Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανοιξες το κουτι με τις μαλακιες παλι...

"το σεξ και βια στη μανα του γκαρσια" ξεχασες σε ποιο μπουρδελο το φωναζανε;;;;

τ'αλλα που λες για το δελλα ειναι ακομα πιο γελοια...αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν σχολιαζουν το παιχνιδι ατομα που δεν εχουν ασχοληθει με αυτο ουτε στο πλει στεισιον..απο την αλλη,μαλλον το "πουτανακι" οταν λεγεται απο οπαδο του τζολε και του κηπουρου,ειναι τιτλος τιμης,οχι κατι το προσβλητικο..
αρα εσενα το προβλημα σου δεν ειναι αν το ειπε και οτι δεν ειναι σωστο αλλα το οτι το φωναζανε καποιοι αλλοι πιο ανεγκεφαλοι.μαλιστα.....ωραια λογικη παντως αυτη.αφου το εχουν πει αλλοι μπορουμε να τα φωναζουμε και εμεις :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αρα εσενα το προβλημα σου δεν ειναι αν το ειπε και οτι δεν ειναι σωστο αλλα το οτι το φωναζανε καποιοι αλλοι πιο ανεγκεφαλοι.μαλιστα.....ωραια λογικη παντως αυτη.αφου το εχουν πει αλλοι μπορουμε να τα φωναζουμε και εμεις :jerking: :jerking:
Δηλ.εσύ με χαρακτηρίζεις ως σαν ανεγκέφαλο;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτο και μονο δειχνει ποσο μαγκας ειναι...ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ πρεπει να σαι...
Ότι θα λέγαμε τον Γκαρσία Τζέημς Ντιν δε το περίμενα.
Και ποιος είναι ασυμβίβαστος; Ο Γκαρσία; Που από τη Ρεάλ που ήταν ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ με τον Παοκ;
Που από το Ισπανικό πρωτάθλημα ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ στο Ελληνικό;
Μη λέμε ότι θέλουμε. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι ασυμβίβαστοι είναι λίγοι (για να πω την αλήθεια δε μου έρχεται κάποιος αυτή τη στιγμή) και οι συναισθηματισμοί δεν έχουν θέση.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μονο ο Νειμαρ μου ερχεται στο νου που αψηφισε τα εκατομμυρια της Τσελσι για να μεινει στη Σαντος. Και τον εβγαλαν και χαζο στο τελος :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι θα λέγαμε τον Γκαρσία Τζέημς Ντιν δε το περίμενα.
Και ποιος είναι ασυμβίβαστος; Ο Γκαρσία; Που από τη Ρεάλ που ήταν ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ με τον Παοκ;
Που από το Ισπανικό πρωτάθλημα ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ στο Ελληνικό;
Μη λέμε ότι θέλουμε. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι ασυμβίβαστοι είναι λίγοι (για να πω την αλήθεια δε μου έρχεται κάποιος αυτή τη στιγμή) και οι συναισθηματισμοί δεν έχουν θέση.

τον ντέμη ξέχασες....
ααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχααχχαχα

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, υποσχέθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ φιλοξενία σαν αυτή του αγώνα για το πρωτάθλημα

Μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM», ο Αχιλλέας Μπέος υποσχέθηκε η φιλοξενία που θα έχει η ΑΕΚ στο Βόλο την Κυριακή, θα είναι ιδανική, παρομοιάζοντάς την με αυτή του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

«Είμαστε η ομάδα με τα λιγότερα πρόστιμα και τα λιγότερα επεισόδια σε εντός έδρας ματς. Στα 17 παιχνίδια μέσα στο Πανθεσσαλικό είμαστε παράδειγμα φιλοξενίας. Κανένας δεν έχει διαμαρτυρηθεί. Και οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού ήταν για δηλώσεις δικές μου. Άλλο δηλώσεις, άλλο φιλοξενία. Φιλοξενήσαμε άριστα τον κ. Αδαμίδη και την παρέα του στον πρώτο γύρο και το ίδιο θα γίνει τώρα. Στον αγωνιστικό χώρο... "καλώς τα παιδιά" και στις κερκίδες ό,τι θέλουν. Άψογη θα είναι η φιλοξενία, όπως γίνεται όλο το χρόνο».

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου ότι θα χάσει από τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην πάρει η ΑΕΚ την πρώτη θέση των πλέι οφ:

«Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κάτσουμε να χάσουμε και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ομάδα του Μπέου και γενικά ομάδα στο ποδόσφαιρο που να θέλει να χάσει. Δηλαδή δεν μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ 2-0 στην Τούμπα; Σιγά την ομάδα. Νικάμε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και βγαίνουμε τρίτοι».

ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ

Επισκέπτης
Δηλ.εσύ με χαρακτηρίζεις ως σαν ανεγκέφαλο;;;
δυστυχως εδω μεσα πρεπει να μεταφραζω και να αναλυω τη λεω.βλεπεις ενα ποστ καιδεν βλεπεις σε ποιον απευθυνετε και γιατι το λεω.αυτο λοιπον πηγαινε στους ολυμπιακους και ειπα δηλαδη επειδη το φωναζανε αυτοι οπως ειπε ο hitman21 δικαιολογειτε καποιος να το λεει;τοσο απλο αγαπητε διομηδη :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εντάξει χιτμαν κάποια πράγματα είναι ιερά
Μπορούσε να μου το είχε πεί κάποιος αδερφός να το έσβηνα και τέλος
Να πέσουμε και στο στόμα του χρηστίδη δεν λέει ρε γαμώτο  :headbang:
με το συγκεκριμενο τρολ μην ασχολειστε,αυτος και αν εχει βρισει μανες,και τωρα το παιζει ηθικος και καλα,απλα για να του μιλησει καποιος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ανοιξες το κουτι με τις μαλακιες παλι...

"το σεξ και βια στη μανα του γκαρσια" ξεχασες σε ποιο μπουρδελο το φωναζανε;;;;

τ'αλλα που λες για το δελλα ειναι ακομα πιο γελοια...αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν σχολιαζουν το παιχνιδι ατομα που δεν εχουν ασχοληθει με αυτο ουτε στο πλει στεισιον..απο την αλλη,μαλλον το "πουτανακι" οταν λεγεται απο οπαδο του τζολε και του κηπουρου,ειναι τιτλος τιμης,οχι κατι το προσβλητικο..
εγω θα σου απαντησω ψυχραιμα...
1.εκανα με το θαρρος που πιστευω πως εχω μια προσωπικη νουθεσια σε καποιον που θεωρω πως υπολογιζει την γνωμη μου οπως θα την δεχομουνα (και την εχω δεχτει) και εγω απο αυτον....θεωρησα πως πανω στη μανουρα του ειπε κατι που δεν τον εκφραζει και μαλλον και ο ιδιος συμφωνησε τελικα με αυτη τη ''συσταση'' που του εκανα...εγω προσωπικα οταν ειδικα θα ηξερα οτι καποιος ειναι νεκρος δεν θα το εβριζα ποτε....αν το εκαναν καποιοι ουννοι δεν θα απολογηθω για αυτους οτι χρωμα και να υποστηριζουν...
2.για τον δελλα ακριβως το ιδιο ισχυει ....γνωριζει φυσικα οτι εβριζε μια νεκρη ,την μανα του γκαρσια και ενω μπορουσε να κανει οτιδηποτε σε αυτον που του εβριζε την μανα οταν ηταν διπλα του περιμενε αυτος να απομακρυνθει και μετα να του βρισει χυδαια εκ του ασφαλους την νεκρη μανα....και προσεξε...ποιος ο δελλας που γνωριζουμε ΟΛΟΙ το προβλημα το προσωπικο που βιωνει με την υγεια της γυναικας του ,τον ''γολγοθα'' που τραβαει και φυσικα θα περιμενα απο τον συγκεκριμενο περισσοτερη ευαισθησια....συγνωμη αν τον ειπα πουτανακι...ανακαλω...ειναι γαμημενη παλιαδερφη εμετικη και απλυτη....
3.δεν ειμαι οπαδος κανενος νικοπολιδη και κανενος τζολε...ειμαι οπαδος του ολυμπιακου...και αν ο τζολε η ο κηπουρος ειχαν την ιδια συμπεριφορα με την ψηλη πουτανα τα ιδια θα ελεγα...
4.μπορει να μην ξερω απο μπαλλα αλλα ξερω (πιστευω) απο ''γνησιοτητα'' και ντομπροσυνη...κοινως απο ''παντελονια''
γιαυτο μολις βλεπω αδερφιστικες συμπεριφορες κατι μου κανει κλικ αρνητικο...τζαμπα μαγκες και ρεστα...
Υ.Γ. σε ειχα ργτησει αν ειχες δειξει την ιδια ευαισθησια που εδειξες για μενα και τον συριγο οταν εσεις και οι βαζελοι διαμαρτυροσασταν και βριζατε τους δημοσιοκαφρους της νετ...νομιζω δεν απαντησες....σου ειχα ζητησει να ποσταρεις αν γινεται τις τοτε ενστασεις σου...αν το εκανες συγνωμη ....αν παλι οχι ....
καλη συνεχεια.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
1.εκανα με το θαρρος που πιστευω πως εχω μια προσωπικη νουθεσια σε καποιον που θεωρω πως υπολογιζει την γνωμη μου οπως θα την δεχομουνα (και την εχω δεχτει) και εγω απο αυτον....θεωρησα πως πανω στη μανουρα του ειπε κατι που δεν τον εκφραζει και μαλλον και ο ιδιος συμφωνησε τελικα με αυτη τη ''συσταση'' που του εκανα...εγω προσωπικα οταν ειδικα θα ηξερα οτι καποιος ειναι νεκρος δεν θα το εβριζα ποτε....αν το εκαναν καποιοι ουννοι δεν θα απολογηθω για αυτους οτι χρωμα και να υποστηριζουν...
2.για τον δελλα ακριβως το ιδιο ισχυει ....γνωριζει φυσικα οτι εβριζε μια νεκρη ,την μανα του γκαρσια και ενω μπορουσε να κανει οτιδηποτε σε αυτον που του εβριζε την μανα οταν ηταν διπλα του περιμενε αυτος να απομακρυνθει και μετα να του βρισει χυδαια εκ του ασφαλους την νεκρη μανα....και προσεξε...ποιος ο δελλας που γνωριζουμε ΟΛΟΙ το προβλημα το προσωπικο που βιωνει με την υγεια της γυναικας του ,τον ''γολγοθα'' που τραβαει και φυσικα θα περιμενα απο τον συγκεκριμενο περισσοτερη ευαισθησια....συγνωμη αν τον ειπα πουτανακι...ανακαλω...ειναι γαμημενη παλιαδερφη εμετικη και απλυτη....
3.δεν ειμαι οπαδος κανενος νικοπολιδη και κανενος τζολε...ειμαι οπαδος του ολυμπιακου...και αν ο τζολε η ο κηπουρος ειχαν την ιδια συμπεριφορα με την ψηλη πουτανα τα ιδια θα ελεγα...
4.μπορει να μην ξερω απο μπαλλα αλλα ξερω (πιστευω) απο ''γνησιοτητα'' και ντομπροσυνη...κοινως απο ''παντελονια''
γιαυτο μολις βλεπω αδερφιστικες συμπεριφορες κατι μου κανει κλικ αρνητικο...τζαμπα μαγκες και ρεστα...
Υ.Γ. σε ειχα ργτησει αν ειχες δειξει την ιδια ευαισθησια που εδειξες για μενα και τον συριγο οταν εσεις και οι βαζελοι διαμαρτυροσασταν και βριζατε τους δημοσιοκαφρους της νετ...νομιζω δεν απαντησες....σου ειχα ζητησει να ποσταρεις αν γινεται τις τοτε ενστασεις σου...αν το εκανες συγνωμη ....αν παλι οχι ....
καλη συνεχεια.

Ξαναλέω :
Ηρεμήστε.
Οι ομάδες είναι για να κάνουμε χαβαλέ και να περνάμε ευχάριστα και όχι για να χαλιώματσε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλη συνεχεια.

ισως να σου απαντησα με υπερβολικη ενταση λογω της συμπαθειας μου στον τραι...
στο προκειμενο,πριν χρονια οντας πιο πιτσιρικας ειχα την τυχη να μιλησω δια ζωσης με το δελλα για ποδοσφαιρο..πιο παντελωνατο ανθρωπο που να ασχολειται με το αθλημα δεν εχω συναντησει...αυτος ο ανθρωπος που γνωρισα τοτε ΠΟΤΕ δε θα εκανε αυτα που γραφεις...δηλαδη να βρισει συνειδητα νεκρο συγγενη αντιπαλου..κοβω το πουλι μου(ναι ειμαι τοσο σιγουρος)οτι η ενταση της στιγμης(μπουνια σε συμπαικτη του) του εβγαλε απο το στομα το συνηθες "γαμω τη μανα σου"..πιο κοινο μπινελικι σε αγωνα ποδοσφαιρου δεν πρεπει να υπαρχει απο αυτο..

αν ο δελλας νηφαλιος ή σε καποια συνηθισμενη φαση ελεγε αυτο το πραγμα τοτε θα ημουνα μαζι σου..
στα αλλα που λες για την τσαμπα μαγκια και παντελωνια,συμφωνω 1000%...

επειδη θεωρω γνησια την τρελα σου δεν παρεξηγω τον τροπο που ποσταρεις,οπως κανουν αλλοι..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Καλησπερα αδερφια!!!Να μιλησουμε λιγο για το αγωνιστικο κομματι της ομαδας..
Στο Βολο τα πραγματα θα ειναι δυσκολα,με την ελειψη του Μακου στο κεντρο και επισης του Καφε,χρειαζομαστε γρηγορο κεντρο που θα αναχαιτιζει τη καλη κυκλοφορια που εχει ο Βολος.Αν μεινουμε πισω στο σκορ λογικα τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ,γιατι αν ανοιχτουμε ο Βολος παιζει τη καλυτερη κοντρα στην Ελλαδα..
Κατι αλλο που παρατηρω ειναι η λαθος νοοτροπια που εχει η ομαδα μας οποτε προηγηθει νωρις στο σκορ ,δεν μπορει να διαχειριστει το αποτελεσμα πχ προχθες,στο κυπελλο με το παο,οπως και στα πλευ οφ με το παο..Προχθες ας πουμε η ομαδα μπηκε εντυπωσιακα με τον Παοκ μεχρι να προηγηθει μετα το γκολ εδωσε δικαιοματα...Αυτης της ομαδας της λειπει ενα κλικ ψυχολογιας,ελπιζω αν παμε να παιξουμε για 2 αποτελεσματα με το Παο να μη συμβει το ιδιο..

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να καταλάβω. Έχει να κάνει με τον αριθμό των πυρσών; Έχει να κάνει με αυτούς που τα πετάνε; Ξέρεις η λογική αυτή μας έφερε εδώ που μας έφερε "κοιτάχτε την ομάδα σας που είναι για τον μπούντζο και αφήστε αυτά που γίνονται/λέγονται στην κερκίδα".
Αν έχεις αυτή την άποψη, μπορεί την άλλη φορά να γίνει κάτι εναντίων του ΠΑΟΚ πχ με τον ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη, να πετάξουν ένα μπουκάλι και να βγάλουν το μάτι του Βερίνια (αλλά Μιραλλάς)...Θα λες τα ίδια; Δε νομίζω. Και πότε θα σταματήσουν να είναι αστειότητες; Γιατί αστειότητες μπορεί να σου πει ότι είναι και αυτά που φώναζε ο Ατρόμητος στο ματς κυπέλλου. Δεν υπάρχει λίγο έγκυος και ολίγον έγκυος. Το πρόβλημα είναι ή μάλλον έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πρέπει για ψίλου πήδημα να πέφτει γαμήσι είτε η ομάδα είναι η ΑΕΚ είτε ο ΠΑΟΚ είτε η Άνω ΜΑγούλα. Αλλιώς με το απαξιώνουμε τον ένα πυρσό σήμερα στο μέλλον θα απαξιώσουμε τους 10, τη μία κροτίδα, τις 100 και στο τέλος θα φτάσουμε να απαξιώσουμε και θύματα
Δε κοιτάω αν η ΑΕΚ υπήρχε ή όχι στον αγωνιστικό χώρο...Αν το παιχνίδι είχε τελιώσει χωρίς παρατράγουδα (από κερκίδα) τότε θα σου έλεγα έχεις δίκιο. Ήμασταν για τον μπούντζο και κοιτάμε τον διαιτητή. 

Αυτό κατάλαβες? Για τον αριθμό των πυρσών? Έγραψα ότι όπως δεν διακόπηκε κανένας αγώνας εις βάρος καμίας ομάδας για τα αντεθνικά έτσι δεν διακόπηκε και αυτός για τον ένα πυρσό. Άντε για τους πέντε πυρσούς (αν έπεφταν μια που δεν κολάω στο πόσοι ήταν). Το ότι λες πως έγιναν παρατράγουδα μου δείχνει ότι άλλο αγώνα είδα εγώ και άλλον εσύ. Δεν διακόπτεται τόσο εύκολα ένας αγώνας στην Ελλάδα για έναν πυρσό και να δωρίζονται οι βαθμοί στην άλλη. Με αυτό το σκεπτικό θα αγοράζω 15 πυρσούς, θα πηγαίνω σε όλα τα εκτός έδρας, θα μπαίνω μέσα στους οπαδούς της γηπεδούχου και θα πετάω από έναν για να τιμωρείται ο γηπεδούχος και να το παίρνω στα χαρτιά. Ούτε φράγκα για μεταγραφές ούτε τίποτα... Αστείο ακούγεται και φυσικά κάνω χιούμορ αλλά μήπως δεν θα μπορεί να γίνει ακόμη και αυτό? Επαναλαμβάνω ότι ασχολήστε με απίστευτες απαιτήσεις και με το τι έκανε ο Γκαρσία (μετά την αποβολή του) και χάνετε την ουσία και το τι φταίει πραγματικά στην ΑΕΚ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτό κατάλαβες? Για τον αριθμό των πυρσών? Έγραψα ότι όπως δεν διακόπηκε κανένας αγώνας εις βάρος καμίας ομάδας για τα αντεθνικά έτσι δεν διακόπηκε και αυτός για τον ένα πυρσό. Άντε για τους πέντε πυρσούς (αν έπεφταν μια που δεν κολάω στο πόσοι ήταν). Το ότι λες πως έγιναν παρατράγουδα μου δείχνει ότι άλλο αγώνα είδα εγώ και άλλον εσύ. Δεν διακόπτεται τόσο εύκολα ένας αγώνας στην Ελλάδα για έναν πυρσό και να δωρίζονται οι βαθμοί στην άλλη. Με αυτό το σκεπτικό θα αγοράζω 15 πυρσούς, θα πηγαίνω σε όλα τα εκτός έδρας, θα μπαίνω μέσα στους οπαδούς της γηπεδούχου και θα πετάω από έναν για να τιμωρείται ο γηπεδούχος και να το παίρνω στα χαρτιά. Ούτε φράγκα για μεταγραφές ούτε τίποτα... Αστείο ακούγεται και φυσικά κάνω χιούμορ αλλά μήπως δεν θα μπορεί να γίνει ακόμη και αυτό? Επαναλαμβάνω ότι ασχολήστε με απίστευτες απαιτήσεις και με το τι έκανε ο Γκαρσία (μετά την αποβολή του) και χάνετε την ουσία και το τι φταίει πραγματικά στην ΑΕΚ.
Τύπε έχω φτάσει σε σημείο που και το κέρμα από την κερκίδα το θεωρώ παρατράγουδο.
Αν υπήρχε σοβαρός έλεγχος στις θύρες των γηπέδων, από αστυνομία και ΠΑΕ, δε θα μπορούσες να περάσεις ούτε στρακαστρούκα. Αλλά δε γίνεται. Έχω γράψει πως στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΣΦΠ που ήμουν Ελλάδα από μία θύρα (δε θυμάμαι πια) ήταν αστυνομικοί μπροστά και από πάνω, από τα πλάγια από παντού περνούσαν οι οργανωμένοι (μπορεί και οριτζινάλες) και ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Για μένα εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση θέλει ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές, παρατηρητές , ξένους στην ΚΕΔ που θα τους εχει ορίσει η πολιτεία και στο παραμικρό είτε είναι υβριστικό, είναι κέρμα είτε ροχάλα λήξη στα σπιτάκια σας και νίκη ή ήττα στα χαρτιά.
Το ματς και το λεω για πολλοστή φορά το είδα από το 1 εως το 20 κάτι και από το 85 μέχρι το τέλος λόγο γαμημένου νετ. Οπότε πλην από αυτών που διαβαζω δε μπορώ να πω εεαν έφταιξε η ψυχολογία μας, οι αποφάσεις του διαιτητή η μαρία η πενταγιώτισα. Είδα τη φάση του Γκαρσία
που χτυπάει αντιπαλο, αποβάλεται και μετά τον ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ...Δηλαδή αν γινόταν κάτι τέτοιο στην ομάδα που υποστηρίζεις σε κάποιο ματς το οποίο είχατε χάσει, εσύ τι θα έλεγες...Παίξαμε σκατά, τελεία; Δε θα έλεγες κουβέντα για το συμβάν; Αν είσαι γαύρος, βάζελος θα έλεγες "ορίστε μόνο με χτυπήματα χάνουμε", αν είσαι ΠΑΟΚ, Άρης θα έλεγες "ορίστε το κράτος των Αθηνών τι πράγματα επιτρέπει να γίνονται και δε κόβουν την μπάλα στον παλιόπουστα" και κουβέντα δε θα έκανες για το ματσάκι που θα είχες χάσει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Δεν ξεκινούν απ' το μηδέν οι Supporters»!

Φειδωλός στις αποκαλύψεις του για το πλάνο των Supporters (ενόψει της επίσημης παρουσίασής του την Τρίτη), αλλά ξεκάθαρος ότι αυτό δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν, παρουσιάστηκε ο Μάκης Κασνακίδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο εκ των πρωτεργατών του σχεδίου για την ανάμειξη του κόσμου της ΑΕΚ στη διοίκηση τόνισε ότι έχει γίνει η προεργασία που απαιτείται για να ανακοινωθούν στη συνέντευξη ονόματα επιχειρηματιών και κεφάλαιο εκκίνησης.

«Ποτέ δεν υπήρξε ανακοίνωση δική μας ότι η παρουσίαση θα γίνει σήμερα. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τις ετοιμασίες και ο μόνος λόγος της καθυστέρησης είναι τα διαδικαστικά που απαιτούνται στην Ελλάδα για τη σύσταση μιας εταιρείας», ανέφερε ο Κασνακίδης και εξήγησε:

«Θέλαμε να απευθυνθούμε στον κόσμο μόνον αφότου είχαμε εξασφαλίσει ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Την Τρίτη, λοιπόν, θα μιλήσουμε ανοιχτά στους φίλους της ΑΕΚ και θα μάθουν όλα όσα χρειάζονται για την πρωτοβουλία αυτή. Θα τους προσκαλέσουμε να συμμετάσχουν, θα τους εξηγήσουμε τους τρόπους που μπορούν να το κάνουν και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε όλοι Supporters της ΑΕΚ».

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «νιώθουμε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και θα το διαπιστώσει αυτό ο κόσμος την Τρίτη», απάντησε σαφώς στην ερώτηση αν θα ανακοινωθούν χειροπιαστά στοιχεία, όπως ονόματα και αρχικό κεφάλαιο: «Έχουμε κάνει κάποια προεργασία. Ασφαλώς και δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν -αλλά περισσότερα για όλα αυτά θα μάθει ο κόσμος στην επίσημη παρουσίαση».

Εγώ πάντως ΑΝ οι μετοχές της ΑΕΚ βγουν στη διάθεση του κόσμου θα πάρω όσες περισσότερες μπορω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
«Δεν ξεκινούν απ' το μηδέν οι Supporters»!

Εγώ πάντως ΑΝ οι μετοχές της ΑΕΚ βγουν στη διάθεση του κόσμου θα πάρω όσες περισσότερες μπορω
Γιωργάκης:
"λεφτά υπάρχουν"

χαχα...
πλάκα πλάκα...ρε αδερφέ...για πέταμα τα έχεις τα λεφτά σου;
δεν τα επενδύεις σε καμιά κορεάτικη εταιρία να κονομήσεις καλύτερα;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όταν θα οριστικοποιηθεί το πως θα μετουσιωθεί σε πράξη το όλο εγχείρημα θα το ψάξω και εγώ μέσα από την ΠΑΕ
και θα έχεις και εσύ την ενημέρωση σου (γιατι με ενδιαφέρει και μένα το ζήτημα)
*Σε πμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom