Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Και βεβαια, τα λαμογια που λυμαινονται την ΑΕΚ συνεχιζουν ακαθεκτα.
Στην Κολομβια λεει ψαχνουν τον...αντι-Ντιοπ.
ΓΙΑΤΙ?
Χαθηκαν οι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη πραγματικοτητα?
Τι εχουν δηλαδη ο Καρντοζο και ο Αμπντουν για το κεντρο? Να σας πω εγω τι δεν εχουν. ΜΙΖΑ για τους μανατζερ και τους σκαουτερ.
Ο Πουλιδο του Αστερα Τριπολης τι ειχε δηλαδη και δεν μας εκανε σαν σεντερ μπακ, ή ο Ντουγκλαο της Καβαλας?
Επρεπε να παρουμε τον Χελγκασσον για να δικαιολογησει ο Γκρεταρσον τα ταξιδακια του?
Ο Χαριστεας ας πουμε, πηγε στον Παναιτωλικο. Εμας δεν μας εκανε. ΓΙΑΤΙ?
Ο Γεωργιαδης ηταν...ακριβος. ΓΙΑΤΙ?
ο Γκεκας θα κοστιζε πιο πολυ απο τον Ισλανδο? Γιατι δεν μας κανει ο πρωτος σκορερ της Μπουντεσλιγκα?
Ο Γιαννακης ο Παπαδοπουλος του Ολυμπιακου, θα ειχε κινητρο για νεο ξεκινημα στην καριερα του? Γιατι εμας δεν μας κανει?
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
Βαζετε εμενα να κανω τις μεταγραφες με τα μισα λεφτα απο οσα δωσαμε φετος?
Αλλά μην περιμενετε να παρουν οι μανατζερ τις μιζες που εχουν καλομαθει. 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά και εσύ τώρα το γάμησες και ψόφισε ρε τύπε. Είπε έναν 24άρη (σχεδόν) 25άρη. Δεν τον είπε 30άρη. Χαλάρωσε.
Η κίνηση της διοίκησης να πάρει τον Γκούντι είχε να κάνει και με τα διαρκείας εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είναι τόοοοοοσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Το αν έπιασε ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά από τη στιγμή που ο Γκούντι έφερε 2000 διαρκείας ο Γεωργιάδης πόσα θα έφερνε;  Ναι ο Γεωργιάδης είναι νέος και έχει περισσότερα χρόνια μπροστά του αλλά εμπειρίες σαν τον Γκούντι δεν έχει (μακάρι να αποκτήσει). Προσωπικά αν μου έβαζες να διαλέξω το να δώσω 300χιλιάρικα για τον Γεωργιάδη το χρόνο ή 650 για τον Γκούντι θα υπολόγιζα πρώτον το τι μπορούν να προσφέρουν οι 2 παίκτες. Τα ίδια με την ΚΑΜΙΑ. Ακόμα και τώρα που ο Γκούντι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ είναι 2 κλάσεις παραπάνω από τον Γεωργιάδη. Γιατί ο πιτσιρικάς ΔΕΝ έχει την απλότητα στο παιχνίδι του (ακόμα). Είναι και θέμα πρεστίζ (καλώς ή κακώς μετριέται και αυτό). Είναι και τα διαρκείας που θα υπολόγιζα να αγοραστούν (μαζί με φανέλες κτλπ).
Α ναι. Και το αλάνι είναι ο κρυφός μάνατζερ του Γκούντι (ή αυτό ή ο Γεωργιάδης του έφαγε καμιά γκόμενα)  :grin: :grin: :grin:. Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο ως πλάκα μπορώ να δώ πως ότι γράφεις πως σου προκαλεί απορίες η καϊλα του με τον Γκούντι.

Όσο για τον Γεωργέα ότι και να πεις εδώ και μια 10ετία περίπου είναι Η ΜΟΝΗ αξιόπιστη λύση. Και από τη θέση του έχουν περάσει Χουανφράδες και Αρουαμπαρένες και όμως στο τέλος ΟΛΟΙ οι προπονητές κατέληγαν σε αυτόν. Δεν είναι παικτάρας. Δεν είναι Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά το όσο ταλέντο του λείπει το καλύπτει με το πείσμα του. Μακάρι να είχαμε 20 τέτοιους. Θα ήμασταν σε τελείως διαφορετική κατάσταση.

Όσο για το αν περνάμε ή όχι τη Ντιναμό, εντάξυ όχι το γάμησες. Το βίασες κίολας (καλά για το πως η Κέρκυρα έκανε πάρτυ ούτε καν θα το σχολιάσω). Η σοβαρή ΑΕΚ περνάει. Αν πάμε τζουμ τριαλαριλαρο τότε ναι θα φάμε πούλο. Αλλά με τη ΚΑΜΙΑ κιόλας!!! Δεν είναι δα και η Μπάρτσα.

Και κάτι τελευταίο. Ξέρεις εσύ από τώρα πως σε λίγα χρόνια ο Γεωργιάδης θα αξίζει τα 5πλάσια;;;;; Εδώ ο Τόρο (που είναι για μένα προσωπικά ένας από τους 2-3 καλύτερους έλληνες παίκτες των τελευταίων 5ετών) δεν αξίζει μετά από 5χρόνια τα 5απλάσια. Δηλαδή ο Γεωργιάδης είναι τοοοοοοοοοοοοοσο καλύτερος του Τόρο (που ο Τόρο μπορεί να παίξει από δεξί μπακ μέχρι δεξί εξτρεμ) που εσύ το έχεις σίγουρο πως θα αξίζει τα 5πλάσια σε λίγαα χρόνια! Μήπως να γίνεις μάνατζερ. Και για να αλλάξω τα δικά σου λόγια...Προκαλείς απορίες με την καϊλα σου για τον Γεωργιάδη. Μεγάλες απορίες  :grin: :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και βεβαια, τα λαμογια που λυμαινονται την ΑΕΚ συνεχιζουν ακαθεκτα.
Στην Κολομβια λεει ψαχνουν τον...αντι-Ντιοπ.
ΓΙΑΤΙ?
Χαθηκαν οι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη πραγματικοτητα?
Τι εχουν δηλαδη ο Καρντοζο και ο Αμπντουν για το κεντρο? Να σας πω εγω τι δεν εχουν. ΜΙΖΑ για τους μανατζερ και τους σκαουτερ.
Ο Πουλιδο του Αστερα Τριπολης τι ειχε δηλαδη και δεν μας εκανε σαν σεντερ μπακ, ή ο Ντουγκλαο της Καβαλας?
Επρεπε να παρουμε τον Χελγκασσον για να δικαιολογησει ο Γκρεταρσον τα ταξιδακια του?
Ο Χαριστεας ας πουμε, πηγε στον Παναιτωλικο. Εμας δεν μας εκανε. ΓΙΑΤΙ?
Ο Γεωργιαδης ηταν...ακριβος. ΓΙΑΤΙ?
ο Γκεκας θα κοστιζε πιο πολυ απο τον Ισλανδο? Γιατι δεν μας κανει ο πρωτος σκορερ της Μπουντεσλιγκα?
Ο Γιαννακης ο Παπαδοπουλος του Ολυμπιακου, θα ειχε κινητρο για νεο ξεκινημα στην καριερα του? Γιατι εμας δεν μας κανει?
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
Βαζετε εμενα να κανω τις μεταγραφες με τα μισα λεφτα απο οσα δωσαμε φετος?
Αλλά μην περιμενετε να παρουν οι μανατζερ τις μιζες που εχουν καλομαθει. 
Ποιός Αμπντουν και μαλακίες τώρα.....Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί. Ναι μέσα για Παπαδόπουλο, Κατσικό, Σολείδη. Μαζί σου. Αλλά για τον Γκέκα είσαι φάουλ. Δε ξέρω πόσα παίρνει στη Γερμανία, αλλά κατάα δήλωσή του ΔΕ ΘΕΛΕΙ να γυρίσει στην Ελλάδα. Όσο για τον Χαριστέα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. Τον φάγααμε στη μάπα επί Ρεχάγκελ. Έπαιζε δε έπαιζε εκεί στην Εθνική. Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.
Και σου ξαναλέω. Αν πιστεύεις πως θα έκανες καλύτερες και φτηνότερες μεταγρααφές, άλλαξε επάγγελμα. Αν όχι για σένα για την ΑΕΚ ρε γαμώτο (είσαι και σε καλό δρόμο αφού και ο Αδαμίδης δικηγόρος είναι  :grin: :grin: :grin: :grin: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Καλά και εσύ τώρα το γάμησες και ψόφισε ρε τύπε. Είπε έναν 24άρη (σχεδόν) 25άρη. Δεν τον είπε 30άρη. Χαλάρωσε.
Η κίνηση της διοίκησης να πάρει τον Γκούντι είχε να κάνει και με τα διαρκείας εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είναι τόοοοοοσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Το αν έπιασε ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά από τη στιγμή που ο Γκούντι έφερε 2000 διαρκείας ο Γεωργιάδης πόσα θα έφερνε;  Ναι ο Γεωργιάδης είναι νέος και έχει περισσότερα χρόνια μπροστά του αλλά εμπειρίες σαν τον Γκούντι δεν έχει (μακάρι να αποκτήσει). Προσωπικά αν μου έβαζες να διαλέξω το να δώσω 300χιλιάρικα για τον Γεωργιάδη το χρόνο ή 650 για τον Γκούντι θα υπολόγιζα πρώτον το τι μπορούν να προσφέρουν οι 2 παίκτες. Τα ίδια με την ΚΑΜΙΑ. Ακόμα και τώρα που ο Γκούντι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ είναι 2 κλάσεις παραπάνω από τον Γεωργιάδη. Γιατί ο πιτσιρικάς ΔΕΝ έχει την απλότητα στο παιχνίδι του (ακόμα). Είναι και θέμα πρεστίζ (καλώς ή κακώς μετριέται και αυτό). Είναι και τα διαρκείας που θα υπολόγιζα να αγοραστούν (μαζί με φανέλες κτλπ).
Α ναι. Και το αλάνι είναι ο κρυφός μάνατζερ του Γκούντι (ή αυτό ή ο Γεωργιάδης του έφαγε καμιά γκόμενα)  :grin: :grin: :grin:. Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο ως πλάκα μπορώ να δώ πως ότι γράφεις πως σου προκαλεί απορίες η καϊλα του με τον Γκούντι.

Όσο για τον Γεωργέα ότι και να πεις εδώ και μια 10ετία περίπου είναι Η ΜΟΝΗ αξιόπιστη λύση. Και από τη θέση του έχουν περάσει Χουανφράδες και Αρουαμπαρένες και όμως στο τέλος ΟΛΟΙ οι προπονητές κατέληγαν σε αυτόν. Δεν είναι παικτάρας. Δεν είναι Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά το όσο ταλέντο του λείπει το καλύπτει με το πείσμα του. Μακάρι να είχαμε 20 τέτοιους. Θα ήμασταν σε τελείως διαφορετική κατάσταση.

Όσο για το αν περνάμε ή όχι τη Ντιναμό, εντάξυ όχι το γάμησες. Το βίασες κίολας (καλά για το πως η Κέρκυρα έκανε πάρτυ ούτε καν θα το σχολιάσω). Η σοβαρή ΑΕΚ περνάει. Αν πάμε τζουμ τριαλαριλαρο τότε ναι θα φάμε πούλο. Αλλά με τη ΚΑΜΙΑ κιόλας!!! Δεν είναι δα και η Μπάρτσα.

Και κάτι τελευταίο. Ξέρεις εσύ από τώρα πως σε λίγα χρόνια ο Γεωργιάδης θα αξίζει τα 5πλάσια;;;;; Εδώ ο Τόρο (που είναι για μένα προσωπικά ένας από τους 2-3 καλύτερους έλληνες παίκτες των τελευταίων 5ετών) δεν αξίζει μετά από 5χρόνια τα 5απλάσια. Δηλαδή ο Γεωργιάδης είναι τοοοοοοοοοοοοοσο καλύτερος του Τόρο (που ο Τόρο μπορεί να παίξει από δεξί μπακ μέχρι δεξί εξτρεμ) που εσύ το έχεις σίγουρο πως θα αξίζει τα 5πλάσια σε λίγαα χρόνια! Μήπως να γίνεις μάνατζερ. Και για να αλλάξω τα δικά σου λόγια...Προκαλείς απορίες με την καϊλα σου για τον Γεωργιάδη. Μεγάλες απορίες  :grin: :grin: :grin:
Κανενα προβλημα φιλε.
Ολα καλως καμωμενα στην ΑΕΚ αυτο το καλοκαιρι.
Οταν βεβαια θα βγουμε δεκατοι φετος, θα φταιει η διαιτησια, ο βορειος ανεμος, το ακουρευτο χορταρι, ο Μπαγεβιτς, η Σασα Μπαστα και ο Χατζηπετρης.
Εκπληκτικη λογικη κι εσυ ομως. Πού ξερω λεει οτι ο Γεωργιαδης σε λιγα χρονια θα κοστιζει τα πενταπλασια. Παικτης 23 ετων, Διεθνης. Αν δεν εχει ΑΥΤΟΣ τις προυποθεσεις να κοστιζει τα πενταπλασια, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ?
Δεν μου λετε ρε παιδια, σας ποτιζουν κατι?
Λυπαμαι, αλλά φετος δεν θα χαριστω σε κανεναν. Καθε χρονο τα ιδια ακουω και μετα τρωμε εξαρες και τεσσαρες. Και οποιος απο σας δικαιολογει τη μαλακια που δερνει τη διοικηση, θα τα ακουει επισης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ποιός Αμπντουν και μαλακίες τώρα.....Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί. Ναι μέσα για Παπαδόπουλο, Κατσικό, Σολείδη. Μαζί σου. Αλλά για τον Γκέκα είσαι φάουλ. Δε ξέρω πόσα παίρνει στη Γερμανία, αλλά κατάα δήλωσή του ΔΕ ΘΕΛΕΙ να γυρίσει στην Ελλάδα. Όσο για τον Χαριστέα ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. Τον φάγααμε στη μάπα επί Ρεχάγκελ. Έπαιζε δε έπαιζε εκεί στην Εθνική. Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.
Και σου ξαναλέω. Αν πιστεύεις πως θα έκανες καλύτερες και φτηνότερες μεταγρααφές, άλλαξε επάγγελμα. Αν όχι για σένα για την ΑΕΚ ρε γαμώτο (είσαι και σε καλό δρόμο αφού και ο Αδαμίδης δικηγόρος είναι  :grin: :grin: :grin: :grin: )
Ο Ουτακα της Οντενσε, ποσο κοστιζει?
Φυσικα θα εκανα πολυ καλυτερες μεταγραφες.
Αλλά δυστυχως στην ΑΕΚ πρεπει να φανε και τα λαμογια.
Οσο για τον Χαριστεα, οκ. Γιατι να μας κανει εμας? Εμεις ειμαστε εξυπνοι. Αντιθετως με τον Αγιαξ, την Βερντερ, την Λεβερκουζεν, τη Νυρεμβεργη, τη Φεγενορντ, τη Σαλκε και τοσους κουτοφραγκους που τον ταιζαν αδικως.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανενα προβλημα φιλε.
Ολα καλως καμωμενα στην ΑΕΚ αυτο το καλοκαιρι.
Οταν βεβαια θα βγουμε δεκατοι φετος, θα φταιει η διαιτησια, ο βορειος ανεμος, το ακουρευτο χορταρι, ο Μπαγεβιτς, η Σασα Μπαστα και ο Χατζηπετρης.
Εκπληκτικη λογικη κι εσυ ομως. Πού ξερω λεει οτι ο Γεωργιαδης σε λιγα χρονια θα κοστιζει τα πενταπλασια. Παικτης 23 ετων, Διεθνης. Αν δεν εχει ΑΥΤΟΣ τις προυποθεσεις να κοστιζει τα πενταπλασια, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ?
Δεν μου λετε ρε παιδια, σας ποτιζουν κατι?
Λυπαμαι, αλλά φετος δεν θα χαριστω σε κανεναν. Καθε χρονο τα ιδια ακουω και μετα τρωμε εξαρες και τεσσαρες. Και οποιος απο σας δικαιολογει τη μαλακια που δερνει τη διοικηση, θα τα ακουει επισης.
Διάβασες να γράφω όλα καλώ καμωμένα; Άσε τα δικηγορίστικα, έχω συγγενή συνάδερφό σου και τα ξέρω.  :grin: :grin:
Όπως και αυτό το ότι θα βγούμε 10άτοι...Εδώ δε βγήκαμε 10ατοι το 2004 ή πρόπερσι που δε βλεπόμασταν και που παρόλο είχαμε ποιοτικούς παίκτες ήμασταν παιδική χαρά. Εκτός και αν δε βγήκαμε 10ατοι λόγο Ντούσαν (έτσι πιστεύεις δηλαδή) οπότε πάσο.
Ρε συ πλάκα μου κάνεις; Σου λέω πως ο Τόρο που ήταν πολύ καλύτερος παίκτης του Γεωργιάδη όταν ήταν στην ηλικία του ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ (που αν ξέρεις λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο από μπάλα ξέρεις πόσο μετράει αυτό σε έναν παίκτη) και δε στοιχίζει ΣΗΜΕΡΑ τα 5απλάσια που στοίχιζε πριν από λίγα χρόνια. Και είναι ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ (βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής για σχεδόν μια 5ατία) και με εμπειρίες σε ΤΣ Λ και τα λοιπά και εσύ μου λες πάλι δικηγορίστικα πράγματα. Ξέρεις εσύ από ΤΩΡΑ πως ο Γεωργιάδης σε λίγα χρόνια θα είναι τοοοοοοοσο καλύτερος του Τόρο που θα στοιχίζει τα 5απλάσια. Αν ναι τότε σου το ξαναλέω ΓΙΝΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Ουτακα της Οντενσε, ποσο κοστιζει?
Φυσικα θα εκανα πολυ καλυτερες μεταγραφες.
Αλλά δυστυχως στην ΑΕΚ πρεπει να φανε και τα λαμογια.
Οσο για τον Χαριστεα, οκ. Γιατι να μας κανει εμας? Εμεις ειμαστε εξυπνοι. Αντιθετως με τον Αγιαξ, την Βερντερ, την Λεβερκουζεν, τη Νυρεμβεργη, τη Φεγενορντ, τη Σαλκε και τοσους κουτοφραγκους που τον ταιζαν αδικως.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...Εντάξυ έγραψες τώρα και μετά λες πως το αλάνι έχει μαύρα μεσάνυχτα. Πλην της Βρέντερ και του Άγιαξ, στην Νυρεμβέργη, Λεβερκούζεν, Αρλ και Σάλκε απλά δεν ακούμπησε. Θα μου πεις μήπως ακούμπησε μπάλα ο Γκούντι;;; Αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω πως σα κλάση ο Γκούντι ήταν και είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πάνω από τον Χαριστέα. Α! Και έχουν την ίδια ηλικία (ο Ιρλανδός νομίζω πως είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος του)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτοντως, ο Τοροσιδης κοστισε 1 εκατομμυριο ευρω, και η Στοουκ Σιτυ ετοιμαζει προταση 4-5 εκατομμυρια ευρω.

Υ.Γ. Εχει ρητρα 7 εκατομμυρια, αλλά σε ο,τιδηποτε πανω απο 4, ο ολυμπιακος το συζηταει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παρεμπιπτοντως, ο Τοροσιδης κοστισε 1 εκατομμυριο ευρω, και η Στοουκ Σιτυ ετοιμαζει προταση 4-5 εκατομμυρια ευρω.

Υ.Γ. Εχει ρητρα 7 εκατομμυρια, αλλά σε ο,τιδηποτε πανω απο 4, ο ολυμπιακος το συζηταει.
Εγώ πάλι διάβασα πως η πρόταση της Στόουκ δε ξεπερνάει τα 4εκ γι αυτό και ο ΟΣΦΠ δεν έχει δώσει το ΟΚ, αλλά οι εφημερίδες μερικές φορές γράφουν ότι θέλουν σε ποσά.

Υ.Γ Προς του Ολυμπιακους που μπαίνουν και διαβάζουν. Αν τελικά πάρετε τον Γκαργκάνο και δε σας βγει εδώ θα είμαι για να μπαίνεται και να με βρίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα κουραστείται να τον βλέπεται να τρέχει. Παίζει και να μην έχει έρθει τέτοιο χαφ σε αυτή την ηλικία στην Ελλάδα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια ενωσιτες! :rockon:
...και μην τρελενεστε,ειρηνη ημην :grin:
για τον φιλο μας τον alex71 που δεν του κανει ο γκουντγιονσεν και ηθελε γεωργιαδη οκ παω πασο... να δουμε αν και πως θα παιξει στον μπαοκ και ποσο θα τον πουλησει μετα... το παλικαρι θες ειναι 24 θες ειναι 25 μπορει να ξερει μπαλιτσα και το εδειξε στον πανσεραικο αλλα για μεγαλες ομαδες κανει? ο γκουντγιονσεν ειμαι σιγουρος οτι κανει παντως :grin: τα παιχνιδια των μανατζερ παιζουν σε ολες τις ομαδες και οχι μονο στην αεκ... τωρα το αν οι δικοι μας ψαχνουν χαφ στην λατινικη αμερικη δεν θα το κατακρινω τωρα,θα περιμενω να δω τι θα βγει... εξαλου μην ξεχναμε οτι απο εκει μας ηρθαν και οι σκοκο,μπλανο ετσι? λετε θα βγουμε 10η θεση φετος στο πρωταθλημα? δεν με ενδιαφερει μαγκες η θεση φετος απο τη στιγμη που στην ομαδα γινετε ξεκαθαρισμα στα χρεη,αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτοι που θα παιξουν να ματωσουν τη φανελα,αν το κανουν εγω θα στηριξω... αφου ειστε τοσο αισιοδοξοι που πιστευτε οτι θα αποκλειστουμε απο την ντιναμο Τ. οκ τι να πω? ας δουμε τα ματσακια και μετα το συζηταμε,παντως αλλες χρονιες κοροιδευαμε καποιους αεκτζηδες που περιμεναν ποτε θα χασει η αεκ για να βγουν και να κανουν τους καμποηδες οτι φταιει ο ενας και φταιει ο αλλος... αν το ξαναδουμε και φετος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... καλη ειναι η κριτικη παιδια αλλα να εχει και τα ορια της,δεν νομιζετε? εγιναν καλες κινησεις οπως αυτη του γκουντγιονσεν (για μενα) μπορει να εγιναν και λαθος κινησεις που δεν αποκτηθηκαν καποιοι αλλοι... και περσυ εγιναν πολλα αλλα ολοι παρεα πανυγηρισαμε το κυπελο στο τελος ετσι?
Το χρεος μας ειναι να στηριξουμε την ομαδα οπως μπορει και θελει ο καθενας... ραντεβου στις 18 του μηνα :grin:

Συνημμένα

• picture013.jpg
    picture013.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 21

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω μια χαρα βλεπω τι προβλημα υπαρχει... για το αν θα ερθει ο μιτσελ θα δουμε μη βιαζεσε... εσυ βλεπεις οτι αμυνες αλλων ομαδων ειναι παιδικες χαρες? πχ βαζελος? αν διαβαζεις λεπτομερος αυτα που γραφω καταλαβαινεις οτι λεω και τα υπερ και τα κατα της ομαδας... ουτε ειπα οτι ειμαστε πληρης αλλα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα οπως θελουν καποιοι να τα παρουσιαζουν...
γμτ...πόσες φορές θα το πω ακόμα απορώ
ρε τι σας νοιάζει τι κάνει η άλλη ομάδα; συγκριτικά πάει;
όταν κάθεσαι να κάνεις τη δουλειά σου λες θα κάνω τόση επειδή ο διπλανός μου κάνει μόνο τόση;
ή λες θα την κάνω όλη και καλύτερη από όσο μου ζητήθηκε για να πάρω και έξτρα;

τι λογική είναι αυτή σε μια ομάδα να λειτουργεί με το μίνιμουμ συγκρίνοντας το τι κάνει ο αντίπαλος;
και μιλάω γενικά για όλες τις ομάδες και όλους τους οπαδούς

Η ΑΕΚ είναι διαλυμένη. Και είναι διαλυμένη (το λέω εδώ και πολύ καιρό) από τους οπαδούς της πρώτα από όλα. Γιατί αντί να πάρουνε καροτσάκι τον κο Αδαμίδη και όποιον άλλο μαλάκα παίζει για πλάκα κάθονται και τον δικαιολογούνε.

Χρονιά με ευκαιρία σαν τη φετινή δεν υπήρχε μιλάμε.
Και πάει ο μαλάκας και κάνει τα ίδια ακριβώς λάθη.

Ρε γμτ το στόκο το μυαλό μου, μόνο εγώ το βλέπω πως η ΑΕΚ και με παιδάκια 5χρονα να κατέβαινε στην 6άδα θα έμπαινε έτσι όπως είναι όλες οι άλλες ομάδες; Τι καλύτερη ευκαιρία να ανεβάσει 5 πιτσιρικάδες και να βγάλει 2 ενδεκαδάτους  όλο το χρόνο;
Θα μου πεις πού να τους βρει...
εμ, όταν δεν ψάχνεις δεν βρίσκεις
όταν ψάχνεις 35χρονους ισλανδους (κι αυτοί καλοί είναι αλλά πόσο θα παίξουνε; είναι επένδυση για να φτιάξεις την ομάδα ή να βγάλεις τη χρονιά μόνο;), αυτό θα βρίσκεις.

γμτ τα μανατζεριλίκια τους γμ
4 παίκτες είχατε να μοσχοπουλήσετε και δώσατε μόνο τον έναν με κάτι λιμά, οι άλλοι πήγανε για την ψυχή της μάνας τους
και αυτός ο άνθρωπος κάνει τον πρόεδρο

κι εσείς μαλώνετε αν θα μπορέσετε να παίξετε έτσι ή με άλλους δύο χαφ.

εγώ πάντως σας ψήφισα για πρωταθλητρια
α, και για να σας προλάβω
φέτος πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα βρει μπαστούνια με ΠΑΟΚ και Άρη

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γμτ...πόσες φορές θα το πω ακόμα απορώ
ρε τι σας νοιάζει τι κάνει η άλλη ομάδα; συγκριτικά πάει;
όταν κάθεσαι να κάνεις τη δουλειά σου λες θα κάνω τόση επειδή ο διπλανός μου κάνει μόνο τόση;
ή λες θα την κάνω όλη και καλύτερη από όσο μου ζητήθηκε για να πάρω και έξτρα;

τι λογική είναι αυτή σε μια ομάδα να λειτουργεί με το μίνιμουμ συγκρίνοντας το τι κάνει ο αντίπαλος;
και μιλάω γενικά για όλες τις ομάδες και όλους τους οπαδούς

Η ΑΕΚ είναι διαλυμένη. Και είναι διαλυμένη (το λέω εδώ και πολύ καιρό) από τους οπαδούς της πρώτα από όλα. Γιατί αντί να πάρουνε καροτσάκι τον κο Αδαμίδη και όποιον άλλο μαλάκα παίζει για πλάκα κάθονται και τον δικαιολογούνε.

Χρονιά με ευκαιρία σαν τη φετινή δεν υπήρχε μιλάμε.
Και πάει ο μαλάκας και κάνει τα ίδια ακριβώς λάθη.

Ρε γμτ το στόκο το μυαλό μου, μόνο εγώ το βλέπω πως η ΑΕΚ και με παιδάκια 5χρονα να κατέβαινε στην 6άδα θα έμπαινε έτσι όπως είναι όλες οι άλλες ομάδες; Τι καλύτερη ευκαιρία να ανεβάσει 5 πιτσιρικάδες και να βγάλει 2 ενδεκαδάτους  όλο το χρόνο;
Θα μου πεις πού να τους βρει...
εμ, όταν δεν ψάχνεις δεν βρίσκεις
όταν ψάχνεις 35χρονους ισλανδους (κι αυτοί καλοί είναι αλλά πόσο θα παίξουνε; είναι επένδυση για να φτιάξεις την ομάδα ή να βγάλεις τη χρονιά μόνο;), αυτό θα βρίσκεις.

γμτ τα μανατζεριλίκια τους γμ
4 παίκτες είχατε να μοσχοπουλήσετε και δώσατε μόνο τον έναν με κάτι λιμά, οι άλλοι πήγανε για την ψυχή της μάνας τους
και αυτός ο άνθρωπος κάνει τον πρόεδρο

κι εσείς μαλώνετε αν θα μπορέσετε να παίξετε έτσι ή με άλλους δύο χαφ.

εγώ πάντως σας ψήφισα για πρωταθλητρια
α, και για να σας προλάβω
φέτος πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα βρει μπαστούνια με ΠΑΟΚ και Άρη
σε γενικες γραμες καλα τα λες... την συγκριση την εκανα βαση της συζητησης που ειχαμε... χεστηκα τι κανουν οι αλλοι αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα παρακολουθησω τα ματς τους και δεν θα διαπιστωσω της αδυναμιες τους αλλα και τα ατου τους...
που ειχες χαθει εσυ? κατεβα 15αυγουστο να πιουμε καφε παραλια :P

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μια Καλημερα στους Α.Ε.Κ.τζηδες !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημερα αδερφια ενωσιτες! :rockon:
...και μην τρελενεστε,ειρηνη ημην :grin:
για τον φιλο μας τον alex71 που δεν του κανει ο γκουντγιονσεν και ηθελε γεωργιαδη οκ παω πασο... να δουμε αν και πως θα παιξει στον μπαοκ και ποσο θα τον πουλησει μετα... το παλικαρι θες ειναι 24 θες ειναι 25 μπορει να ξερει μπαλιτσα και το εδειξε στον πανσεραικο αλλα για μεγαλες ομαδες κανει? ο γκουντγιονσεν ειμαι σιγουρος οτι κανει παντως :grin: τα παιχνιδια των μανατζερ παιζουν σε ολες τις ομαδες και οχι μονο στην αεκ... τωρα το αν οι δικοι μας ψαχνουν χαφ στην λατινικη αμερικη δεν θα το κατακρινω τωρα,θα περιμενω να δω τι θα βγει... εξαλου μην ξεχναμε οτι απο εκει μας ηρθαν και οι σκοκο,μπλανο ετσι? λετε θα βγουμε 10η θεση φετος στο πρωταθλημα? δεν με ενδιαφερει μαγκες η θεση φετος απο τη στιγμη που στην ομαδα γινετε ξεκαθαρισμα στα χρεη,αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτοι που θα παιξουν να ματωσουν τη φανελα,αν το κανουν εγω θα στηριξω... αφου ειστε τοσο αισιοδοξοι που πιστευτε οτι θα αποκλειστουμε απο την ντιναμο Τ. οκ τι να πω? ας δουμε τα ματσακια και μετα το συζηταμε,παντως αλλες χρονιες κοροιδευαμε καποιους αεκτζηδες που περιμεναν ποτε θα χασει η αεκ για να βγουν και να κανουν τους καμποηδες οτι φταιει ο ενας και φταιει ο αλλος... αν το ξαναδουμε και φετος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... καλη ειναι η κριτικη παιδια αλλα να εχει και τα ορια της,δεν νομιζετε? εγιναν καλες κινησεις οπως αυτη του γκουντγιονσεν (για μενα) μπορει να εγιναν και λαθος κινησεις που δεν αποκτηθηκαν καποιοι αλλοι... και περσυ εγιναν πολλα αλλα ολοι παρεα πανυγηρισαμε το κυπελο στο τελος ετσι?
Το χρεος μας ειναι να στηριξουμε την ομαδα οπως μπορει και θελει ο καθενας... ραντεβου στις 18 του μηνα :grin:
Δεν μαλώνω με τον Άλεξ. Απλά θεωρώ πως από την στιγμή που ο Γεωργιάδης έλεγε "καλύτερη λύση η ΑΕΚ" κτλπ και από τη στιγμή που η ΑΕΚ απλά έκανε την υπέρβαση για να τον αγοράσει και αφού πήρε το ΟΚ του έκανε και πρόταση 250χιλιάρικων το χρόνο και γυρρνάει και της λέει "βάλε και άλλα γιατί ο ΠΑΟΚ μου δίνει 300" ε καλά έκανε η ΑΕΚ και δε μπήκε στο τρυπάκι, γιατί την έχει πατήσει στο παρελθόν, και το γύρισε στον Ισλανδό (που είναι 32 στα 33) και από αυτών θα πάρει και εμπειρίες και ποιότητα (που με τον Γεωργιάδη ΔΕ θα τις είχε αμέσως). Ακόμα και αν κάτι τέτοιο της επαιζε και η προσωπική μου αδυναμία ο Ανάκογλου (που τον θεωρώ καλύτερο του Γεωργιάδη απλά δεν κανένα θείο για κονέ) θα ήμουν υπέρ του να μη μπει στο τρυπάκι. Επίσης δε μπορώ να ακούω να λένε πως ο Γεωργιάδης στα 24 του σε λίγα χρόνια (σε πόσα) θα αξίζει το 5πλάσιο από ότι τώρα από τη στιγμή που ο Τόρο που είναι μόλισ 26 (2 χρόνια δηλαδή μεγαλύτερος του) και ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ (ο Γεωργιάδης σε 2 θέσεις μπορεί να παίξει) μετά από 5 χρόνια στον ΟΣΦΠ και με πολύ περισσότερες εμπειρίες από τον Γεωργιάδη ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ κοστίζει στο 5πλάσιο περίπου του αρχικού ποσού που τον αγόρασε ο ΟΣΦΠ.
Όσο για το 10οι και τα σχετικά εντάξυ νομίζω ότι ήθελε να δείξει πως η ομάδα φέτος απλά δε θα βλέπεται.

Ρε μοικανέ ποιοί είναι οι 4 που είχαμε να μοσχοπουλήσουμε; Ο Σκόκο ένας. Οι άλλοι ποιοι είναι; Όσο για τα παιδάκια που λες, το έχω ξαναγρέψει πως πχ τον Παπαδόπουλο θα τον ήθελα. Αλλα ας πάρουμε ένα σενάριο. Ποιος μου λέει εμένα ότι δε προτάθηκε στον Χιμένεθ; Και αν προτάθηκε ο Χιμένεθ από που να δει τον παίκτη για να βγάλει συμπεράσματα; Το λογικό να πάρει τον φίλο του τον Βάλδέρβε. Εσύ λες ο Βλαδέρβε να εκθέασε τον παίκτη που άφησε ελεύθερο; Δε νομίζω. Ξαναλέω πως αυτό είναι ένα σενάριο από τη στιγμή που δε ξέρω αν έγινε επαφή της ομάδας με τον παίκτη. Και ο Ισλανδός είναι επένδυση. Με την έννοια ότι με τη μεταγεφή περιμένανε να κινηθούν τα διαρκείας (άσχετα που δεν έγινε. Και συμφωνώ πως οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Αν τον είχε πάρει ο ΠΑΟΚ πχ δε θα έπρεπε να χτίσουν και άλλη μία Τούμπα δίπλα για τα διαρκείας και μόνο) φανέλες κτλπ. Άρα είναι μια επένδυση (συν ότι οι νεαροί μπορεί να μάθουν από το να βλέπουν και μόνο τον Γκούντι στην προπόνηση)
Τον Αδαμίδη προσωπικα στις μαλακίες που κάνει τον βρίζω. Αλλά από τη στιγμή που έχει σταα χέρια του το μπάτζετ που έχει, από τη στιγμή που οι φίλαθλοι είναι μακριά από την ομάδα, από τη στιγμή που προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ χωρίς να χάσει στη ποιότητα ( ο Κάρλος είναι ισάξιος του Σκόκο και στο 1/6 του συμβολαίου , προσωπική άποψη) και τα λοιπά για ποιο πράγμα να τον βρίσω; Που δε μου φέρνει Σολείδη, Κατσικό, Παπαδόπουλο; Λέω πες ότι τους φέρνει. Η πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων που έχει πάρει διαρκείας θα το κάψει την ίδια στιγμή ενώ όσοι ψήνονται δε θα πλησιάσουν καν τα γκισέ. Θες να σου πω μια μεγαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλη μαλακία του; Το γεγονός ότι μείναμε στο ΟΑΚΑ και δε πήγαμε στη Ριζούπολη. Αν στο τέλος της χρονιάς έχουμε πάνω από 15χιλιάδες εισητήρια μέσω όρο θα είναι θαύμα. Η ομάδα έπρεπε να έχει πάει στη Ριζούπολη. Στο ΟΑΚΑ στα 8 από τα 10 ματς ο Ισλανδός θα νοιώθει σα το σπίτι του. Για τέτοια παγωνιά μιλάω.

Ο ΟΣΦΠ πάντως από τον Άρη, με βάση αυτά που είδα από τη Λάτσιο, δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Από τον ΠΑΟΚ το έχω πει. ΜΟΝΟ αν πάρουν τα ξαδέρφια κανένα φορ της προκοπής. Τότε ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ καπαρώνει 2η θέση (ναι αλάνι σιγά τα ωά τον πούλο θα πάρει στα πλέι οφ του Τσ Λ) και ΑΝ ο ΟΣΦΠ κάνει κακή πορεία στην Ευρώπη (αν πάρει Γκαργκάνο και είναι λίιιιιγο τυχερός στη κλήρωση τον βλέπω στους 16) και ΑΝ ο Μαρινάκης αποφασίσει να τον διώξει τότε ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τον ΟΣΦΠ. Αλλά τα ΑΝ είναι πολλά για να κάτσουν όλα μαζί οπότε ο ΟΣΦΠ το παίρνει αέρα και το νέο πρωτάθλημα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑΣ κτλπ (όχι πως δε θα την έχει  ;)  )

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο γαυρος ειπαμε το περνει αερα το πρωταθλημα οπως και αερα πηρε και το πεναλτι στο φιλικο... μιλαμε για πολυ αερα αυτη η ομαδα :tooth:
ακομα γελανε τα αγγλακια της γουεστ μπρομ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε γενικες γραμες καλα τα λες... την συγκριση την εκανα βαση της συζητησης που ειχαμε... χεστηκα τι κανουν οι αλλοι αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα παρακολουθησω τα ματς τους και δεν θα διαπιστωσω της αδυναμιες τους αλλα και τα ατου τους...
που ειχες χαθει εσυ? κατεβα 15αυγουστο να πιουμε καφε παραλια :P
προφανώς και παρακολουθείς και τους αντιπάλους σου...
από την άλλη στην ΑΕΚ συμβαίνει (όπως και στον ΠΑΟ) ό,τι συνέβαινε στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Όλοι λέγαμε τότε να βάλουνε τουλάχιστον να παίζουνε οι ακαδημίες και σε 2-3 χρόνια να έχουμε ομάδα καθαρά δική μας...

ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα το κόλλημα των ομάδων των ελληνικών να μη φτιάχνουνε και να μην αξιοποιούνε τις ακαδημίες τους. Μόνο ΟΦΗ και Ξάνθη το κάνουνε συστηματικά. Ακόμα και ο Πανιώνιος το γάμησε.
Αλλά οι μεγάλες ομάδες....τέτοιος σνομπισμός...λες και είμαστε Αγγλία να παίρνουνε ό,τι κυκλοφορεί στην πιάτσα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για το δεύτερο σκέλος του ποσταρίσματος του αλανιού
αδείευα
τώρα κάνω ένα επαγγελματικό ταξιδάκι Τσεχία - Πολωνία ολιγοήμερο και μετά πάλι άδεια στη Χαλκιδική
γυρνάω άφτερ 15αύγουστο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Την Ντιναμο δεν την περναμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τι την περασες, καμια μαλτεζικη?
Ποιον νικησαμε ως τωρα στα φιλικα για να νικησουμε και τη Ντιναμο? Μεχρι και η Κερκυρα εκανε περιπατο.
Οσο για το αν προτιμας 2 χρονια Ισλανδο παρα 5 χρονια Γεωργιαδη, λυπαμαι ρε φιλε, σε συμπαθω κιολας, αλλά απο μπαλα εχεις μεσανυχτα.
Αλλά οπως φαινεται, ετσι σκεφτονται και οι περισσοτεροι παραγοντες της ΑΕΚ και μας εχουν φτασει εκει που ειμαστε.
Λυπαμαι, θα ειμαι σκληρος πια. Δεν μπορω να ακουω τα παντα με ανοχη.
σόρρυ...το θες το δούλεμα τώρα....
να πας να ψηφίσεις και να βγάλεις άλλο πρόεδρο αντί του Αδαμίδη στις επόμενες εκλογές
χαχαχαχα
(είπαμε,...σόρρυ, αλλά δεν μπορούσα να μην αστειευτώ)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
προφανώς και παρακολουθείς και τους αντιπάλους σου...
από την άλλη στην ΑΕΚ συμβαίνει (όπως και στον ΠΑΟ) ό,τι συνέβαινε στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Όλοι λέγαμε τότε να βάλουνε τουλάχιστον να παίζουνε οι ακαδημίες και σε 2-3 χρόνια να έχουμε ομάδα καθαρά δική μας...

ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα το κόλλημα των ομάδων των ελληνικών να μη φτιάχνουνε και να μην αξιοποιούνε τις ακαδημίες τους. Μόνο ΟΦΗ και Ξάνθη το κάνουνε συστηματικά. Ακόμα και ο Πανιώνιος το γάμησε.
Αλλά οι μεγάλες ομάδες....τέτοιος σνομπισμός...λες και είμαστε Αγγλία να παίρνουνε ό,τι κυκλοφορεί στην πιάτσα...
Άλλο το τι λέγατε οι φίλαθλοι και άλλο το τι έκαναν οι διοικήσεις. Και δε τις πηγαίνατε ακριβώς και γαμιώντας  ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παλικάρι...
αυτή η αλλαγή επαγγέλματος θέλει ένα 50ρικο χιλιάρικα να έχεις για να δώσεις τις εξετάσεις μόνο....
και μετά θέλει και να ξέρεις τα κονέ
δεν είναι τόσο απλό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom