Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ασχολουμε και πολυ με τις ανακοινωσεις... οκ τις διαβαζω καμια φορα αλλα αυτου του ειδους τα παιχνιδια που παιζουν οι παραγοντες με τον χαρτοπολεμο δεν με συγκινουν... παντως αυτη την ωρα οι οργανωμενοι στεκοντε διπλα του (ελπιζω για καλο) το θεμα ειναι να το τελειωσουν ετσι και χωρις παρατραγουδα,στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο,θα μετρησουμε τα κουκια και θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας κρινοντας οπως πρεπει... ο αδαμιδης καποια στιγμη θα φυγει, η αεκ θα μεινει...
Μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Για άλλο λόγο στέκονται οι οργανωμένοι στο πλάι του. Στέκονται γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Χατζημαλάκας κατάλαβε το πόσο κακό έκανε στην ομάδα όταν το 2007 άφησε τα σκυλιά του πολέμου ελεύθερα, επειδή ήθελε να φάει τον κοντό που τόλμησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να πιαστούν οι μαλάκες που τα έκαναν πουτάνα στη Λιβαδία. Μπορείς να το διαβάσεις με τις ανά καιρό δηλώσεις του. Βέβαια πιστεύω (χωρίς να είμαι μέσα στην ορίτζιναλ για να ξέρω) πως πλέον δεν την ελέγχει όσο παλιά. Εδώ είναι σχεδόν κόλος και βρακί για πάνω από χρόνο με τον Παππά όμως ταα πανό για τους αμέτοχους έβγαιναν μια χαρά. ΑΝ μπορέσει να ελέξει φέτος τους τσαμπατζίδες και τους μαλάκες που τα σπάνε (και που πέρσι κόστισαν στην ΑΕΚ ένα μύριο. Α! Και τα 850χιλιάρικα που χρωστάμε στην ΕΠΟ είναι από τα πρόστιμα!!!! ) θα έχει κάνει ένα μικρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλό. Αλλά πέραν τούτου πιστεύω ότι τον περιμένουν στη γωνία. Του τη κρατάνε από την κασσέτα με την ομιλία του με τον Μάκη. Μακάρι να έχω άδικο, αλλά από το λίγο που ξέρω κάποια άτομα στελέχη της ορίτζιναλ δεν είναι άτομα που ξεχνάνε και ούτε δίνουν τόπο στην οργή.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Για άλλο λόγο στέκονται οι οργανωμένοι στο πλάι του. Στέκονται γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Χατζημαλάκας κατάλαβε το πόσο κακό έκανε στην ομάδα όταν το 2007 άφησε τα σκυλιά του πολέμου ελεύθερα, επειδή ήθελε να φάει τον κοντό που τόλμησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να πιαστούν οι μαλάκες που τα έκαναν πουτάνα στη Λιβαδία. Μπορείς να το διαβάσεις με τις ανά καιρό δηλώσεις του. Βέβαια πιστεύω (χωρίς να είμαι μέσα στην ορίτζιναλ για να ξέρω) πως πλέον δεν την ελέγχει όσο παλιά. Εδώ είναι σχεδόν κόλος και βρακί για πάνω από χρόνο με τον Παππά όμως ταα πανό για τους αμέτοχους έβγαιναν μια χαρά. ΑΝ μπορέσει να ελέξει φέτος τους τσαμπατζίδες και τους μαλάκες που τα σπάνε (και που πέρσι κόστισαν στην ΑΕΚ ένα μύριο. Α! Και τα 850χιλιάρικα που χρωστάμε στην ΕΠΟ είναι από τα πρόστιμα!!!! ) θα έχει κάνει ένα μικρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλό. Αλλά πέραν τούτου πιστεύω ότι τον περιμένουν στη γωνία. Του τη κρατάνε από την κασσέτα με την ομιλία του με τον Μάκη. Μακάρι να έχω άδικο, αλλά από το λίγο που ξέρω κάποια άτομα στελέχη της ορίτζιναλ δεν είναι άτομα που ξεχνάνε και ούτε δίνουν τόπο στην οργή.
Σιγουρα κατι πρεπει να γινει επιτελους με τους μαλακες που τα σπανε και πληρωνουμε μαλακισμενα προστιμα... με την καριολα την επο που προκαλει τι θα γινει ομως??? απο τα 850 χιλιαρικα τα 100 λεει ειναι για τις σπασμενες διαφημιστικες πινακιδες του τελικου... τι στο καλο ρε φιλε? απο χρυσαφι ηταν??? 30 διαφημιστικες εχει το οακα οκ? αντε και εσπασαν τις μισες οκ? ποσ κανουν? 100 χιλιαρικα? μην τρελαθουμε ρε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
οτι να ναι φετος τα χανουμια
θα γελασει πολυς κοσμακης με την παρτυ τους...
παλι χασαν απο την χεταφε
τον εργοτελη της ισπανιας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Μέγας
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
4.505
οτι να ναι φετος τα χανουμια
θα γελασει πολυς κοσμακης με την παρτυ τους...
παλι χασαν απο την χεταφε
τον εργοτελη της ισπανιας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Εργοτέλης της Ισπανίας θα σε πήγαινε πίπα κώλο και εσένα, μην ανησυχείς. :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Τώρα 2 τινά συμβαίνουν. Ή εννοείς πως η Χετάφε είναι ο Άρης Ισπανίας ή εννοείς πως η Λάτσιο είναι ο Αρης ΙΤΑΛΙΑΣ (και όχι ισπανίας)  :think: :think: :think:
γρηγορακη η ομαδιτσα σου χωλαινει
για αυτο τσιμπα ενα αρχιδακι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορακη η ομαδιτσα σου χωλαινει
για αυτο τσιμπα ενα αρχιδακι
Ενώ η δική σου πετάει ε γαμαικανάκη;  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Πάρτυ έκανε η Λάτσιο και η άμυνά σου έμπαζε από παντού και από επίθεση εσύ 0  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:. Στα ίδια σκατά είσαι και εσύ. Εκτός από επιθετικό  (που έκανε κρα ότι πρέπει να πάρεις) φάνηκε και η έλλειψή σου και σε αμυντικό. Πρόσεχε μαλάκα μη κάνει τίποτα όργια ο πιτσιρικάς ο Μπέλεκ (που πλην από δύναμη δεν έχει τίποτε άλλο) και ο "γέρος" ο ισλανδός γιατί μετά δε θα μπορείς να κρυφτείς πουθενά και θα τσιμπίσεις όχι ένα αρχιδάκι, αλλά μάντρες ολάκερες από αρχίδια  :grin:
Αλλά να περάσουμε σε σοβαρό θέμα. Όλοι οι αρειανοί είναι ΟΚ γιατί διάβασα ότι σας επιτέθηκαν.

Υ.Γ Μεγαλέφαντε τον Ρόμενταλ πότε θα τον αφήσετε ελεύθερο για να μπορέσω να τον πάρει η ΑΕΚ;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ενώ η δική σου πετάει ε γαμαικανάκη;   :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Πάρτυ έκανε η Λάτσιο και η άμυνά σου έμπαζε από παντού και από επίθεση εσύ 0  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:. Στα ίδια σκατά είσαι και εσύ. Εκτός από επιθετικό  (που έκανε κρα ότι πρέπει να πάρεις) φάνηκε και η έλλειψή σου και σε αμυντικό. Πρόσεχε μαλάκα μη κάνει τίποτα όργια ο πιτσιρικάς ο Μπέλεκ (που πλην από δύναμη δεν έχει τίποτε άλλο) και ο "γέρος" ο ισλανδός γιατί μετά δε θα μπορείς να κρυφτείς πουθενά και θα τσιμπίσεις όχι ένα αρχιδάκι, αλλά μάντρες ολάκερες από αρχίδια  :grin:
Αλλά να περάσουμε σε σοβαρό θέμα. Όλοι οι αρειανοί είναι ΟΚ γιατί διάβασα ότι σας επιτέθηκαν.

Υ.Γ Μεγαλέφαντε τον Ρόμενταλ πότε θα τον αφήσετε ελεύθερο για να μπορέσω να τον πάρει η ΑΕΚ;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρε γρηγορακη εγω επαιζα με την προσεχως πρωταθλητρια ιταλιας και πασης ελλαδος
λογικο ειναι
η αμυνα οντως ηταν οτι να ναι....
υγ:ολοι οι συνοπαδοι μου ειναι οκ

Επισκέπτης
αλανακο στα ελεγα 20 μερες οτι ο μιτσελ δεν προκιεται να ερθει ;)η αληθεια οτι δεν φτανει μονο ο χιμενεθ για ναερθει.εσυ τη θα προτιμουσες ελλαδα η ισπανια;τα σιγουρα και ζεστα λεφτακια η το βοηθα παναγια μου;παντως ακουγετε εντονα οτι εχετε μεγαλο προβλημα ρευστου και λεω αν γινει καμια στραβη στην ευρωπη και δεν περασετε βλεπω τρικυμιες ;)και μη μου πεις το ξερεις αλλα υπαρχει εντονη δυσφορια οτι υπαρχουν απληρωτοι παιχτες εδω και 5 μηνες δηλαδη απο περσι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Οι 24 παίκτες που δήλωσε η ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ

Αναλυτικά η λίστα

Πρώτη λίστα:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Λεονάρντο, Τσουκαλάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λαγός, Σιαλμάς, Γκούντγιονσεν, Αγκιρίμπα, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Μανωλάς, Γκέντσογλου.

Αναπληρωματικοί:

Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Νικόλτσης
www.sport24.gr/football/omades/Aek/oi_24_paiktes_poy_dhlwse_h_aek_sthn_oyefa.1322843.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/oi_24_paiktes_poy_dhlwse_h_aek_sthn_oyefa.1322843.html[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μου μαλλον ξεχνας οτι για τον βαζελο η μπαλα κυλισε επισημα και μαλιστα σε δυο σημαντικα ματσακια... αποτελεσμα? 5 γκολ παθητικο ;)
μπορει να γινει κατι με τις τελευταιες προσθηκες αλλα και παλι δεν αφορουν τον αμυντικο τομεα...
πολύ νωρίς για την Ελλάδα αυτά τα ματς
θα είναι αντιπροσωπευτικά όταν οιομάδες θα τελειώνουνε το πρωτάθλημα νωρίς το Μάη και θα αρχίζουνε πριν τα μέσα Αυγούστου το πρωτάθλημα το νέο.
επειδή αυτό δεν θα γίνει, αυτά τα ματς είναι γκιλοτίνα
όταν δεν έχει καν κλείσει ρόστερ μια ομάδα και με 15 μέρες προετοιμασίας δεν περιμένεις να περάσει ομάδα έτοιμη για το πρωτάθλημά της ακόμα και αν είναι αρμένικη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε τον έχω δει, ούτε καν ξέρω σε ποια ομάδα παίζει, ούτε το πόσο χρονών είναι.

Όταν λέω λεφτά εννοώ πρόεδρο δυνατό, λάθος λέξη χρησιμοποίησα πριν. Καλά καλά εσείς λέγατε, ΑΝ όμως παίζατε με τους πιτσιρικάδες και πέρνατε τον πούλο και τερματίζατε 6η ή 7ή τότε να άκουγα τι θα φώναζε όχι μόνο η 7 άλλα όλο το Καραισκάκη και σε τι χρόνο θα είχατε βγάλει τους πιτσιρικάδες "ανίκανους να φοράνε τη βαριά φανέλα του θρύλου". Κάτσε να δούμε αν φέτος παίζει ο Φέτφα ή θα ξεχαστεί και αυτός και θα μιλάμε για ένα άλλο χαμένο ταλέντο.
Μη κοιτάς τι γίνεται στην κεντρική ευρώπη. Στη Νότια είναι αλλιώς τα πράγματα. Εδώ η Γιούβε που έπεσε και κατηγορία δε κάθησε να αναδείξει νέα ταλέντα και βασίστηκε στους παλιούς της. Ούτε καν η Μίλαν το έκανε. Στη Νότια ευρώπη η μόνη ΜΕΓΑΛΗ ομάδα που στηρίζεται στα ταλέντα της είναι η Μπάρτσα. Και στη βόρεια ακόμα και αυτές οι μεγάλες ομάδες δε στηρίζονται σε δικά τους τααλέντα. Πχ ούτε η Λίβερπουλ ούτε καν η Μάνστεστερ, που αν μη τι άλλο αν βγει ο τσίχλας και πει "μάγκες μένω για άλλα 2 χρόνια και μετά τη κάνω. Αλλά κληρονομιά μου θα είναι τα ταλέντα που θα αφήσω πίσω μετά από αυτά τα 2 χρόνια. Οπότε ξεχάστε πρωτάθλημα και κύπελό και ευρωπαικο. στις θέσεις 5 ως 10 και καλά θα είμαστε" δε νομίζω ότι θα πει κουβέντα ΚΑΝΕΝΑΣ.
γιαυτό σου έιπα από την αρχή πως ΟΛΟΙ οι οπαδοί είναι το ίδιο σκατά
και πως αυτό είναι ελληνική νοοτροπία
ξαναγυρίζουμε στο ίδιο δηλαδή, πως δεν είστε κάτι ξεχωριστό όπως νομίζετε
έχετε ακριβώς τα ίδια ελαττώμετα με όλους τους λοιπούς φιλάθλους

είπαμε, ο Έλληνας δεν βλέπει το δικό του το κασίδι
και το βασικότερο πρόβλημα του Έλληνα είναι πως δεν θέλει να κάνει κατι καλά, θέλει απλά να το κάνει καλύτερα από τον άλλον δίπλα του. Και αν ο διπλανός του είναι πθρηνικός επιστήμονας και μεγαλουργεί, τότε ο Έλληνας διαπρέπει
αν όμως είναι λαμόγιο ο διπλανός του....εκεί να δεις πόσο διαπρέπει ο Ελληνάρας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ η δική σου πετάει ε γαμαικανάκη;  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις για το Λεονάρντο
αριστερό μπακ που δεν έχεις και μια χαρά σεντρούλες ξέρει να βγάζει
και προσωπικά δεν τον θεωρώ τόσο χάλια όσο τον βαφτίζουνε
δεν έφτασε εθνική Βραζιλίας για πλάκα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οποιος δεν έχει λεφτά περιμένει στην ουρά -μήπως και περισέψουν τίποτα σαπάκια για να πάρει-

Στα κρύα του λουτρού άφησε την ΑΕΚ ο Μίτσελ που υπέγραψε στην Χετάφε!

www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=102107]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=102107[/url]
γιατί δεν παίρνετε για τη θέση αυτή τον Ντομί; Ο Ζίκο(ς) εκεί τον έβαζε!
χαχαχχαχαχαχαχαχχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλανακο στα ελεγα 20 μερες οτι ο μιτσελ δεν προκιεται να ερθει ;)η αληθεια οτι δεν φτανει μονο ο χιμενεθ για ναερθει.εσυ τη θα προτιμουσες ελλαδα η ισπανια;τα σιγουρα και ζεστα λεφτακια η το βοηθα παναγια μου;παντως ακουγετε εντονα οτι εχετε μεγαλο προβλημα ρευστου και λεω αν γινει καμια στραβη στην ευρωπη και δεν περασετε βλεπω τρικυμιες ;)και μη μου πεις το ξερεις αλλα υπαρχει εντονη δυσφορια οτι υπαρχουν απληρωτοι παιχτες εδω και 5 μηνες δηλαδη απο περσι.
άσε που έχουνε υπογράψει κάποιοι πως τα έχουνε πάρει όλα.....ενώ δεν τα έχουνε πάρει
ο νοών νοείτω.... ;)

Επισκέπτης
άσε που έχουνε υπογράψει κάποιοι πως τα έχουνε πάρει όλα.....ενώ δεν τα έχουνε πάρει
ο νοών νοείτω.... ;)
εγω τα ξερω γιαυτο ελεγα οτι δεν προκιεται να υπογραψει.πλεον δεν υπαρχει ουτε καλυψη απο τους ρεπορτερ της αεκ.δεν μπορουν να σιωπησουν και βγαινουν και λενε την αληθεια αφου πολλοι παιχτες πλεον δεν εχουν ουτε να φανε.και δε μιλαω για τα μεγαλα συμβολαια.και μην ακουσω την παπαρια ολες οι ομαδες χρωστανε.....αλλλο χρωσταω 1-2 μηνες αλλο δεν εχω παρει ακομα ουτε δωρο πασχα ;)επισης ειναι μαλακας ο ισλανδος που εχει ορο στο συμβολαιο να εχει παρει το 75% των χρηματων το σεμπτεβριο;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
εγω τα ξερω γιαυτο ελεγα οτι δεν προκιεται να υπογραψει.πλεον δεν υπαρχει ουτε καλυψη απο τους ρεπορτερ της αεκ.δεν μπορουν να σιωπησουν και βγαινουν και λενε την αληθεια αφου πολλοι παιχτες πλεον δεν εχουν ουτε να φανε.και δε μιλαω για τα μεγαλα συμβολαια.και μην ακουσω την παπαρια ολες οι ομαδες χρωστανε.....αλλλο χρωσταω 1-2 μηνες αλλο δεν εχω παρει ακομα ουτε δωρο πασχα ;)επισης ειναι μαλακας ο ισλανδος που εχει ορο στο συμβολαιο να εχει παρει το 75% των χρηματων το σεμπτεβριο;
Τον ice-man δεν τον πληρώνει η παε αλλά πέντε εταιρίες που είναι σπόνσορες της ΑΕΚ  ;)

Επισκέπτης
Τον ice-man δεν τον πληρώνει η παε αλλά πέντε εταιρίες που είναι σπόνσορες της ΑΕΚ  ;)
δεν τα ελω εγω αυτα τα λενε εγκυροι ρεπορτερ.η παε πρεπει να βρει μεχρι σε ενα μηνα κοντα στα 400χιλιαρικα.τωρα αν ειναι σπονσορες αυτο το ξερουν αυτοι.παντως και εγω πιστευω οτι εχει εξασφαλισει τα λεφτα του...αντιθετα οι υπολοιποι εχουν να δουν το χρωμα του χρματος πολυ καιρο.και απο την αλλη ακουν μεταγραφες και τρελενονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom