Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο 1,1 εκατ.ευρώ και συνεχίζουμε…

Η προσπάθεια των Supporters παίρνει και πάλι… μπρος και το ποσό είναι 1.106.200 ευρώ – Αναμένεται σημαντική αύξηση του από αύριο που ανοίγει και πάλι ο λογαριασμός

Τα προβλήματα λύθηκαν, τα «εμπόδια» που εμφανίστηκαν ξεπεράστηκαν και η προσπάθεια των Supporters ξεκινά και πάλι. Μία προσπάθεια που αποκλειστικό στόχο έχει την συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ώστε να γίνει ο κόσμος η… διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας. Από αύριο ο λογαριασμός των Supporters ενεργοποιείται ξανά, αφού την Παρασκευή ήρθε και η απαραίτητη άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ετσι, το ήδη υπάρχον 1.106.200 ευρώ περιμένει να… αυξηθεί σημαντικά την Δευτέρα το μεσημέρι με στόχο την ενίσχυση της ΑΕΚ.

Όπως είπε και δημόσια ο πρόεδρος του club Μάκης Κασνακίδης το ποσό που θα μαζευτεί από τους Supporters θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για το μπάτζετ της νέας σεζόν (μέσω της αύξησης του Μ.Κ. την πρώτη μέρα του Ιουλίου). Κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα των οπαδών της ΑΕΚ, θα πάνε μόνο για την ενίσχυση της ομάδας και την κάλυψη του προϋπολογισμού της σεζόν 2011/12.

Παράλληλα, μόνο για τον Ιούνιο θα ισχύουν οι μειωμένες τιμές της ΠΑΕ ΑΕΚ στα διαρκείας για τους Supporters. Ετσι, μόνο για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ισχύουν οι εκπτώσεις για τα μέλη των Supporters και από τον Ιούλιο οι τιμές θα είναι ίδιες όπως και για τα μη μέλη του club.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σκοτεινέ!!! νομίζεις οτι με την πολλή δουλειά θα κάνεις και πολλά λεφτά
Σε γελάσανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τις καλημέρες μου

Όχι ρε αδελφέ,απλά το καλοκαίρι ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ προσπαθεί να γίνει λίγο ΦΩΤΕΙΝΟΣ για αυτό εξαφανίζεται στας παραλίας μπας και τον δει κ λίγο ο ηλιος κ φωτιστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Την σεβάσμια καλησπέρα μου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τίγκα στα δεκαεπτάρικα και στα δεκαοκτάρικα με στριγκάκια ήταν στην παραλία στο Πόρτο Ράφτη ήταν γαμώ την πουτάνα μου :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εμεις φιγκεροα
εσεις μπουγαιδη
ω...ρε κατι χυσιματα στα κωλαρακια σας
ειναι και λευκα φετος...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
για τα λευκα φανελακια μιλας εκ πειρας ε?  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
καλο
αλλα κοιτα να δεις αλανακο
αλλαξε ομαδα,γινε οπαδος του ΘΕΟΥ
αντε θα σε βρω και καμια γκομενα γιατι εχει γεμισει σουσαμια το κεφαλι σου απο την  :jerking: :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
καλο
αλλα κοιτα να δεις αλανακο
αλλαξε ομαδα,γινε οπαδος του ΘΕΟΥ
αντε θα σε βρω και καμια γκομενα γιατι εχει γεμισει σουσαμια το κεφαλι σου απο την  :jerking: :jerking:
μεχρι και την  :jerking: γκομενες μου την παιζουνε... εσυ τι να μου βρεις? καμια που ριμαζει πορτοφολια σαν το δικο σου?  :2funny:
κανονισε μην ερθω παλι χαριλαου και κλαιγεσε στους μπατσους να με βγαλουν εξω στο ημιχρονο παλι απο τις πολλες καρπαζιες που θα φας  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μεχρι και την  :jerking: γκομενες μου την παιζουνε... εσυ τι να μου βρεις? καμια που ριμαζει πορτοφολια σαν το δικο σου?  :2funny:
κανονισε μην ερθω παλι χαριλαου και κλαιγεσε στους μπατσους να με βγαλουν εξω στο ημιχρονο παλι απο τις πολλες καρπαζιες που θα φας  :2funny:
εμενα με αγαπαει κατα βαθως
*ελα εσυ πανω
και διπλα διπλα θα το δουμε το ματς :-*

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εμενα με αγαπαει κατα βαθως
*ελα εσυ πανω
και διπλα διπλα θα το δουμε το ματς :-*
4 φορες εχω ερθει στο μπουρδελο σας,μου φτανουν... το 0-0 στον ημιτελικο κυπελου αρχες 90' το θυμασαι? 200 ατομα ηρθαμε και σας καναμε χαβαλε ρε κακομοιρα... διπλα σου δεν καθομαι γιατι εχω μαθει οτι αμολας πυρινικες κλανιες μεντας  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
4 φορες εχω ερθει στο μπουρδελο σας,μου φτανουν... το 0-0 στον ημιτελικο κυπελου αρχες 90' το θυμασαι? 200 ατομα ηρθαμε και σας καναμε χαβαλε ρε κακομοιρα... διπλα σου δεν καθομαι γιατι εχω μαθει οτι αμολας πυρινικες κλανιες μεντας  :2funny:
τον βιασμο αυτον τον θυμασαι;
ημουν μεσα
και 30.000 χανουμια ειναι τεζα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε τα χανουμια
σας ειχαμε κοψει το πρωταθλημα :pipa3:
και φωναζαμε μεσα το οακα
κιαλο γκολ κιαλο γκολ
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ κιαλο γκολ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τον βιασμο αυτον τον θυμασαι;
ημουν μεσα
και 30.000 χανουμια ειναι τεζα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε τα χανουμια
σας ειχαμε κοψει το πρωταθλημα :pipa3:
και φωναζαμε μεσα το οακα
κιαλο γκολ κιαλο γκολ
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ κιαλο γκολ

ε ποιοι αλλοι γκαου μπιου μαλακες θα πανυγυριζαν την ισσοπαλια... μονο εσεις τα κανετε αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

αντε...του χρονου παρακατω και με το καλο στο ποδοσφαιρο Δ εθνικη!!!!
αιντε καθε κατεργαρης στον παγκο του...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

αντε...του χρονου παρακατω και με το καλο στο ποδοσφαιρο Δ εθνικη!!!!
αιντε καθε κατεργαρης στον παγκο του...

εσυ ψαξε να βρεις που θα λαδωσεις κανα διαιτητη μπας και παρεις κανα βαθμο στο τσουλου γιατι με την μακαμπι περσυ δε σου κατσε καλα... α και που σαι εκλογες ερχοντε μην ξεχασεις να στηρηξεις γιωργακη και αντωνακη για καλυτερες μερες στο λιμανι, ισως κερδιζεις τα ματς πριν καν σφυρηχτει η εναρξη μετα... εγω και στην Δ εθνικη περηφανος θα ειμαι κατι που εσυ ποτε δεν εισουν για την ομαδα σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom