Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και 2 κουβέντες για τους πιθανούς αντιπάλους μας στο Γιουρόπα. Μακρία από Ερυθρό Αστέρα και Γιουγκ Μπόις. Για τη Σουηδική δε ξέρω, πάντως τους Σουηδούς γενικότερα τους φοβάμαι. Έχουν και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Ιδανικοί θα ήταν να μας κάτσουν ή οι Ρουμάνοι με δεύτερους τους Γεωργιανούς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μας έκατσαν οι Γεωργιανοί. Καλά μας έκατσε, αρκεί να είμαστε σοβαροί γιατί οι Γεωργιανοί έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τη Μάιντζ, οπότε μην αρχίζουμε να λέμε από τώρα "περνάμε". Σοβαρότητα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Α! Και 2 κουβέντες για τους πιθανούς αντιπάλους μας στο Γιουρόπα. Μακρία από Ερυθρό Αστέρα και Γιουγκ Μπόις. Για τη Σουηδική δε ξέρω, πάντως τους Σουηδούς γενικότερα τους φοβάμαι. Έχουν και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Ιδανικοί θα ήταν να μας κάτσουν ή οι Ρουμάνοι με δεύτερους τους Γεωργιανούς.
Εγω παντως δεν τις φοβαμαι τις σουηδεζες,ισα ισα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο Μόρας λοιπόν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα των υπολοίπων. Η συμμετοχή του πάντως στην προπόνηση του δικεφάλου δεν σημαίνει ότι... ψήνεται μεταγραφή τη δεδομένη χρονική στιγμή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον όσο ο Μόρας δεν βρίσκει ομάδα.

Το γαμήσατε και ψόφησε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Εκτός και αν ο Μόρας όχι μόνο παίξει τσάμπα αλλα πληρώσει και από πάνω (για να πάρουμε τον αντι-ντιοπ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο Μόρας λοιπόν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα των υπολοίπων. Η συμμετοχή του πάντως στην προπόνηση του δικεφάλου δεν σημαίνει ότι... ψήνεται μεταγραφή τη δεδομένη χρονική στιγμή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον όσο ο Μόρας δεν βρίσκει ομάδα.

Το γαμήσατε και ψόφησε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Εκτός και αν ο Μόρας όχι μόνο παίξει τσάμπα αλλα πληρώσει και από πάνω (για να πάρουμε τον αντι-ντιοπ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα δεν θέλω ηττοπάθειες
Λεφτά υπάρχουν λέμε :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Με τα λεφτά του Ντιόπ δεν έρχεται;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελα δεν θέλω ηττοπάθειες
Λεφτά υπάρχουν λέμε :2funny:
Στις κάλτσες

Με τα λεφτά του Ντιόπ δεν έρχεται;
Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε τον άντι-ντιοπ με τα λεφτά του ντιοπ γιατί δεν υπάρχουν λεφτά και εσύ μου λες για τον Μόρα;;;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
save_me_medium.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε τον άντι-ντιοπ με τα λεφτά του ντιοπ γιατί δεν υπάρχουν λεφτά και εσύ μου λες για τον Μόρα;;;;;
Μάκο-Μίτσελ δε θα έχετε για βασικούς; :think:
Ο Γ.Παπαδόπουλος ούτε σε εσάς έκανε, έτσι; Οι προπονητές μας εκτός του ότι έχουν το αλάθητο,
βάζουν πάντα το καλό της ομάδας πάνω από τους μάνατζερ που θέλουν να σπρώξουν παλτά...
Πιστεύω με 200.000 και υπόσχεση ότι θα παίξει σε καμιά 20αριά αγώνες, θα έκανε και κωλοτούμπες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μάκο-Μίτσελ δε θα έχετε για βασικούς; :think:
Ο Γ.Παπαδόπουλος ούτε σε εσάς έκανε, έτσι; Οι προπονητές μας εκτός του ότι έχουν το αλάθητο,
βάζουν πάντα το καλό της ομάδας πάνω από τους μάνατζερ που θέλουν να σπρώξουν παλτά...
Πιστεύω με 200.000 και υπόσχεση ότι θα παίξει σε καμιά 20αριά αγώνες, θα έκανε και κωλοτούμπες.
Ακόμα τον Μίτσελ η ομάδα του δεν τον έχει αφήσει ελεύθερο, οπότε μέχρι να τον δω με στα κιτρινόμαυρα και με το δικέφαλο στο στήθος λέω πως δε τον έχω στην ομάδα. Τώρα με ρωτάς για τον Παπαδόπουλο. Που θες να ξέρω ΑΝ του έκαναν κρούση και αν του έκαναν τι ζήτησε ο παίκτης; το μόνο που ξέρω είναι πως δοκιμάζουμε έναν νεαρό πρώην παίκτη του ΠΑΟ (Φέτσης νομίζω). Αφού ξέρεις πως είμαι του θανατά υπέρ τον νεαρών παικτών και μάλιστα των Ελλήνων. ΑΝ είχαμε λεφτά θα ήθελα και Παπαδόπουλο και Κατσικό και Σολείδη στην ομάδα. Πόσο να στοίχιζαν και οι 3; 800 χιλιάρικα όλοι μαζί; Μια χαρά. ΤΟ βλέπω και σαν επένδυση. Αν πχ αύριο έρθει μια Ιταλική ομάδα και δώσει πχ 700 χιλιάρικα για τον Γκέντζο η ΑΕΚ έχει κάνει επένδυση; Ναι, αφού τον πήρε ξέρω εγώ 50χιλιάρικα. Το ίδιο βλέπω και Παπαδόπουλο, Σολείδη, Κατσικό, τον νεαρό που δοκιμάζουμε. Επενδύσεις. Αν μου βγει 1 και τον δώσω 800χιλιάρικα έχω κάνει επένδυση. Όπως ο Τόζερ πχ. Όπως ο Παπασταθό κτλπ. Απλά μπορεί για τον Χιμένεθ να μη του κάνουν αυτοί. Δεν ξέρω ΚΑΝ αν του είπαν γι αυτούς από τη διοίκηση, γιατί ο Ισπανός λίγο χλωμό να ήξερα. Άσε που και ΑΝ ήξερε μπορεί να πήρε τον φίλο του Βαλδέρβε να ρωτήσει και φυσικά να τους έθαψε αυτός (σενάριο)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χανουμακια τι εγινε;;;μαζεψατε κανενα φραγκο σε ερανο να πληρωσετε την εφορια;;;
αλλα τι λεω...στα αρχιδια σας ...απληρωτη εφορια και εσεις ψαχνετε να κανετε μετγραφες...τετοιο θρασος μιλαμε...ποιος να σας πειραξει;;;μαθημενοι ειστε ετσι κιαλλοιως...στο χιονι τα χρεη...αρθρο 44 και λοιπα...
ε ρε πουστη και εχετε θρασος να μιλατε για διορισμενους ,ομαδες του δημοσιου και λοιπες πιπες...
μια ζωη κουλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......
δεν γινεται αυτο ρε....αυτοι μπαινουν στο μπου και με διαβαζουν :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν φτάνει που δυσκολεύεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές λόγω οικονομικής στενότητας η ΑΕΚ, τώρα προκύπτει πρόβλημα και με αυτές που έχουν ήδη γίνει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί μία οφειλή της τάξης των 850.000 ευρώ. Το «μπλόκο» της ομοσπονδίας αφορά τις έντεκα μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η «Ένωση», όσες (κι αν) θα κάνει στο εξής, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, ο οποίος-επιπροσθέτως-έχει συμφωνήσει να εισπράξει προκαταβολή 150.000 για να υπογράψει.

Πρόκειται για έναν επιπλέον μεγάλο βραχνά για τη διοίκηση, καθώς ήδη υπάρχει η οφειλή 1,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν, αλλά και η ανάγκη για την απόκτηση του Μίτσελ, καθώς και του αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει διευκρινίσει ούτε πόσα χρήματα θα δώσει, ούτε πότε θα το κάνει αυτό, ενώ η κίνηση των διαρκείας (περίπου 7.500) και των «Supporters» (σχεδόν 1,4 εκατ. ευρώ) έχει «παγώσει» σε χαμηλά επίπεδα με βάση τις μεγάλες ανάγκες του συλλόγου.

ΥΓ.ακου κατι διομηδη...πιστευω να κανεις πλακα οταν με ρωτας γιατι ασχολιεμαι και γιατι ποσταρω εδω...
στο ενδεχομενο ομως που δεν κανεις πλακα να σου απαντησω σοβαρα...
πρωτον δεν ''χαλιεμαι'' με την αεκ οπως το εννοεις εσυ....αν ειναι δυνατον ,την θεωρω υποδεεστερη ομαδα απο την δικη μου πολυ ...κανω πλακα ομως (παντα λεγοντας πραγματικα γεγονοτα και αληθειες με ειρωνικο ισως υφακι το παραδεχομαι) σε καμποσους μαλακες κομπλεξικους που ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα και βλεπουν το ασπρο μαυρο (κατ'εμε παντα οπως το ιδιο κανω και εγω γι'αυτους  ;))
δευτερον ...το που θα γραφω ειναι δικο μου θεμα και της διαχειρισης του σαιτ....
θα γραφω ΟΠΟΥ γουσταρω ΟΠΟΠΤΕ και ΟΤΙ γουσταρω....
μεχρι καποιος διαχειριστης να μου απαγορεψει να το κανω.....
τριτον...οτι και να γραφω δεν βριζω μαναδες και πατεραδες σε αντιθεση με καποια αρχιδακια εδω μεσα που περιμενουν ποτε θα ποσταρω για να αρχισουν κανουν προσωπικες επιθεσεις και να μου βρισουν μανα και πατερα....στα αρχιδια μου...εχω στομαχι και δεν μασαω...και βεβαια δεν τσιμπαω να απαντησω τα ιδια  ;) ;)
αρα μεχρι να μου δειξει η κοινοτητα πως εχει προβλημα με του που ποτε και τι ποσταρω θα συνεχισω να το κανω...αν καποιος εχει προβλημα με αυτα που εγω λεω η λυση δεν ειναι να σταματησω να τα λεω εγω αλλα να παψει αυτος να τα διαβαζει...
υπαρχει και η λυση του κουμπιου που λεει ''αναφορα στον διαχειριστη'' ,πορει να το πατησει και να κανει την δουλεια του...
πραγμα που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ παρα τις επανειλημμενες προκλησεις που εχω δεχτει  ;) ;)
αυτα και καλη συνεχεια...

ΥΓ1,και για να δεις αν το ''προβλημα'' ειναι στην μερια μου κατσε και αναλογισου αν η συμπεριφορα μου ειναι ιδια με ολα τα χανουμια και ολα τα βαζελια...
θελω να πω πως αν ειχα προβλημα συλληβδην με αεκτζηδες η βαζελους λογικα θα ''πλακωνομουνα'' με ΟΛΟΥΣ...
ειναι ομως ετσι;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ΥΓ.ακου κατι διομηδη...πιστευω να κανεις πλακα οταν με ρωτας γιατι ασχολιεμαι και γιατι ποσταρω εδω...
στο ενδεχομενο ομως που δεν κανεις πλακα να σου απαντησω σοβαρα...
πρωτον δεν ''χαλιεμαι'' με την αεκ οπως το εννοεις εσυ....αν ειναι δυνατον ,την θεωρω υποδεεστερη ομαδα απο την δικη μου πολυ ...κανω πλακα ομως (παντα λεγοντας πραγματικα γεγονοτα και αληθειες με ειρωνικο ισως υφακι το παραδεχομαι) σε καμποσους μαλακες κομπλεξικους που ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα και βλεπουν το ασπρο μαυρο (κατ'εμε παντα οπως το ιδιο κανω και εγω γι'αυτους  ;))
δευτερον ...το που θα γραφω ειναι δικο μου θεμα και της διαχειρισης του σαιτ....
θα γραφω ΟΠΟΥ γουσταρω ΟΠΟΠΤΕ και ΟΤΙ γουσταρω....
μεχρι καποιος διαχειριστης να μου απαγορεψει να το κανω.....
τριτον...οτι και να γραφω δεν βριζω μαναδες και πατεραδες σε αντιθεση με καποια αρχιδακια εδω μεσα που περιμενουν ποτε θα ποσταρω για να αρχισουν κανουν προσωπικες επιθεσεις και να μου βρισουν μανα και πατερα....στα αρχιδια μου...εχω στομαχι και δεν μασαω...και βεβαια δεν τσιμπαω να απαντησω τα ιδια  ;) ;)
αρα μεχρι να μου δειξει η κοινοτητα πως εχει προβλημα με του που ποτε και τι ποσταρω θα συνεχισω να το κανω...αν καποιος εχει προβλημα με αυτα που εγω λεω η λυση δεν ειναι να σταματησω να τα λεω εγω αλλα να παψει αυτος να τα διαβαζει...
υπαρχει και η λυση του κουμπιου που λεει ''αναφορα στον διαχειριστη'' ,πορει να το πατησει και να κανει την δουλεια του...
πραγμα που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ παρα τις επανειλημμενες προκλησεις που εχω δεχτει  ;) ;)
αυτα και καλη συνεχεια...

ΥΓ1,και για να δεις αν το ''προβλημα'' ειναι στην μερια μου κατσε και αναλογισου αν η συμπεριφορα μου ειναι ιδια με ολα τα χανουμια και ολα τα βαζελια...
θελω να πω πως αν ειχα προβλημα συλληβδην με αεκτζηδες η βαζελους λογικα θα ''πλακωνομουνα'' με ΟΛΟΥΣ...
ειναι ομως ετσι;;;
Λοιπόν είμαι σίγουρος οτι απευθύνεσαι σε μένα για να σε διαβάσουν οι άλλοι τεσπα το δέχομαι.
Πάμε ξανά, μαζί σου οσο θα δέχεσαι την καζούρα μου την πλάκα μου όπως δέχομαι και εγώ την δική σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.Οταν συζητάμε σοβαρά εννοείται οτι η διαφωνία είναι μεσα στην συζήτηση
Οπως κάποτε μου είπες να μην μπαίνω στο θρεντ σας και σου απάντησα καταλλήλως ετσι και τώρα σου λέω οτι οποιοσδήποτε μπορεί και πρέπει να μπαίνει οπουδήποτε αλλά να μην προκαλεί  -και σύ το κάνεις- αλλά εμένα στα αρχίδια μου απο το να μπαίνει ο άλλος και να βρίζει μόνο τουλάχιστον εσύ προσπαθείς να τεκμηριώσεις τίς περισσότερες φορές τα γραφόμενα σου
Εγω αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου και κανένα πρόβλημα οι περισσότεροι όχι
Αν είναι να σε βρίσω θα βρίσω εσένα (οι γονείς δεν έχουν καμία σχέση) γνωρίζεις την θέση μου επ'αυτού οπως γνωρίζεις οτι απο ελάχιστους δέχομαι και καζούρα στα αθλητικά.
Αλλωστε οτι και να μου πείς δεν μπορείς να με κάνεις ολυμπιακό και το αντίστροφο.
Εκτος εαν μου πεις δεν θέλω παράθεση απο σένα οπότε παώ πάσο
Καλό σου απόγευμα

*και επιμένω οτι ήσουνα τρία μέτρα οφσαιντ με τον captain

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Νοτιάς έχει διευκρινήσει το πόσα θα δώσει. 1.5 μύρια περίπου. Απλά το πότε δεν έχει πει. Λογικά τέλη του μήνα. Αλλά από εκεί και πέρα κλείνει και αυτός την κάνουλα ΤΥΠΙΚΑ. Και λεώ τυπικά αφού από τη στιγμή που η ΑΕΚ δε πληρώνει τα 800χιλιάρικα το χρόνο που είναι το ενοίκιο για τα Σπάτα είναι σα να βάζει ο ίδιος αυτά τα λεφτά

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γκιμαράες
Σάμροκ Ρόβερς - Παρτιζάν
Μέταλιστ - Σοσό
Μπεσίκτας - Αλάνια
Ρόζενμποργκ - ΑΕΚ Λάρνακας
Πολτάβα - Διναμό Βουκουρεστίου
Μπούρσασπορ - Άντερλεχτ
Ρόμα - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ολυμπιακός Βόλου - Παρί Σεν Ζερμέν
Λέγκια - Σπαρτάκ Μόσχας
Εκράνας - Χάποελ Τελ Αβίβ
ΠΑΟΚ - Καρπάτι Λιβ
Τράμπζονσπορ - Μπιλμπάο
Χαρτς - Τότεναμ
Μάριμπορ - Ρέιντζερς
Στεάουα Βουκουρεστίου - ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Νόρτσελαντ - Σπόρτινγκ Λισ.
Ντίνπρο - Φούλαμ
Λοκομοτίβ Μόσχας - Σπάρτακ Τρνάβα
Σιόν - Σέλτικ
Σλασκ - Ραπίντ Βουκουρεστίου
Λίτεξ Λόβεκς - Διναμό Κιέβου
Λάτσιο - Ραμποτνίτσκι
Νασιονάλ Μαδέιρα - Μπέρμιγχαμ
Αιντχόφεν - Ριντ
Τουν - Στόουκ
Άλεσουντ - Άλκμααρ
Βασλούι - Σπάρτα Πράγας
Ομόνοια - Σάλτσμπουργκ
Ζεσταφόνι - Κλαμπ Μπριζ
Αννόβερο - Σεβίλλη
Ελσίνκι - Σάλκε
Διναμό Τιφλίδας - ΑΕΚ
Ρεν - Ερυθρός Αστέρας
Γκαζ Μετάν - Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα - Γιουνγκ Μπόις
Σταντάρ Λιέγης - Χέλσινμποργκ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
1η Αγωνιστική

ΑΕΚ-Ομάδα Β

2η αγωνιστική

Σκόντα Ξάνθη - ΑΕΚ

3η αγωνιστική

ΑΕΚ - Εργοτέλης

4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

5η αγωνιστική

Πανιώνιος - ΑΕΚ

6η αγωνιστική

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

7η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΑΕΚ

8η αγωνιστική

ΑΕΚ - Άρης

9η αγωνιστική

ΠΑΟ - ΑΕΚ

10η αγωνιστική

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

11η αγωνιστική

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

12η αγωνιστική

ΑΕΚ - Κέρκυρα

13η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

14η αγωνιστική

Ατρόμητος - ΑΕΚ

15η αγωνιστική

ΑΕΚ - Ομάδα Α

Το περίεργο της κλήρωσης ήταν φυσικά η παρουσία δύο άγνωστων ομάδων, καθώς ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις για τη συμμετοχή ή όχι του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Έτσι στη κληρωτίδα μπήκαν η "ομάδα Α" κι η "ομάδα Β", που έπεσαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο δρόμο του Ολυμπιακού

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πρέπει να πάμε Τούμπα με 0 απώλειες. 4,5 και 6 αγωνιστική είναι πολύ σημαντικές μιας και έχουμε Τούμπα, τον Πανιώνιο που μας δυσκολέυει ή μας κόβει βαθμούς τα τελευταία χρόνια και φυσικά τον ΟΣΦΠ. Όχι ότι οι άλλες αγωνιστικές είναι εύκολες εάν μετά και το τέλος της 6η αγωνιστικής έχουμε λιγότερους από 14 βαθμούς τότε μια από τα ίδια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λοιπόν είμαι σίγουρος οτι απευθύνεσαι σε μένα για να σε διαβάσουν οι άλλοι τεσπα το δέχομαι.
Πάμε ξανά, μαζί σου οσο θα δέχεσαι την καζούρα μου την πλάκα μου όπως δέχομαι και εγώ την δική σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.Οταν συζητάμε σοβαρά εννοείται οτι η διαφωνία είναι μεσα στην συζήτηση
Οπως κάποτε μου είπες να μην μπαίνω στο θρεντ σας και σου απάντησα καταλλήλως ετσι και τώρα σου λέω οτι οποιοσδήποτε μπορεί και πρέπει να μπαίνει οπουδήποτε αλλά να μην προκαλεί  -και σύ το κάνεις- αλλά εμένα στα αρχίδια μου απο το να μπαίνει ο άλλος και να βρίζει μόνο τουλάχιστον εσύ προσπαθείς να τεκμηριώσεις τίς περισσότερες φορές τα γραφόμενα σου
Εγω αντιλαμβάνομαι το χιούμορ σου και κανένα πρόβλημα οι περισσότεροι όχι
Αν είναι να σε βρίσω θα βρίσω εσένα (οι γονείς δεν έχουν καμία σχέση) γνωρίζεις την θέση μου επ'αυτού οπως γνωρίζεις οτι απο ελάχιστους δέχομαι και καζούρα στα αθλητικά.
Αλλωστε οτι και να μου πείς δεν μπορείς να με κάνεις ολυμπιακό και το αντίστροφο.
Εκτος εαν μου πεις δεν θέλω παράθεση απο σένα οπότε παώ πάσο
Καλό σου απόγευμα

*και επιμένω οτι ήσουνα τρία μέτρα οφσαιντ με τον captain
εννοειται οτι απευθυνομαι σε οποιονδηποτε μαλακα νομιζει οτι μπορει να υπαγορευσει στον καθενα που ποτε και τι θα πει...σαφως και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου οπως και με αλλους αεκτζηδες ,που ειναι σεβαστα ατομα και ποτε δεν θα συμπεριφερομουνα απεναντι τους οπως σε καποιους μαστερ και καπτεν και αρχιδια καπαμα...
το ποιος ειναι αξιος σεβασμου σε μενα ειναι πανευκολο να αναγνωρισω...οπως βεβαια και το αντιθετο  ;) ;)
σαφως και υπαρχουν παλληκαρια και εδω και εκει και παραδιπλα που ανεξαρτητου ομαδας αξιζει να συνομιλεις...αν ειναι δυνατον!!!!
για μενα το πιο σεβαστο ατομο στα αθλητικα ειναι αεκτζης (ναυαρχος) και το πιο χαβαλετζιδικο και ''παρειστικο'' βαζελος (απολυτος) αρα;;;λες να ειμαι κανενα αρρωστακι που κοιταει μονο κασκολ και απο εκει και περα κρινει;;
σε εχω ποτε βρισει;;;το ναυαρχο;;τον χιτμαν;;(που ειναι αυτος ο καριολης;;;) τον γρηγορη;;;(εκτος απο την αρχη που του ειχα χωσει κανενα δυο μπινελικια αλλα αμεσως καταλαβα οτι ειναι ''τυπος ''  και αραξα)...
παρατηρησε οτι ποτε δεν ξεκιναω με μπινελικια...εγω ποσταρω αυτα που γουσταρω οπως γουσταρω τα τεκμηριωνω και απο εκει και περα αρχιζουν οι καραγκιοζηδες ενας ενας να πεφτουν πανω στο καβλι μου  :grin:
ε εγω φταιω αμα τους σουβλιζω μετα τα σουφρακια;;;
παρατηρησε το και θα δεις...
εγραφα χτες (χωρις να ξερω κατι ) οτι δεν γινεται να χρωστας στο δημοσιο και να διατυμπανιζεις μεταγραφες και ανανεωσεις...το αυτονοητο εγραφα αν ειναι δυνατον ρε φιλε!!!μην τρελλαθουμε κιολας,δεν ανακαλυψα την αμερικη...και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις(η τρεις :think:) ιδου:
και τωρα επειδη με λενε χρηστιδη δεν πρεπει να παραμερισω λιγο την κουρτινα και να δω απο πισω;;;
δες ωρα αναρτησης...6 το πρωι!!!ειναι δυνατον;;;τοτε το μαθανε;;εξι το πρωι;;;
και υστερα στα μπανερ που πρωτοβλεπεις οταν κλικαρεις το γκαζετα δεν υπαρχει πουθενα η ειδηση....να μην πω για προσπαθεια υποβαθμισης;;;να μην υποπτευθω πως αμα ηταν κατι για τον μαρινακη θα εκανε παρελαση στα μπανερ για κανενα μηνα;;;αυτο ρε φιλε για μενα ειναι μια πραγματικοτητα...οποιος την θελει την δεχεται οποιος οχι ...
εγω λεω κατι που πιστευω....6 η ωρα το πρωι;;;ποιος να το διαβσει...απλα το βαζουμε για να μη μας πουνε οτι δεν το βαλαμε  ;) ;) ;)
να εισαι σιγουρος οτι μονο φαντασματα δεν βλεπω οταν λεω οτι ΟΛΑ τα ανεξαρτητα και ''αντικειμενικα'' μαχονται τον ολυμπικο...ειναι η αποψη μου...εχω καποιους λογους και εχω καταληξει σε αυτο το συμπερασμα...τι να κανουμε;;;ο καθενας εχει δικες του αποψεις...
εγω προσπαθω οταν λεω κατι να προσπαθω και να το αποδειξω με γεγονοτα...
αν δεν εισαι προβατο ευκολα καταλαβαινεις ποτε ενα ΜΜΕ προσπαθει να υποβαθμισει ενα γεγονος και ποτε να το αναδειξει...
αυτα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στην τελικη εννοειται οτι ο θρυλος δεν ειναι αγιος και αμεμπτος...αλλα ρε φιλε δεν ειμαι και ο τελειος ανθρωπος...δεν ειναι δικια μου δουλεια να αναδεικνυω τα κακως κειμενα της δικης μου ομαδας...αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν τα αναδεικνυει καποιος αλλος δεν εχω προβλημα να τα πααρδεχτω...αλλα πραγματικα γεγονοτα και οχι κομπλεξικες αοριστολογιες και καραμελες που δεν αποδεικνυονται με τιποτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom