1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην κρινεις απο σενα ρε...εσυ εισαι ατσαλι...για μας τους φλωρους λεει..
εσενα δε στο χαν βρισει οταν επαιζες;;το ... της μάνας σου αρχιδι...
*(προσωπικός πόνος και τραγικό γεγονός για την οικογένεια του και τον ίδιο τον γκαρσία είναι ο θάνατος της μητέρας του αλλά όχι και παγκόσμιο γεγονός για να το ξέρει ο κόσμος όλος)
είπα γω ότι είναι αδικαιλοόγητος πάνω στη μπαλλα;μην κρινεις απο σενα ρε...εσυ εισαι ατσαλι...για μας τους φλωρους λεει..εσενα δε στο χαν βρισει οταν επαιζες;;
η συγκεκριμενη φραση ηταν πιο συνηθης και απο το καλημερα...ειδικα στα στημενα..είπα γω ότι είναι αδικαιλοόγητος πάνω στη μπαλλα;
και γω το χω κάνει.
απλά το πόσταρα γιατι δεν το είχα προσέξει και επειδή ελάχιστη εμπιστοσύνη έχω στην αντικειμενικότητα του χρηστίδη........
ενδέχεται;αντε εξηγα εσυ στο μποντο πως οταν εισαι 180 παλμους ενδεχεται ριξεις και κανα μπινελικι..
το 180 δε θα το χει δει ουτε στο κοντερ αυτος..
Αυτο που λες ειναι μεγαλη μαλακια...Οποιος ασχολειται εστω και ελαχιστα με το ελληνικο πρωταθλημα το γνωριζει αυτο..Ειχε γινει ευρεως γνωστο περυσι και σε πρωτοσελιδα κτλ ο θανατος της μητερας του και μαλιστα ο Παμπλο εφυγε για την κηδεια της στην Ουρουγουαη..Μετα απο μια βδομαδα γυρισε και επαιξε με τον βαζελο για το πρωταθλημα στη Τουμπα στο 2-1 και εκεινη την γκολαρα απο φαουλ που εβαλε την αφιερωσε στην νεκρη μητερα του σηκωνοντας τα χερια ψηλα και με δακρυα στα ματια...Ειχε γινει μεγαλο θεμα τοτε...Οποτε αυτα που λες δεν ισχυουν και ο νουλης (εκ του τραιανουλης) μια χαρα το γνωριζε αυτο...
σου χε ερθει καμια επισκεψη με τις σχαρες;;;ενδέχεται;
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
τον άλλονα τοκ κυνηγούσα σε ολάκερο το γήπεδο 3 γύρους ..... απο πίσω μου ήταν όλη η ομάδα.
αααααααααααααααααχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ποιές μάνες και ποιοί πατεράδες.......
σου χε ερθει καμια επισκεψη με τις σχαρες;;;
ενω στο 180 δεν εχεις δει ποτε να πεφτει και καμμια ετσι;;;οπως τα θελετε τα λετε ρε πουστη....οπως και να σε ριξω με τα ποδια θα πεσεις...η συγκεκριμενη φραση ηταν πιο συνηθης και απο το καλημερα...ειδικα στα στημενα..
αντε εξηγα εσυ στο μποντο πως οταν εισαι 180 παλμους ενδεχεται να ριξεις και κανα μπινελικι..
το 180 δε θα το χει δει ουτε στο κοντερ αυτος..
οπως και να σε ριξω με τα ποδια θα πεσεις...
αυτα ειναι...συστημένη και μάλιστα με πολύ αίμα μετά.... σχίσιμο μεγάλο. λάλησα γιατί μου τη φύλαγε για ένα τάκλιν στη μπάλλα...
ήρθε από πίσω και σημάδεψε καλάμι πάνω στο σουτ......τα σημάδια απο τις τάπες υπάρχουν ακόμα..........
χριστιδη αφου παραθετεις εμενα σου λεω πως ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ουτε ενα ποστ που να κατηγορω το γκαρσια!!!ενω στο 180 δεν εχεις δει ποτε να πεφτει και καμμια ετσι;;;οπως τα θελετε τα λετε ρε πουστη....οπως και να σε ριξω με τα ποδια θα πεσεις...
ναι σε αυτο εχεις δικιο....
χριστιδη αφου παραθετεις εμενα σου λεω πως ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ουτε ενα ποστ που να κατηγορω το γκαρσια!!!
η θεση μου ειναι ξεκαθαρη και σταθερη και για τις δυο πλευρες...μερος του παιχνιδιου ειναι ολα...
ποιό πεντάλεπτο ρε...αυτα ειναι...
στο επομενο 5 λεπτο που ακολουθει χανεις ολη τη συγκεντρωση και την αποδοτικοτητα σου..
oχι ρε...εγω σπανια το χανα...ειχα ευθυνες..ποιό πεντάλεπτο ρε...
τα πεντάλεπτα είναι για τις αδερφές τύπου χρηστίδη.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχα