Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αν πουληθουν Γκεντσογλου-λεο και δωθει δανεικος ο μπερνς τοτε θα παει για 2 μεταγραφες στανταρ... ακομα εχει χρονο μεχρι τελος του μηνα... τα μοναδικα επισημα ειναι αυτα με ντιναμο που δεν νομιζω να εχει προβλημα να τα κερδισει οποιους και να βαλει...
Μεταγραφες?
Με τι, με κουμπια?
Ρε φιλε τι μου λες, ποιες μεταγραφες?
Για την ΑΕΚ Αθηνων μιλαμε ή την ΑΕΚ Λαρνακας?
"γκουντι,καρλος και λυμπε (η λαγο) " πισω απο τον επιθετικο?
Α, πηραμε τον Γκουντγιονσεν για να παιζει κεντρο? Μηπως εχουμε σεντερ φορ τον Ιμπραημοβιτς και πρεπει να παιζει περιφερειακος ο Ισλανδος? Ρε βαλτε τον σεντερ φορ μπας και βαλει κανενα γκολ το παιδι. Ακου πισω απο τον επιθετικο. Support του Μπελεκ και του Μπαχα ο Γκουντγιονσεν. Ωραια. Αυτα μονο στην Ελλαδα.
Ο Λαγος στα 30 θα ξαναγινει χαφ?
Ο Λυμπεροπουλος κι αυτος θα γινει χαφ στα 37?
Μαλιστα. Θα εχουμε τον Μπελεκ ή τον Μπαχα μπροστα, δυο κρυφους κυνηγους πισω και το Λαγο.
Πόσο θα ληγουν τα παιχνιδια μας? 4-4 το λιγοτερο?
Λοιπον, να σοβαρευτουμε. Δεν πουλας, αν δεν εχεις εξασφαλισει αντικαταστατες. Δεν καταλαβαινω τη λυσσα να πουλησουμε ο,τι εχουμε ή να παροπλιζουμε αυτους που εχουμε (Γκερειρο, Μπερνς, Λεοναρντο).
Τα πραγματα ειναι απλα. Οπως παμε, φετος δεκατη θεση και πολυ ειναι. Ελπιζω να σωθουμε ανετα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μεταγραφες?
Με τι, με κουμπια?
Ρε φιλε τι μου λες, ποιες μεταγραφες?
Για την ΑΕΚ Αθηνων μιλαμε ή την ΑΕΚ Λαρνακας?
"γκουντι,καρλος και λυμπε (η λαγο) " πισω απο τον επιθετικο?
Α, πηραμε τον Γκουντγιονσεν για να παιζει κεντρο? Μηπως εχουμε σεντερ φορ τον Ιμπραημοβιτς και πρεπει να παιζει περιφερειακος ο Ισλανδος? Ρε βαλτε τον σεντερ φορ μπας και βαλει κανενα γκολ το παιδι. Ακου πισω απο τον επιθετικο. Support του Μπελεκ και του Μπαχα ο Γκουντγιονσεν. Ωραια. Αυτα μονο στην Ελλαδα.
Ο Λαγος στα 30 θα ξαναγινει χαφ?
Ο Λυμπεροπουλος κι αυτος θα γινει χαφ στα 37?
Μαλιστα. Θα εχουμε τον Μπελεκ ή τον Μπαχα μπροστα, δυο κρυφους κυνηγους πισω και το Λαγο.
Πόσο θα ληγουν τα παιχνιδια μας? 4-4 το λιγοτερο?
Λοιπον, να σοβαρευτουμε. Δεν πουλας, αν δεν εχεις εξασφαλισει αντικαταστατες. Δεν καταλαβαινω τη λυσσα να πουλησουμε ο,τι εχουμε ή να παροπλιζουμε αυτους που εχουμε (Γκερειρο, Μπερνς, Λεοναρντο).
Τα πραγματα ειναι απλα. Οπως παμε, φετος δεκατη θεση και πολυ ειναι. Ελπιζω να σωθουμε ανετα.
ρε τυπε και ο ιδιος δηλωσε οτι θελει να παιζει σαν δευτερος επιθετικος η πισω απο τον επιθετικο... και εγω θα ηθελα ακομα 4 μεταγραφες αλλα ειπαμε λεφτα δεν υπαρχουν οποτε συμβιβαζομαι και στηριζω την ομαδα και στα δυσκολα... και το 2004 για 10η θεση μας ειχαν ολοι αλλα χτυπισαμε πρωταθλημα στα ισα και δεν βγηκαμε εστω 2οι απο κατι βασσαρες... μη χαλιεσε γιατι η ομαδα και ετσι οπως ειναι δειχνει πολλα καλα στοιχεια,μην περιμενεισ μπαλαρα αλλα εγω (αποψη μου) βλεπω οτι θα παρουσιαστει πολυ ποιο σοβαρη απο περσυ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ρε τυπε και ο ιδιος δηλωσε οτι θελει να παιζει σαν δευτερος επιθετικος η πισω απο τον επιθετικο... και εγω θα ηθελα ακομα 4 μεταγραφες αλλα ειπαμε λεφτα δεν υπαρχουν οποτε συμβιβαζομαι και στηριζω την ομαδα και στα δυσκολα... και το 2004 για 10η θεση μας ειχαν ολοι αλλα χτυπισαμε πρωταθλημα στα ισα και δεν βγηκαμε εστω 2οι απο κατι βασσαρες... μη χαλιεσε γιατι η ομαδα και ετσι οπως ειναι δειχνει πολλα καλα στοιχεια,μην περιμενεισ μπαλαρα αλλα εγω (αποψη μου) βλεπω οτι θα παρουσιαστει πολυ ποιο σοβαρη απο περσυ...
Ο Βασσαρας εβαλε το γκολ στο ΑΕΚ-Ιωνικος 0-1, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ?
Μην μου θυμιζεις το 2004, παθαινω αναφυλαξια.
Τελος παντων, ας ελπισουμε. Εγω παντως ΔΕΝ βλεπω καλα δειγματα ακομη.
Μονο ο Καρλος ειναι προσθηκη ουσιας, για την ωρα.
Ούτε ο Ντιμης στεκει καλα ακομη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Βασσαρας εβαλε το γκολ στο ΑΕΚ-Ιωνικος 0-1, ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ?
Μην μου θυμιζεις το 2004, παθαινω αναφυλαξια.
Τελος παντων, ας ελπισουμε. Εγω παντως ΔΕΝ βλεπω καλα δειγματα ακομη.
Μονο ο Καρλος ειναι προσθηκη ουσιας, για την ωρα.
Ούτε ο Ντιμης στεκει καλα ακομη.
ο βασσαρας δεν σου δωσε το πεναλτι μαρς στη λεοφορο και εβγαλε τον λαγο στο τσουλου αν θυμασαι καλα...
φετος εγω περιμενω να τραβηξουν κουπι καρλος,μακος,γκουντγιονσεν... νωρις ειναι ακομα και η ομαδα βγαζει καλα τα ματς... λαθοι σιγουρα εγιναν αλλα εχεις περιθωρια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ο Π. Χατζηιωαννου θα βαλει μονος του τα φραγκα για αντι-ντιοπ λενε... οριστε ρε γκρινιαρηδες...
Ε αμα το λεει ο Πόλυς, ησυχασα...
Βρε το θυμαμαι το πεναλτυ στη λεωφορο.
Και τι με νοιαζει εμενα το τσουλου? η Μπαρτσελονα ειμαι?
Εγω το πρωταθλημα ηθελα. Κι αυτο χαθηκε απο τον Ιωνικο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ε αμα το λεει ο Πόλυς, ησυχασα...
Βρε το θυμαμαι το πεναλτυ στη λεωφορο.
Και τι με νοιαζει εμενα το τσουλου? η Μπαρτσελονα ειμαι?
Εγω το πρωταθλημα ηθελα. Κι αυτο χαθηκε απο τον Ιωνικο.
ναι φιλε αλλα αν επερνες τα φραγκα τοτε απο τους ομιλους και τα φραγκα απο το 2008 που στο πηραν στα χαρτια τωρα δεν νομιζω να ειχες τετοιο προβλημα ωστε να ψαχνεις να πουλησεις τον λεοναρντο για να παρεις χαφ... μην αγχωνεστε ρε ειπαμε... αντι-ντιοπ και μιτσελ θα παρεις αλλα οπως καθε χρονο αυτο θα γινει τελευταια στιγμη... δεν εχεις μαθει ακομα? :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια ενωσιτες! :rockon:

Συνημμένα

• z.jpg
    z.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να ξεκινήσω από τα παλιά. Πίσω στο 2004 το λοιπόν η ΑΕΚ έχασε το ματς με τον Ιωνικό. Όποιος θυμάται αυτό το ματς έπρεπε να είχε τελιώσει 3-1. Απλά η γαμημένη μπάλα (που είναι και πουτάνα) δεν ήθελε να μπει. Τέλος. Είναι και 7 χρόνια πίσω, μη το γαμάμε άλλο.

Πάμε τώρα στα χθεσινά. Φάνηκε ότι το 4-2-3-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το παίξουμε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 1 box to box χαφ που χρειάζεται (και στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιος και φυσικά για να αποκτήσεις θέλεις ένα  καράβι λεφτά). Ο Μάκος έφτυσε τα πνευμόνια του. Ο Λύμπε ΔΕ μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Μπέλεκ ΔΕ μπορεί να είναι ο μόνος φουνταριστός. Ο Λεο θα μπορούσε να βοηθήσει ή παίζοντας στα αριστερά και να μετατοπιστεί ο Κάρλος ή στα δεξιά ή στο κέντρο.
Το έχουμε κουράσει. Χρειαζόμαστε 2χαφ. Κάνει μπαμπ από χιλιόμετρα μακρια. Τώρα το τι μπορούμε να πάρουμε είναι άλλη ιστορία.

Όσον αφορά το Λαγό. Ο παίκτης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ να είναι επιλογή του τότε προπονητή.  Τραυματίστηκε, έμεινε σχεδόν 1 χρόνο έξω και μετά βαλθήκαν να τον κάνουν ακραίο αμυντικό ενώ ΔΕΝ ήταν. Χαφ εξτρέμ έπαιζε στον Ήρα. Από ένα μεγάλο ταλέντο εχει γίνει μια αξιόπιστη λύση (και όχι πάντα) που έρχεται από τον πάγκο.
Καλημέρες

Επισκέπτης
Για να ξεκινήσω από τα παλιά. Πίσω στο 2004 το λοιπόν η ΑΕΚ έχασε το ματς με τον Ιωνικό. Όποιος θυμάται αυτό το ματς έπρεπε να είχε τελιώσει 3-1. Απλά η γαμημένη μπάλα (που είναι και πουτάνα) δεν ήθελε να μπει. Τέλος. Είναι και 7 χρόνια πίσω, μη το γαμάμε άλλο.

Πάμε τώρα στα χθεσινά. Φάνηκε ότι το 4-2-3-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το παίξουμε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 1 box to box χαφ που χρειάζεται (και στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιος και φυσικά για να αποκτήσεις θέλεις ένα  καράβι λεφτά). Ο Μάκος έφτυσε τα πνευμόνια του. Ο Λύμπε ΔΕ μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Μπέλεκ ΔΕ μπορεί να είναι ο μόνος φουνταριστός. Ο Λεο θα μπορούσε να βοηθήσει ή παίζοντας στα αριστερά και να μετατοπιστεί ο Κάρλος ή στα δεξιά ή στο κέντρο.
Το έχουμε κουράσει. Χρειαζόμαστε 2χαφ. Κάνει μπαμπ από χιλιόμετρα μακρια. Τώρα το τι μπορούμε να πάρουμε είναι άλλη ιστορία.

Όσον αφορά το Λαγό. Ο παίκτης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ να είναι επιλογή του τότε προπονητή.  Τραυματίστηκε, έμεινε σχεδόν 1 χρόνο έξω και μετά βαλθήκαν να τον κάνουν ακραίο αμυντικό ενώ ΔΕΝ ήταν. Χαφ εξτρέμ έπαιζε στον Ήρα. Από ένα μεγάλο ταλέντο εχει γίνει μια αξιόπιστη λύση (και όχι πάντα) που έρχεται από τον πάγκο.
Καλημέρες
γρηγορη βλεπεις οτι ολα αυτα που ελεγα σε μερικους οτι δεν υπαρχουν χαφ να περασουν μια μπαλια επιβεβαιωθηκαν ολα ;)η ομαδα εχει σοβαρο προβλημα στο να φτιαξει ευκαιρια η καλυτερα να πατησει μεγαλη περιοχη...ακομα και εμεις με τα χαλια μας κανουμε πιο πολλες ευκαιριες :grin:οσο για τον ιωνικο ο αλεξ ξερει πολυ καλα τη λεει και το λανι εντεχνως αποφευγει και λεει αλλα.ΑΝ τοτε η αεκ δεν ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το πρωταθλημα η ιστορια μπορει να ειχε αλλαξει..αλλλα.....απο αυτα που ειδα εγω χθες η αεκ εχει ,μεγαλο προβλημα καλος χρυσος ο μακος ο καφες αλλα μονο με φιλοτιμο και τρεξιμο ομαδα δεν γινετε.για να γινει ανατγωνιστηκοι θελει τουλαχιστον 3-4 παιχτες 2-3 χαφ ο ενας ακραιος και σιγουρα και σενετερ φορ.Υ.Γ ειναι αστειο να θες να κανεις τον ισλανδο και το λυμπεροπουλο χαφ αυτα δεν γινονται.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη βλεπεις οτι ολα αυτα που ελεγα σε μερικους οτι δεν υπαρχουν χαφ να περασουν μια μπαλια επιβεβαιωθηκαν ολα ;)η ομαδα εχει σοβαρο προβλημα στο να φτιαξει ευκαιρια η καλυτερα να πατησει μεγαλη περιοχη...ακομα και εμεις με τα χαλια μας κανουμε πιο πολλες ευκαιριες :grin:οσο για τον ιωνικο ο αλεξ ξερει πολυ καλα τη λεει και το λανι εντεχνως αποφευγει και λεει αλλα.ΑΝ τοτε η αεκ δεν ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το πρωταθλημα η ιστορια μπορει να ειχε αλλαξει..αλλλα.....απο αυτα που ειδα εγω χθες η αεκ εχει ,μεγαλο προβλημα καλος χρυσος ο μακος ο καφες αλλα μονο με φιλοτιμο και τρεξιμο ομαδα δεν γινετε.για να γινει ανατγωνιστηκοι θελει τουλαχιστον 3-4 παιχτες 2-3 χαφ ο ενας ακραιος και σιγουρα και σενετερ φορ.Υ.Γ ειναι αστειο να θες να κανεις τον ισλανδο και το λυμπεροπουλο χαφ αυτα δεν γινονται.
ΟΚ να το ξαναγράψω. Το 2004 ήμουν σε ΚΑΘΕ εντός έδρας παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ. Το ματς με τον Ιωνικό το θυμάμαι πολύ καλά. Η ΑΕΚ τον είχε τον Ιωνικό μονότερμα. Η μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και η μπάλα απλά ΔΕΝ έμπαινε. Και το έχω ξαναγράψει. Πιο πολλές πιθανότητες δίνω στο να έχει πουληθεί το ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο παρά αυτό με τον Ιωνικό. Και μιλάω με την απλή λογική. Δε γίνεται να έχεις πουλήσει ένα ματς και να έχεις και 2 δοκάρια (αν θυμάμαι καλά).
Μα νομίζω πως μερικοί το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Τουλάχιστον προσωπικά το φωνάζω πως το 4-2-3-1 ΔΕ μπορούμε να το παίξουμε. Ούτε πέρσι μπορούσαμε, ούτε προπερσί, ούτε και φέτος. Ο Μάκος τα έπαιξε χθες με το πάνω κάτω. Ο Λύμπε χαφ όχι, αλλά για πίσω από τον επιθετικό σίγουρα ναι. Όχι για 90λεπτα, αλλά για 40 λεπτά ναι. Ο Γκούντι έχει παρεπιπτώντος παίξει και χαφ επί Μουρίνιο. Αυτή τη στιγμή ποιο πολύ με καίει σαν ΑΕΚ 2χαφ. Λίγο πολύ παίζοντας 4-3-1-2  έχωντας έναν Μίτσελ, έναν Ντίοπ (ή παίκτες με τα στοιχεία των παικτών αυτών) και τον Μάκο σαν βασικούς και στον 1 τον Κάρλος και περιφερειακό τον Γκούτνι και φουνταριστό τον Μπέλεκ και σαν αλλαγή ή τον Σιαλμά ή τον Λύμπε (ο οποίος μπορεί να παίξει και περιφερειακός) λίγο πολύ θα μπορώ να πατάω περισσότερο περιοχή (προσωπική μου άποψη). Οπότε ποιο πολύ ενδιαφέρομαι για τους 2 χαφ για να μπορέσω να φύγω μακριά από το καταραμένο 4-2-3-1 και να μπορέσει η ομάδα να ισσοροπήσει καλύτερα. Τώρα για ακραίους που λες ΚΑΙ ο Λεό μπορεί να παίξει στα άκρα  και ο Μπέρνς. Βέβαια δε τους υπολογίζει, αλλά προς το παρόν να κάνει τον σταυρό του ΑΝ η ομάδα πάρει Μίτσελ (καταρχάς) και αντι-Ντίοπ. Όσο για φουνταριστό το φωνάζω εδώ και καιρό. Ο Μπέλεκ στα 19 του ΔΕ μπορεί να σηκώσει την επίθεση. Ναι είναι δυνατό παιδί, με καλά στοιχεία, στις περισσότερες Ελληνικές άμυνες θα δημιουργήσει προβλήματα αλλά απέναντι πχ στην άμυνα του ΠΑΟΚ ή του ΟΣΦΠ θα χαθεί. Για να μη μιλήσω για την Ευρώπη (ΑΝ περάσουμε στους ομίλους). Και η Ευρώπη σαν ΑΕΚ με απασχολεί ΚΥΡΙΩΣ οικονομικά, αφού θα πρέπει να μαζέχω όσους το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπορέσω να ανασάνω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Υ.Γ Σας δίνουμε Μπέρνς και Γκερέιρο, μας δίνεται Επφστάιν;;;  :grin:

Επισκέπτης
Υ.Γ Σας δίνουμε Μπέρνς και Γκερέιρο, μας δίνεται Επφστάιν;;;  .μαλλον εστογιανοφ θα εννοεις ;)εγω γρηγορη στα λεω εδω και 20 μερες οτι θα εχετε προβλημα δημηουργιας.τωρα με ολα τα αν ηταν ο ντιοπ αν ερθει ο μιτσελ που εδω και 10 μερες εχω πει δεν θα ερθει δεν κανεις ομαδα.φορ περιοχης δεν εχεις ακραιους χαφ αλλα και αμυντικους που να δημηουργουν δεν εχεις.τωρα αν περιμενεις απο ενα παιδι 19 ετων η εναν παιχτη 36 ετων να σηκωσει το βαρος τοτε.......αστα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Υ.Γ Σας δίνουμε Μπέρνς και Γκερέιρο, μας δίνεται Επφστάιν;;;  .μαλλον εστογιανοφ θα εννοεις ;)εγω γρηγορη στα λεω εδω και 20 μερες οτι θα εχετε προβλημα δημηουργιας.τωρα με ολα τα αν ηταν ο ντιοπ αν ερθει ο μιτσελ που εδω και 10 μερες εχω πει δεν θα ερθει δεν κανεις ομαδα.φορ περιοχης δεν εχεις ακραιους χαφ αλλα και αμυντικους που να δημηουργουν δεν εχεις.τωρα αν περιμενεις απο ενα παιδι 19 ετων η εναν παιχτη 36 ετων να σηκωσει το βαρος τοτε.......αστα.
Εντάξυ, ένα λάθος έκανα μη με παίρνεις από τα μούτρα!!! :grin:

Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Θεωρώ πως ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ντίοπ βοηθάει στο να δέσει η άμυνα. Συν ότι ο Ντιοπ ήταν 1ον μεγάλη βοήθεια στον Μάκο και το παλικάρι δεν ήταν αναγκασμένο να τρέχει από εδώ και από εκει, 2ον βοηθούσε στο να φύγει η μπάλα από την άμυνα και να περάσει στο κέντρο. Όσο αφορά τον Μίτσελ δε χρειάζεται να γράψω στο που βοηθούσε. Σε παλίότερο πόστ μου είχα γράψει πως ΑΝ είχαμε τον Μπλάνκο για φουνταριστό φέτος θα έβαζε στο χαλαρό μάλιστα 15+ γκολ. Ακραίου χαφ πλην από αυτούς που έχω δε θέλω. Εκτός και αν το γυρίσει σε 4-4-2 σε ευθεία οπότε ναι. Αυτοί που έχω μπορούν να παίξουν και ακραίοι χαφ (Λαγός, Λεό, Μπέρς, Κάρλος, και κατά συνθήκη ο Γκερέιρο). Οπότε ναι για μένα η ΑΕΚ έπρπε χθες να έχει πάρει τον αντι-Ντίοπ και αύριο τον Μίτσελ. Όσο για αυτούς που έχω για φουνταριστούς ο Λύμπε, ο Μπέλεκ και ο Σιαλμάς μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. ΑΝ πάρω μάλιστα 15 με 20 γκολ και από τους 3 μαζί θα μου κάτσει και λαχείο. ΌΧΙ τον Γκουντιο φουνταριστό!!! 1ον χάνω τις καλές του πάσες (και δεν έχω και άλλους πολλούς να βγάζουν τέτοιες) 2ον Ακόμα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΝ παίξει φουνταριστός θα πνιγεί (άποψή μου).

Άρα για μένα η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τους 2 χαφ. ΑΝ στη πορεία προκύψει και κανένα λαχείο σε φουνταριστό και ΑΝ υπάρχουν χρήματα καλώς να έρθει. Ακραίους χαφ από τη στιγμή που ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ το 4-4-2 σε γραμμή δε τους έχω και τόοοοοοοσο πολύ ανάγκη.

Υ.Γ Τι θα γίνει; Θα δώσεις εστογιανόφ να πάρεις Μπέρνς Γκερέιρο;;;;  :grin: :grin:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Καλημερα Αεκαρες μου  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Υ.Γ Σας δίνουμε Μπέρνς και Γκερέιρο, μας δίνεται Επφστάιν;;;  :grin:
Όλη την περσινή χρονιά σκεφτόμουν ότι έπρεπε να παίρναμε πίσω τον Επστάιν που έβγαζε μάτια
και να δίναμε δανεικό το Ριέρα που δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του, μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα του.

Επισκέπτης
Εντάξυ, ένα λάθος έκανα μη με παίρνεις από τα μούτρα!!! :grin:

Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Θεωρώ πως ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ντίοπ βοηθάει στο να δέσει η άμυνα. Συν ότι ο Ντιοπ ήταν 1ον μεγάλη βοήθεια στον Μάκο και το παλικάρι δεν ήταν αναγκασμένο να τρέχει από εδώ και από εκει, 2ον βοηθούσε στο να φύγει η μπάλα από την άμυνα και να περάσει στο κέντρο. Όσο αφορά τον Μίτσελ δε χρειάζεται να γράψω στο που βοηθούσε. Σε παλίότερο πόστ μου είχα γράψει πως ΑΝ είχαμε τον Μπλάνκο για φουνταριστό φέτος θα έβαζε στο χαλαρό μάλιστα 15+ γκολ. Ακραίου χαφ πλην από αυτούς που έχω δε θέλω. Εκτός και αν το γυρίσει σε 4-4-2 σε ευθεία οπότε ναι. Αυτοί που έχω μπορούν να παίξουν και ακραίοι χαφ (Λαγός, Λεό, Μπέρς, Κάρλος, και κατά συνθήκη ο Γκερέιρο). Οπότε ναι για μένα η ΑΕΚ έπρπε χθες να έχει πάρει τον αντι-Ντίοπ και αύριο τον Μίτσελ. Όσο για αυτούς που έχω για φουνταριστούς ο Λύμπε, ο Μπέλεκ και ο Σιαλμάς μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. ΑΝ πάρω μάλιστα 15 με 20 γκολ και από τους 3 μαζί θα μου κάτσει και λαχείο. ΌΧΙ τον Γκουντιο φουνταριστό!!! 1ον χάνω τις καλές του πάσες (και δεν έχω και άλλους πολλούς να βγάζουν τέτοιες) 2ον Ακόμα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΝ παίξει φουνταριστός θα πνιγεί (άποψή μου).

Άρα για μένα η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τους 2 χαφ. ΑΝ στη πορεία προκύψει και κανένα λαχείο σε φουνταριστό και ΑΝ υπάρχουν χρήματα καλώς να έρθει. Ακραίους χαφ από τη στιγμή που ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ το 4-4-2 σε γραμμή δε τους έχω και τόοοοοοοσο πολύ ανάγκη.

Υ.Γ Τι θα γίνει; Θα δώσεις εστογιανόφ να πάρεις Μπέρνς Γκερέιρο;;;;  :grin: :grin:
koiταξε μακαρι να τον διναμε τον εστογιανοφ αφου ουτε αυτος θελει να μεινει και απο οτι ξερω βλεπει με καλο ματι μια τετοια μετακινηση.υπαρχει ομως ενα μεγαλο αλλα...... ποιος θα πληρωσει τον εστογιανοφ γιατι πρεπει να ξερεις οτι εχει ενα συμβολαιο κοντα στα 600 χιλιαρικα και δεν νομιζω οτι η αεκ μπορει να του δωσει εστω και τα μισα.οποτε το βλεπω χλωμο.τωρα ο ντιοπ ηταν λυση ομως φαινοταν εδω και ενα μηνα οτι το παληκαρι δεν μπορουσε να φυγει γιαυτο ελεγα ολα αυτα και οπως ειχα πει οτι ουτε ο μιτσελ θα μεινει αφου δεν υπαρχει χρημα.βεβαια καποιοι εδω με πηραν απο τα μουτρα αλλα τελικα μαλλον αυτα που ελεγα ειναι σωστα.δεν σημαινει βεβαια οτι ολα βγαινουν αλλα οταν ελεγα οτι θα υπαρχει προβλημα στο κεντρο δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις ποδοσφαιρου για να το δεις.δεν νομιζω οτι ειναι το συστημα που θα παιξει ι χιμενεθ αφου οτι και να παιξει θα υπαρχει προβλημα στη δημηουργια.οσο για το μπλανκο μεγαλο λαθος που τον εδωσε...για μενα καλυτερα να μην επερνε τον ισλανδο και να εμενε ο μπλανκο και με τα υπολοιπα να επερνε καποιον αλλο.νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα...αλλα βλεπεις ψαχανανε κραχτη που θα ανεβασει τα δειαρκειας αλλλα.....την πατησανε ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παιζουμε με μια ομαδα της πριμερα που σε λιγες μερες αρχιζει το πρωταθλημα,κανουμε 2 δοκαρια και 2 φασεις αλλα χανουμε 0-1 και φταιει οτι δεν εχουμε χαφ και φορ... παιζουμε με την κερκυρα,κερδιζουμε 0-2 και κανουμε ενα τσουβαλι φασεις για να το τελειωσουμε 0-5 και ολα οκ... μην βιαζεστε για συμπερασματα πολλες φορες το εχουμε ξαναπει... ολες οι ομαδες αυτη τη στιγμη εχουν κενα στο ροστερ τους,οι μεταγραφες δεν τελειωσαν και τα επισημα ματς δεν αρχισαν...

Επισκέπτης
οποτε ολα ειναι καλα.ολοι οι ρεπορτερ της αεκ που βλεπουν αυτο οτι η ομαδα χρειαζετε ενισχυση σε αυες τις θεσεςι ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα.με δυο φασεις ολο το ματς ειναι το θεμα η οτι σχεδον ολο το παιχνιδι δεν μπορουσε να πατησει περιοχη;για την κερκυρα ουδεν σχολιο νομιζω οτι ειναι το πρωτο φαβορι για φουντο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom