ασε....του εσπασα τα π@π@ρια μεχρι να ξαναγραψει...ΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ !!!!!!!!
Δεν άντεξες !!!!
Welcome back φίλε !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπααα,θα είμαι πολύ προσεκτικός πια.Γιατί κ με αυτό που έγραψα μάλλον πάλι προκαλώ κ είμαι εριστικός...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.Καλημέρα σας κ αύριο το ραντεβού των αδερφών στο γνωστο σημείο στο ημίχρονο.Όποιος αδελφός δεν μας έχει συναντήσει κ θέλει να τα πούμε ας μου στείλει p.m.
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση τα αδέρφια μου κ τους φίλους μου.Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.
ΥΓ.:Ζητώ συγνώμη που σήμερα ξαναπροκάλεσα.
Περαστικά κ στον Δημήτρη Δρόσο.Κρίμα ένας άνθρωπος 40 χρονών έπαθε τόση σοβαρή ζημια.Κ επιπλέον ήταν κ επαγγελματίας αθλητής.(Ελπίζω τα περαστικά που γράφω να μην προκαλούν)
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση τα αδέρφια μου κ τους φίλους μου.Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.
ΥΓ.:Ζητώ συγνώμη που σήμερα ξαναπροκάλεσα.
Περαστικά κ στον Δημήτρη Δρόσο.Κρίμα ένας άνθρωπος 40 χρονών έπαθε τόση σοβαρή ζημια.Κ επιπλέον ήταν κ επαγγελματίας αθλητής.(Ελπίζω τα περαστικά που γράφω να μην προκαλούν)
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η ευρωπη(για τωρα..)αυτο που θελω ειναι να φτιαξει μια ανταγωνιστηκη ομαδα που να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο..οσο για την ερωτηση σου ο φερερ ΔΕΝ φευγει με τιποτα!!!!Ρε μαγκες Αεκατζηδες αν αποκλειστει η ΑΕΚαρα ο Φερερ θα μεινει???
ρε συ νικ αν παιξουμε ετσι να δουμε ποιος θα μαρκαρει... ο φερερ η ο κοστενογλου??... γιατι μαντουκα μανου ριβαλντο λυμπε κ μπλανκο δεν μαρκαρουν! οσο για την ενδεκαδα εγω αυτο που θελω ειναι να προσαρμοζεται αναλογα με τις αναγκες μας κ βεβαια οχι αναλογα με τον ριβαλντο... το ειχα πει κ οταν ηταν να ερθει πως πρεπει να ειναι απλα ενας παιχτης κ να βγαινει οταν κρινεται σκοπιμο οχι μονο αν δεν μπορει να παιξει.... αν κρινεται σκοπιμο δλδ 2 αμυντικα χαφ μπλανκο κ λυμπε μπροστα κ εξω ο ριμπο... θα δουμε παντως δεν νομιζω οτι θα ειναι παντα βασικος...αυτην την ενδεκαδα θα ηθελα .......
ΑΕΚ-σαλτσμπουργκ
4-3-1-2
μαχο
ραμος-παπασταθο-δελλας-αρουα
μανου-ενσαλιβα-μαντουκα
ριβαλντο
λυμπε μπλανκο
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χαιρετώ την επανένταξη ενός εκ των ιδρυτικών στελεχών του thread!!Καλώς ήρθες Φίλε...Και αύριο όλοι στο γήπεδο και φωνάχτε και για μένα.Εγώ από το σπίτι θα πανηγυρίζω με το χανουμάκι μου...Ούτε εγώ
[move] ΦΟΡΤΣΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ [/move]
Επισκέπτης
αύριο στο ΟΑΚΑ και σε δυο εβδομάδες πάμε Αυστρία και να φέρουμε και μπουρδέλο ρεπορτάζ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα κιτρινόμαυροι συναγωνιστές της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.Αδέρφια μου,δεν χρειάζεται να σας αναφέρω που ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ σήμερα στις 7;
Αν κ η ώρα είναι πολύ ασχημη για ένα τέτοιο ματς υψίστης σημασίας,εντούτοις πιστεύω ότι όσα αδέρφια μπορούν σήμερα θα παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ.
Στο ημίχρονο του ματς θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πια συνάντηση των κιτρινόμαυρων αδερφών του φόρουμ.Όσα αδέρφια δεν έχουν παραβρεθεί σε αυτές τις συναντήσεις κ θέλουν να έρθουν σήμερα ας μου στείλουν p.m. για να τους πω λεπτομέρειες.Παραλίγο να είχαμε σήμερα μαζί μας τον μεγάλο στυλοβάτη της ομάδας μας στην Μεγαλόννησο,το μεγάλο κοπέλι τον sony αλλά δυστυχώς ατύχησε. :'(
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ που θα είσαι σήμερα;;;;;;;;
[move]ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... [/move]
Αν κ η ώρα είναι πολύ ασχημη για ένα τέτοιο ματς υψίστης σημασίας,εντούτοις πιστεύω ότι όσα αδέρφια μπορούν σήμερα θα παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ.
Στο ημίχρονο του ματς θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πια συνάντηση των κιτρινόμαυρων αδερφών του φόρουμ.Όσα αδέρφια δεν έχουν παραβρεθεί σε αυτές τις συναντήσεις κ θέλουν να έρθουν σήμερα ας μου στείλουν p.m. για να τους πω λεπτομέρειες.Παραλίγο να είχαμε σήμερα μαζί μας τον μεγάλο στυλοβάτη της ομάδας μας στην Μεγαλόννησο,το μεγάλο κοπέλι τον sony αλλά δυστυχώς ατύχησε. :'(
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ που θα είσαι σήμερα;;;;;;;;
[move]ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... [/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έχει λέει ανέβει πολύ ο μορέτο από τότε που πήραμε Μάχο.Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες σήμερα.
και εσυ που τον ειδες ρε περιεργε..?Έχει λέει ανέβει πολύ ο μορέτο από τότε που πήραμε Μάχο.Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες σήμερα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
και εσυ που τον ειδες ρε περιεργε..?
Ετσι ακούγεται απο τα ρεπορτάζ.
οταν τον αγορασαμε περιμενε κανεις οτι θα εβγαινε αυτο που βγηκε?τα ματς με την σαλτσμπουργκ ειναι η τελευταια του ευκαιρια....μετα μαχο και αραμπατζης!!!!
μακαρι να παει καλα ο μορετο...μας χρειαζονται 2 καλοι κιπερ!!!!
υ.γ πλησιαζουμε την κατοσταρα.... ;)
μακαρι να παει καλα ο μορετο...μας χρειαζονται 2 καλοι κιπερ!!!!
υ.γ πλησιαζουμε την κατοσταρα.... ;)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αν πιστεύαμε τα ρεπορτάζ dark , ο Τσάνκο θα έπαιζε στη Μίλαν τώρα...μακάρι να έχουν δίκιο πάντως!Ετσι ακούγεται απο τα ρεπορτάζ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις