alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
το ανεκδοτάκι από κάτω το διάβασες;;;
καλος τον αξιοτιμο φιλο του θρεντ Lastmohican, τωρα ο διαλογος θα αποκτησει αλλο ενδιαφερον...το ανεκδοτάκι από κάτω το διάβασες;;;
όλα τα λεφτά ο μπάμπης...χαχαχαχα
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/news-images/Ghost-goog.jpg[/img[/URL]]
φαντασμα No1: μέγας
[img]http://electrorash.com/wp-content/uploads/2009/01/ghost-towel-1.jpg
φαντασμα Νo2: χρηστίδης
Nομίζω οτι ήρθε η ώρα για έναν http://[URL unfurl="true"]www.indianentertainment.info/wp-content/uploads/the_rite/the_rite1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/news-images/Ghost-goog.jpg[/img[/URL]]
φαντασμα No1: μέγας
[/quote]
Εγώ είμαι αυτός;; ;D
:headbang3: :headbang3:
Τελικά πέσατε στα χαρτιά, λόγω της προσφυγής του Ηλυσιακού;;; :helpplea:
Εσυ δεν εισαι που επαιζες στο Pacman;Εγώ είμαι αυτός;;
![]()
![]()
Εσυ δεν εισαι που επαιζες στο Pacman;![]()
Εσύ ξεκίνησες προκλητικός αλλά στην συνέχεια συνετίστηκες (γι'αυτό και το μικρό μέγεθος του φαντάσματος)Εγώ είμαι αυτός;;
![]()
Τελικά πέσατε στα χαρτιά, λόγω της προσφυγής του Ηλυσιακού;;;![]()
ο διάλογος ήταν σύνομος λόγω ανειλειμμένων υποχρεώσεων...καλος τον αξιοτιμο φιλο του θρεντ Lastmohican, τωρα ο διαλογος θα αποκτησει αλλο ενδιαφερον...
Το διαβασα το ανεκδοτακι, η στηλη του paparazzi ειναι Νο1
ο πρωτος κανει πλακιτσα και αυτο ειναι καλοδεχουμενο,ο δευτερος δεν ειναι αξιος ουτε καν να τον παιρνεις στα σοβαρα.Απλα τα πραγματα... η ΑΕΚ παρασκηνιακα ειναι αδυναμη σε ολα τα τμηματα, οσες ενστασεις και να κανει δεν προκειτε να κερδισει τιποτα και ποτε στα χαρτια οπως οι αντιπαλοι της... μονη δυναμη και ελπιδα της ιδεας που λεγετε ΑΕΚ ειμαστε εμεις... αυτα.
καλάΑπλα τα πραγματα... η ΑΕΚ παρασκηνιακα ειναι αδυναμη σε ολα τα τμηματα, οσες ενστασεις και να κανει δεν προκειτε να κερδισει τιποτα και ποτε στα χαρτια οπως οι αντιπαλοι της... μονη δυναμη και ελπιδα της ιδεας που λεγετε ΑΕΚ ειμαστε εμεις... αυτα.
Σωστα και τα δυο.Ασχετα αν ειχε δικιο η ΑΕΚ η οχι,και στα 2 νομικα ηταν ακαλυπτη.Ο νομος ειναι τυφλος δυστυχως.Και την υποθεση Δελημπαλταδακη,και την υποθεση με τον μπεο ολοι ξερουν οτι η ΑΕΚ ειχε δικιο.καλά
αλλά μεταξύ μας το νομικό επιτελείο σας κάνει και γαμώ τις μαλακίες.
κινήσεις γρήγορες και χωρίς νόημα
έκανε κίνηση για τον Δελημπαλταδάκη την ώρα που δεν είχε ουσιαστικά στοιχεία - και λέγοντας στοιχεία εννοούμε αδιάσειστα - μια τηλεφωνική συνομιλία και ένα χαρτί ενυπόγραφο του Τασούλη είχε....ενδείξεις δηλαδή
όσο για τον Μπέο...εκεί άλλη πατάτα. Χωρίς να γραφεί στο φύλλο αγώνα ...πού πας;
όταν πας για τέτοια πράγματα τα έχεις πισθάγκωνα δεμένα...δεν πας ξεβράκωτος στα αγγούρια
ειδικά αν πιστεύεις πως δεν θα σου το δώσουνε το δίκιο, έστω κι αν δεν τα έχεις τα στοιχεία, γιατί είσαι δύναμη.
καλά
αλλά μεταξύ μας το νομικό επιτελείο σας κάνει και γαμώ τις μαλακίες.
κινήσεις γρήγορες και χωρίς νόημα
έκανε κίνηση για τον Δελημπαλταδάκη την ώρα που δεν είχε ουσιαστικά στοιχεία - και λέγοντας στοιχεία εννοούμε αδιάσειστα - μια τηλεφωνική συνομιλία και ένα χαρτί ενυπόγραφο του Τασούλη είχε....ενδείξεις δηλαδή
όσο για τον Μπέο...εκεί άλλη πατάτα. Χωρίς να γραφεί στο φύλλο αγώνα ...πού πας;
όταν πας για τέτοια πράγματα τα έχεις πισθάγκωνα δεμένα...δεν πας ξεβράκωτος στα αγγούρια
ειδικά αν πιστεύεις πως δεν θα σου το δώσουνε το δίκιο, έστω κι αν δεν τα έχεις τα στοιχεία, γιατί είσαι δύναμη.
οταν και για οποιον θελει ο νομος ειναι τυφλος... οταν παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα ανοιγει και τριτο ματι... ειπαμε η αεκ ειναι και θα ειναι παρασκηνιακα αδυναμη... αν στην θεση της αεκ ηταν οι γιανακοπουλοι-αγγελοπουλοι-μαρινακης-πατερας? τι θα γινοταν?Σωστα και τα δυο.Ασχετα αν ειχε δικιο η ΑΕΚ η οχι,και στα 2 νομικα ηταν ακαλυπτη.Ο νομος ειναι τυφλος δυστυχως.Και την υποθεση Δελημπαλταδακη,και την υποθεση με τον μπεο ολοι ξερουν οτι η ΑΕΚ ειχε δικιο.
Εσύ ξεκίνησες προκλητικός...![]()
γιαυτο εισατε αεκουλες η αεΞαρες(οποιο θες διαλεγεις)...παπαρια μεντολες λεω εγω... ελληνικη δικαιοσυνη και κουραφεξαλα,ολοι οσοι παρακολουθησαν τον αγωνα στη νοβα εβλεπαν τον μπεο να κοβει βολτες στην κεκριδα αλλα και εντος αγωνιστικου χωρου, αλλα τι να λεμε τωρα εδω εκρεμουσε ενταλμα συλληψης και ο μακαρος ηταν με την πουρακλα του στο γηπεδο της καβαλας... μετα ρωταει ο κακομοιρος ελληνας γιατι η χωρα εχει φτασει στο σημερινο χαλι... αυτα αξιζουμε αυτα εχουμε αυτοι ειμαστε δυστηχως...