alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Και βεβαια, τα λαμογια που λυμαινονται την ΑΕΚ συνεχιζουν ακαθεκτα.
Στην Κολομβια λεει ψαχνουν τον...αντι-Ντιοπ.
ΓΙΑΤΙ?
Χαθηκαν οι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη πραγματικοτητα?
Τι εχουν δηλαδη ο Καρντοζο και ο Αμπντουν για το κεντρο? Να σας πω εγω τι δεν εχουν. ΜΙΖΑ για τους μανατζερ και τους σκαουτερ.
Ο Πουλιδο του Αστερα Τριπολης τι ειχε δηλαδη και δεν μας εκανε σαν σεντερ μπακ, ή ο Ντουγκλαο της Καβαλας?
Επρεπε να παρουμε τον Χελγκασσον για να δικαιολογησει ο Γκρεταρσον τα ταξιδακια του?
Ο Χαριστεας ας πουμε, πηγε στον Παναιτωλικο. Εμας δεν μας εκανε. ΓΙΑΤΙ?
Ο Γεωργιαδης ηταν...ακριβος. ΓΙΑΤΙ?
ο Γκεκας θα κοστιζε πιο πολυ απο τον Ισλανδο? Γιατι δεν μας κανει ο πρωτος σκορερ της Μπουντεσλιγκα?
Ο Γιαννακης ο Παπαδοπουλος του Ολυμπιακου, θα ειχε κινητρο για νεο ξεκινημα στην καριερα του? Γιατι εμας δεν μας κανει?
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
Βαζετε εμενα να κανω τις μεταγραφες με τα μισα λεφτα απο οσα δωσαμε φετος?
Αλλά μην περιμενετε να παρουν οι μανατζερ τις μιζες που εχουν καλομαθει.
Στην Κολομβια λεει ψαχνουν τον...αντι-Ντιοπ.
ΓΙΑΤΙ?
Χαθηκαν οι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη πραγματικοτητα?
Τι εχουν δηλαδη ο Καρντοζο και ο Αμπντουν για το κεντρο? Να σας πω εγω τι δεν εχουν. ΜΙΖΑ για τους μανατζερ και τους σκαουτερ.
Ο Πουλιδο του Αστερα Τριπολης τι ειχε δηλαδη και δεν μας εκανε σαν σεντερ μπακ, ή ο Ντουγκλαο της Καβαλας?
Επρεπε να παρουμε τον Χελγκασσον για να δικαιολογησει ο Γκρεταρσον τα ταξιδακια του?
Ο Χαριστεας ας πουμε, πηγε στον Παναιτωλικο. Εμας δεν μας εκανε. ΓΙΑΤΙ?
Ο Γεωργιαδης ηταν...ακριβος. ΓΙΑΤΙ?
ο Γκεκας θα κοστιζε πιο πολυ απο τον Ισλανδο? Γιατι δεν μας κανει ο πρωτος σκορερ της Μπουντεσλιγκα?
Ο Γιαννακης ο Παπαδοπουλος του Ολυμπιακου, θα ειχε κινητρο για νεο ξεκινημα στην καριερα του? Γιατι εμας δεν μας κανει?
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
Βαζετε εμενα να κανω τις μεταγραφες με τα μισα λεφτα απο οσα δωσαμε φετος?
Αλλά μην περιμενετε να παρουν οι μανατζερ τις μιζες που εχουν καλομαθει.