ποτε μου δεν θα με ακουσεις να λεω για τα φιλικα τα θεωρω εργαλειο για τη συνεχεια.θυμησου απλα τη σου ελεγα πριν 20 μερες.οτι δεν εχεις δημηουργηκοτητα και προβλημα στα χαφ.μεχρι τωρα απο τα λιγα πυ λενε ολοι ακομα και μεσα απο την αεκ εχω πεσει μεσα.εφυγε και ο ντιοπ.......δεν βλεπω μιτσελ...οποτε ποιος θα βγαλει μια πασα;σιγουρα ειναι νωρις αλλα με αυτους που εχεις δεν νομιζω να δουμε κατι διαφορετικο
Το πρόβλημα το βλέπω σε 2 σημεία. 1ον Όντως στα χαφ. Ακόμα και αν έρθει ο Μίτσελ το πρόβλημα δε λύνεται. ΑΝ μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει Άπια, ο οποίος είναι 31 και έχει άλλα 2-3 χρόνια καλής μπάλας μπροστά του, έχει παίξει σε Τουρκία και Ιταλία οπότε θα εγκλιματιστεί και πιο γρήγορα τότε πιστεύω ότι στα χαφ θα είμαστε ίδιοι αν όχι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από πέρσι. 2ον και δεν το έχει γράψει κανένας. "που είναι ο σκόκο" πιστεύω ότι θα το πούμε λίγες φορές. Θέλεις ο Κάρλος, θέλεις ο Γκούντ δε θα λέμε για το Σκόκο συχνά. Αυτό πιστεύω. Αντιθέτος θα λέμε "που είναι ο Μπλάνκο". Η ΑΕΚ δεν έχει φουνταριστό. Ο Μπέλεκ από ότι διάβαζα, δεν έχει δείξει στοιχεία καλά, ο Λύμπε ΔΕ μπορεί στα 35 του να τρώει όλο το βρωμόξυλο, ο Γκούντι ΔΕ κάνει γι αυτή τη θέση, ο Σιαλμάς δε ξέρω. Χρειαζόμασταν και χρειαζόμαστε παίκτη που μυρίζεται το γκολ από μακρία και τη μισή ευκαιρία μπορεί να την κάνει γκολ. Αυτός ήταν ο Μπλάνκο και πιστεύω ότι θα μας λείψει.
Πάμε και στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θεωρώντας πως ο Παπάς και ο Νοτιάς ή ένας από τους 2 θα δώσει στην ΑΕΚ 1.5 μύρια αυτή αμέσως αμέσως ξεπληρώνει μεγάλο μέρος τον αφειλών της (μαζί με την εφορία υπολογίζονται 3 μύρια). Πάιρνωντας και τα λεφτά από τη τηλεόραση τότε ξεπληρώνει τελείως. Τώρα σε περίπτωση που μπορέσει να πουλήσει με 600 ή 700 χιλιάρικα τον Λεό βάζει στο ταμείο ουσιαστικά μπαίνουν 1.2 μύρια (700 από τη μεταγραφή, 350 από το συμβόλαιο και άλλα 150 από την εφορία). Με αυτά τα λεφτά μπορεί ΑΝΕΤΑ να πάρει τον Άπια (να σας τα έχω πρήξει, όπως πριν κανένα μήνα με τον Ανάκογλου) να του δώσει 300 χιλιάρικα το χρόνο που ουσιαστικά με την εφορία είναι 450 και να τον κλείσει για 2+1 χρόνια. Δηλαδή να έχει έναν ΠΟΛΥ καλό χαφ με τα λεφτά του Λεό. Ο Γκέτζογλου δε πωλείται αφού η Γκεγκ έκανε πίσω. Για μένα τα μεγάλο αγκάθι που θα έλυνε κατά πολύ τα χέρια της διοίκησης είναι το συμβόλαιο του Γκερέιρο το οποίο μαζί με την εφορία είναι κοντά στα 850χιλιάρικα!!!! Με αυτά τα λεφτά η ομάδα θα μπορούσε να πάρει ένα καλό φουνταριστό και να δημιουργήσει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή και να κάνει μια ομάδα που θα πάλευε για τη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ και να είχε από κοντά τον ΟΣΦΠ για τυχόν στραβωπάτημά του.
Μια ιδανική ενδεκάδα (αν γινόταν το σενάριο φαντασίας πραγματικότηα) θα ήταν
Φουντριστός (Σιαλμάς)
Γκουντι (Λύμπε)
Κάρλος (Λύμπε)
Μάκος (Λαγός) Μίτσελ (Καφές)
Άπια (Γκέντζο)
Γεωργέας(Λαγός/Κοντοέ) Μανωλάς (Κάλα) Δέλλας (Κοντοέ) Καράμπελας(Κοντοέ)
Τερματοφύλακας (μάλλον ο Ντίμης)