gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ο Μιραλλάς παίρνει 1.3 μύρια το χρόνο και ο Τζιμπύρης 1.2μύρια. Είχε γίνει και λίγο θέμα στις αρχές του καλοκαιριού και είχε βγει προς τα έξω πως τα γκολ του έδωσαν πολλούς βαθμούς στον ΟΣΦΠ. Τώρα το πόσα του δίνει η Λιλ και τα σχετικά δε ξέρω.Απ'ότι έχω διαβάσει ο Τζιμπούρ παίρνει 1 ακριβώς.
O Ριέρα βάση απόδοσης θα έπρεπε να παίρνει 500.
Τι παραπάνω έκανε δηλαδή από τον Επστάιν όλη τη χρονιά;
Σήμερα να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ. Ξέρω ξέρω είναι φιλικό και τα σχετικά αλλά είμαστε 10 μέρες σχεδόν μακριά από το πρώτο επίσημο αγώνα μας, που είναι και πολύ σημαντικός για τα οικονομικά μας, αφού αν κερδίσουμε στο πρωτο ματς με καλό προβάδισμα πχ 3-0 είμαστε με το ένα πόδι στο Γιουρόπα και έχουμε σχεδόν στο χέρι μας το 1εκ από το μπόνους πράγμα που δίνει το δικαίωμα στον Αδαμίδη να πει σε αυτούς που χρωστάμε να κάνουν λιιιγο υπομονή παραπάνω. Βέβαια χρωστάμε κοντά 3μύρια, αλλά αν μαζί στο 1 υπολογίσεις και τα λεφτά από Νόβα και ΟΤΙ δώσει και ο Νοτιάς το υπερκαλύπτουμε το ποσό. Για να μη πω ότι μένει και χρήμα για να πάρουμε και τον Άπια χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουμε κάποιον άλλον παίκτη ΠΛΗΝ από αυτούς που δεν υπολογίζονται (Μπέρνς, Λεό, Γκερέιρο).
Άσχετο αλλά ο Δημούτσος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟ. Μήπως θα ήταν καλό να παρακολουθεί η ομάδα την περίπτωσή του;
Υ.Γ Πάντως αν βγει νέο Football Manager θα πουλήσω χαλαρά Γκερέιρο και Λεό και θα γεμίσω το κέντρο με Έλληνες (Δημούτσο, Κατσικό, Σολείδης) και θα πάρω και τον Ανάκογλου, για να μη πω και τον Ντάρμπι