Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως αυτό για την ΕΠΟ αναρτήθηκε στον σπορ φμ στις 7 και μισή. Αλλά όπως εσύ απορείς για την ώρα ανάρτησης, εγώ απορώ για την ημερομηνία που η ΕΠΟ το ανακοίνωσε στην ΑΕΚ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ το κάνεις όταν μια ομάδα έχει σχεδόν τελιώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Το κάνεις ΠΡΙΝ ΚΑΝ τις αρχίσει για να ξέρει η ομάδα τι τις γίνεται.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και στην τελικη εννοειται οτι ο θρυλος δεν ειναι αγιος και αμεμπτος...αλλα ρε φιλε δεν ειμαι και ο τελειος ανθρωπος...δεν ειναι δικια μου δουλεια να αναδεικνυω τα κακως κειμενα της δικης μου ομαδας...αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν τα αναδεικνυει καποιος αλλος δεν εχω προβλημα να τα πααρδεχτω...αλλα πραγματικα γεγονοτα και οχι κομπλεξικες αοριστολογιες και καραμελες που δεν αποδεικνυονται με τιποτα....

κε Hristidis 7 όχι μόνο δεν σας αναγνωρίζω  :grin:, αλλά...ή άλλη πλευρά σας, κρυφή μέχρι σήμερα, είναι άξια συγχαρητηρίων. :thumbsup:

Επισκέπτης
πρεπει να καταλαβουμε οτι εδω μεσα ολοι γραφουμε να πουμετις αποψεις και να κανουμε και τη σχετικη πλακιτσα.υπαρχουν καποιοι σαν το Hristidis 7  που εχει μια ιδιατερη προσεγγιση για καποια πραγματα.καποιοι τον παρεξηγουν καποιοι οχι.επσιης υπαρουν και ορισμενα ατομα που δεν κανουν πλακα αλλα ειναι εριστικη με την κυριολεκτικη εννοια γρφουν βριζουν προκαλουν χωρις επιχειρηματα.ο καθενας μπορει να πει οτι θελει να το τεκμηριωσει ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.εγω πρωτος αυτοσαρκαζομαι με την ομαδα και τα χαλια της δεχομαι παντα την πλακα αλλα παντα με καποια ορια..οπως κανω και τη σχετικη πλακιτσα με τους περισοτερους.οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι το ποδοασφαιρο πρεπει να ειναι ενα μεσο εκτονοσης :grin:με την καλη εννοια παντα τοσο πιο γρηγορα θα περναμε καλα κανωντας αυτο που οι περσισοτεροι γουσταρουμε.φυσικα δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι αλλα πανω απο ολα οπως ειπε και ο διομηδης το να βριζει ο αλλος οικογενοιες ειναι οτι χειροτερο και πιο ανανδρο.αυτα και σορυ για την παρεμβαση......σας περιμενω την 5 αγωνιστικη τοτε που θα ειμαι ετοιμος :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πρεπει να καταλαβουμε οτι εδω μεσα ολοι γραφουμε να πουμετις αποψεις και να κανουμε και τη σχετικη πλακιτσα.υπαρχουν καποιοι σαν το Hristidis 7  που εχει μια ιδιατερη προσεγγιση για καποια πραγματα.καποιοι τον παρεξηγουν καποιοι οχι.επσιης υπαρουν και ορισμενα ατομα που δεν κανουν πλακα αλλα ειναι εριστικη με την κυριολεκτικη εννοια γρφουν βριζουν προκαλουν χωρις επιχειρηματα.ο καθενας μπορει να πει οτι θελει να το τεκμηριωσει ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.εγω πρωτος αυτοσαρκαζομαι με την ομαδα και τα χαλια της δεχομαι παντα την πλακα αλλα παντα με καποια ορια..οπως κανω και τη σχετικη πλακιτσα με τους περισοτερους.οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι το ποδοασφαιρο πρεπει να ειναι ενα μεσο εκτονοσης :grin:με την καλη εννοια παντα τοσο πιο γρηγορα θα περναμε καλα κανωντας αυτο που οι περσισοτεροι γουσταρουμε.φυσικα δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι αλλα πανω απο ολα οπως ειπε και ο διομηδης το να βριζει ο αλλος οικογενοιες ειναι οτι χειροτερο και πιο ανανδρο.αυτα και σορυ για την παρεμβαση......σας περιμενω την 5 αγωνιστικη τοτε που θα ειμαι ετοιμος :2funny:
Αν όντως πάρεις Νταρμπι παίζει η μεταγραφή αυτή να είναι και μεταγραφή σωτηρίας. Και δε σου κάνω πλάκα. Σοβαρά μιλαω. Αν μάλιστα έχεις και τίποτα καλά πιτσιρίκια σαν και αυτά που βγάζεις 60 χρόνια τώρα σώζεσαι στο χαλαρό

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Χανουμια καλησπέρα απο το ομορφο Λουτρακι ,όπου έχω καταλύσει για 35 (!!) μέρες..Πρωτη φορά τέτοια άδεια στην καριερα μου..Πιστεύω να είστε όλοι καλά και να αισιοδοξείτε για την κλήρωση του Γιουρόπα!Εγω όχι πάντως!!!!Θα δείξει τι ψαρια θα πιάσουμε..καλά για το πρωτάθλημα ούτε κουβέντα....Μέχρι τη 10η αγωνιστική παίζει να είμαστε απο 5-8!!!!Τέλος πάντων,να περνατε καλά και να μη μου στεναχωρείτε το ΧΡΗΣΤΙΔΗ!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Χανουμια καλησπέρα απο το ομορφο Λουτρακι ,όπου έχω καταλύσει για 35 (!!) μέρες..Πρωτη φορά τέτοια άδεια στην καριερα μου..Πιστεύω να είστε όλοι καλά και να αισιοδοξείτε για την κλήρωση του Γιουρόπα!Εγω όχι πάντως!!!!Θα δείξει τι ψαρια θα πιάσουμε..καλά για το πρωτάθλημα ούτε κουβέντα....Μέχρι τη 10η αγωνιστική παίζει να είμαστε απο 5-8!!!!Τέλος πάντων,να περνατε καλά και να μη μου στεναχωρείτε το ΧΡΗΣΤΙΔΗ!!!!
Γειά σου ναύαρχε!
Τελικά τα κατάφερες και πήρες το Ι5
ακου 35 μέρες άδεια  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δυναμο Τυφλιδας ε?  :think: 18 του μηνα... χμμμμ... για να μαζευομαστε σιγα σιγα για οακα :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εισαι φαινεται απο τους αισιοδοξους
πιστευεις οτι θα ολοκληρωσει η ΑΕΚ το πρωταθλημα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Δεν σας πρόλαβα ρε παιδιά
Ποστάρετε με ρυθμό πολυβόλου  :grin:
Να σας πω οτι θα το βάλει το αφεντικό στο θρεντ της ΑΕΚ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον ας σας δωσω τις προβλεψεις μου επιφιλακτικα οπως και σας τις εχω ξαναδωσει πριν κατι βδομαδες...

Γαυρος= απο τα φιλικα φανηκε οτι θα ειναι και παλι το αγαπημενο παιδι των διαιτητων,με δυνατο νεο παραρτημα (ατρομητος) και συμμαχο των αιωνιο (πανιωνιο) δεν θα εχει προβλημα να ξανατσεπωσει τα φραγκα μιας και αγωνιστικα εχει και 3-4 παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα και να των ξελασπωσουν στις στραβες...
Βαζελος= απο τα φιλικα που εδωσε και τα επισημα με οντενσε θα εχει μεγαλο προβλημα εκτος αν δωσουν πνοη οι παιχτες που πηρε τελευταια και δεν εχουν παιξει η δεν εχουν δεσει ακομα (ζεκα,βιτολο,τοτσε),παντως ομαδα για πρωταθλημα δεν ειναι...
ΑΕΚ= εφυγαν αρκετοι,ηρθαν αρκετοι... αν καταφερει να βολεψει τα οικονομικα προβληματα και να βαδισει ενωμενη σε ολους τους τομεις παε,φιλαθλοι,προπονητης,παιχτες... πιστευω οτι θα παιξει ενα κλικ παραπανω απο περσυ και με λιγη τυχη μπορει να σηκωσει κανα κυπελακι...
Μπαοκ= νεος προπονητης και 1-2 καλοι νεοι παιχτες (λαζαρ,Γεωργιαδης)... πιστευω οτι θα εχει ποιο επιθετικη ομαδα απο αλλες χρονιες και φυσικα θα μπει στα πλευ οφ χωρις ιδιετερο προβλημα...
Αρης= με τον τσιωλη στον παγκο θα παρουσιαστει καλυτερος απο περσυ και λογικα θα μπει στα πλευ οφ εστω και δυσκολα
Ατρομητος= με τον Δωνη στον παγκο και προσθηκες οπως επσταιν,μητρογλου αλλα και καλυτερη αντιμετωπιση απο τους διαιτητες (μιας και εχει μεσα φετος :grin:) πιστευω οτι θα ειναι η φετινη εκπληξη... κατι σαν τον βολο περσυ...
αυτα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Πιστεύω οτι ο μαρινάκης τώρα που τσέπωσε και τα 4,5 μύρια του βάζελου θα κάνει μία τουλάχιστον μεταγραφή αεροδρομίου.
Αν δεν ασχοληθούνε οι λεφτάδες με τον παο και τα αφήσουν τα ζητήματα στον μαθητευόμενο μάγο,γάματα
Για μας βλέπω οτι αν δεν πέσουνε φράγκα θα αρχίσουνε νωρίς τα πάρτι
Τον παοκ τον βλέπω ανεβασμένο (αλλά σήμερα διάβασα οτι τα 500.000€ που δίνουν λέει άμεσα οι νέοι ιδιοκτήτες στον παοκ  η παε δεν μπορεί να τα εισπράξει  :think:) οπότε και αυτός χωρίς φράγκα ένα απο τα ίδια
τον αρη τον βλέπω να βολοδέρνει μεταξύ 5-8 θέσης
Γενικώς πάντως εκτός απο τον μαρινάκη που τα έχει και τα χώνει
μεγάλη ξεραίλα και αφραγκιά έχει πέσει σε όλους.
Μπαλώματα και Αγιος ο Θεός

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οτι και να λεμε παντως ειναι πολυ νωρις... πρεπει να δουμε τουλαχιστον 5-6 επισημα ματς απο καθε ομαδα για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Οτι και να λεμε παντως ειναι πολυ νωρις... πρεπει να δουμε τουλαχιστον 5-6 επισημα ματς απο καθε ομαδα για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα...
To ξέρεις ότι κάνανε την κλήρωση χωρίς να ανακοινώσουνε ημερομηνία έναρξης  :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερες αδερφια ενωσιτες!!! :rockon:

Συνημμένα

• 22112006(003).jpg
    22112006(003).jpg
    223 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Λοιπον ας σας δωσω τις προβλεψεις μου επιφιλακτικα οπως και σας τις εχω ξαναδωσει πριν κατι βδομαδες...

Γαυρος= απο τα φιλικα φανηκε οτι θα ειναι και παλι το αγαπημενο παιδι των διαιτητων,με δυνατο νεο παραρτημα (ατρομητος) και συμμαχο των αιωνιο (πανιωνιο) δεν θα εχει προβλημα να ξανατσεπωσει τα φραγκα μιας και αγωνιστικα εχει και 3-4 παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα και να των ξελασπωσουν στις στραβες...
Βαζελος= απο τα φιλικα που εδωσε και τα επισημα με οντενσε θα εχει μεγαλο προβλημα εκτος αν δωσουν πνοη οι παιχτες που πηρε τελευταια και δεν εχουν παιξει η δεν εχουν δεσει ακομα (ζεκα,βιτολο,τοτσε),παντως ομαδα για πρωταθλημα δεν ειναι...
ΑΕΚ= εφυγαν αρκετοι,ηρθαν αρκετοι... αν καταφερει να βολεψει τα οικονομικα προβληματα και να βαδισει ενωμενη σε ολους τους τομεις παε,φιλαθλοι,προπονητης,παιχτες... πιστευω οτι θα παιξει ενα κλικ παραπανω απο περσυ και με λιγη τυχη μπορει να σηκωσει κανα κυπελακι...
Μπαοκ= νεος προπονητης και 1-2 καλοι νεοι παιχτες (λαζαρ,Γεωργιαδης)... πιστευω οτι θα εχει ποιο επιθετικη ομαδα απο αλλες χρονιες και φυσικα θα μπει στα πλευ οφ χωρις ιδιετερο προβλημα...
Αρης= με τον τσιωλη στον παγκο θα παρουσιαστει καλυτερος απο περσυ και λογικα θα μπει στα πλευ οφ εστω και δυσκολα
Ατρομητος= με τον Δωνη στον παγκο και προσθηκες οπως επσταιν,μητρογλου αλλα και καλυτερη αντιμετωπιση απο τους διαιτητες (μιας και εχει μεσα φετος :grin:) πιστευω οτι θα ειναι η φετινη εκπληξη... κατι σαν τον βολο περσυ...
αυτα...
παλι κανεις το ιδιο λαθος.απο τη μια λες οτι ο γαυρος ειναι το φαβορι απο την αλλη πετας για παραρτηματα και διατησιες.αυτη τη στιγμη δυστυχως οπως εχω σου εχω ξαναπει ο γαυρος ειναι στην ελλαδα πολυ μπροστα απο ολους.δεν χρειαζετε κανενα παραρτημα η διατησια και προσεξε δεν λεω οτι δεν θα τη εχει η δεν θα παρει σφυριματα.αλλωστε ολοι πηραμε μια γευση απο το τη θα ακολουθησει απο το πεναλτυ που σφυρυχτηκε με τους αγγλους...ουτε ο ερνεστο δεν θα το εδινε.ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει την ποιοτητα να παρει το πρωταθλημα.κατα τα αλλα συμφωνω και να σου πω οτι τα οικονομικα προβληματα που εχεις αρχιζουν και βγαινουν νωριτερα ο ισλανδος θελει 250χιλιαρικα το σεμπτεμβριο οι παιχτες σου ειναι απληρωτοι κοντα στους 3-4 μηνες απο περσι και ειδη αρχισαν καποιοι να διαμαρτυρονται.ο παοκ εωτηματικο στα οικονομικα αφου κανεις δεν ξερει ποιος ειναι αυτοςπου θα αναλαβει αν αναλαβει.ο δε ατρομητος με τον ιδιο προπονητη και προσθηκες ουσιας μπορει να ειναι η εκπληξη...ομως ο μητρογλου οσο καλος παιχτης ειναι τοσο προβληματικος ειναι ..ο σερ τακης τυχαια δεν το ξαναπηρε φετος;γρηγορη οσο για τον νταρμπισαιρ και οτι σωθηκα με αυτη τη μεταγραφη......εισαι νυχτωμενος η ομαδα εχει προβληματα ουσιαστικα που αν δεν γινουν τουλαχιστον 5 μεταγραφες επιμενω στην αποψη μου μαζι με κερκυρα ειμαστε τα πρωτα φαβορι.και δεν υπολογιζω εστογιανοφ ριερα αφου ο σερ δεν τους θελει..εκτος αν γινει στροφη 360 μοιρων και ενσωματοθουν και παιξουν εκει αλλαζουν τα δεδομενα αλλα δεν το βλεπω.τελος για το βαζελο αν παρει τον καστρο ανεβαινει επιπεδο και μαλλον καπαρωνει τη δευτερη θεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom