Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.397
Πόντοι
266

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
κοιτα να δεις εγω αυτα τα μουνια τα πηδαω και live
εσυ αλα μπρατσετα με τον αλανακο  που πηδατε μονο αγελαδες τον χαιδευετε με τετοια μουνακια...
Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα για τίς γκόμενες ρε μαλάκα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ΤΟΥΣ είναι το σωστό.  :zfuck:
Βρε ούστ απο το θρέντ λέμε
MSN-Emoticon-145.gif

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαλακοπουλε το παραλιμνι ειναι καλη ομαδα οχι σαν τις σαβουρες που παιζετε εσεις
φετος θα χτυπησει νταμπλ στη κυπρο
και εκτος αυτου ειμασταν κουρασμενοι
Η νεα υπερδυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ENOSIS.jpg
    ENOSIS.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 18

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με το αεκακι σιγουρα
ασε  μπεο θα βγαλουμε εμεις γουστα με την χανουμα για παρτυ σου
σιγουρα θα βγαλεις καργα γουστα τρωγοντας πιτσες και πινοντας μπυρες στις 18 του μηνα :tooth:
καναπε βολικο ελπιζω να εχεις ε?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.397
Πόντοι
266
σιγουρα θα βγαλεις καργα γουστα τρωγοντας πιτσες και πινοντας μπυρες στις 18 του μηνα :tooth:
καναπε βολικο ελπιζω να εχεις ε?
θα μου δωσεις αυτον που ειχες εσυ οταν με εβλεπες να παταω την πρωταθλητρια αθλετικο και πασης ευρωπης
τον εχεις ακομα ε;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θα μου δωσεις αυτον που ειχες εσυ οταν με εβλεπες να παταω την πρωταθλητρια αθλετικο και πασης ευρωπης
τον εχεις ακομα ε;
ναι αλλα στον ιδιο καναπε ειδα και το αρης-αεκ 0-4 φοβαμαι μην σου ξυπνησει ασχημες αναμνησεις  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.397
Πόντοι
266
ναι αλλα στον ιδιο καναπε ειδα και το αρης-αεκ 0-4 φοβαμαι μην σου ξυπνησει ασχημες αναμνησεις  :2funny:
μηπως και σε αυτον ειδες και το 1-2 με τον νετο τον βιαστη;
σιγουρα αυτος πρεπει να ειναι ο καναπες ρε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μηπως και σε αυτον ειδες και το 1-2 με τον νετο τον βιαστη;
σιγουρα αυτος πρεπει να ειναι ο καναπες ρε
εισαι σοβαρος ρε μαλακα? μου λες για κατι 1-2 και κατι 1-1  :jerking: εγω σου μιλαω για σαδομαζο εμπειριες 0-4, 5-0, 4-2, 1-3 ... αντε παιξε κανα φιλικο με τον ηρακλη της κυπρου και ετοιμασου για πιτσα μπυρα καναπε  :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πες του και για το 6-0.
μιλαμε για αυτη τη δεκαετια... αν παμε ποιο πισω υπαρχει και 7-1... τι εγινε με εσας? μονο με δυο παραρτηματα θα τη βγαλετε φετος? τοσα λεφτα απο το τσουλου ολα στη τσεπη ο χοντρος? ο πανιωνιος δεν συμπληρωνει ουτε 18δα ετσι θα ξηγιεστε? δεν τα εχει μαθει καλα απο τον θειο μου φενετε και θα φαει το κεφαλι του στο τελος...

Επισκέπτης
μιλαμε για αυτη τη δεκαετια... αν παμε ποιο πισω υπαρχει και 7-1... τι εγινε με εσας? μονο με δυο παραρτηματα θα τη βγαλετε φετος? τοσα λεφτα απο το τσουλου ολα στη τσεπη ο χοντρος? ο πανιωνιος δεν συμπληρωνει ουτε 18δα ετσι θα ξηγιεστε? δεν τα εχει μαθει καλα απο τον θειο μου φενετε και θα φαει το κεφαλι του στο τελος...
προσεξε γιατι βλεπω κινητικοτητα στην ομαδα :2funny:πηραμε τερματαρα και εχει και συνεχεια :2funny:και χωρις βοηθεια απο αλλου.εσυ κοιτα να δεις τη θα κανεις που εχεις κανει 11 μεταγραφες και ακομα εισαι χειροτερος απο περσι ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
προσεξε γιατι βλεπω κινητικοτητα στην ομαδα :2funny:πηραμε τερματαρα και εχει και συνεχεια :2funny:και χωρις βοηθεια απο αλλου.εσυ κοιτα να δεις τη θα κανεις που εχεις κανει 11 μεταγραφες και ακομα εισαι χειροτερος απο περσι ;)
χειροτερος απο περσυ γιατι? που το εβγαλες αυτο το συμερασμα? απο τις 3 ισοπαλλιες στα φιλικα θα μου πεις τωρα... εδω οι αλλοι τρωνε 5ρα στα φιλικα και 4ρα στα επισημα... κατσε νωρις ειναι ακομα,θα τα δουμε ολα στην πορεια...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μιας και ειπαμε για φιλικα την κανω να δω το κερκυρα-αεκ να πιω και κανα καφε... φρονιμα εδω ε? αλλοθρησκοι στα θρεντ σας και τανες στα κρεβατια σας  :grin:

Επισκέπτης
χειροτερος απο περσυ γιατι? που το εβγαλες αυτο το συμερασμα? απο τις 3 ισοπαλλιες στα φιλικα θα μου πεις τωρα... εδω οι αλλοι τρωνε 5ρα στα φιλικα και 4ρα στα επισημα... κατσε νωρις ειναι ακομα,θα τα δουμε ολα στην πορεια...
ποτε μου δεν θα με ακουσεις να λεω για τα φιλικα τα θεωρω εργαλειο για τη συνεχεια.θυμησου απλα τη σου ελεγα πριν 20 μερες.οτι δεν εχεις δημηουργηκοτητα και προβλημα στα χαφ.μεχρι τωρα απο τα λιγα πυ λενε ολοι ακομα και μεσα απο την αεκ εχω πεσει μεσα.εφυγε και ο ντιοπ.......δεν βλεπω μιτσελ...οποτε ποιος θα βγαλει μια πασα;σιγουρα ειναι νωρις αλλα με αυτους που εχεις δεν νομιζω να δουμε κατι διαφορετικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom