gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Για άλλο λόγο στέκονται οι οργανωμένοι στο πλάι του. Στέκονται γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Χατζημαλάκας κατάλαβε το πόσο κακό έκανε στην ομάδα όταν το 2007 άφησε τα σκυλιά του πολέμου ελεύθερα, επειδή ήθελε να φάει τον κοντό που τόλμησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να πιαστούν οι μαλάκες που τα έκαναν πουτάνα στη Λιβαδία. Μπορείς να το διαβάσεις με τις ανά καιρό δηλώσεις του. Βέβαια πιστεύω (χωρίς να είμαι μέσα στην ορίτζιναλ για να ξέρω) πως πλέον δεν την ελέγχει όσο παλιά. Εδώ είναι σχεδόν κόλος και βρακί για πάνω από χρόνο με τον Παππά όμως ταα πανό για τους αμέτοχους έβγαιναν μια χαρά. ΑΝ μπορέσει να ελέξει φέτος τους τσαμπατζίδες και τους μαλάκες που τα σπάνε (και που πέρσι κόστισαν στην ΑΕΚ ένα μύριο. Α! Και τα 850χιλιάρικα που χρωστάμε στην ΕΠΟ είναι από τα πρόστιμα!!!! ) θα έχει κάνει ένα μικρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλό. Αλλά πέραν τούτου πιστεύω ότι τον περιμένουν στη γωνία. Του τη κρατάνε από την κασσέτα με την ομιλία του με τον Μάκη. Μακάρι να έχω άδικο, αλλά από το λίγο που ξέρω κάποια άτομα στελέχη της ορίτζιναλ δεν είναι άτομα που ξεχνάνε και ούτε δίνουν τόπο στην οργή.δεν ασχολουμε και πολυ με τις ανακοινωσεις... οκ τις διαβαζω καμια φορα αλλα αυτου του ειδους τα παιχνιδια που παιζουν οι παραγοντες με τον χαρτοπολεμο δεν με συγκινουν... παντως αυτη την ωρα οι οργανωμενοι στεκοντε διπλα του (ελπιζω για καλο) το θεμα ειναι να το τελειωσουν ετσι και χωρις παρατραγουδα,στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο,θα μετρησουμε τα κουκια και θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας κρινοντας οπως πρεπει... ο αδαμιδης καποια στιγμη θα φυγει, η αεκ θα μεινει...