You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μάλλον το ξέρανε στο λιμάνι και αρχίσανε τον πόλεμο στον sir takis!!!!τελος ο μουρινιο απο τσελσι....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
O Mαχο στο ματς της Αυστρίας ήταν εκπληλτικός.Εγώ για τον Μορέττο εξακολουθώ να πιστεύω από τα ματς που είδα στο ΟΑΚΑ,ότι ο άνθρωπος κάνει μόνο για να κατεβάζει τα τσαμπιά με τα σταφύλια κ πιάνει ότι πάει πάνω του.
Πλησιαζουμε την κατοστάρα.
O Mαχο στο ματς της Αυστρίας ήταν εκπληλτικός.Εγώ για τον Μορέττο εξακολουθώ να πιστεύω από τα ματς που είδα στο ΟΑΚΑ,ότι ο άνθρωπος κάνει μόνο για να κατεβάζει τα τσαμπιά με τα σταφύλια κ πιάνει ότι πάει πάνω του.
Φέρτε τον Κρήτη μιας είναι και η εποχή του τρίγου τώρα!!!! ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Gatto,θα είσαι σήμερα στο ματς;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορώ λόγω δουλειάς...με το ζόρι κανόνισα για να καταφέρω να το δω απο την tv!Gatto,θα είσαι σήμερα στο ματς;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για να σε γνωρίσουμε από κοντά σε ρωτάω.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
35.000
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Νίκο θα εξαγγείλεις εσύ την κατοστάρα.Πλησιάζει επικίνδυνα.
εσυ θα το κανεις!!!!!ο δημιουργος ο συνεχιστης το πνευμα και η ψυχη του μεγαλυτερου θρεντ του σαιτ!!!!!της πιο φιλικης γωνιας των μεγαλυτερων καβγαδων και διαμαχων ισως τα περισσοτερα Ban kai warned που εχουν πεσει σε ολο το φορουμ....
εσυ θα εξαγγειλεις.....
εσυ θα εξαγγειλεις.....
εσυ εσυ της μοιρας μου γραφτο
μου παιρνεις την καρδια και το μυαλο
εσυ μου δινεις λογο να υπαρχω
και μια ζωη την ιδια τρελα θα χω
δικεφαλε μαζι σου αρρωσταινω
ΑΕΚΑΡΑ μου το εχασα τρενο
ναρκωτικα γυναικες και λεφτα
τι να σου πουν εσενα ολα αυτα
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ
μου παιρνεις την καρδια και το μυαλο
εσυ μου δινεις λογο να υπαρχω
και μια ζωη την ιδια τρελα θα χω
δικεφαλε μαζι σου αρρωσταινω
ΑΕΚΑΡΑ μου το εχασα τρενο
ναρκωτικα γυναικες και λεφτα
τι να σου πουν εσενα ολα αυτα
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ
Γιατί ρε σύ; Πλάκα δε θα χει να παίζει ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής προκριματικά για τους ομίλους; Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θα το ευχαριστηθώ πολύ. Μη σου πω ότι θα παρακαλάω να παίρνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα για να γελάω από τον Αύγουστο με το παγκόσμιο ρεκόρ ομάδας με τόσες συνεχόμενες παρουσίες στο τσάμπιονς λιγκ και τέτοια...ποσοστάΚαλή μας επιτυχία απόψε όπως και σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικές ομάδες!!!!!! Φέρτε βαθμούς!!!!
Επισκέπτης
ειπαμε να μην προκαλειτε..τι θελετε???να αρχισουμε παλι τα ιδια???Γιατί ρε σύ; Πλάκα δε θα χει να παίζει ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής προκριματικά για τους ομίλους; Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θα το ευχαριστηθώ πολύ. Μη σου πω ότι θα παρακαλάω να παίρνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα για να γελάω από τον Αύγουστο με το παγκόσμιο ρεκόρ ομάδας με τόσες συνεχόμενες παρουσίες στο τσάμπιονς λιγκ και τέτοια...ποσοστά
Δεν προκάλεσα κανέναν. Την πραγματικότητα παρέθεσα. Συγγνώμη το θρεντ της αεκ δεν υποτίθεται ότι είναι αυτό;ειπαμε να μην προκαλειτε..τι θελετε???να αρχισουμε παλι τα ιδια???
απειλη ειναι αυτο?ειπαμε να μην προκαλειτε..τι θελετε???να αρχισουμε παλι τα ιδια???
ειπαμε να μην προκαλειτε..τι θελετε???να αρχισουμε παλι τα ιδια???
Αν νομίζεις ότι προκαλείσαι στο συγκεκριμένο thread, μην μπαίνεις! Δεν γράφουν στο thread της ομάδας σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις