Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν νομιζω οτι χρειαζετε βιντεο αυτο φανηκε στο ζωνατανο.το κακο ειναι οτι οποιος τολμησει να ποσταρει κακο για την αεκ ειναι αυτοματα και εμπαθης;ο δελλας ειναι παληκαρι που βριζει νεκρη.αληθεια πως θα του φαινοταν να του πει κατι για τη γωγω;που παντα καλα να ειναι η κοπελα αλλα θα ηθελα να δω ορισμενους τη ανβτιδραση θα ειχαν.θα ελεγαν ''ελα μωρε αυτα γινονται στους αγωνες'';η μηπως θα ειχαμε αφορισμους και καταδικες;παιδια το ασπρο μαυρο δεν γινετε ο δελλα εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.ειτε ειναι φιλος ειτε οχι.τωρα απο διακιολογιες πολλες!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μαγκες τι καθεστε τωρα και αναλυεται,ποσο χτυπησε ο Γκαρσια το Μιτσελ,τοσο εβρισε ο Μακος το διαιτητη,ελατε λιγο να ασχοληθουμε με ουσιαστικοτερα πραγματα,λιγο μπαλιτσα,λιγο για τις εξελιξεις στη μετοχικη συνθεση κτλ.Καθεστε τωρα και απαντατε σε ανουσια πραγματα..

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
*(προσωπικός πόνος και τραγικό γεγονός για την οικογένεια του και τον ίδιο τον γκαρσία είναι ο θάνατος της μητέρας του  αλλά όχι και παγκόσμιο γεγονός για να το ξέρει ο κόσμος όλος)

Αυτο που λες ειναι μεγαλη μαλακια...Οποιος ασχολειται εστω και ελαχιστα με το ελληνικο πρωταθλημα το γνωριζει αυτο..Ειχε γινει ευρεως γνωστο περυσι και σε πρωτοσελιδα κτλ ο θανατος της μητερας του και μαλιστα ο Παμπλο εφυγε για την κηδεια της στην Ουρουγουαη..Μετα απο μια βδομαδα γυρισε και επαιξε με τον βαζελο για το πρωταθλημα στη Τουμπα στο 2-1 και εκεινη την γκολαρα απο φαουλ που εβαλε την αφιερωσε στην νεκρη μητερα του σηκωνοντας τα χερια ψηλα και με δακρυα στα ματια...Ειχε γινει μεγαλο θεμα τοτε...Οποτε αυτα που λες δεν ισχυουν και ο νουλης (εκ του τραιανουλης) μια χαρα το γνωριζε αυτο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην κρινεις απο σενα ρε...εσυ εισαι ατσαλι...για μας τους φλωρους λεει..εσενα δε στο χαν βρισει οταν επαιζες;;
είπα γω ότι είναι αδικαιλοόγητος πάνω στη μπαλλα;
και γω το χω κάνει.
απλά το πόσταρα γιατι δεν το είχα προσέξει και επειδή ελάχιστη εμπιστοσύνη έχω στην αντικειμενικότητα του χρηστίδη........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
είπα γω ότι είναι αδικαιλοόγητος πάνω στη μπαλλα;
και γω το χω κάνει.
απλά το πόσταρα γιατι δεν το είχα προσέξει και επειδή ελάχιστη εμπιστοσύνη έχω στην αντικειμενικότητα του χρηστίδη........
η συγκεκριμενη φραση ηταν πιο συνηθης και απο το καλημερα...ειδικα στα στημενα..
αντε εξηγα εσυ στο μποντο πως οταν εισαι 180 παλμους ενδεχεται να ριξεις και κανα μπινελικι..
το 180 δε θα το χει δει ουτε στο κοντερ αυτος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε εξηγα εσυ στο μποντο πως οταν εισαι 180 παλμους ενδεχεται ριξεις και κανα μπινελικι..
ενδέχεται;
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

τον άλλονα τοκ κυνηγούσα σε ολάκερο το γήπεδο 3 γύρους ..... απο πίσω μου ήταν όλη η ομάδα.
αααααααααααααααααχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ποιές μάνες και ποιοί πατεράδες.......
ούτε θυμάμαι τι ακριβώς είχα κατεβάσει... μέχρι και τη σύζυγό του που δεν είχε μου φαίνεται είχα περιλάβει.
αααααααααααααααααχαχχχαχααχχαχαχαχα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτο που λες ειναι μεγαλη μαλακια...Οποιος ασχολειται εστω και ελαχιστα με το ελληνικο πρωταθλημα το γνωριζει αυτο..Ειχε γινει ευρεως γνωστο περυσι και σε πρωτοσελιδα κτλ ο θανατος της μητερας του και μαλιστα ο Παμπλο εφυγε για την κηδεια της στην Ουρουγουαη..Μετα απο μια βδομαδα γυρισε και επαιξε με τον βαζελο για το πρωταθλημα στη Τουμπα στο 2-1 και εκεινη την γκολαρα απο φαουλ που εβαλε την αφιερωσε στην νεκρη μητερα του σηκωνοντας τα χερια ψηλα και με δακρυα στα ματια...Ειχε γινει μεγαλο θεμα τοτε...Οποτε αυτα που λες δεν ισχυουν και ο νουλης (εκ του τραιανουλης) μια χαρα το γνωριζε αυτο...

δεν κατάλαβα πώς ακριβώς έβρισε ο δέλας την μάνα του Γκαρσία, αλλά φαντάζομαι ότι το έκανε την ώρα του αγώνα...δεν νομίζω ότι προκύπτει πρόθεση προσβολής μνημης νεκρού.

εδώ σχεδόν σε κάθε κοντινό ριπλέυ μετά από δυνατή φάση μπορείς να διαβάσεις στα χείλη των ποδοσφαιριστών μπινελίκια όπως "γαμώ τη μάνα σου, το σπίτι σου κτλ", οι δε λατίνοι το "πούτα μάδρε" το έχουν ψωμοτύρι...

Επισκέπτης
ετσι εξηγητε  :2funny: :2funny:ο τραιανος ειναι καλο παιδι ...και ελα μωρεεεεεεεε τη εγινε που εβρισε τη μανα την πεθαμενη :2funny:ενω ο γκαρσια το παλιοπαιδο που τολμησε να ριξει μια κουτουλια στον ατυχο τον μιστελ :2funny: :2funny:φαινεται ξεχασαν τις κλωτσιες που εριχνε ο στελαρας στους διατητες  :2funny: :2funny:αλλα ειπαμε καποιοι εδω βλεπουν πολυ μπαλα :2funny:κιτρινη ομως ;)εδω βεβαια μας ειπαν λιγο πολυ ποσο αδικημενος ειναι ο μουρινιο εκει θα κωλοσουν τωρα να βγαλουν τον κερατα αγιο ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενδέχεται;
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

τον άλλονα τοκ κυνηγούσα σε ολάκερο το γήπεδο 3 γύρους ..... απο πίσω μου ήταν όλη η ομάδα.
αααααααααααααααααχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ποιές μάνες και ποιοί πατεράδες.......
σου χε ερθει καμια επισκεψη με τις σχαρες;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σου χε ερθει καμια επισκεψη με τις σχαρες;;;

συστημένη και μάλιστα με πολύ αίμα μετά.... σχίσιμο μεγάλο. λάλησα γιατί μου τη φύλαγε για ένα τάκλιν στη μπάλλα...
ήρθε από πίσω και σημάδεψε καλάμι πάνω στο σουτ......τα σημάδια απο τις τάπες υπάρχουν ακόμα..........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η συγκεκριμενη φραση ηταν πιο συνηθης και απο το καλημερα...ειδικα στα στημενα..
αντε εξηγα εσυ στο μποντο πως οταν εισαι 180 παλμους ενδεχεται να ριξεις και κανα μπινελικι..
ενω στο 180 δεν εχεις δει ποτε να πεφτει και καμμια ετσι;;;οπως τα θελετε τα λετε ρε πουστη....οπως και να σε ριξω με τα ποδια θα πεσεις...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συστημένη και μάλιστα με πολύ αίμα μετά.... σχίσιμο μεγάλο. λάλησα γιατί μου τη φύλαγε για ένα τάκλιν στη μπάλλα...
ήρθε από πίσω και σημάδεψε καλάμι πάνω στο σουτ......τα σημάδια απο τις τάπες υπάρχουν ακόμα..........
αυτα ειναι...
στο επομενο 5 λεπτο που ακολουθει χανεις ολη τη συγκεντρωση και την αποδοτικοτητα σου..

ενω στο 180 δεν εχεις δει ποτε να πεφτει και καμμια ετσι;;;οπως τα θελετε τα λετε ρε πουστη....οπως και να σε ριξω με τα ποδια θα πεσεις...
χριστιδη αφου παραθετεις εμενα σου λεω πως ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ουτε ενα ποστ που να κατηγορω το γκαρσια!!!
η θεση μου ειναι ξεκαθαρη και σταθερη και για τις δυο πλευρες...μερος του παιχνιδιου ειναι ολα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
.
χριστιδη αφου παραθετεις εμενα σου λεω πως ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ουτε ενα ποστ που να κατηγορω το γκαρσια!!!
η θεση μου ειναι ξεκαθαρη και σταθερη και για τις δυο πλευρες...μερος του παιχνιδιου ειναι ολα...
ναι σε αυτο εχεις δικιο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα ειναι...
στο επομενο 5 λεπτο που ακολουθει χανεις ολη τη συγκεντρωση και την αποδοτικοτητα σου..
ποιό πεντάλεπτο ρε...
τα πεντάλεπτα είναι για τις αδερφές τύπου χρηστίδη.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ποιό πεντάλεπτο ρε...
τα πεντάλεπτα είναι για τις αδερφές τύπου χρηστίδη.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχα
oχι ρε...εγω σπανια το χανα...ειχα ευθυνες..

υ.γ.το αργο μετρημα ως το 10 σωζει ζωες!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι καθεστε και ψαχνετε.Επρεπε να σας ειχα στα τσικο του Ιωνικου,σε καθε ματς που παιζαμε τα μπινελικια που ακουγαμε απο προπονητες,παραγοντες αλλων ομαδων,δεν λεγονται γιατι θα πεσει το σαιτ.και μετα τον αγωνα μας κερναγαν κοκα κολες,σαντουιτς.πανω στην ενταση της στιγμης,πολλα θα βγουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
sorry γιατί το ματς δεν το είδα ζωντανά
οπότε μπορώ να κρίνω μόνο από τα βίντεο που είδα
αλλά
δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει του Δέλλα το βρίσιμο με τη μπουνιά του Γκαρσία
τι σχέση έχουν αυτά που λέει ο μάνατζερ του Γκαρσία για τον Μάκο και τις πόρτες...

μα τι μαλακίες λέτε;;;;
βρισιές στο γήπεδο πέφτουνε αβέρτα. Καλά παιδιά οι ποδοσφαιριστες είναι εκτός γηπέδου. Και ο Γκαρσία έξω από το γήπεδο μια χαρά παλικάρι είναι. Εντός όμως είναι τρελός μαλάκας. Ο Δέλλας εκτός μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Εντός όμως ξέφυγε - γικαιολογία μπορεί να υπάρχει, αυτό όμως δεν κάνει την πράξη του σωστή.
Αλλά δεν καταλαβαίνω: ο Γκαρσία χτυπάει τον Μίτσελ και τον Ντιόπ. Και ΜΕΤΑ έρχεται ο Δέλλας και τον φορτώνει καντήλια. Δεν έχω καταλάβει το συσχετισμό του χτυπήματος με τη βρισιά

προφανώς είμαι βλάκας...αλλά εσείς που είστε φωστήρες δώστε μου λίγη από τη φαιά σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom