piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
απειλει ειναι αυτο?
Ασύμετρη κιόλας.
απειλει ειναι αυτο?
ΟλυμπιακοςΛοιπόν όποιος «αλλόθρησκος» ξαναφερθεί στον Ολυμπιακό (και μόνο που θα γράφει το όνομα) αυτόματα θα γίνεται warn…
Σιγά την πρόκληση ρε pleasuregiver…
εσυ να πεις αυτο που πρεπει!!!!!!παει η κατοσταρα τωρα παμε για το εκατομμυριο..Δεν μιλάω γιατί τελώ υπό παρακολούθηση κ θα φάω σουτ.
Ολυμπιακος
Συμφωνώ σε όλα. Με μια προσθήκη. Η εθνική να παίξει και λίγο μπάλα γιατί δε βλέπεται...Όσο για την ομάδα μας πέρυσι είχε κάνει νομίζω αξιοπρεπέστατη παρουσία, όπως αξιοπρεπέστατη παρουσία είχε κάνει και επί Μπάγεβιτς τότε με τις ισοπαλίες. Ποιός ξεχνάει την εμφάνιση με την -τότε- Ρεάλ; Ωστόσο κακά τα ψέματα. Τη φετινή ΑΕΚ τη βλέπω πιο αδύνατη από πέρυσι και μακάρι να βγω ψεύτης. Βεβαίως δεν έχουμε δει ακόμα Μάχο, Μπλάνκο και Μανού. Ωστόσο οι απουσίες Σορεντίνο και Τσιρίλο είναι εμφανέστατες.και επανερχομαι στο θεμα μας!!!σονυπ δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες στην ευρωπη!!!μονο η εθνικη με νοιαζει!!!!!οποιος εχει καλη ομαδα δεν χρειαζετε ουτε τους βαθμους που φερνει ο παναθηναικος(η μοναδικη ομαδα που εχει παραδοσιακα καλη ευρωπαικη παρουσια αν και τα τελευταια χρονια τα σκατωσε..)ουτε τους βαθμους καμιας αλλης ομαδας!!!!τωρα αμα εχεις μαθει στις πενταρες και στην τεταρτη θεση αιωνιος...ειναι αλλη κουβεντα..
αγω προσωπικα χαρηκα που αποκλειστηκε η ΑΕΚ απο τους ομιλους!!θεωρω οτι δεν ειναι ακομα ετοιμη η ομαδα για τετοιο επιπεδο σε δυο τρια χρονια ισως να εχει αξιοπρεπη παρουσια..
σορε και τσιριλο ειναι καθαρο λαθος του φερερ και ντεμη!!!!!!Συμφωνώ σε όλα. Με μια προσθήκη. Η εθνική να παίξει και λίγο μπάλα γιατί δε βλέπεται...Όσο για την ομάδα μας πέρυσι είχε κάνει νομίζω αξιοπρεπέστατη παρουσία, όπως αξιοπρεπέστατη παρουσία είχε κάνει και επί Μπάγεβιτς τότε με τις ισοπαλίες. Ποιός ξεχνάει την εμφάνιση με την -τότε- Ρεάλ; Ωστόσο κακά τα ψέματα. Τη φετινή ΑΕΚ τη βλέπω πιο αδύνατη από πέρυσι και μακάρι να βγω ψεύτης. Βεβαίως δεν έχουμε δει ακόμα Μάχο, Μπλάνκο και Μανού. Ωστόσο οι απουσίες Σορεντίνο και Τσιρίλο είναι εμφανέστατες.
εχεις αγορασει & το σχετικο μπλουζακι για την ισοπαλια με την ρεαλ???Συμφωνώ σε όλα. Με μια προσθήκη. Η εθνική να παίξει και λίγο μπάλα γιατί δε βλέπεται...Όσο για την ομάδα μας πέρυσι είχε κάνει νομίζω αξιοπρεπέστατη παρουσία, όπως αξιοπρεπέστατη παρουσία είχε κάνει και επί Μπάγεβιτς τότε με τις ισοπαλίες. Ποιός ξεχνάει την εμφάνιση με την -τότε- Ρεάλ; Ωστόσο κακά τα ψέματα. Τη φετινή ΑΕΚ τη βλέπω πιο αδύνατη από πέρυσι και μακάρι να βγω ψεύτης. Βεβαίως δεν έχουμε δει ακόμα Μάχο, Μπλάνκο και Μανού. Ωστόσο οι απουσίες Σορεντίνο και Τσιρίλο είναι εμφανέστατες.
εχεις αγορασει & το σχετικο μπλουζακι για την ισοπαλια με την ρεαλ???
ασε ρε μην ασχολεισε.....δεν υπαρχει λογος......
Με προβληματίζει η περίπτωσή σου...
εχεις αγορασει & το σχετικο μπλουζακι για την ισοπαλια με την ρεαλ???
Ε ναι προφανώς... ;)ασε ρε μην ασχολεισε.....δεν υπαρχει λογος......
με τις εξαρες που κατ επαναλειψη σου εχω ριξει εχεις η να σου στειλω μερικα???Όχι,έχω όμως τις πεντάρες σας στο Μπερναμπέου.
με τις εξαρες που κατ επαναλειψη σου εχω ριξει εχεις η να σου στειλω μερικα???
Α ρε προκριματικά που σας χρειάζονται...με τις εξαρες που κατ επαναλειψη σου εχω ριξει εχεις η να σου στειλω μερικα???
με τις εξαρες που κατ επαναλειψη σου εχω ριξει εχεις η να σου στειλω μερικα???