Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αποψη σου... και δεν περιμενα διαφορετικη αποψη απο οπαδο του οσφπ  :grin: εγω υποστηριζω την ιδεα μου εσυ υποστηρηξε την εταιρια σου... ο καθενας ειπαμε βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικο ματι...
καλα...η ιδεα σου δεν εχει να φαει...δεν πας να της πεταξεις κανενα καρβελι ψωμι;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ετσι... ζωντανη αποδειξη για το επιπεδο των οπαδων του γαυρου... καλα που ηρθες τωρα και εγραψες ισως καταλαβει καλυτερα ο Μεγαλεφαντος τι ενοουσα...
δεν μου λες ρε ''αλανι'' μαλακας γεννηθηκες η προεκυψε στην πορεια;;;
αντε νυχτες....ιδεολογε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλα...η ιδεα σου δεν εχει να φαει...δεν πας να της πεταξεις κανενα καρβελι ψωμι;;;
πολλα αποθημενα εχεις μεγαλε... φανταζομαι τι αποριψεις τραβας καθημερινα... περαστικα σου.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν μου λες ρε ''αλανι'' μαλακας γεννηθηκες η προεκυψε στην πορεια;;;
αντε νυχτες....ιδεολογε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
το ποιος ειναι γεννημενος μαλακας και κομπλεξαρας μπορει να το καταλαβει ανετα καποιος με απλη λογικη παρακολουθοντας τις 2 τελευταιες σελιδες του θρεντ... αν δεν το πιασες τραβα μια βολτα μεχρι τον καθρεφτη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ποιος ειναι γεννημενος μαλακας και κομπλεξαρας μπορει να το καταλαβει ανετα καποιος με απλη λογικη παρακολουθοντας τις 2 τελευταιες σελιδες του θρεντ... αν δεν το πιασες τραβα μια βολτα μεχρι τον καθρεφτη...
Συγνωμη ρε φιλε αλλα δεν φταιει το τρολ σε αυτην την περιπτωση,βλεπεις οτι δεν του απανταει πλεον κανεις γιατι ολοι εχουν καταλαβει τι μαλακας ειναι,και ερχεται και κωλοτριβεται εδω μπας και πεσει κανεις στην παγιδα και του απαντησει.ο μοναδικος πλεον εσυ εισαι που καθεσαι και του απαντας και προσπαθεις να κανεις συζητηση με ενα ζομπι.πραγματικα απορω τι του απαντας;τι περιμενεις;να σου απαντησει λογικα;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε φιλε αλλα δεν φταιει το τρολ σε αυτην την περιπτωση,βλεπεις οτι δεν του απανταει πλεον κανεις γιατι ολοι εχουν καταλαβει τι μαλακας ειναι,και ερχεται και κωλοτριβεται εδω μπας και πεσει κανεις στην παγιδα και του απαντησει.ο μοναδικος πλεον εσυ εισαι που καθεσαι και του απαντας και προσπαθεις να κανεις συζητηση με ενα ζομπι.πραγματικα απορω τι του απαντας;τι περιμενεις;να σου απαντησει λογικα;
master21 ειμαι πονοψυχο παιδι ρε φιλε... του απανταω για να νιωσει κ αυτος οτι κατι εκανε  ;) ψυχικο κανεις αν το καλοσκεφτεις οταν δινεις αξια διαλογου σε ατομα τετοιου επιπεδου... εξαλου σου ειπα και πριν οτι οταν με βλεπεις εδω μεσα περναω την ωρα μου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα...εξαρταται το πως εννοεις το μαλακας...αν για σενα το μαλακς το μετρας μονο στο πως μιλαει καποιος και οχι στο τι λεει τοτε ναι μπορει και να εχεις δικιο...
για μενα παντως που πρωτα κοιταω τι λεει καποιος και οχι πως το λεει εισαι αρχιτρομπας...λες λες λες και δεν καταληγεις πουθενα εκτος απο χαρακτηρισμους...'
και σε ξαναρωταω...ελεγες για ενστασεις και εκανες μετα και εσυ 2;;;
λες ειρωνικα τωρα για ''μακαρο'' αλλα οταν ηταν στην ομαδα σου μοκο;;;
εισαι μικροτερου μεγεθους (σε κοσμο και τιτλο ) απο θρυλο αλλα παρολα αυτα λες οτι εισαι ιδεα;;;
διαλεξε για το ποιος πρεπει να παει στον καθρεφτη...και ασε τα πουστικα για επιπεδα και μαλακιες...
εγω ετσι εχω μαθει να μιλαω...και εδω και εξω...ασε το πως και κοιτα τι λεω...και να ξερεις συμπλεγματα και κομπλεξ συνηθως εχουν οι μικροτερες αξιες απεναντι στις μεγαλυτερες...επειδη τσουβαλιαζεις συνεχεια τον κοσμο του θρυλου και μιλας και με ψευτομαγκιες και ειρωνιες (βεβαια αν ακουσεις κανενα μπινελικι το γυρνας στο καλαματιανο για επιπεδα)
φαινεται πεντακαθαρα ποιος εχει το κομπλεξ...εισαι φλωρακος και το λεω χωρις να σε ξερω...ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω λαθος...πουστρακι που μολις το ταπωσουν το γυρναει στο καλαματιανο ...
απαντα μωρη ρομπα....εχεις γινει πουτανα ναι η οχι;;;
για ενα πραγμα ειχες να καυχιεσαι οτι ο κακος ολυμπιακος σε γαμισε στα χαρτια...ε πηγες να το κανεις 2 φορες και εσυ και πηρες τα αρχιδια μου...η μαλλον συγνωμη αν δεν μιλησα στο επιπεδο σου...'
να διορθωσω ...δεν πηρες τα αρχιδια μου...
πηρες τα γεννητικα μου οργανα...
ρομπααααααααααααααααααααα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλα...εξαρταται το πως εννοεις το μαλακας...αν για σενα το μαλακς το μετρας μονο στο πως μιλαει καποιος και οχι στο τι λεει τοτε ναι μπορει και να εχεις δικιο...
για μενα παντως που πρωτα κοιταω τι λεει καποιος και οχι πως το λεει εισαι αρχιτρομπας...λες λες λες και δεν καταληγεις πουθενα εκτος απο χαρακτηρισμους...'
και σε ξαναρωταω...ελεγες για ενστασεις και εκανες μετα και εσυ 2;;;
λες ειρωνικα τωρα για ''μακαρο'' αλλα οταν ηταν στην ομαδα σου μοκο;;;
εισαι μικροτερου μεγεθους (σε κοσμο και τιτλο ) απο θρυλο αλλα παρολα αυτα λες οτι εισαι ιδεα;;;
διαλεξε για το ποιος πρεπει να παει στον καθρεφτη...και ασε τα πουστικα για επιπεδα και μαλακιες...
εγω ετσι εχω μαθει να μιλαω...και εδω και εξω...ασε το πως και κοιτα τι λεω...και να ξερεις συμπλεγματα και κομπλεξ συνηθως εχουν οι μικροτερες αξιες απεναντι στις μεγαλυτερες...επειδη τσουβαλιαζεις συνεχεια τον κοσμο του θρυλου και μιλας και με ψευτομαγκιες και ειρωνιες (βεβαια αν ακουσεις κανενα μπινελικι το γυρνας στο καλαματιανο για επιπεδα)
φαινεται πεντακαθαρα ποιος εχει το κομπλεξ...εισαι φλωρακος και το λεω χωρις να σε ξερω...ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω λαθος...πουστρακι που μολις το ταπωσουν το γυρναει στο καλαματιανο ...
απαντα μωρη ρομπα....εχεις γινει πουτανα ναι η οχι;;;
για ενα πραγμα ειχες να καυχιεσαι οτι ο κακος ολυμπιακος σε γαμισε στα χαρτια...ε πηγες να το κανεις 2 φορες και εσυ και πηρες τα αρχιδια μου...η μαλλον συγνωμη αν δεν μιλησα στο επιπεδο σου...'
να διορθωσω ...δεν πηρες τα αρχιδια μου...
πηρες τα γεννητικα μου οργανα...
ρομπααααααααααααααααααααα....

τωρα καταλαβαινω γιατι ουτε οι γαυροι του σαιτ δεν μιλανε μαζι σου... μπραβο εισαι ακομα ενας μαγκας του ιντερνετ!!! πιστευω να ενιωσες σημαντικος σημερα και να πας στο κρεβατακι σου ευχαριστημενος οτι καποιος εισαι. Μολις ξυπνησεις και φτιαξεις τον καφε σου επιστροφη στο απολυτο μηδεν της υπαρξης σου μεχρι να ξαναμπεις σε καποιο θρεντ γραφοντας της παπαριες σου  :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα καταλαβαινω γιατι ουτε οι γαυροι του σαιτ δεν μιλανε μαζι σου... μπραβο εισαι ακομα ενας μαγκας του ιντερνετ!!! πιστευω να ενιωσες σημαντικος σημερα και να πας στο κρεβατακι σου ευχαριστημενος οτι καποιος εισαι. Μολις ξυπνησεις και φτιαξεις τον καφε σου επιστροφη στο απολυτο μηδεν της υπαρξης σου μεχρι να ξαναμπεις σε καποιο θρεντ γραφοντας της παπαριες σου  :idiot:
εξακολουθεις να γινεσαι ξευτιλας ..ασε τις τζαμπα μαγκιες και απαντα...εχεις γινει ναι η οχι ρομπα με τις ενστασεις...εχεις αρχιδια;;;εμπρος...ασε τις μαγκιες σε μενα και το υφακι...ουτε μιση χαψια δεν εισαι για παρτη μου ''αλανι''

της πουτσας....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εξακολουθεις να γινεσαι ξευτιλας ..ασε τις τζαμπα μαγκιες και απαντα...εχεις γινει ναι η οχι ρομπα με τις ενστασεις...εχεις αρχιδια;;;εμπρος...ασε τις μαγκιες σε μενα και το υφακι...ουτε μιση χαψια δεν εισαι για παρτη μου ''αλανι''

της πουτσας....

τρεμω απο το φοβο μου τωρα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με τρομαζουν μαλακες του ειδους σου...
λοιπον τελος για σημερα οκ βρηκες καποιον να κανει το ψυχικο να ασχοληθει για λιγο μαζι σου... αυριο παλι μπορει να εισαι τυχερος... αν οχι παρε κανα ροζ τηλ. εκει πληρωνωνται τουλαχιστον... τωρα τζαμπα να κατσω να ασχολουμαι τοση ωρα με ηλιθιους κατανταει μαλακια στο τελος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τρεμω απο το φοβο μου τωρα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με τρομαζουν μαλακες του ειδους σου...
λοιπον τελος για σημερα οκ βρηκες καποιον να κανει το ψυχικο να ασχοληθει για λιγο μαζι σου... αυριο παλι μπορει να εισαι τυχερος... αν οχι παρε κανα ροζ τηλ. εκει πληρωνωνται τουλαχιστον... τωρα τζαμπα να κατσω να ασχολουμαι τοση ωρα με ηλιθιους κατανταει μαλακια στο τελος...
εισαι ρομπα...τελος...αμα αποκτησεις αρχιδια ο χρηστιδης θα ειναι παντα στη διαθεση σου πουστρακι  ;) ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εισαι ρομπα...τελος...αμα αποκτησεις αρχιδια ο χρηστιδης θα ειναι παντα στη διαθεση σου πουστρακι  ;) ;)

ενταξει πηγαινε για υπνο τωρα να ηρεμησεις λιγο... μπορει να δεις και κανα ονειρο οτι γαμας (η σε γαμανε αναλογος τι προτιμας) γιατι στον ξυπνιο σου λιγακι δυσκολο το κοβω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενταξει πηγαινε για υπνο τωρα να ηρεμησεις λιγο... μπορει να δεις και κανα ονειρο οτι γαμας (η σε γαμανε αναλογος τι προτιμας) γιατι στον ξυπνιο σου λιγακι δυσκολο το κοβω...
τραβα βρε για νανακια...ειναι γλυκο το καβλι μου ...θα ξημερωσεις στο μπου...αιντε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τραβα βρε για νανακια...ειναι γλυκο το καβλι μου ...θα ξημερωσεις στο μπου...αιντε...
εισαι διασκεδαστικος ρε παπαρα... αν δεν ειχα και καναν παραπληγικο οταν χαζευω στο νετ τι θα εκανα... ευτηχως υπαρχουν και αλλοι σαν εσενα και γελαμε... αληθεια τωρα για πες μου δεν αισθανεσε μεγαλος οταν εστω και τυχαια,εστω και στο ιντερνετ βρισκεις ανθρωπο να ασχοληθει μαζι σου? εστω και για πλακα ρε παιδι μου... θελω να ξερω οτι εκανα μια καλη πραξη αποψε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι διασκεδαστικος ρε παπαρα... αν δεν ειχα και καναν παραπληγικο οταν χαζευω στο νετ τι θα εκανα... ευτηχως υπαρχουν και αλλοι σαν εσενα και γελαμε... αληθεια τωρα για πες μου δεν αισθανεσε μεγαλος οταν εστω και τυχαια,εστω και στο ιντερνετ βρισκεις ανθρωπο να ασχοληθει μαζι σου? εστω και για πλακα ρε παιδι μου... θελω να ξερω οτι εκανα μια καλη πραξη αποψε.
αισθανομαι ...ναι...επειδη ομως εισαι και καποιου επιπεδου εγω καταλαβαινω πως το ειπες αλλα ο χαρακτηρισμος ειναι μαλακια για τα ατομα που ειναι οντως ετσι οπως ειπες...
ξερω οτι απο μαλακια το ειπες αλλα δεν ηταν ομορφο...
τεσπα να'σαι καλα που ασχοληθηκες μαζι μου κα;ι πηρα αξια...θα στο χρωσταω αυτο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αισθανομαι ...ναι...επειδη ομως εισαι και καποιου επιπεδου εγω καταλαβαινω πως το ειπες αλλα ο χαρακτηρισμος ειναι μαλακια για τα ατομα που ειναι οντως ετσι οπως ειπες...
ξερω οτι απο μαλακια το ειπες αλλα δεν ηταν ομορφο...
τεσπα να'σαι καλα που ασχοληθηκες μαζι μου κα;ι πηρα αξια...θα στο χρωσταω αυτο...
δεν χρωστας τιποτα... ειπαμε ειμαι μεγαλοψυχος  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι μεγάλες ομάδες της ελλάδας (με βάση τίτλων) είναι ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, Άρης και Λάρισσα. Για μένα που είμαι ΑΕΚτζής η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος γιατί σε αυτήν έχουν παίξει ο μεγαλύτερος Έλληνας παίκτης του 20ου αιώνα βάση ΦΙΦΑ (Παπαιωάννου) ο μεγαλύτερος γκολτζής (Μαύρος) ο μάγος της μπάλας Νεστορίδης. Γιατί ήταν η πρώτη (και μοναδική ομάδα) που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και των 3ων διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο (Πρωταθλητρίων, Κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ) γιατί τη δεκαετία του 90 έδειξε σε όλην την Ελλάδα πως παίζουν μπάλα στην Ευρώπη.
Ο βάζελος λέει ότι η δικιά του ομάδα είναι η καλύτερη της Ελλάδας γιατί είναι η ομάδα που έχει φέρει τους περισσότερους βαθμούς στην χώρα από τα ευρωπαικά ματς.
Ο γαύρος λέει ότι αυτός έχει την καλύτερη ομάδα αφού έχει τα περισσότεραα πρωταθλήματα από όλες τις ομάδες μαζί.

Για μένα ο γαύρος ήταν μια περήφανη ομάδα μέχρι τα μέσα του 90. Μετά από την εποχή του Κόκκαλη και μετάα έγινε ομάδα της διαπλοκής. Δεν εννοώ ότι έγινε επειδή πήρε την μισή ομάδα της ΑΕΚ για να φτιάξει ομάδα. Αυτά γίνονται και θα γίνονται. Εννοώ ότι από τα 14 τελευταία πρωταθλήματα 4-5 τα πήρε είτε με το ΚΑΣ (δε θα κάτσω να γράψω ΑΝ είχε δίκιο και τα λοιπά τα έχουμε ξαναπεί) είτε με την τρομοκρατία της Ριζούπολης κλτπ. Κάποιος θα πει εντάξυ δεν είναι 14 είναι 10. Μόνο που δεν είναι έτσι. Γιατί πχ ένα πρωτάθλημα σημαίνει σίγουρα έσοδα από την ευρώπη γύρω στα 7εκ ευρώ ( σημερινά λεφτά) πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα η ΑΕΚ πχ θα μπορεί να ανεβεί επίπεδο, να φέρει παίχτες, οπαδούς, να "γλυκάνει" μετόχου κτλπ. Που αυτομάτως σημαίνει πιο ισχυροί αντίπαλοι για τον ΟΣΦΠ, πιο δύσκολο το έργο του για το πρωτάθλημα. Άρα ο Κόκκαλης και κατ επέκταση η ΠΑΕ ΟΣΦΠ με αυτά που έκανε το μόνο που ήθελε και ζητούσε ήταν ΜΕ ΚΑΘΕ τρόπο ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Όχι για να μην έχουν μετά να λένε, αλλά γιατί πρωτάθλημα για μια άλλη ομάδα σήμαινε αυτομάτος αποδυνάμωση του ΟΣΦΠ, μάτωμα του προέδρου (βάζοντας λεφτά από την τσέπη του) πράγμα που τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι δε το ήθελε καθόλου. Τώρα για όποιον μαλάκα πει "αν έχεις αρχίδια μπαίνεις στη Ριζούπολη και το παίρνεις" είναι προφανές ότι ΔΕ πρέπει να έχει παίξει ποτέ του κάποιο ομαδικό άθλημα. Αφού στα ομαδικά αθλήματα και πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο που είναι 11 παίκτες, 2-3 να επηρρεαστούν από την όλη ατμόσφαιρα τον έχει πιει η ομάδα.
Άποψή μου; Ο Κόκκαλης ήταν ότι καλύτερο πέρασε από τον ΟΣΦΠ (οποιαδήποτε σύγκριση πάντως με τον Γουλανδρή και τον ΟΣΦΠ του 70 είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ) τα τελευταία 20 χρόνια και ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. ΑΝ ο Μαρινάκης θα βαδίζει στα χνάρια του ο χρόνος θα δείξει. Πάντως οι δηλώσεις του δείχνουν ότι το θείο θα τον ξεπεράσει άνετα!!! Θα ήθελα τον Κόκκαλη στην ΑΕΚ! ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ. Όχι τον Κόκκαλη ως πρόσωπο, τα χρήματά του.

Προσωπικά. Όταν ο Μάκης πήρε την ΑΕΚ το 2002 εγώ δε πήδηξα από τη χαρά μου. Γιατί; Γιατί ήξερα από το μπάσκετ πως κάποια χρόνια πριν το περασμά του ήταν σκέτη καταστροφή. Ναι στο γήπεδο η ομάδα με προπονητή τον Σάντος έπαιξε μπάλα, έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα (το οποίο και έχασε από τον ΟΣΦΠ) πήρε το κύπελλο. Αλλά από οικονομικής άποψης η ζημιά που έκανε στην ομάδα ήταν ανεπανόρθωτη αφού 9 χρόνια μετά έχουμε ακομά τον βραχνα της λελαπας του Μάκη.

Να πω και κάποια πράγματαα ακόμα. Όταν ο ΟΣΦΠ είχε κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά με την Καλαμαριά η πλειοψηφία των οπαδών του ΟΣΦΠ είχε πανηγυρίσει....ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΕ Ή ΚΑΕ. Όταν η ΑΕΚ στο μπάσκετ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. Επίσης η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ όταν η ομάδα τιμωρήθηκε για τα έκτρωπα στο τελικό κυπέλλου (μην πούμε αν ήταν αρκετή ή όχι. ΗΤΑΝ Η ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟΥ) η πλεοψηφία των οπαδών της ομάδας είπε "καλά κάνανε για να βάλουμε μυαλό"... Όταν ο ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με ποινή χάδι στα έκτρωπα του Καραισκάκι οι περισσότεροι οπαδοί του ΟΣΦΠ πανυγυρίζανε και έλεγαν "έτσι μάγκας ο Μαρινάκης! Πούτσα και ξύλο στα βαζέλια". Βέβαια όταν τους έκαναν το ίδιο τα βαζέλια στο μπάσκετ έλεγαν "που είναι τώρα η αθλητική δικαιωσύνη; "  :jerking: . Αυτό εμένα προσωπικά μου λέει κάτι. Όταν επί έγιναν ταα επεισόδια με τον Πανιώνιο και ουσιαστικά η τιμωρία του ΟΣΦΠ σήμαινε και το χάσιμο του πρωτααθλήματος και διοίκηση (αυτή δικαιολογημένα), εφημερίδες (πληρωμένες και εξαρτημένες από τον ΟΣΦΠ) ΑΛΛΑ και φίλαθλοι επιδόθηκαν σε αγώνα άρσης της τιμωρίας με το σύνθημα "η μπάλα παίζεται εντός αγωνιστικού χώρου". Ελάχιστο χρόνο μετά το σύνθημα άλλαξε. Και άντε η διοίκηση το άλλαξε γιατί έτσι έπρεπε να κάνει. Το ίδιο και οι εφημερίδες; Αλλά οι οπαδοί; Εκτός αν είναι τίποτα σκυλάκια ή άλογα που φοράνε παροπίδες.

Εν κατακλείδι. Είμαι ΑΕΚτζής και δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στον κόσμο ΟΛΟΝ (2η έρχεται η Λίβερπουλ και μετά η Μπάρτσα). Είμαι ΑΕΚτζής και έχω τα αρχίδια να πηγαίνω στο γήπεδο και να την λέω στους οργανομένους οπαδούς της ομάδας μου και να τους γιουχάρω και να τους βρίζω κιόλας (κάτι που στο Καραισκάκη έχει γίνει ελαχιστότατες φορές). Είμαι ΑΕΚ και έχω βρίσει προέδρους (υπαλλήλους και μη)....Είμαι ΑΕΚ και έχω δει την ομάδα μου να παίζει την καλύτερη μπάλα από καταβολής πρωταθλήματος κάτι που ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης ούτε στα πιο τρελλά όνειρά τους δεν έχουν δει. Είμαι ΑΕΚ και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζω την ομάδα μου ΕΜΠΡΑΚΤΑ μαζεύοντας 1,1 εκ για μια κίνηση που όλοι λένε ότι είναι σκέτη τρέλλα. Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι ΑΕΚ! Τρέλλα........ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ 3ΦΟΡΕΣ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΣ ΜΠΑΡΛΟΣ)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έμεινε στην ΑΕΚ ο Δέλλας

765603.jpg
 [/URL] :rockon: :rockon: :rockon:

www.sport24.gr/football/omades/Aek/emeine_sthn_aek_o_dellas.1110474.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/emeine_sthn_aek_o_dellas.1110474.html[/url]

*Ρε μαλάκες όρεξη είχατε νυχτιάτικα  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom