χανουμακια τι εγινε;;;μαζεψατε κανενα φραγκο σε ερανο να πληρωσετε την εφορια;;;
αλλα τι λεω...στα αρχιδια σας ...απληρωτη εφορια και εσεις ψαχνετε να κανετε μετγραφες...τετοιο θρασος μιλαμε...ποιος να σας πειραξει;;;μαθημενοι ειστε ετσι κιαλλοιως...στο χιονι τα χρεη...αρθρο 44 και λοιπα...
ε ρε πουστη και εχετε θρασος να μιλατε για διορισμενους ,ομαδες του δημοσιου και λοιπες πιπες...
μια ζωη κουλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......
δεν γινεται αυτο ρε....αυτοι μπαινουν στο μπου και με διαβαζουν
Δεν φτάνει που δυσκολεύεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές λόγω οικονομικής στενότητας η ΑΕΚ, τώρα προκύπτει πρόβλημα και με αυτές που έχουν ήδη γίνει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί μία οφειλή της τάξης των 850.000 ευρώ. Το «μπλόκο» της ομοσπονδίας αφορά τις έντεκα μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η «Ένωση», όσες (κι αν) θα κάνει στο εξής, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, ο οποίος-επιπροσθέτως-έχει συμφωνήσει να εισπράξει προκαταβολή 150.000 για να υπογράψει.
Πρόκειται για έναν επιπλέον μεγάλο βραχνά για τη διοίκηση, καθώς ήδη υπάρχει η οφειλή 1,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν, αλλά και η ανάγκη για την απόκτηση του Μίτσελ, καθώς και του αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει διευκρινίσει ούτε πόσα χρήματα θα δώσει, ούτε πότε θα το κάνει αυτό, ενώ η κίνηση των διαρκείας (περίπου 7.500) και των «Supporters» (σχεδόν 1,4 εκατ. ευρώ) έχει «παγώσει» σε χαμηλά επίπεδα με βάση τις μεγάλες ανάγκες του συλλόγου.
ΥΓ.ακου κατι διομηδη...πιστευω να κανεις πλακα οταν με ρωτας γιατι ασχολιεμαι και γιατι ποσταρω εδω...
στο ενδεχομενο ομως που δεν κανεις πλακα να σου απαντησω σοβαρα...
πρωτον δεν ''χαλιεμαι'' με την αεκ οπως το εννοεις εσυ....αν ειναι δυνατον ,την θεωρω υποδεεστερη ομαδα απο την δικη μου πολυ ...κανω πλακα ομως (παντα λεγοντας πραγματικα γεγονοτα και αληθειες με ειρωνικο ισως υφακι το παραδεχομαι) σε καμποσους μαλακες κομπλεξικους που ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα και βλεπουν το ασπρο μαυρο (κατ'εμε παντα οπως το ιδιο κανω και εγω γι'αυτους ;))
δευτερον ...το που θα γραφω ειναι δικο μου θεμα και της διαχειρισης του σαιτ....
θα γραφω ΟΠΟΥ γουσταρω ΟΠΟΠΤΕ και ΟΤΙ γουσταρω....
μεχρι καποιος διαχειριστης να μου απαγορεψει να το κανω.....
τριτον...οτι και να γραφω δεν βριζω μαναδες και πατεραδες σε αντιθεση με καποια αρχιδακια εδω μεσα που περιμενουν ποτε θα ποσταρω για να αρχισουν κανουν προσωπικες επιθεσεις και να μου βρισουν μανα και πατερα....στα αρχιδια μου...εχω στομαχι και δεν μασαω...και βεβαια δεν τσιμπαω να απαντησω τα ιδια ;) ;)
αρα μεχρι να μου δειξει η κοινοτητα πως εχει προβλημα με του που ποτε και τι ποσταρω θα συνεχισω να το κανω...αν καποιος εχει προβλημα με αυτα που εγω λεω η λυση δεν ειναι να σταματησω να τα λεω εγω αλλα να παψει αυτος να τα διαβαζει...
υπαρχει και η λυση του κουμπιου που λεει ''αναφορα στον διαχειριστη'' ,πορει να το πατησει και να κανει την δουλεια του...
πραγμα που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ παρα τις επανειλημμενες προκλησεις που εχω δεχτει ;) ;)
αυτα και καλη συνεχεια...
ΥΓ1,και για να δεις αν το ''προβλημα'' ειναι στην μερια μου κατσε και αναλογισου αν η συμπεριφορα μου ειναι ιδια με ολα τα χανουμια και ολα τα βαζελια...
θελω να πω πως αν ειχα προβλημα συλληβδην με αεκτζηδες η βαζελους λογικα θα ''πλακωνομουνα'' με ΟΛΟΥΣ...
ειναι ομως ετσι;;;