Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιαυτο εισατε αεκουλες η αεΞαρες(οποιο θες διαλεγεις)...
οταν ο μακαρος ηταν με την πουρακλα του στα επισημα στα φιαλαδελεφεια και πληρωνε το ηγεμονικο συμβολαιο του νικολαιδη που μου ανεβαινε στα καγκελα και εσυ πανηγυριζες σαν ουρακοταγκος (οχι εσυ συγκεκριμενα γενικα μιλαω) ηταν καλος ετσι;;;
τοτε δεν ειχες κοινωνικες ευαισθησιες και προβληματισμους...τωρα που δεν ειναι στην αεκ σας επιασε το κοψιμο...
ρε πισσα και πουπουλα λεμε...οποιος σας λυπαται ειναι μαλακας ....χωρις σαλιο και διχως ελεος λεμε....
γινατε και ταγοι της νομιμοτητας και της ηθικης...
φωναζατε για χαρτια και εχετε κανει απο τοτε 200 ενστασεις...
και φυσικα οπως ειναι το ριζικο σας παιρνετε (ακομα και εκει) τα παπαρια μου...
καλη συνεχεια...φιλακια....
σε καποιους αρεσε σε αλλους οχι... οι περισοτεροι οπαδοι της αεκ εκαναν αποχες και αντιδρουσαν κατα ψωμιαδη τοτε... οπως θελει το βλεπει ο καθενας... εσεις στην θεση μας δεν θα περνουσατε ουτε εξω απο το καραιταβλι αν εισασταν 3οι στο ποδοσφαιρο και στην Α2 στο μπασκετ,θυμησου πριν 16-17 χρονια με το ζορι 2-3 χιλιαδες μαζευατε και αντε κανα δεκαρικο στα ντερμπι,μια μαζα που μονο αν της αγοραζουν τους τιτλους εμφανιζεται,μεγαλη η διαφορα μας σε οπαδικο και ιδεολογικο επιπεδο φιλε ας το μην το παλευεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν και για οποιον θελει ο νομος ειναι τυφλος... οταν παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα ανοιγει και τριτο ματι... ειπαμε η αεκ ειναι και θα ειναι παρασκηνιακα αδυναμη... αν στην θεση της αεκ ηταν οι γιανακοπουλοι-αγγελοπουλοι-μαρινακης-πατερας? τι θα γινοταν?
σου είπα
όταν δεν έχεις δύναμη (και το ξέρεις) δεν πας πρόχειρα προετοιμασμένος
αλλιώς γίνεσαι ρεζίλι
και στις δύο περιπτώσεις και δεν κέρδισε τίποτα και χειρότερα τα έκανε για την πάρτη της
πρέπει να έχετε τις πιο μαλακισμένες διοικήσεις έβερ ταυτόχρονα παγκοσμίως και οι νομικοί σας σύμβουλοι είναι απλά για το πέος αφού δεν τους είπαν πως δεν γίνεται το πράγμα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σου είπα
όταν δεν έχεις δύναμη (και το ξέρεις) δεν πας πρόχειρα προετοιμασμένος
αλλιώς γίνεσαι ρεζίλι
και στις δύο περιπτώσεις και δεν κέρδισε τίποτα και χειρότερα τα έκανε για την πάρτη της
πρέπει να έχετε τις πιο μαλακισμένες διοικήσεις έβερ ταυτόχρονα παγκοσμίως και οι νομικοί σας σύμβουλοι είναι απλά για το πέος αφού δεν τους είπαν πως δεν γίνεται το πράγμα
Δεν θα διαφωνησω αλλα ουτε και θα ασχοληθω  γιατι προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν να κερδισω μια παραμονη στα χαρτια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε καποιους αρεσε σε αλλους οχι... οι περισοτεροι οπαδοι της αεκ εκαναν αποχες και αντιδρουσαν κατα ψωμιαδη τοτε... οπως θελει το βλεπει ο καθενας... εσεις στην θεση μας δεν θα περνουσατε ουτε εξω απο το καραιταβλι αν εισασταν 3οι στο ποδοσφαιρο και στην Α2 στο μπασκετ,θυμησου πριν 16-17 χρονια με το ζορι 2-3 χιλιαδες μαζευατε και αντε κανα δεκαρικο στα ντερμπι,μια μαζα που μονο αν της αγοραζουν τους τιτλους εμφανιζεται,μεγαλη η διαφορα μας σε οπαδικο και ιδεολογικο επιπεδο φιλε ας το μην το παλευεις...
πιθανόν
αν και θυμάμαι πως στα πέτρινα το γεμίζαμε (πήγαινα κι εγώ τότε- τι ωραία ατμόσφαιρα...)
αλλά το πρόβλημά σας είναι πολύ απλό
χρόνια τώρα (μη σου πω και ποτέ) δεν είχατε ένα λεφτά πρόεδρο

τα υπόλοιπα είναι απλώς για λαϊκή κατανάλωση
Ολυμπιακός και ΠΑΟ δεν έχουνε μείνει ποτέ χωρίς κάποιον "λεφτά" στο τιμόνι
σκέψου το...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και καληνύχτα
πρωινή πτήση αύριο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον..πρεπει να εισαι μικρος και να στα εχουν πει λανθασμενα...αν και ο ιδιος να μην ταξερεις δεν θα επρεπε μια και ζεις εδω να συγκρινεις τον κοσμο του θρυλου με κανεναν αλλο...
τεσπα...δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια αλλα παιζαμε σταδιο και μετα απο καμμια δεκαπενταρια αγωνιστικες ειμασταν στην χειροτερη θεση που ειχαμε βρεθει ποτε...νομιζω γυρω στη δεκατη...παιζαμε με παναχαικη ,ημουνα μεσα 65000 κοσμος και κερδισαμε 1-0 με γκολ βαμβακουλα...αστο αρχηγε...μην ψαχνεις για θρυλο... ;) ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
λοιπον..πρεπει να εισαι μικρος και να στα εχουν πει λανθασμενα...αν και ο ιδιος να μην ταξερεις δεν θα επρεπε μια και ζεις εδω να συγκρινεις τον κοσμο του θρυλου με κανεναν αλλο...
τεσπα...δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια αλλα παιζαμε σταδιο και μετα απο καμμια δεκαπενταρια αγωνιστικες ειμασταν στην χειροτερη θεση που ειχαμε βρεθει ποτε...νομιζω γυρω στη δεκατη...παιζαμε με παναχαικη ,ημουνα μεσα 65000 κοσμος και κερδισαμε 1-0 με γκολ βαμβακουλα...αστο αρχηγε...μην ψαχνεις για θρυλο... ;) ;)
ισως και να ειμαι μικρος αν εσυ εισαι παππους... εγω τον κοσμο του θρυνου τον θυμαμαι να μαζευει με το ζορι 150 ατομα το 93 για να ερθουν τελικα στα φιλαδελφεια με κλουβες των ματ και την επομενη σεζον με κατι παναχαικες που λες ειχε χιλιους νοματεους στο καραιταβλι... και να τελειωσω οτι δεν ψαχνω εγω κατι αλλα εσυ μπηκες σε αντιπαλο θρεντ... ειπαμε μεγαλη η διαφορα,ισως χαοτικη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ισως και να ειμαι μικρος αν εσυ εισαι παππους... εγω τον κοσμο του θρυνου τον θυμαμαι να μαζευει με το ζορι 150 ατομα το 93 για να ερθουν τελικα στα φιλαδελφεια με κλουβες των ματ και την επομενη σεζον με κατι παναχαικες που λες ειχε χιλιους νοματεους στο καραιταβλι... και να τελειωσω οτι δεν ψαχνω εγω κατι αλλα εσυ μπηκες σε αντιπαλο θρεντ... ειπαμε μεγαλη η διαφορα,ισως χαοτικη...
Απορω τι καθεσαι και απαντας ρε τυπε.ελεος.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Απορω τι καθεσαι και απαντας ρε τυπε.ελεος.
καλη ερωτηση...  :think:
μαλλον επειδη ειναι δευτερα βραδυ, εξοδος δεν παιζει, αραγμα σπιτι,tv,internet κτλ... οποτε η απαντηση ειναι οτι περναω την ωρα μου  :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σε καποιους αρεσε σε αλλους οχι... οι περισοτεροι οπαδοι της αεκ εκαναν αποχες και αντιδρουσαν κατα ψωμιαδη τοτε... οπως θελει το βλεπει ο καθενας... εσεις στην θεση μας δεν θα περνουσατε ουτε εξω απο το καραιταβλι αν εισασταν 3οι στο ποδοσφαιρο και στην Α2 στο μπασκετ,θυμησου πριν 16-17 χρονια με το ζορι 2-3 χιλιαδες μαζευατε και αντε κανα δεκαρικο στα ντερμπι,μια μαζα που μονο αν της αγοραζουν τους τιτλους εμφανιζεται,μεγαλη η διαφορα μας σε οπαδικο και [size=18pt]ιδεολογικο επιπεδο[/size] φιλε ας το μην το παλευεις...

Ποια ιδεολογία αντιπροσωπεύουν ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις ακούσει ποτέ κανέναν να σου λέει ότι αγόρασε αμάξι λόγω ιδεολογίας και όχι λόγω ιπποδύναμης/σχεδιασμού/κόστους;;;
(υποθέτω ότι 1/1000 με το ζόρι που τα αυτοκίνητα/η ταχύτητα είναι η ζωή τους)
"Εμείς αγοράσαμε Ford από ιδεολογία, εσείς αγοράσατε Toyota επειδή είστε ρουφιάνοι και χαφιέδες."

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ποια ιδεολογία αντιπροσωπεύουν ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις ακούσει ποτέ κανέναν να σου λέει ότι αγόρασε αμάξι λόγω ιδεολογίας και όχι λόγω ιπποδύναμης/σχεδιασμού/κόστους;;;
(υποθέτω ότι 1/1000 με το ζόρι που τα αυτοκίνητα/η ταχύτητα είναι η ζωή τους)
"Εμείς αγοράσαμε Ford από ιδεολογία, εσείς αγοράσατε Toyota επειδή είστε ρουφιάνοι και χαφιέδες."
αποψη σου... και δεν περιμενα διαφορετικη αποψη απο οπαδο του οσφπ  :grin: εγω υποστηριζω την ιδεα μου εσυ υποστηρηξε την εταιρια σου... ο καθενας ειπαμε βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικο ματι...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αποψη σου... και δεν περιμενα διαφορετικη αποψη απο οπαδο του οσφπ  :grin: εγω υποστηριζω την ιδεα μου εσυ υποστηρηξε την εταιρια σου... ο καθενας ειπαμε βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικο ματι...

Εξήγησέ μου την ιδεολογία που αντιπροσώπευσαν (κατά χρονολογική σειρά) Μάκαρος, DJ Deminio, εν δυνάμει πρόεδρος αδραχμίδης.

Σε απλή γλώσσα για να την καταλαβαίνουν γαύροι και λοιποί αλλόθρησκοι... :coffee:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εξήγησέ μου την ιδεολογία που αντιπροσώπευσαν (κατά χρονολογική σειρά) Μάκαρος, DJ Deminio, εν δυνάμει πρόεδρος αδραχμίδης.

Σε απλή γλώσσα για να την καταλαβαίνουν γαύροι και λοιποί αλλόθρησκοι...

θα σου εξηγησω το εξης
Οταν οι ριζες σου ειναι στην προσφυγια,αποφασισεις να υποστηριξεις μια ομαδα που την αντιπροσωπευει,πας στο γηπεδο δινοντας το υστερημα σου που εβγαλες με τον ιδρωτα σου,για να συναντησεις την παρεα σου,να φατε μαζι πριν το ματς και να τα τσουξετε μετα,ταξιδευεις χιλιομετρα για να δεις την ομαδα,χαμογελας οταν κερδιζεις δικαια, πονας οταν χανεις δικαια, ξερεις να ξεχωρισεις την αδικια και ας εισαι κερδισμενος, εισαι αεκ και οταν ριχνεις 4ρες αλλα και οταν τρως 6ρες βγαινεις μπροστα... υποστηριζεις μια ιδεα.
Αν εχεις μεγαλωσει μεσα στον χαφιεδισμο,ρουφιανια,πουστια, εχεις μαθει να ζεις με αυτα να τα δεχεσε αλλα και να τα εφαρμοζεις,χαιρεσε παντα οταν κερδιζεις πουστικα με οποιονδηποτε τροπο τοτε υποστηριζεις μια εταιρια... αν καταλαβες καλως,αν οχι μαλλον θα πρεπει να ξαναγενηθεις αεκτζης  ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανατρίχιασα... :o
Εξιστόρησέ μας την απελευθέρωση του Κατσουράνη και τη μάχη της Κρήτης (κόντρα στον Εργοτέλη).
Και δε μας είπες τι αντιπροσώπευαν οι τελευταίοι πρόεδροι.

Ο σεβασμός στην ιστορία μιας ομάδας και η σάτιρα στην Ελλάδα.

Άιντε να απαντήσω σε μία ενδιαφέρουσα ερώτηση που μου έκανε ο Θόδωρος. «Γιατί δεν έχουμε καλούς stand up comics στην Ελλάδα;». Για το ίδιο θέμα μίλαγα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο πριν από ένα χρόνο, πίνοντας στο MG. Δεν γράφω «συζητούσαμε» γιατί είμαι τόσο κάθετος που ούτε καν το συζητάω. Δεν έχουμε γιατί δεν αντέχουμε το χιούμορ. Για την ακρίβεια αντέχουμε το χιούμορ φτάνει όμως να γίνεται σε βάρος ασφαλών στόχων. Σε βάρος των πολιτικών, της αστυνομίας, των παπάδων, των τηλεπροσώπων και των πέντε-δέκα σύμβολων εξουσίας που είναι ασφαλή. Για πόσο, όμως, μπορεί να γελάει ο κόσμος με το ότι ο Μητσοτάκης είναι καντέμης; Πάει να κλείσει 20ετία με ένα αστείο που σε άλλη χώρα θα πέθαινε στην εβδομάδα.

Οι Ελληνες stand up comics το παίζουν προοδευτικοί, ενώ είναι βαθύτατα συντηρητικοί. Μετράω θέματα που είναι «τσιζ μακριά γιατί καίνε». Σημαίες, χαμένες πατρίδες, εθνικοί ήρωες, υπέρ πίστεως και πατρίδος αποθανόντες. Σε αυτά βαράει η δεξιά. Θύματα αστυνομικής βίας, μετανάστες και μειονότητες, κορμοράνοι και ευαίσθητοι της Φιλοθέης, αγωνιστές των πανεπιστημιακών ασύλων. Εδώ βαράει η αριστερά. Οπότε άιντε το αστειάκι για τον καντέμη τον Μητσοτάκη, άιντε να πει ο Πανούσης κάτι για τους παπάδες, άιντε να παίξει ο Λαζόπουλος τον ευαίσθητο στους καημούς του λαού, άιντε και να κάνουν την τηλεφωνική πλάκα στους πολιτικούς οι ελληνοφρένειες και γαργάλα με να γελάσω.

Για να μην πάμε μακριά, να μιλήσω για το ποδόσφαιρο. Γράφεις κάτι για μια ομάδα και μόνιμα εμφανίζεται κάποιος να σου πει «Δεν σέβεσαι την ιστορία του συλλόγου». Εκτός του ότι συνήθως είναι από το πουθενά, τι μπορεί να είναι η ιστορία μιας ομάδας για να την σεβαστείς; Κάποιοι, κάποτε την φτιάξανε, κάποια ματς κέρδισε, κάποια έχασε και κάποια έφερε ισοπαλία. Τι να κάνεις δηλαδή για να σέβεσαι την ιστορία της; Όταν ακούς το όνομα της να σηκώνεσαι όρθιος; Επίσης, από κάπου ήταν αυτοί που κάνανε την κάθε ομάδα. Είτε ντόπιοι, είτε πρόσφυγες που βρεθήκανε εκεί και φτιάξανε την ομάδα. Τι να κάνεις; Να σηκώνεσαι όρθιος όταν την κάνανε πρόσφυγες, αλλά να μένεις καθιστός όταν είναι ντόπιοι; Και η πλάκα δεν είναι ότι σου λένε «σηκωνόμαστε όρθιοι». Θέλουνε να σηκωθείς εσύ.

Η ζημιά με το «δεν σέβεσαι την ιστορία της ομάδας» έγινε με τα ραδιόφωνα. Με αυτούς που βγάζουν ακροατές στον αέρα, ξέρουν μόνο συμφωνούνε και όταν κάποιος τους πει «Ο προηγούμενος πρόσβαλε την ομάδα μου», αμέσως απαντάνε «Εγώ σέβομαι την ιστορία κάθε ομάδας». Και τώρα θα πω τι θα έκανε ένας stand up comic. Θα έλεγε: «εγώ σέβομαι την ιστορία των ομάδων από το Α-Κ, αλλά από το Λ και πέρα είναι όλες ξεφτιλισμένες και οι οπαδοί τους πρέπει να ντρέπονται που τις υποστηρίζουν». Ξέρετε αν στην Ελλάδα το έλεγε δημόσια τι θα γινόταν; Ένα μήνα οι οπαδοί από το «Α.Ε. Λάρισα» μέχρι το «Ωρωπός» θα παίρνανε τηλέφωνο για να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδα τους που την πρόσβαλε ο βέβηλος. Και μια ντουζίνα ραδιοπαρουσιαστές θα συμφωνούσαν μαζί τους.

Κλείνοντας το θέμα ελπίζω οι οπαδοί όλων των ομάδων να μην με παρεξήγησαν. Κατάλαβαν ότι το έγραφα στα αστεία. Σέβομαι την ιστορία όχι μόνο όλων των ομάδων που το όνομα τους αρχίζει με γράμμα, αλλά και με αριθμό, και με ιδεόγραμμα και με @. Και σας διαβεβαιώνω ότι από σεβασμό το κείμενο το έγραψα όρθιος.

Και για να έρθω στα ίσα μου, λίγος Donald Fagen. Είναι το ένα από τα δύο μέλη των Steely Dan και τον θυμήθηκα γιατί στο εξώφυλλο του LP έχει μια ωραιότατη φωτογραφία ενός τυπά που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή. Και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι στους στίχους δεν υπάρχει κάτι που να προσβάλει την ιστορία ελληνικής ομάδας.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Προσωπικα δεν με αντιπροσωπευει κανενας προεδρος πλην του αξεχαστου Λουκα... το κειμενο που εβαλες ποιο πανω δεν θα μπω καν στον κοπο να το διαβασω... εγω σου εξηγησα καποια πραγματα τα οποια πολυ πιθανον δεν σε αγγιζουν και δεν τα πιανεις μαλλον λογο της ομαδας που υποστηριζεις αλλα ισως και για αλλους λογους... αν εσυ υποστηριζεις τον ολυμπιακο λογο μαρινακη η κοκκαλη οκ σεβαστες οι αποψεις σου αλλα σιγουρα βλεπουμε τις ομαδες με διαφορετικο ματι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ζεις οπως και οι περισσοτεροι ομοιδεατες σου σε μια εικονικη πραγματικοτητα και απλα γιαυτο υπαρχετε και νομιζετε οτι ειστε ιδεα...ειστε τα αρχιδια μου τα δυο...καρπαζοεισπρακτορες που πιστευετε οτι ειστε μεγαλη ομαδα και επειδη μια μεγαλη ομαδα με την καταντια την δικη σας δεν υπαρχει το γυρνατε σε ιδεες και τ'αρχιδια μου κουνιουνται...
ρομπα...ακου καλα...οταν μιλαω ειναι ετσι...ψαξτο και δες ποτε σου λεω με παναχαικη και ποσο κοσμο ειχαμε....γελαει ολος ο ντουνιας μαζι σου αμα θες συγκρισεις με τον θρυλο...σε οποιοδηποτε επιπεδο...
το προβλημα σας ειναι οτι δεν μπορειτε να αντικρυσετε την πραγματικοτητα...εισασταν καποτε μεγαλη σχετικα με κατι αλλους ομαδα...πλεον οχι...και ουτε και στο μελλον μιας λαι εχουν αλλαξει τα πραγματα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο...
μεινετε λοιπον στις τρυπες σας και απλα υποστηριξτε την ''ιδεα'' που πιστευετε...
ετσι και αλλοιως και 6 που φαγατε τιποτα δεν εγινε...σαν κατι το φυσιολογικο αντιμετωπιστηκε...
θα μπαινω σε οποιο θρεντ μου καβλωνει χωρις να σε ρωταω...και θα λεω οτι γουσταρω...
ειπα οτι σκουζατε για τα ''χαρτια'' και απο τοτε εχετε προσφυγει σε ενστασεις 2 φορες και εχετε και τις δυο παρει τα παπαρια μου...υπαρχει καποια αντιρρηση;;;ειστε ρομπες και μαλιστα ξεκουμπωτες..αυτο ειπα και ετσι ειναι...πηγατε να ριξετε μια γειτονια στο μπασκετ με πουστιες και πηρατε τα αρχιδια μου...
και συνεχιζετε και θελετε να κανετε ανακληση της αποφασης...
συνεχιστε...το βαρελι δεν εχει πατο....
ΑΕΞΑΡΕΣ!!!!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ζεις οπως και οι περισσοτεροι ομοιδεατες σου σε μια εικονικη πραγματικοτητα και απλα γιαυτο υπαρχετε και νομιζετε οτι ειστε ιδεα...ειστε τα αρχιδια μου τα δυο...καρπαζοεισπρακτορες που πιστευετε οτι ειστε μεγαλη ομαδα και επειδη μια μεγαλη ομαδα με την καταντια την δικη σας δεν υπαρχει το γυρνατε σε ιδεες και τ'αρχιδια μου κουνιουνται...
ρομπα...ακου καλα...οταν μιλαω ειναι ετσι...ψαξτο και δες ποτε σου λεω με παναχαικη και ποσο κοσμο ειχαμε....γελαει ολος ο ντουνιας μαζι σου αμα θες συγκρισεις με τον θρυλο...σε οποιοδηποτε επιπεδο...
το προβλημα σας ειναι οτι δεν μπορειτε να αντικρυσετε την πραγματικοτητα...εισασταν καποτε μεγαλη σχετικα με κατι αλλους ομαδα...πλεον οχι...και ουτε και στο μελλον μιας λαι εχουν αλλαξει τα πραγματα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο...
μεινετε λοιπον στις τρυπες σας και απλα υποστηριξτε την ''ιδεα'' που πιστευετε...
ετσι και αλλοιως και 6 που φαγατε τιποτα δεν εγινε...σαν κατι το φυσιολογικο αντιμετωπιστηκε...
θα μπαινω σε οποιο θρεντ μου καβλωνει χωρις να σε ρωταω...και θα λεω οτι γουσταρω...
ειπα οτι σκουζατε για τα ''χαρτια'' και απο τοτε εχετε προσφυγει σε ενστασεις 2 φορες και εχετε και τις δυο παρει τα παπαρια μου...υπαρχει καποια αντιρρηση;;;ειστε ρομπες και μαλιστα ξεκουμπωτες..αυτο ειπα και ετσι ειναι...πηγατε να ριξετε μια γειτονια στο μπασκετ με πουστιες και πηρατε τα αρχιδια μου...
και συνεχιζετε και θελετε να κανετε ανακληση της αποφασης...
συνεχιστε...το βαρελι δεν εχει πατο....
ΑΕΞΑΡΕΣ!!!!!!

ετσι... ζωντανη αποδειξη για το επιπεδο των οπαδων του γαυρου... καλα που ηρθες τωρα και εγραψες ισως καταλαβει καλυτερα ο Μεγαλεφαντος τι ενοουσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom