πως τα καταφερνετε παλι και σας σωζει το κρατος απο την διαλυση ρε κλαψιαρες!!!αν γινει και αυτο θα πρεπει στην φανελλα σας αντι για αλλο χορηγο να βαλετε το ελληνικο δημοσιο...
αν ειναι δυνατον...επιλεκτικα βαζει εναν ανθρωπο φυλακη χωρις να εχει δικαστει η οτιδηποτε αλλο και θα δημευσει και την περιουσια του (αν αληθευουν τα δημοσιευματα) και θα σας δωσει τα λεφτα....
δηλάδη εγω λεω οτι ο μακης οντως εκλεψε τα λεφτα...ο μακης οχι τα παιδια του...
τα λεφτα των παιδιων του ας τα παρει το κρατος αν δεν μπορουν να δικαιολογηθουν...γιατι να τα δικαιολογησουν οτι ειναι απο τα κλοπιμαια του ταμειου της αεκ και οχι απο αλλες παρανομες δραστηριοτητες οποτε να τα δωσουν σε σας και οχι να πανε στο κρατος;;
τι ειναι τουτα ρε;;;χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα ,μπαινετε σκανδαλωδως και εις βαρος του δημοσιου στο 44 ,σβηνονται τα χρεη ,ξαναχρωστατε δεν δινεται τιποτα και σε κανεναν,ανακαλυπτεται οτι σας χρωσταει ενας εσας κατι και με θρασος απαιτειται να τα παρτε την ωρα που εσεις ειστε τα μεγαλυτερα λαμογια (οχι εσεις οι διοικησεις της ομαδας σας ) και δεν δινετε σε κανεναν τιποτα...και ανακαλυψατε τωρα πατεντα με χορηγο το κρατος και την δικαιοσυνη του να βρειτε λεφτα να την κουτσοβγαλετε γιατι ερχεται το φαινανσιαλ φερ πλει...
ντε και καλα τα λεφτα των παιδιων του μακη στα ταμεια της αεκ με συνοπτικες διαιδκασιες...
δηλαδη αν χρωσταει εμενα ο πατερας μου λεφτα να ερθουν να παρουν το δικο μου σπιτι
και ξαναλεω για οποιο
ΜΑΛΑΚΑ πει οτι δεν δικαιολογουνται τοσα λεφτα στους λογαριασμους των παιδιων του ας επωφεληθει το δημοσιο με το να
κατασχεσει αυτο και οχι να τα δωσει στην αεκ...
δεν φωναζανε μια ζωη ολοι οτι ο μακης κανει διαφορες παρανομες δραστηριοτητες και διατηρει μαυρο χρημα;;ε να η ευκαιρια για το δημοσιο να καρπωθει τα λεφτα αυτα και οχι να τα κανει δωρο στην αεκουλα ;) ;)