διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι!Χρόνια πολλά «Λύμπε»!
Είπε το «τέλος» ο Ντιόπ!
Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι!Χρόνια πολλά «Λύμπε»!
Είπε το «τέλος» ο Ντιόπ!
Καλησπέρα!Καλησπερες στην ΑΕΚοπαρεα!
Οχι σημερα εμπλεξα με κατι δουλειες το πρωι και δεν πηγα...Καλησπέρα!
Εκανες την βουτιά σου;
Το έχω ξαναγράψει. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει έναν σοβαρό φορ θα κλειδώσει από τώρα τη 2η θέση και θα είναι ο μόνος που θα απειλεί σοβαρά τον ΟΣΦΠ. Μπορεί η ομάδα που έπαιξε να μην ήταν και ότι καλύτερο αλλά και από την άλλη και η ομάδα που έπαιξε ο ΠΑΟ δεν ήταν και αυτή κάτι το σπουδαίο.Καλος ο μπαογκ σημερα ε? τωρα θα μου πειτε ο αντιπαλος ηταν για γελια οκ... αλλα ποιο ετοιμη ομαδα ο μπαογκ απο τον βαζελα που επαιζε και για τσουλου...
Οι 3 που δεν υπολογίζει είναι Λεο,Γκερέιρο και Μπέρνς. Για τον πρώτο έγραφες και έγραφα πωςς ενδιαφέρεται ρουμανική ομάδα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) αλλά αρχίδια. Τίποτα. Και τα λεφτά που παίρνει είανι 350χιλιάρικα περίπου. Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ο Γκερέιρο. Είναι πάααααααρα πολλά τα 600χιλιάρικα, αλλά δυστυχώς δε βλέπω να υπάρχει τρόπος να τον ξεφορτωθούμε. Όσο για τον Μπερνς ούτε πολλά παίρνει και στο 4-2-3-1 μπορεί να δώσει ανάσες στα δεξία. Γιια μένα το λοιπόν πρέπει να ξεφορτωθούμε πρώτα τον Γκερέιρο, μετά τον Λεό και τελευταίο τον Μπερνς (με αυτή τη σειρά). Εύκολο; Καθόλου.Λεφτα δεν υπαρχουν γιαυτο και πρεπει να ξεφορτωθουμε τουλαχιστον εναν παιχτη απο τους τρεις που δεν υπολογιζει ο χιμενεθ και να πωληθει και κανας Γκεντσογλου ωστε μαζι με την βοηθεια Νοτια να παρει ανασα η παε και να φερει και κανα χαφ... οσο για τον μπαοκ το ειπα πρωτος οτι μου αρεσε ο τροπος που επαιξε χτες αλλα και το 2ο ημι στη Νορβηγια... η βαλερενγκα ομως δεν παυει να ειναι μια αδυναμη νορβηγικη ομαδα που χτες ηταν φως φαναρι πως ηρθε απλα για το τυπικο του θεματος... ο παοκ εχει 3 μοναδες αυτη τη στιγμη που μπορουν να κανουν τη διαφορα σαλπι,βιειρινια,λαζαρ... μην εισαι σιγουρος ομως οτι θα τραβηξουν το κουπι για την δευτερη θεση την ιδια στιγμη που θα παιζουν και ευρωπη... τωρα ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι συζηταμε για τη 2η θεση την στιγμη που οποιος και να την κερδισει θα παιξει παλι προκριματικα για το τσουλου? το ιδιο δεν λεγαμε και περσυ? οποιος και να βγει δευτερος θα φαει τα μουτρα του και αν οχι απο τα προκριματικα οπως ο βαζελας τοτε σιγουρα στα πλευ οφ που ειναι και πολυ ποιο δυνατοι αντιπαλοι...
Greg ο Ιβιτς κουπι για 2η θεση δεν μπορει να τραβηξει το παλικαρι και ο γκαρσια γερασε,αντε να τους βγαλει καμια 10ρια καλα παιχνιδια...τωρα αν θα παρουν φορ και δωσει ανασες και ο γεωργιαδης τοτε δεν αντιλεω οτι μπορουν να τα πανε καλα... αλλα και παλι σου ειπα για μενα δε λεει τιποτα η 2η θεση κατι στο οποιο συμφωνεις και εσυ αλλα και ολοι οσοι βλεπουν μπαλιτσα στο ελλαντα...Οι 3 που δεν υπολογίζει είναι Λεο,Γκερέιρο και Μπέρνς. Για τον πρώτο έγραφες και έγραφα πωςς ενδιαφέρεται ρουμανική ομάδα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) αλλά αρχίδια. Τίποτα. Και τα λεφτά που παίρνει είανι 350χιλιάρικα περίπου. Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ο Γκερέιρο. Είναι πάααααααρα πολλά τα 600χιλιάρικα, αλλά δυστυχώς δε βλέπω να υπάρχει τρόπος να τον ξεφορτωθούμε. Όσο για τον Μπερνς ούτε πολλά παίρνει και στο 4-2-3-1 μπορεί να δώσει ανάσες στα δεξία. Γιια μένα το λοιπόν πρέπει να ξεφορτωθούμε πρώτα τον Γκερέιρο, μετά τον Λεό και τελευταίο τον Μπερνς (με αυτή τη σειρά). Εύκολο; Καθόλου.
Ο Νοτιάς δε πρόκειται να βάλει πάνω από 1 με 1.5 μύρια. Αυτά και τέρμα. Μια που θα τα βάλει (όποτε τα βάλει) και μια που θα φύγει από την ομάδα. Και παρακάλα να μην αρχίζει να ζητάει τα νοίκια του προπονητηρίου στα Σπάτα! Αυτά μαζί με τα λεφτά από τη νόβα και τις όποιες χορηγίες ίσα που φτάνουν τα 3μύρια (μπορεί και κάτι παραπάνω) και ΟΚ κουτσά στραβά τα φέρνουμε.Α! Υπόψι πως πρέπει να δώσουμε και 800χιλιάρικα στην ΕΠΟ αλλιώς δε μας βγάζει δελτία για τις μεταγραφές που κάναμε. Πιάσαμε δηλαδή τα 3.5 με 4μυριόνια μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Και εγώ σου λέω ότι πουλάς τον Γκέντζογλου. Μια τρύπα στο νερό κάνεις αφού ακόμα και να πάρει αντι-Ντιοπ μα αυτά τα λεφτά πάλι μείον ένας θα είσαι στα χαφ. Εκτός και αν ο πιτσιρικάς που ήταν στον ΠΑΟ είναι τοοοοοσο καλός οπότε σε συμφέρει κιόλας αν του κάνεις μικρό συμβόλαιο. Και να μην ξεχνάμε, ΔΕΝ έχουμε φουνταριστό. Γενικά είμαστε στον σκορπίο και ΠΑΛΙ ειμαστε στα όρια. Ο κόσμος για το δικό του λόγο ΔΕΝ είναι δίπλα στην ομάδα (και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του αλλά οι φίλαθλοι είναι κοντά του, άσχετα που βρίζουν τη διοίκηση) τα εισητήρια είναι λίγα παρόλο που για μένα έχουμε χάσει λιιιιγη ποιότητα σε σχέση με πέρσι (δεν έχει αναπληρωθεί το κενό του Μπλάνκο, και ούτε του Ντιοπ. Του σκόκο έχει αναπληρωθεί πιστεύω με τον Κάρλος και στα συν ο Γκούντι) και δε φαίνεται με τίποτα να ανεβαίνουν.
Υ.Γ Αν όντως ο Φλωρίδης βάλει 4 με 5 μύρια που διάβασα και η ομάδα πάρει φορ χωρίς να πουλήσει παίκτη τότε ο ΠΑΟΚ θα κάνει πολύ καλή πορεία. Α! Και δεν είναι οι 3 αυτοί που γράφεις. Είναι και ο Ίβιτς, είναι και ο Γκαρσία. Και έχει και ικανοποιητικές αλλαγές. Και μη ξεχνάμε πως και πέρσι είχε 5-6 καλές μονάδες και πορεία έκανε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δε τα πήγε καθόλου άσχημα. 1-2 αποτελέσματα να ήτνα διαφορετικά στη κανονική σεζόν θα έμπαινε από θέση ισχύος στα πλέι οφ.
Α! Και ναι ο δεύτερο ΚΑΙ του χρόνου θα φάει λογικά τα μούτρα του, αλλά αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει ο ΟΣΦΠ και οι άλλες 15 ομάδες.
αλλά αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει ο ΟΣΦΠ και οι άλλες 15 ομάδες.
Που σε χανω, που σε βρισκω, η εδω η στο 104 εισαι !!! :'( :'( :'(Καλημέρα σε αεκτζηδες και αλλόθρησκους εδώ μέσα!
Κοίτα άρρωστος με την ΑΕΚ ότι είμαι είμαι. Όταν είμαι γήπεδο μπινελικώνω αβέρτα και λέω και βαριές κουβέντες. Πέρσι στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ όταν ο Μπλάνκο έβαλε το γκολ ήμουν στη 19 (έβλεπα τη φαση δηλαδή φόρα παρτίδα) και έφυγα σβάρα από τις πάνω πάνω θέσεις στα κάγκελα κάτω. Γενικά είμαι κιτρινόμαυρος δικέφαλος μέχρις εκεί που δε πάει (το τατουάζ δε το έχω χτυπήσει ακόμα), αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι 16 χρονών. Αν προσέξεις σε κάποια ποσταρίσματα παλιότερα έχω γράψει πχ "αν θέλω να δω μπάλα θα βάλω τον γαύρο", απλά τώρα προσθέτω και τον ΠΑΟΚ. Τυφλός δεν είμαι. Δε περιμένω από την ΑΕΚ να μαγέψει. Αν το κάνει θα . Άλλα περιμένω να δω από την ΑΕΚ. Για προσωπικά ΑΝ ο ΟΣΦΠ πάρει κόφτει αξίας τότε θα ανέβει σκαλί. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως έχουν οι ομάδες ο ΟΣΦΠ δε κινδυνεύει ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ (και όχι λέει) το αντίθετο απλά δε ξέρει τι λέει. Ότι θα γούσταρα να τον κοντράρω στα ίσια και να το πάρει στα χαρτιά όπως το 08 ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Ότι θα ήθελα φέτος να κάνω πρωταθλητισμό, χωρίς να έχω τις απαραίτητες μονάδες όπως το 04 ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. Αν με ρωτήσεις τι πιστεύω για τη φετινή ΑΕΚ με το ΥΠΑΡΧΟΝ ρόστερ θα σου πω πως θα είναι μια ομάδα που ακόμα και ο ΟΣΦΠ θα φτύσει αίμα για να της βάλει γκολ η οποία θα χάνει πολύ εύκολα, αλλά δε πρόκειται να μαγέψει και κόσμο με τη μπάλα της. ΑΝ τώρα έρθει ΚΑΙ Ο Μίτσελ και ο αντι-Ντιοπ και πάρουμε και έναν φουνταριστο καλό (γιατί με Μπέλεκ δε γίνεται πως να το κάνουμε) τότε θα σου πω πως θα κοντράρουμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ και θα περιμένουμε στραβοπάτημα του ΟΣΦΠ.Αποφοίτησες από το ΙΕΚ Χρηστίδης επιτέλους.
Εντάξυ τώρα τα παραλές. Με την ίδια λογική και ο Δέλλας γέρος είναι όπως και ο Λύμπε (αμφότεροι 36) άρα 10 παιχνίδια το πολύ να σου βγάλουν. Ο Ιβιτς για τη θέση που παίζει (πισω από τον επιθετικό) το ότι δεν είναι γρήγορος το καλύπτει με το ότι βλέπει γήπεδο και ότι μοιράζει το παιχνίδι μια χαρά. Ναι σου ξαναείπα η 2η θέση δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο για την Ευρώπη, γιατί ΛΟΓΙΚΑ όποιος τη κατακτήσει θα φάει τα μούτρα του. Από εκεί και πέρα μια δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει, επιπλεόν επενδυτές, να πορώσει επιπλέον το κόσμο (που είναι και ο ουσιαστικός χρηματοδότης του) να μπορέσει να φέρει παίκτες στην ομάδα που θα έρθουν γιατί θα υπάρχει και η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ έστω του Τσ Λ. Γενικά θα είναι μια επιπλέον ώθηση για την ομάδα. Και όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Και για την ΑΕΚ το ίδιο μπορεί να συμβεί. Μια 2η θέση ΑΥΤΗΣ της ΑΕΚ αποκλείεις ότι μπορεί να φέρει πίσω κάποιους επενδυτές; Εγώ όχι. Άρα από καθαρά αγωνιστικής θέσης μπορεί να μην είναι και τίποτα το σπουδαίο (αν και η 2η θέση ουσιαστικά σου χαρίζει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ θέση στο Γιουρόπα, άσχετα που ο ΠΑΟ το γάμησε και ψόφησε) αλλά έχει και ΠΑΡΑ πολλά εξωγηπεδικά καλά.Greg ο Ιβιτς κουπι για 2η θεση δεν μπορει να τραβηξει το παλικαρι και ο γκαρσια γερασε,αντε να τους βγαλει καμια 10ρια καλα παιχνιδια...τωρα αν θα παρουν φορ και δωσει ανασες και ο γεωργιαδης τοτε δεν αντιλεω οτι μπορουν να τα πανε καλα... αλλα και παλι σου ειπα για μενα δε λεει τιποτα η 2η θεση κατι στο οποιο συμφωνεις και εσυ αλλα και ολοι οσοι βλεπουν μπαλιτσα στο ελλαντα...
Στα της ομαδας μας τωρα μια μικρη δοση αισιοδοξιας δεν βλαπτει, ο νοτιας οπως ειπες θα το βαλει λαου λαου το 1,5 μυριο... απο εκει και περα ο αδαμιδης αν θελει να τη βγαλει καθαρη πρεπει να δει τι θα κανει με τον γκερειρο και με την πωληση γκεντσογλου... για αντι-ντιοπ εχουμε χρονο μεχρι τελος του μηνα και για μιτσελ οπως δειχνει το θεμα η συμφωνια εχει κλεισει και αναμενουν μονο την ελευθερας του παιχτη... θα δουμε...