Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (1 μέλη και 366 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Aυτό το μπέναλτυ δεν θα δινόταν ούτε από τον Καζναφέρη στον Αλεξανδρή με αρχιδιαιτητή τον Ψυχομάνη και Θωμά Μητρόπουλο γενικό κουμανταδόρο....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Aυτό το μπέναλτυ δεν θα δινόταν ούτε από τον Καζναφέρη στον Αλεξανδρή με αρχιδιαιτητή τον Ψυχομάνη και Θωμά Μητρόπουλο γενικό κουμανταδόρο....
φετος το κυπελλο ειναι του βασαρα-ζαγορ
αν δεν σας πετυχει ο γαυρος πιο μπροστα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τραβα γαμησου ρε που πουλας αντικειμενικοτητα μαλακα...
απλωσε χερι ο αμυντικος και επιασε τον παιχτη ΤΕΛΟΣ
απλα...κλασε μου τα παπαρια τωρα αρχιγλυφτρονι μαλακα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φετος το κυπελλο ειναι του βασαρα-ζαγορ
αν δεν σας πετυχει ο γαυρος πιο μπροστα...
θα του ραψω και την τελευταια στροφη απο την κωλοτρυπιδα ετσι και τον πετυχω με τους παραξενους που εχει μαζεψει...
χωρις σαλιο θα ειναι ο βιασμος..
βεβαια τα ξερει ο κωλος του δε λεω...
αλλα μια επαναληψη ποτε δεν εβλαψε κανενα...
δεν λενε οτι ειναι η μητερα της μαθησης;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

sad-012.gif

*Xρηστίδη για το πέναλτι (μικρή σημασία έχει) θα τα πούμε άλλη φορά δεν είμαι σε κατάσταση που μπορώ να μιλήσω γι'αυτά τα επουσιώδη (το βιντεο το έβαλα για τις φάσεις και οχι για το πέναλτι).Με την Ξάνθη έδωσε το κοράκι ένα που δεν ήταν και εκανε αβαβα δύο που ήταν και λοιπόν;Πρώτη φορά είναι ή και η τελευταία.Καμία ομάδα του τέως ΠΟΚ δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για την διαιτησία.
Τώρα περιμένω το πρωτοδικείο.................... 
sad-027.gif

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

sad-012.gif

*Xρηστίδη για το πέναλτι (μικρή σημασία έχει) θα τα πούμε άλλη φορά δεν είμαι σε κατάσταση που μπορώ να μιλήσω γι'αυτά τα επουσιώδη (το βιντεο το έβαλα για τις φάσεις και οχι για το πέναλτι).Με την Ξάνθη έδωσε το κοράκι ένα που δεν ήταν και εκανε αβαβα δύο που ήταν και λοιπόν;Πρώτη φορά είναι ή και η τελευταία.Καμία ομάδα του τέως ΠΟΚ δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για την διαιτησία.
sad-027.gif
Δεν πειραζει φιλε διομηδη, η Α.Ε.Κ. συνεχιζει τον κακοτραχαλο δρομο !!!

Ολοι εμεις που την αγαπαμε και την στηριζουμε, ειμαστε περηφανοι που ειμαστε Α.Ε.Κ.τζηδες !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ματς το άκουσα (το πρώτο ημίχρονο) από το ραδιόφωνο. Οπότε δε μπορώ να πω αν ήταν πέναλντι ή όχι (και δε μπορώ να το δω και από γιουτιουμπ λόγο μπαναρίσματος). Αλλά λίγο με ενδιαφέρει αν ήταν ή όχι, από τη στιγμή που επιθετικά η ομάδα ήταν ολίγον τι ανύπαρκτη. Είναι φανερό πλέον πως με την απουσία του Βάργκας αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο και λείπει αυτός ο παίκτης που βοηθάει τόσο αμυντικά την ομάδα όσο και επιθετικά. Και φυσικά ο Κωστένογλου δεν είπε γιατί δε τον χρησιμοποίησε παρότι ότι ήταν έτοιμος. Βέβαια κάποιοι λένε πως ο παίκτης είναι κάτι παραπάνω από δυσαρεστημένος με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και ψάχνει να βρει τρόπο να την κάνει. Όπως εξάλλου και πολλοί παίκτες (ήδη ο Γκέντζογλου την έκανε). Δε μπορώ να έχω καμιά απαίτηση από τους παίκτες πλέον. Ακόμα και αν χάσουν ΟΛΑ τα επόμενα ματς για την υπερπροσπάθεια που έκαναν 4 μήνες τώρα δε μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω. Σε άλλες ομάδες θα είχαν ήδη χτυπήσει διάλυση.
Ελπίζω μόνο τώρα οι οριτζινάλες (3 και κάτι ψιλά χρόνια μετά) να έχουν καταλάβει το λάθος τους με το θέμα του κοντού, μιας και από τη στιγμή που την έκανε αυτός την έκαναν και όλοι οι άλλοι (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο). Επίσης ελπίζω και ΟΛΟΙ οι άλλοι ΑΕΚτζήδες να έχουν καταλάβει πως η ορίτζιναλ αποτελεί καρκίνο για την ομάδα (για να είμαι πιο σωστός η ηγεσία της ορίτζιναλ) και πως μετά το μπάσκετ κατάφερε να διαλύσει και το ποδόσφαιρο (χωρίς να βγάζω έξω και τους μετόχους). Τώρα πλέον το πρωτοδικείο είναι σχεδόν βέβαιο, και ο υποβιβασμός της ομάδας στη Δ εθνική έρχεται με γοργό βήμα. Ίσως να είναι και καλός ο υποβιβασμός αυτός μιας και λογικά θα μείνουν μόνο οσοι αγαπάνε και πονάνε την ομάδα και θα την κάνουν τα λαμόγια. (και ο υποβιβασμός έπρεπε να είχε γίνει το 2004 αντί να μπούμε στο 44)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.523
Πόντοι
34.267
Το ματς το άκουσα (το πρώτο ημίχρονο) από το ραδιόφωνο. Οπότε δε μπορώ να πω αν ήταν πέναλντι ή όχι (και δε μπορώ να το δω και από γιουτιουμπ λόγο μπαναρίσματος). Αλλά λίγο με ενδιαφέρει αν ήταν ή όχι, από τη στιγμή που επιθετικά η ομάδα ήταν ολίγον τι ανύπαρκτη. Είναι φανερό πλέον πως με την απουσία του Βάργκας αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο και λείπει αυτός ο παίκτης που βοηθάει τόσο αμυντικά την ομάδα όσο και επιθετικά. Και φυσικά ο Κωστένογλου δεν είπε γιατί δε τον χρησιμοποίησε παρότι ότι ήταν έτοιμος. Βέβαια κάποιοι λένε πως ο παίκτης είναι κάτι παραπάνω από δυσαρεστημένος με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και ψάχνει να βρει τρόπο να την κάνει. Όπως εξάλλου και πολλοί παίκτες (ήδη ο Γκέντζογλου την έκανε). Δε μπορώ να έχω καμιά απαίτηση από τους παίκτες πλέον. Ακόμα και αν χάσουν ΟΛΑ τα επόμενα ματς για την υπερπροσπάθεια που έκαναν 4 μήνες τώρα δε μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω. Σε άλλες ομάδες θα είχαν ήδη χτυπήσει διάλυση.
Ελπίζω μόνο τώρα οι οριτζινάλες (3 και κάτι ψιλά χρόνια μετά) να έχουν καταλάβει το λάθος τους με το θέμα του κοντού, μιας και από τη στιγμή που την έκανε αυτός την έκαναν και όλοι οι άλλοι (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο). Επίσης ελπίζω και ΟΛΟΙ οι άλλοι ΑΕΚτζήδες να έχουν καταλάβει πως η ορίτζιναλ αποτελεί καρκίνο για την ομάδα (για να είμαι πιο σωστός η ηγεσία της ορίτζιναλ) και πως μετά το μπάσκετ κατάφερε να διαλύσει και το ποδόσφαιρο (χωρίς να βγάζω έξω και τους μετόχους). Τώρα πλέον το πρωτοδικείο είναι σχεδόν βέβαιο, και ο υποβιβασμός της ομάδας στη Δ εθνική έρχεται με γοργό βήμα. Ίσως να είναι και καλός ο υποβιβασμός αυτός μιας και λογικά θα μείνουν μόνο οσοι αγαπάνε και πονάνε την ομάδα και θα την κάνουν τα λαμόγια. (και ο υποβιβασμός έπρεπε να είχε γίνει το 2004 αντί να μπούμε στο 44)
:thumbsup:+
Με τον υποβιβασμό θα φανούν οι πραγματικοί Αεκτζήδες. Και μη μιλήσουμε για τον γνωστό επιχειρηματία που περιμένει το Πρωτοδικείο για να επενδύσει....
ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

sad-012.gif

sad-027.gif
το σεβομαι οτι δεν εχεις διαθεση και το καταλαβαινω...δεν θα επιμεινω...σου εκανα παραθεση αλλα απευθυνομουνα γενικα ...
γιατι απο το πρωι η μαλλον απο χτες το βραδυ εχει ξεκινησει μια απιστευτη προπαγανδα που αν δεν εχεις δει την φαση θα νομιζεις οτι ειναι καποια φαση σαν αυτη του αλεκου στην καβαλα η του στελιου στον κορυδαλλο οπου οντως ο αμυντικος δεν εχει καμμια επαφη μαζι τους...εδω μια χαρα και το χερακι απλωνει και τον πιανει..τωρα οτι το εκβιαζει κιολας ο ρουμανος συμφωνω αλλα απο την στιγμη που απλωνει το χερακι ο αλλος δινει το δικαιωμα να σφυριχθει παραβαση...
τεσπα...μην τρελλαινεσαι ρε με την αεκ και με την καθε αεκ και τον ολυμπιακο κλπ κλπ
υγεια να εχουμε και να ειμαστε καλα και ολα θα γινουν...
στο κατω κατω αμα διαλυθεις ελα στην αγκαλια μου και συ και ο ναυαρχος ...
θα εισαστε επιτιμοι φιλαθλοι του γαυρου  :2funny: :2funny: :2funny:
φιλια... :-* :-*

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:thumbsup:+
Με τον υποβιβασμό θα φανούν οι πραγματικοί Αεκτζήδες. Και μη μιλήσουμε για τον γνωστό επιχειρηματία που περιμένει το Πρωτοδικείο για να επενδύσει....
ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
για τον μελισσανιδη λες τυπε η για εναν αλλο που λεγανε στον σεντρα αλλα δεν ειπαν ονομα;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
το σεβομαι οτι δεν εχεις διαθεση και το καταλαβαινω...δεν θα επιμεινω...σου εκανα παραθεση αλλα απευθυνομουνα γενικα ...
γιατι απο το πρωι η μαλλον απο χτες το βραδυ εχει ξεκινησει μια απιστευτη προπαγανδα που αν δεν εχεις δει την φαση θα νομιζεις οτι ειναι καποια φαση σαν αυτη του αλεκου στην καβαλα η του στελιου στον κορυδαλλο οπου οντως ο αμυντικος δεν εχει καμμια επαφη μαζι τους...εδω μια χαρα και το χερακι απλωνει και τον πιανει..τωρα οτι το εκβιαζει κιολας ο ρουμανος συμφωνω αλλα απο την στιγμη που απλωνει το χερακι ο αλλος δινει το δικαιωμα να σφυριχθει παραβαση...
τεσπα...μην τρελλαινεσαι ρε με την αεκ και με την καθε αεκ και τον ολυμπιακο κλπ κλπ
Ευχαριστώ για την πρόταση σου αλλά παραμένω μαλάκας ρομαντικός και στην Δ' Εθνική Θα είμαι με την ΑΕΚΑΡΑ,
θα σε παίρνουμε μαζί μας για να βλέπεις και λίγο μπαλίτσα γιατί απο τον Ολυμπιακό γάμησε τα και ύστερα κουτουκάκι-ταβερνείο για τα υπόλοιπα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τ
Δεκτή η πρόσκληση από μένα.Αλλωστε παλαιότερα έχω βάλεΙ και φωτό με φανέλα γαύρου γιατί κάτι είχε γίνει...ΔΕ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΩΡΑ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεκτή η πρόσκληση από μένα.Αλλωστε παλαιότερα έχω βάλεΙ και φωτό με φανέλα γαύρου γιατί κάτι είχε γίνει...ΔΕ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΩΡΑ...

Το έχουμε πει!
Κόμματα που ψηφίζουμε αλλάζουμε (επιβάλεται!)
Θρησκεία πιο δύσκολα.
Φύλλο σπανίως (και πολύ δύσκολα)

Ομάδα ΠΟΤΕ!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για την πρόταση σου αλλά παραμένω μαλάκας ρομαντικός και στην Δ' Εθνική Θα είμαι με την ΑΕΚΑΡΑ,
θα σε παίρνουμε μαζί μας για να βλέπεις και λίγο μπαλίτσα γιατί απο τον Ολυμπιακό γάμησε τα και ύστερα κουτουκάκι-ταβερνείο για τα υπόλοιπα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το έχουμε πει!
Κόμματα που ψηφίζουμε αλλάζουμε (επιβάλεται!)
Θρησκεία πιο δύσκολα.
Φύλλο σπανίως (και πολύ δύσκολα)

Ομάδα ΠΟΤΕ!
Εγω το εχω πει πιο πριν..Και το σωστο είναι συμπληρωμενο με :"ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ"Αλλα δεν εχει να κανει..Επειδη θα παμε για μπαλιτσα με το Χρηστιδη δε σημαινει οτι αλλαξοπιστησαμε κιόλας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι ακουω κανονιζετε για μπαλιτσα και εγω ειμαι απεξω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι μπαλλα να παιξουμε,να δούμε....Εγω ασχολούμαι με άλλα σπορ..Ποκερ κλπ!!!

ναυαρχιδούλη...

τι σου είπα ρε  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ααα και που είσαι .. 2-0 να μην ξεχνιόμαστε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ αυτή η κουφάλα ο Σκοτεινός που είναι ???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να δω σχόλια για τα παρακάτω.....

"Και ποιούς δεν είχε δανείσει η Καμόρα της Θεσσαλονίκης - Πως τους "συνέτιζαν" - Ανοίγουν οι φάκελοι για άλλες 2 αυτοκτονίες

[size=15pt]Είχαν δανείσει με επιτόκιο 120% γνωστό πρώην Πρόεδρο ΠΑΕ
[/size]
Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη ποσό 350.000 ευρώ δίνοντας 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου. Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Νικολαϊδη, το επιτόκιο έπεσε(!) στο 6,5%. Συνολικά ο Νικολαϊδης για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000! Δηλαδή δανείστηκε με επιτόκιο 120% το χρόνο!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom