Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Έμεινε στην ΑΕΚ ο Δέλλας

765603.jpg
 [/URL] :rockon: :rockon: :rockon:

www.sport24.gr/football/omades/Aek/emeine_sthn_aek_o_dellas.1110474.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/emeine_sthn_aek_o_dellas.1110474.html[/url]

*Ρε μαλάκες όρεξη είχατε νυχτιάτικα  :headbang: :headbang:

Το περιεργο ειναι οτι η συμφωνια με Δελλα βγηκε στις διαδυκτιακες ειδησεις λιγο μετα τα μεσανυχτα... ωραια ωρα για διαπραγματευσεις και μαλιστα στη Μυκονο  :2funny:
Ορεξη οι κομπλεξικοι εχουν καθε μερα να μπουν και να γραψουν τις παπαριες τους... μιας και στην εξωιντερνετικη ζωη τους η εχουν παψει απαντες να ασχολουνται μαζι τους η παρουσιαζουν αλλο προσωπο, οποτε μπαινουν σε διαφορα φορουμ/τσατ ρουμ για να εξωτερικευσουν τον κομπλεξισμο τους... το τρομερο ειναι οτι αυτου του ειδους ανθρωποι πολλαπλασιαζονται με ταχυτατους ρυθμους  :sunglasses:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οι μεγάλες ομάδες της ελλάδας (με βάση τίτλων) είναι ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, Άρης και Λάρισσα. Για μένα που είμαι ΑΕΚτζής η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος γιατί σε αυτήν έχουν παίξει ο μεγαλύτερος Έλληνας παίκτης του 20ου αιώνα βάση ΦΙΦΑ (Παπαιωάννου) ο μεγαλύτερος γκολτζής (Μαύρος) ο μάγος της μπάλας Νεστορίδης. Γιατί ήταν η πρώτη (και μοναδική ομάδα) που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και των 3ων διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο (Πρωταθλητρίων, Κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ) γιατί τη δεκαετία του 90 έδειξε σε όλην την Ελλάδα πως παίζουν μπάλα στην Ευρώπη.
Ο βάζελος λέει ότι η δικιά του ομάδα είναι η καλύτερη της Ελλάδας γιατί είναι η ομάδα που έχει φέρει τους περισσότερους βαθμούς στην χώρα από τα ευρωπαικά ματς.
Ο γαύρος λέει ότι αυτός έχει την καλύτερη ομάδα αφού έχει τα περισσότεραα πρωταθλήματα από όλες τις ομάδες μαζί.

Για μένα ο γαύρος ήταν μια περήφανη ομάδα μέχρι τα μέσα του 90. Μετά από την εποχή του Κόκκαλη και μετάα έγινε ομάδα της διαπλοκής. Δεν εννοώ ότι έγινε επειδή πήρε την μισή ομάδα της ΑΕΚ για να φτιάξει ομάδα. Αυτά γίνονται και θα γίνονται. Εννοώ ότι από τα 14 τελευταία πρωταθλήματα 4-5 τα πήρε είτε με το ΚΑΣ (δε θα κάτσω να γράψω ΑΝ είχε δίκιο και τα λοιπά τα έχουμε ξαναπεί) είτε με την τρομοκρατία της Ριζούπολης κλτπ. Κάποιος θα πει εντάξυ δεν είναι 14 είναι 10. Μόνο που δεν είναι έτσι. Γιατί πχ ένα πρωτάθλημα σημαίνει σίγουρα έσοδα από την ευρώπη γύρω στα 7εκ ευρώ ( σημερινά λεφτά) πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα η ΑΕΚ πχ θα μπορεί να ανεβεί επίπεδο, να φέρει παίχτες, οπαδούς, να "γλυκάνει" μετόχου κτλπ. Που αυτομάτως σημαίνει πιο ισχυροί αντίπαλοι για τον ΟΣΦΠ, πιο δύσκολο το έργο του για το πρωτάθλημα. Άρα ο Κόκκαλης και κατ επέκταση η ΠΑΕ ΟΣΦΠ με αυτά που έκανε το μόνο που ήθελε και ζητούσε ήταν ΜΕ ΚΑΘΕ τρόπο ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Όχι για να μην έχουν μετά να λένε, αλλά γιατί πρωτάθλημα για μια άλλη ομάδα σήμαινε αυτομάτος αποδυνάμωση του ΟΣΦΠ, μάτωμα του προέδρου (βάζοντας λεφτά από την τσέπη του) πράγμα που τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι δε το ήθελε καθόλου. Τώρα για όποιον μαλάκα πει "αν έχεις αρχίδια μπαίνεις στη Ριζούπολη και το παίρνεις" είναι προφανές ότι ΔΕ πρέπει να έχει παίξει ποτέ του κάποιο ομαδικό άθλημα. Αφού στα ομαδικά αθλήματα και πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο που είναι 11 παίκτες, 2-3 να επηρρεαστούν από την όλη ατμόσφαιρα τον έχει πιει η ομάδα.
Άποψή μου; Ο Κόκκαλης ήταν ότι καλύτερο πέρασε από τον ΟΣΦΠ (οποιαδήποτε σύγκριση πάντως με τον Γουλανδρή και τον ΟΣΦΠ του 70 είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ) τα τελευταία 20 χρόνια και ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. ΑΝ ο Μαρινάκης θα βαδίζει στα χνάρια του ο χρόνος θα δείξει. Πάντως οι δηλώσεις του δείχνουν ότι το θείο θα τον ξεπεράσει άνετα!!! Θα ήθελα τον Κόκκαλη στην ΑΕΚ! ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ. Όχι τον Κόκκαλη ως πρόσωπο, τα χρήματά του.

Προσωπικά. Όταν ο Μάκης πήρε την ΑΕΚ το 2002 εγώ δε πήδηξα από τη χαρά μου. Γιατί; Γιατί ήξερα από το μπάσκετ πως κάποια χρόνια πριν το περασμά του ήταν σκέτη καταστροφή. Ναι στο γήπεδο η ομάδα με προπονητή τον Σάντος έπαιξε μπάλα, έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα (το οποίο και έχασε από τον ΟΣΦΠ) πήρε το κύπελλο. Αλλά από οικονομικής άποψης η ζημιά που έκανε στην ομάδα ήταν ανεπανόρθωτη αφού 9 χρόνια μετά έχουμε ακομά τον βραχνα της λελαπας του Μάκη.

Να πω και κάποια πράγματαα ακόμα. Όταν ο ΟΣΦΠ είχε κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά με την Καλαμαριά η πλειοψηφία των οπαδών του ΟΣΦΠ είχε πανηγυρίσει....ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΕ Ή ΚΑΕ. Όταν η ΑΕΚ στο μπάσκετ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. Επίσης η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ όταν η ομάδα τιμωρήθηκε για τα έκτρωπα στο τελικό κυπέλλου (μην πούμε αν ήταν αρκετή ή όχι. ΗΤΑΝ Η ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟΥ) η πλεοψηφία των οπαδών της ομάδας είπε "καλά κάνανε για να βάλουμε μυαλό"... Όταν ο ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με ποινή χάδι στα έκτρωπα του Καραισκάκι οι περισσότεροι οπαδοί του ΟΣΦΠ πανυγυρίζανε και έλεγαν "έτσι μάγκας ο Μαρινάκης! Πούτσα και ξύλο στα βαζέλια". Βέβαια όταν τους έκαναν το ίδιο τα βαζέλια στο μπάσκετ έλεγαν "που είναι τώρα η αθλητική δικαιωσύνη; "  :jerking: . Αυτό εμένα προσωπικά μου λέει κάτι. Όταν επί έγιναν ταα επεισόδια με τον Πανιώνιο και ουσιαστικά η τιμωρία του ΟΣΦΠ σήμαινε και το χάσιμο του πρωτααθλήματος και διοίκηση (αυτή δικαιολογημένα), εφημερίδες (πληρωμένες και εξαρτημένες από τον ΟΣΦΠ) ΑΛΛΑ και φίλαθλοι επιδόθηκαν σε αγώνα άρσης της τιμωρίας με το σύνθημα "η μπάλα παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου". Ελάχιστο χρόνο μετά το σύνθημα άλλαξε. Και άντε η διοίκηση το άλλαξε γιατί έτσι έπρεπε να κάνει. Το ίδιο και οι εφημερίδες; Αλλά οι οπαδοί; Εκτός αν είναι τίποτα σκυλάκια ή άλογα που φοράνε παροπίδες.

Εν κατακλείδι. Είμαι ΑΕΚτζής και δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στον κόσμο ΟΛΟΝ (2η έρχεται η Λίβερπουλ και μετά η Μπάρτσα). Είμαι ΑΕΚτζής και έχω τα αρχίδια να πηγαίνω στο γήπεδο και να την λέω στους οργανομένους οπαδούς της ομάδας μου και να τους γιουχάρω και να τους βρίζω κιόλας (κάτι που στο Καραισκάκη έχει γίνει ελαχιστότατες φορές). Είμαι ΑΕΚ και έχω βρίσει προέδρους (υπαλλήλους και μη)....Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ομάδα μου να παίζει την καλύτερη μπάλα από καταβολής πρωταθλήματος κάτι που ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης ούτε στα πιο τρελλά όνειρά τους δεν έχουν δει. Είμαι ΑΕΚ και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζω την ομάδα μου ΕΜΠΡΑΚΤΑ μαζεύοντας 1,1 εκ για μια κίνηση που όλοι λένε ότι είναι σκέτη τρέλλα. Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι ΑΕΚ! Τρέλλα........ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ 3ΦΟΡΕΣ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΣ ΜΠΑΡΛΟΣ)
Μια χαρα τα λες... να συμπληρωσω οτι η ΑΕΚ τους εμαθε το τσαμπιονς λιγκ το 94 και τι θα πει μπασκετ το 68... ο γαυρος ηταν περηφανη ομαδα μεχρι την εποχη κωσκοτα απο εκει και περα αρχισε η κατρακυλα μεχρι που εφτασε στο σημερινο σημειο της εταιριας οπως λενε και καποιοι φιλοι της ομαδας τους παραδεχομενοι οτι υποστηριζουν μια ανωνημη εταιρια (απιστευτο και ομως αληθινο). Ο βαζελος παντα ηταν και θα ειναι η ομαδα της μπινιας... δεν με ενδιαφερει αν θα ερθει καποιος να τα χωσει στην αεκ και πως θα λεγετε, μαρινακης,κοκκαλης,ψωμιαδης κτλ με ενδιαφερει οποιος ερθει η ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο και να κερδιζει τα παιχνιδια μεσα στο γηπεδο και οχι να διδασκει την πουστια την ρουφιανια και τον χαφιεδισμο οπως κανουν αυτοι σημερα... καλυτερα ενα κυπελο καθε δεκαετια που θα τους τσουζει ολους παρα καθε χρονο τιτλο με παπουτσελια πεναλτι κτλ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αρκεί η άμυνα μας να μην είναι πάλι 80% ο Δέλλας...Χρειάζεται παίκτης μικρότερης ηλικίας (περίπου 30) για να βοηθήσει την ομάδα. Τον Δέλλα προσωπικά αν ήμουν προπονητής θα του ζητούσα να μάθει "κόλπα" της θέσης σε κανέναν πιτσιρικά (είτε αυτός είναι ο Μανωλάς αν μείνει ή κάποιος άλλος)...

Άσχετο αλλά στην ΑΕΚ πρέπει να το κοιτάξουν λίγο παραπάνω. Είναι δυνατόν ο Λουτσιάνο Φιγκερόα να πηγαίνει στον Άρη για 300 χιλιάρικα (μόνο το συμβόλαιο αφού η ομάδα του τον αποδεσμεύει) και να μην έχει κάνει κίνηση η ΑΕΚ η οποία ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!!!! Εκτός και αν προτάθηκε και δεν κάνει...Τι να πω!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κάτι για την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Η ομάδα έπεσε στην Α2....Για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας αυτό ήταν κάτι που όλοι που παρακολουθούσαν την πορεία της ομάδας, να έρχεται. Απλά την γλίτωνε στο παρά τρίχα. Το θέμα δεν είναι αν θα παίζει Α2! Για μένα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι τι δρόμος θα ακολουθηθεί; Γιατί υπάρχει ο δρόμος του να "φτάσω μέχρι τον ουρανό" που είπε ο Καραμανλής χωρίς όμως να σκέφτεται τι θα κάνει ΑΝ η προσπάθεια του δεν αποδώσει καρπούς!!! Γιατί η Α2 ΔΕΝ είναι εύκολη κατηγορία. Χρειάζεται παίκτες και κανένας στην μπασκετική ΑΕΚ δε δίνει προς το παρόν ΚΑΜΙΑ σημασία για να προετοιμαστεί η ομάδα....Βέβαια αν παίζει στην Α2 τα χρέη της ομάδας θα παραμείνουν και κάποια στιγμή θα την αποτελιώσουν. Και εδώ έρχεται ο δύσκολος δρόμος που ονομάζεται υποβιβασμός στη Β Εθνική και ταυτόχρονη παραγραφή των χρεών...Επειδή εμένα μου αρέσουν οι καθαρές λύσεις και όχι τα μπαλώματα θα άφηνα στην άκρη τα δικαστήρια, θα έπιανα χαρτί και μολύβι και θα μετρούσα. Αν μου έβγαιναν τα νούμερα ή ήταν κοντά στο να βγουν θα προχωρούσα στη Α2. Αν όχι (και πολύ φοβάμαι πως είναι στο ΟΧΙ) τότε θα έλεγα "μάγκες δε βγαίνουμε. Ή πεφτουμε Β Εθνική και ξεκινάμε από την αρχή ή θα φτάσει η στιγμή αργά ή γρήγορα και θα διαλυθούμε ΤΕΛΕΙΩΣ" και θα άφηνα τον κόσμο να αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το γράφει και το σπορτ φμ και είναι προς το παρόν "σενάριο" που γράφτηκε στον Ελεύθερο. το ερώτημα που γεννάται είναι ΑΝ ισχύει που θα πάιζει ο νεός Ηρακλής; Θα φύγει από τη Θεσαλονίκη ή από την Καβάλα;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το γράφει και το σπορτ φμ και είναι προς το παρόν "σενάριο" που γράφτηκε στον Ελεύθερο. το ερώτημα που γεννάται είναι ΑΝ ισχύει που θα πάιζει ο νεός Ηρακλής; Θα φύγει από τη Θεσαλονίκη ή από την Καβάλα;
λογικα θα φυγει απο την καβαλα... οι καβαλιωτες τι θα πουν γιαυτο? η ομαδα της καβαλας εχει ιστορια δεν νομιζω να ανεχτει καποιος να γινει μαγαζακι του καθε ψωμιαδη το οποιο θα κλεισει οτι ωρα του γουσταρει... αν γινει κατι τετοιο μιλαμε για εντελος μπουρδελο κατασταση.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εχω βαρεθει φιλε Γρηγορη τοσα χρονια να διαβαζω για μεταγραφες και για τον βιο υποψηφιων μεταγραφικων στοχων της ομαδας... τα τελευταια χρονια δεν ασχολουμε ιδιετερα με τα μεταγραφικα θεματα... περιμενω να δω πως θα αλλαζουν το τοπι επι του χορτου και μετα θα κρινω εκ του αποτελεσματος... η μεταγραφολογια ειναι για να πουλανε φυλαδες και να εχουν επισκεψιμοτητα τα σαιτ, εχουμε να ακουσουμε ακομα και αλλα σεναρια... μιας και το εφερε η κουβεντα αρκετα καλος παιχτης ειναι ο Ντικα (ηταν τουλαχιστον οσο τον εβλεπα) που εφερε η Ξανθη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Τον μπέο τον κυνηγάει (ύστερα απο την μήνυση που του έκανε ο μοντελοπνίχτης) η αστυνομική διευθ.βόλου
Τον ψωμιάδη τον ψάχνει η αστυνομική διευθ.καβάλας............
Δεν ξέρω εαν το έχετε προσέξει αλλά

:grin: :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τον μπέο τον κυνηγάει (ύστερα απο την μήνυση που του έκανε ο μοντελοπνίχτης) η αστυνομική διευθ.βόλου
Τον ψωμιάδη τον ψάχνει η αστυνομική διευθ.καβάλας............
Δεν ξέρω εαν το έχετε προσέξει αλλά

:grin: :grin:
και που τους κυνηγανε? ο ενας δινει συνεντευξεις στα καναλια και ο αλλος κανει βολτες στα καφε με την πουρακλα του την ιδια ωρα που η αστυνομια λεει (και καλα) οτι τους ψαχνει... δουλεμα μπροστα στα μουτρα μας και καταστασεις που μονο στην Ελλαδα συμβαινουν, γιαυτο εχουμε γινει το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Ο Ελληνικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα πολιτικοι και ο Αεκτζηδικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα μετοχοι... μαλιστα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
και που τους κυνηγανε? ο ενας δινει συνεντευξεις στα καναλια και ο αλλος κανει βολτες στα καφε με την πουρακλα του την ιδια ωρα που η αστυνομια λεει (και καλα) οτι τους ψαχνει... δουλεμα μπροστα στα μουτρα μας και καταστασεις που μονο στην Ελλαδα συμβαινουν, γιαυτο εχουμε γινει το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης...
2429594674_0aeb4dca43_b.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:
*Μιλούσα μ'ενα φιλαράκι που είναι στην πιάτσα πριν κανα χρόνο για την οικονομική κρίση και του λεω
-Πως τα βλέπεις τα πράγματα εσύ που είσαι στην πιάτσα;
και μου λέει
-Ενα θα σου πώ μέχρι και οι πουτάνες,βιζιτούδες,μπαρτζούδες,στριπτιτζούδες την κάνουν απο δω γιατί ψωμί γιόκ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
2429594674_0aeb4dca43_b.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:
*Μιλούσα μ'ενα φιλαράκι που είναι στην πιάτσα πριν κανα χρόνο για την οικονομική κρίση και του λεω
-Πως τα βλέπεις τα πράγματα εσύ που είσαι στην πιάτσα;
και μου λέει
-Ενα θα σου πώ μέχρι και οι πουτάνες,βιζιτούδες,μπαρτζούδες,στριπτιτζούδες την κάνουν απο δω γιατί ψωμί γιόκ.
οι ποιο ξυπνιες αρχισαν να την κανουν πολυ ποιο πριν (2008)... σου μιλαω εκ πειρας  ;)
ΥΓ και εγω της πιατσας ειμαι  :P

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Ο Ελληνικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα πολιτικοι και ο Αεκτζηδικος λαος θα πληρωσει τα χρεοι που δημιουργησαν οι εως τωρα μετοχοι... μαλιστα.

Έτσι είναι άλλος γαμάει και άλλος πληρώνει!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Έτσι είναι άλλος γαμάει και άλλος πληρώνει!!!
να γαμουσανε περνοντας τιτλους και παιχτουρες τσαμπιονια να λεγαμε παει στο καλο και να πληρωναμε... τωρα τι να πληρωσουμε? τα παπατζιλικια των ανικανων μετοχων? τις μεταγραφες του στυλ λαγος,αρουαμπαρενα κτλ? μαλακια δεν ειναι?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
οι ποιο ξυπνιες αρχισαν να την κανουν πολυ ποιο πριν (2008)... σου μιλαω εκ πειρας  ;)
ΥΓ και εγω της πιατσας ειμαι  :P
Ετσι!!!
Αυτες που μείνανε εδώ είναι αυτές που αγοράσανε διαμέρισμα ή διαμερίσματα και φτιάξανε μια καινούργια ζωή
Οσες έχουν παιδιά που πήρανε την υπηκοοτητα και δεν γυρίζουν πίσω
και τέλος όσες καταφεραν και τύλιξαν κανέναν δικό μας και τις παντρεύτηκε.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
να γαμουσανε περνοντας τιτλους και παιχτουρες τσαμπιονια να λεγαμε παει στο καλο και να πληρωναμε... τωρα τι να πληρωσουμε? τα παπατζιλικια των ανικανων μετοχων? τις μεταγραφες του στυλ λαγος,αρουαμπαρενα κτλ? μαλακια δεν ειναι?

+1000000
Πέστα Χρυσόστομε!!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι!!!
Αυτες που μείνανε εδώ είναι αυτές που αγοράσανε διαμέρισμα ή διαμερίσματα και φτιάξανε μια καινούργια ζωή
Οσες έχουν παιδιά που πήρανε την υπηκοοτητα και δεν γυρίζουν πίσω
και τέλος όσες καταφεραν και τύλιξαν κανέναν δικό μας και τις παντρεύτηκε.
και μερικες που εχουν στανταρ φραγκατη πελατεια και τα κονομανε ακομα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom