Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εκτός αν γίνεις μαύρος...
παρεπιπτόντως ο Τοροσίδης δεν κόστισε 2 μύριοΠαρεμπιπτοντως, ο Τοροσιδης κοστισε 1 εκατομμυριο ευρω, και η Στοουκ Σιτυ ετοιμαζει προταση 4-5 εκατομμυρια ευρω.
Υ.Γ. Εχει ρητρα 7 εκατομμυρια, αλλά σε ο,τιδηποτε πανω απο 4, ο ολυμπιακος το συζηταει.
χμ...μπερδεύεσαιΚαλημερα αδερφια ενωσιτες!
...και μην τρελενεστε,ειρηνη ημην
για τον φιλο μας τον alex71 που δεν του κανει ο γκουντγιονσεν και ηθελε γεωργιαδη οκ παω πασο... να δουμε αν και πως θα παιξει στον μπαοκ και ποσο θα τον πουλησει μετα... το παλικαρι θες ειναι 24 θες ειναι 25 μπορει να ξερει μπαλιτσα και το εδειξε στον πανσεραικο αλλα για μεγαλες ομαδες κανει? ο γκουντγιονσεν ειμαι σιγουρος οτι κανει παντωςτα παιχνιδια των μανατζερ παιζουν σε ολες τις ομαδες και οχι μονο στην αεκ... τωρα το αν οι δικοι μας ψαχνουν χαφ στην λατινικη αμερικη δεν θα το κατακρινω τωρα,θα περιμενω να δω τι θα βγει... εξαλου μην ξεχναμε οτι απο εκει μας ηρθαν και οι σκοκο,μπλανο ετσι? λετε θα βγουμε 10η θεση φετος στο πρωταθλημα? δεν με ενδιαφερει μαγκες η θεση φετος απο τη στιγμη που στην ομαδα γινετε ξεκαθαρισμα στα χρεη,αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτοι που θα παιξουν να ματωσουν τη φανελα,αν το κανουν εγω θα στηριξω... αφου ειστε τοσο αισιοδοξοι που πιστευτε οτι θα αποκλειστουμε απο την ντιναμο Τ. οκ τι να πω? ας δουμε τα ματσακια και μετα το συζηταμε,παντως αλλες χρονιες κοροιδευαμε καποιους αεκτζηδες που περιμεναν ποτε θα χασει η αεκ για να βγουν και να κανουν τους καμποηδες οτι φταιει ο ενας και φταιει ο αλλος... αν το ξαναδουμε και φετος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... καλη ειναι η κριτικη παιδια αλλα να εχει και τα ορια της,δεν νομιζετε? εγιναν καλες κινησεις οπως αυτη του γκουντγιονσεν (για μενα) μπορει να εγιναν και λαθος κινησεις που δεν αποκτηθηκαν καποιοι αλλοι... και περσυ εγιναν πολλα αλλα ολοι παρεα πανυγηρισαμε το κυπελο στο τελος ετσι?
Το χρεος μας ειναι να στηριξουμε την ομαδα οπως μπορει και θελει ο καθενας... ραντεβου στις 18 του μηνα![]()
Εγώ το είπα για τον Άλεξ που λέει πως θα έκανε καλύτερες και φτηνότερες μεταγραφές. Και εγώ στο Φουτμπαλ Μάνατζερ 11 μετά από 4 χρόνια κατάφερα να πάρω με την ΑΕΚ ΤΣ Λπαλικάρι...
αυτή η αλλαγή επαγγέλματος θέλει ένα 50ρικο χιλιάρικα να έχεις για να δώσεις τις εξετάσεις μόνο....
και μετά θέλει και να ξέρεις τα κονέ
δεν είναι τόσο απλό...
ξαναλέω για αυτούς που δεν καταλαβαίνουνεΡε μοικανέ ποιοί είναι οι 4 που είχαμε να μοσχοπουλήσουμε; Ο Σκόκο ένας. Οι άλλοι ποιοι είναι; Όσο για τα παιδάκια που λες,
επεσε τιποτα στον καφε σου πρωινιατικα? θα εχει προβλημα ο χοντρος να παρει το πρωταθλημα? θα αφησει αλλους να τσιμπισουν τα φραγκα του τσουλου? περασει δεν περασει στην ευρωπη το πρωταθλημα εχει πολλους τροπους να το παρει μην αγχωνεσε... ο παοκ φτιαχνει καλη ομαδιτσα και εχει καλο προπονητη,θα δουμε τι πουλια θα πιασει... ο αρης τι να κανει παραπανω απο την 5η θεση? με ποιον? καλος προπονητης ο τσιωλης αλλα δεν εχει μπεο για αβατζο εκει... μηπως θα μπει ο ιδιος να παιξει αμυνα?α, και κάτι ακόμα
ΑΝ (δεν το πιστεύω) ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην Ευρώπη, τότε θα έχει π΄ροβλημα στην Ελλάδα
με δεδομένο πως είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες ο Άρης και ο ΠΑΟΚ (ακόμα να μας πούνε οι κυβερνόντες αυτό το χρέος του ΠΑΟΚ αν θα διευθετηθεί ποτέ - χαρίζεται ακόμα) αυτές θα κάνουνε τα μπαστούνια
και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί ο ΟΦΗ
γενικώς φέτος, με την έλευση ΟΦΗ θα αλλάξουνε κάποια πραγματάκια...θα το δείτε...
άλλα χρόνια όμωςΆλλο το τι λέγατε οι φίλαθλοι και άλλο το τι έκαναν οι διοικήσεις. Και δε τις πηγαίνατε ακριβώς και γαμιώντας ;) ;)
πρόβλημα ...εξαρτάται τον ορισμόεπεσε τιποτα στον καφε σου πρωινιατικα? θα εχει προβλημα ο χοντρος να παρει το πρωταθλημα? θα αφησει αλλους να τσιμπισουν τα φραγκα του τσουλου? περασει δεν περασει στην ευρωπη το πρωταθλημα εχει πολλους τροπους να το παρει μην αγχωνεσε... ο παοκ φτιαχνει καλη ομαδιτσα και εχει καλο προπονητη,θα δουμε τι πουλια θα πιασει... ο αρης τι να κανει παραπανω απο την 5η θεση? με ποιον? καλος προπονητης ο τσιωλης αλλα δεν εχει μπεο για αβατζο εκει... μηπως θα μπει ο ιδιος να παιξει αμυνα?
ρε συ εδω ξεκινισαν τα παπουτσελια απο τα φιλικαπρόβλημα ...εξαρτάται τον ορισμό
αλλά μην το θεωρείς δεδομένο πως θα το π΄παρει με καμιά 20ριά πόντους
μια δυσκολιούλα θα την έχει...
κάτσε σου λέω...δύο καρπούζια σε μια μασχάλη έχει
και δεν είναι δα και καμιά υπερομάδα ο ολυμπιακός...χαλάρωσε...
Εννοείς τον ξάδερφό του; Το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά μέχρις εκεί.χμ...μπερδεύεσαι
η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα σαν αυτές που έχει παίξει ο Γκούντι
ταλέντα σαν τον Γεωργιάδη έχουνε βγει πολλά - ο Κουτσιανικούλης που ξεφορτώθηκε ο ΠΑΟΚ φέτος είναι ένα τέτοιο παράδεισμα.
Ένα θα κάνει το ξεπέταγμα και θα τον μοσχοπουλήσεις (ο Παπασταθό ας πούμε)
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δεν προωθούνται ταλέντα (μάλλον ξέρω, αλλά αν το πω έτσι, θα πει ο μάστορας πως τα ξέρω όλα)
Απλά πραγματάκια είναι, αλλά ο οπαδισμός δεν τα αφήνει να φαίνονται - το ίδιο ακριβώς με την πολιτική, το λέω τόσο καιρό. Ο Έλληνας είναι κολλημένος, τόσο απλά, δεν θέλει να δει, ούτε το πρόβλημα το πραγματικό ούτε την πραγματική λύση.
Παρεπιπτόντως, η οικογένεια Μανωλά έχει και άλλο ταλέντο που ο υπάρχων Μανωλάς στην ΑΕΚ δεν έχει ούτε το μισό από του άλλου. Με τις μαλακίες όμως που κάνετε σαν ομάδα...θα το χάσετε
Ολους αυτούς που γραφεις τους χρωστούσαμε λεφτά. Δεν τους είχαμε πληρωμένους. Από τη στιγμή που τους χρωσστούσαμε λεφτά και έφυγαν και δε ζητάνε τίποτα (πλην του Μπλάνκο που ΑΝ είχε βρει ομάδα ούτε αυτός θα ζητούσε τα λεφτά του) ουσιαστικά είναι σα να τους πουλήσαμε. Βέβαια δε τους μοσχοπουλήσαμε, αλλά από τη στιγμή που χρωστάς λεφτά σε κάποιον και το ξέρει η πιάτσα αυτό δύσκολο να τον μοσχοπουλήσεις.ξαναλέω για αυτούς που δεν καταλαβαίνουνε
Σαχα, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ
4 είναι
πήρατε μόνο από τον έναν κάτι λιμά
Πάμε στα παιδάκια. Όχι ρε φίλε παιδάκια από τον άλλον. ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Από τις ακαδημίες σου.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΒΓΕΙΣ 10ος ΜΙΑ ΦΟΡΑ; Ή ΔΥΟ;
τι στον κόρακα καταφέρνεις με το να βγαίνεις 3 χρονιές με το ζόρι στην 5άδα;
βγάλε 4 φυντάνια από τα φυτώρια, κάντους παικταράδες και όταν θα παίζουνε 2 χρόνια μαζί θα κάνουνε παπάδες.
Αλλά πρόσεξε...θα βγάλεις τους σωστούς από τις ακαδημίες...όχι αυτούς που οι μπαμπάδες τους πληρώνουνε τον προπονητή της ακαδημίας...οκ;;
σου είπα, ξέρω πολλά...δεν είναι τυχαίο που χάνονται ταλέντα
Πάρε ένα προπονητή στην ομάδα με την προϋπόθεση πως θα δουλέψει για ένα-δύο χρόνια με τους μικρούς μόνο και χωρίς μεγαλεπίβολα σχέδια. Αλλά να σουλουπώσει την ομάδα και να φτιάξει νεανικό σύνολο. Ότι κάνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ φέτος.
και μηνν μου πι κανείς πως ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ θα χτυπήσει πρωτάθλημα...θα πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια....
φιλε μου μαλλον ξεχνας οτι για τον βαζελο η μπαλα κυλισε επισημα και μαλιστα σε δυο σημαντικα ματσακια... αποτελεσμα? 5 γκολ παθητικο ;)μπερδεύεσαι
μην αρχίσουμε τις κουβέντες για διαιτησίες τώρα
στο εντελώς ποδοσφαιρικό τώρα
ούτε καν τον ΠΑΟ δεν έχουμε δει.
Θεωρητικά θα έχει πρόβλημα στην επίθεση
αλλά αν δεν κυλίσει η μπάλα κανονικά στο χορτάρι δεν έχεις δει τίποτα
το ξαδερφάκι είναι εξαιρετικό αδερφέ....Εννοείς τον ξάδερφό του; Το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά μέχρις εκεί.Ολους αυτούς που γραφεις τους χρωστούσαμε λεφτά. Δεν τους είχαμε πληρωμένους. Από τη στιγμή που τους χρωσστούσαμε λεφτά και έφυγαν και δε ζητάνε τίποτα (πλην του Μπλάνκο που ΑΝ είχε βρει ομάδα ούτε αυτός θα ζητούσε τα λεφτά του) ουσιαστικά είναι σα να τους πουλήσαμε. Βέβαια δε τους μοσχοπουλήσαμε, αλλά από τη στιγμή που χρωστάς λεφτά σε κάποιον και το ξέρει η πιάτσα αυτό δύσκολο να τον μοσχοπουλήσεις.
Όσο για τους πιτσιρικάδες τους δικούς μου που λες, φέτος πιστεύω πως ένας σίγουρα (ο Εγγλέζος αν δε κάνω λάθος) θα παίξει στην ομάδα. Τώρα αν θα αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά όπως έκανε ο Μανωλάς και ο Παπασταθό είναι δικό του θέμα.
Δε ξέρω τι ξέρεις και τι δε ξέρεις. Αυτό που ξέρω είναι πως για να κάνεις αυτό που λες, δηλαδή να παίξεις με 4-5 δικούς σου παίκτες από τις ακαδημίες, πρέπει 1ον ΝΑ ΕΧΕΙΣ ακαδημίες (και η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα τέτοιες) που να μπορείς να βγάλεις 4-5 και 2ον Να έχεις πρόεδρο με αρχίδια (και λεφτά) που να βγεί και να πει "μάγκες για τα επόμενα 3-4 χρόνια 10ατοι και με το ζόρι, μετά χτυπάμε πρωτάθλημα και αυτή η λόμπα θα γίνεται κάθε 6 με 7 χρόνια. Ξέρεις εσύ πολλούς προέδρους που να το που αυτό. Ακόμα και ο Κόκκαλης την εποχή της παντοδυναμίας του που οι φίλαθλοι δεν έκλαναν αν δε τους το έλεγε αυτό δε βγήκε να πει κάτι τέτοιο.
Με το συμπάθειο αλλά πούτσες μπλε τον πηγαίνατε. Ο αδερφός μου τότε ήταν κάθε Κυριακή στην 7 και το μόνο που κάνατε ήταν μια φορά να βγάλετε σύνθημα όταν είχε χαθεί ένα πορτοφόλι και τα όποια ντου κάνατε στους παίκτες. Και τα πανό στη θύρα την 7 κατά του Σαλιαρέλη μετρημένα....άλλα χρόνια όμως
και έχεις άδικο
το Σαλιαρέλη τον πηγαίναμε γαμιώντας
τότε πήγαινα ανελλιπώς γήπεδο
μέχρι που έσκασε φωτοβολίδα ξυστά από το μάτι της κοπελιάς μου τότε
ήμαστε τυχεροί - το παραδέχομαι- εμφανίστηκε ο Κόκκαλης (ή άτυχοι, όπως το πάρει κανείς)
αλλά το θέμα εδώ δεν είναι τι κάνουνε οι διοικήσεις αλλά οι φίλαθλοι
το ίδιο όπως οι κυβερνήσεις και ο κόσμος.
όταν τα σκατώνει η κυβέρνηση βγαίνεις στο δρόμο, πας στο σπίτι του πολιτικού και ξενυχτάς μπροστά στην πόρτα του.
τον Αδαμίδη όλοι τον έχουνε στο σεις και στο σας
παπάρια μάντολες
η αληθεια ειναι οτι ο αδαμιδης εχει παρει ελευθερας φετος απο πολλους για διαφορους λογους... μην ξεχναμε οτι επι προεδριας του η ομαδα πηρε τιτλο μετα απο αρκετα χρονια, μονο γιαυτο ας εχει το ελευθερο μεχρι του χρονου τετοιο καιρο να δουμε τι θα κανει...Με το συμπάθειο αλλά πούτσες μπλε τον πηγαίνατε. Ο αδερφός μου τότε ήταν κάθε Κυριακή στην 7 και το μόνο που κάνατε ήταν μια φορά να βγάλετε σύνθημα όταν είχε χαθεί ένα πορτοφόλι και τα όποια ντου κάνατε στους παίκτες. Και τα πανό στη θύρα την 7 κατά του Σαλιαρέλη μετρημένα....
Ε όχι και με το σεις και με το σας τον Αδαμίδη. Μη λες ότι θέλεις. Σιγά μη τον έχουμε με τα Γαλλικά του και το πιάνο. Στο γήπεδο το τι ακούει από πολλούς είναι άλλο πράγμα. Και εγώ του δίνω μια δικαιολογία ΜΟΝΟ. Πως προσπαθεί με ελάχιστα χρήματα (τα λιγότερα ίσως έδω και 5 χρόνια) να κρατήσει την ομάδα σε ένα επίπεδο. Λάθη; Σίγουρα και έχει κάνει, αλλα δε ταα έχει γαμήσει και όλα τελείως.
Δε τον έχω δει, ούτε καν ξέρω σε ποια ομάδα παίζει, ούτε το πόσο χρονών είναι.το ξαδερφάκι είναι εξαιρετικό αδερφέ....
ούτε το δεξί @άρι τουτουνού
και στο δεύτερο διαφωνώ
αν παίξεις με πιτσιρικάδες ΔΕΝ χρειάζεσαι λεφτά πρόεδρο. Γιατί τα έξοδά σου πέφτουνε κατακόρυφα.
ο Κόκκαλης δεν χρειάστηκε να το πει αυτό. Αλλά πέρσι πριν αναλάβει ο Μαρινά, όλοι λέγαμε πως απότο να έχει τους Οσκαροντομήδες, καλύτερα να παίζεις με Κατσικογιάννη και Βαλεριάνο και ας βγεις και 5-6ος μια χρονιά.
Δηλαδή με τους άλλους τους σακαπλιάδες τι βγήκαμε; καλύτερα;
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως λίγες μέρες μετά το κύπελλο είχε βγει ανακοίνωση από την ορίτζιναλ η οποία τα έχωνε στον αδαμίδη;η αληθεια ειναι οτι ο αδαμιδης εχει παρει ελευθερας φετος απο πολλους για διαφορους λογους... μην ξεχναμε οτι επι προεδριας του η ομαδα πηρε τιτλο μετα απο αρκετα χρονια, μονο γιαυτο ας εχει το ελευθερο μεχρι του χρονου τετοιο καιρο να δουμε τι θα κανει...
δεν ασχολουμε και πολυ με τις ανακοινωσεις... οκ τις διαβαζω καμια φορα αλλα αυτου του ειδους τα παιχνιδια που παιζουν οι παραγοντες με τον χαρτοπολεμο δεν με συγκινουν... παντως αυτη την ωρα οι οργανωμενοι στεκοντε διπλα του (ελπιζω για καλο) το θεμα ειναι να το τελειωσουν ετσι και χωρις παρατραγουδα,στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο,θα μετρησουμε τα κουκια και θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας κρινοντας οπως πρεπει... ο αδαμιδης καποια στιγμη θα φυγει, η αεκ θα μεινει...Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως λίγες μέρες μετά το κύπελλο είχε βγει ανακοίνωση από την ορίτζιναλ η οποία τα έχωνε στον αδαμίδη;
Για να μη πούμε το τι άκουσε ο αδαμίδης με τη δήλωση που έκανε για το Περιστέρι λίγες στιγμές μετά το κύπελλο