοντα από ποτέ να πάρουν πολλά λεφτα της κάνουν μια οικονομική διευκόλυνση) η ομάδα στη χειρότερη περίπτωση (γιατί κάπου διάβασα πως παίζει και διακανονισμός. Να πάρει η ομάδα 10εκ ευρώ και να παραιτηθεί απ τα υπόλοιπα. Αν και ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα) βγάζει τη χρονιά με κέρδη και ελπίζει σε ένα κάπως καλύτερο μέλλον. Στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση (και μιλάμε γι αυτή που θα πάρει 80εκ) η ομάδα γίνεται η πιο ελκυστική ομάδα της Ελλάδος. Ξεχρεώνει τους πάντες και τα πάντα, μπαίνει στο φέιρ πλέι της ουέφα ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, και έχει και κεφάλαια για να φτιάξει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ γήπεδο χωρίς ΚΑΝ να χρειάζεται επενδυτες. Με άλλα λόγια ΑΛΛΑΖΕΙ επίπεδο.

Αλλά αυτά όλα είναι ωραία να τα λες και να τα γράφεις. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να ελπίζουμε πως τόσο η διοίκηση όσο και η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα με αυτό ανοίγει μια τεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααασται κουβέντα. Απλά το γεγονός ότι έχουν βρεθεί 150εκ ευρώ σε λογαριασμούς του Μάκη και συγγενικών του προσώπων και από αυτά το ΣΔΟΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ (το πως μη με ρωτάτε) πως τα 21εκ προέρχονται από την την ΑΡΠΑΓΗ που έκανε ο Μάκης στα ταμεία της ομάδας τη διάρκεια τη προεδρίας του, συν και το "πάγωμα" των λογαριασμών δημιουργούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Δύσκολα να τα πάρουμε πχ αύριο αλλά όπως είπε και ο δικηγόρος ΜΠΟΡΕΙ και μέχρι το τέλος τη σεζόν να τα πάρουμε (τώρα για το ποσό δε ξέρω).
Επίσης δε ξέρω τι γίνεται αν χάσει ο Μάκης. Δηλαδή αν θα πρέπει να δώσει αυτός εντολή για τη μεταφορά χρημάτων ή μπορεί αυτοβούλος κάποιος άλλος να το κάνει έχοντας την απόφαση του δικαστηρίου. Και δε νομίζω πως ο Μάκης θα ασκήσει έφεση. Εξάλλου όπως και στη περίπτωσση Λαυρεντιάδη αν τα επιστρέψει τα λεφτά τότε παυει να διώκεται ποινικά (δε ξέρω αν θα πρέπει να δώσει και τους τόκους μιας και έχουν περάσει και 10 χρόνια). ΛΟΓΙΚΑ ο Μάκης θα κοιτάξει να γλιτώσει χρονάκια στη φυλάκα, και όχι να το τρενάρει και άλλο σε μια περίπτωση μάλιστα που όλα δείχνουν να είναι εναντίων του.
Όπως και να έχει ΟΤΑΝ τα πάρουμε (και υπάρχουμε ακόμα. Γιατί παίζει και αυτό, εκτός και αν ο Νοτιάς- κυρίως- και ο Παππάς αποφασίσουν τώρα που η ομάδα είναι πιο κοντα από ποτέ να πάρουν πολλά λεφτα της κάνουν μια οικονομική διευκόλυνση) η ομάδα στη χειρότερη περίπτωση (γιατί κάπου διάβασα πως παίζει και διακανονισμός. Να πάρει η ομάδα 10εκ ευρώ και να παραιτηθεί απ τα υπόλοιπα. Αν και ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα) βγάζει τη χρονιά με κέρδη και ελπίζει σε ένα κάπως καλύτερο μέλλον. Στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση (και μιλάμε γι αυτή που θα πάρει 80εκ) η ομάδα γίνεται η πιο ελκυστική ομάδα της Ελλάδος. Ξεχρεώνει τους πάντες και τα πάντα, μπαίνει στο φέιρ πλέι της ουέφα ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, και έχει και κεφάλαια για να φτιάξει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ γήπεδο χωρίς ΚΑΝ να χρειάζεται επενδυτες. Με άλλα λόγια ΑΛΛΑΖΕΙ επίπεδο.

Αλλά αυτά όλα είναι ωραία να τα λες και να τα γράφεις. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να ελπίζουμε πως τόσο η διοίκηση όσο και η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.
ωραία όλα αυτά αρκεί μεχρι τότε να μην έχει χρεοκοπήσει η ελλαδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γεια σου ρε διομηδη καβλιαρη ...επισης χρονια πολλα...
τα σεβη μου ναυαρχαρα...να εχεις υγεια και συ και οποιος αγαπας...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

«Ετοιμος» ο επενδυτής

Εχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα στοιχεία ο Ελληνας επιχειρηματίας, δεν χρειάζεται χρόνο για ελέγχους και έχει αποφασίσει να μπει στην ΑΕΚ αν όλα πάνε καλά

Η κίνηση των παλιών παραγόντων και παλαιμάχων με μπροστάρη τον Ελληνα επενδυτή, δείχνει πολύ… προχωρημένη. Μάλιστα, η πλευρά του συγκεκριμένου επιχειρηματία αναφέρει ότι δεν χρειάζεται χρόνο για ελέγχους μια και έχει ήδη συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρίας, τα έχει ελέγξει και είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση του για την ΑΕΚ. Εχει αποφασιστεί αν όλα πάνε καλά και επέλθει συμφωνία με την νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να αποπληρωθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας.

Παράλληλα, εκφράζεται εμπιστοσύνη στο έργο και την δουλειά του Νίκου Κωστένογλου στην ομάδα και δεν αποκλείεται να εγκριθεί και μεταγραφική ενίσχυση με 1-2 παίκτες τον Ιανουάριο. Όλα αυτά σαφώς και είναι σχέδια για τον επίδοξο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που με 10 εκατ.ευρώ παίρνει το 51% των μετοχών της εταιρίας.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
«Ετοιμος» ο επενδυτής

Εχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα στοιχεία ο Ελληνας επιχειρηματίας, δεν χρειάζεται χρόνο για ελέγχους και έχει αποφασίσει να μπει στην ΑΕΚ αν όλα πάνε καλά

Η κίνηση των παλιών παραγόντων και παλαιμάχων με μπροστάρη τον Ελληνα επενδυτή, δείχνει πολύ… προχωρημένη. Μάλιστα, η πλευρά του συγκεκριμένου επιχειρηματία αναφέρει ότι δεν χρειάζεται χρόνο για ελέγχους μια και έχει ήδη συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρίας, τα έχει ελέγξει και είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση του για την ΑΕΚ. Εχει αποφασιστεί αν όλα πάνε καλά και επέλθει συμφωνία με την νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να αποπληρωθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας.

Παράλληλα, εκφράζεται εμπιστοσύνη στο έργο και την δουλειά του Νίκου Κωστένογλου στην ομάδα και δεν αποκλείεται να εγκριθεί και μεταγραφική ενίσχυση με 1-2 παίκτες τον Ιανουάριο. Όλα αυτά σαφώς και είναι σχέδια για τον επίδοξο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που με 10 εκατ.ευρώ παίρνει το 51% των μετοχών της εταιρίας.
Ρε συναγωνιστή καί ομοιδεάτη  απο μέρες ήθελα να σε ρωτήσω : ποστάρεις μήπως καί στο aek365.gr με το ίδιο avatar όπως εδώ αλλά με διαφορετικό παρατσούκλι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom