Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Του την έχουν στημένη του Γκαρσία"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο μάνατζερ του Πάμπλο Γκαρσία, Διονύσης Γιαννόπουλος μίλησε για την αποβολή του πελάτη του στο ματς με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι κάποιοι τον περιμένουν στην γωνία για να τον "πυροβολήσουν".
Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα με την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ και ο μάνατζερ του, Διονύσης Φωτόπουλος μίλησε στον "Sport 103 Fm για να τον υπερασπιστεί.
"Κάποιοι τον περιμένουν στη γωνία", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι σφυγμοί σε αυτά τα χρονικά σημεία (με αυτό που έγινε το επεισόδιο) είναι στα... κόκκινα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Διονύσης Γιαννόπουλος:
«O Πάμπλο είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί σε ένα νικηφόρο παιχνίδι που μπορεί να δώσει την πρωτιά στα πλέι οφ στην ομάδα, παρεκτράπη και ενδεχομένως αυτή η πράξη του να του επιφέρει μεγαλύτερη ποινή. Τον στεναχωρεί το γεγονός ότι έκανε τόση προσπάθεια για να μη δώσει δικαίωμα εδώ και δύο χρόνια και αντιλαμβάνεται πως κάποιοι τον περιμένουν στη γωνία, χωρίς να κοιτάνε τις συμπεριφορές άλλων παικτών.
Εγώ έχω να πω πως αντί να κοιτάξουν τον Μάκο που σπάει πόρτες στα αποδυτήρια ασχολούνται με τον... αλήτη τον Γκαρσία. Αυτή την εικόνα θέλουν να περάσουν όλοι.
Ακόμη και κίτρινη κάρτα να του έδινε σε εκείνη τη φάση ο διαιτητής θα απουσίαζε από τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι έκανε ένα φάουλ, ο Μίτσελ έπεσε και ο διαιτητής του έδωσε κόκκινη κάρτα.
Οι σφυγμοί εκείνη την ώρα είναι στα κόκκινα. Ο Πάμπλο και ο κάθε παίκτης μπορεί να μην ήξερε και σε ποιο λεπτό είναι ο αγώνας. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη σε τέτοια χρονικά σημεία».

Γκαρσία:«Δεν τον χτύπησα να τον σκοτώσω!»  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε!!! μπας και πρέπει να γίνουμε παναιτωλικός  :think:

URL]]

Επισκέπτης
ακομα και τωρτα που οποιος ειδε την καμερα ειδε οτι ο δελλας του εβρισε την πεθαμενη μανα μερικοι απο εδωβ προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.δηλαδη ''αληταρας ο γκαρσια''καλο παιδι ο τραιανος και μαγκας :jerking: :jerking:και μετα γιατι δεν μπορειτε να πεισετε κανενα για τις τιμωριες επειδοδια .ενας δεν βγηκε να πει ''ναι ρε μαλακας''ο δελλας/αντιθετα προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο ;)[ισως καποιος να το ειπε]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ακομα και τωρτα που οποιος ειδε την καμερα ειδε οτι ο δελλας του εβρισε την πεθαμενη μανα μερικοι απο εδωβ προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.δηλαδη ''αληταρας ο γκαρσια''καλο παιδι ο τραιανος και μαγκας :jerking: :jerking:και μετα γιατι δεν μπορειτε να πεισετε κανενα για τις τιμωριες επειδοδια .ενας δεν βγηκε να πει ''ναι ρε μαλακας''ο δελλας/αντιθετα προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο ;)[ισως καποιος να το ειπε]
κλωνε θα μιλας με ονοματα...επειδη αναφερεσαι σε μενα,δεν εχω γραψει πουθενα "ο αληταρας ο γκαρσια"..
το μονο που χω γραψει για το γκαρσια ειναι αυτο

o παμπλο γκαρσια ειναι πολυ μεγαλος παικτης...αρχιδια και κανταρια μπαλα,σπανιος συνδιασμος..

το "τσεκουρι" που λες ποδοσφαιρικα ειναι 1000% λαθος..

Επισκέπτης
κλωνε θα μιλας με ονοματα...επειδη αναφερεσαι σε μενα,δεν εχω γραψει πουθενα "ο αληταρας ο γκαρσια"..
το μονο που χω γραψει για το γκαρσια ειναι αυτο
οποιος εχει τη μυγα........ :birdman:οσο για το κλωνος το εχουμε πλεον κουρασει αλλα και παλι ο τελευταιος που θα δωσω αναφορα θα εισαι εσυ.''κοβεις ακομα το πουτσο σου για το δελλα'' :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kλώνος ο oliverkan  :think: ποίου παρακαλώ
Tέτοιο πράγμα εδώ μεσα πρωτάκουστο  :grin:

Επισκέπτης
χει παντως μεγαλη πλακα ορισμενοι οταν πια δεν εχουν επιχειρηματα αρχιζουν τα περι κλωνων και τετοιες ωραιες παπαριες.εχει παντως το γουστο του αφου εκτιθινται με αυτα που γραφουν ;)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χει παντως μεγαλη πλακα ορισμενοι οταν πια δεν εχουν επιχειρηματα αρχιζουν τα περι κλωνων και τετοιες ωραιες παπαριες.εχει παντως το γουστο του αφου εκτιθινται με αυτα που γραφουν ;)
Μεγάλη πλάκα έχει πάντως και η εμπάθεια σου με την ΑΕΚ!!!

Επισκέπτης
Μεγάλη πλάκα έχει πάντως και η εμπάθεια σου με την ΑΕΚ!!!
αν εσυ διακρινεις εμπαθεια σε γεγονοτα τοτε εγω ειμαι εμπαθης και εσυ εισαι αντικειμενικος ;)ρε τυπε δηλαδη οποιος τολμησει να γραψει κατι που δεν ειναι στα συμφεροντα της ομαδας ειναι εμπαθης με την αεκ με τον ολυμπιακο με τον παναθηναικο,κ.ο.κ!!τη να πω,ισως να ειναι και ετσι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο χιτμαν  έχει το θάρρος της γνώμης του και των επιχειρημάτων του(μπορει να συμφωνείς ή να διαφωνείς)
Δες το προφίλ μου ουτε καν φίλος μου δεν είναι
Τοποθετειται πάντα με επιχειρήματα
Ξέρω ότι δεν του αρέσει η κουβέντα που κάνω αλλα θα ήθελα να σε ενημερώσω αφου εισαι καινούργιος στα δρώμενα του θρεντ
Φιλικά πάντως χωρίς ίχνος ειρωνείας  :grin:

*Sorry hitman

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν εσυ διακρινεις εμπαθεια σε γεγονοτα τοτε εγω ειμαι εμπαθης και εσυ εισαι αντικειμενικος ;)ρε τυπε δηλαδη οποιος τολμησει να γραψει κατι που δεν ειναι στα συμφεροντα της ομαδας ειναι εμπαθης με την αεκ με τον ολυμπιακο με τον παναθηναικο,κ.ο.κ!!τη να πω,ισως να ειναι και ετσι.
Ο Hitman ξεκαθάρισε ότι έχει προσωπική γνώση για το Δέλλα. Αν γνώριζες ότι ψεύδεται έπρεπε όντως να τον ξεμπροστιάσεις ονομαστικά αλλιώς είσαι απλά συκοφάντης (αν όχι κλώνος όπως σε κατηγόρησε).

Επισκέπτης
παιδια εδω θα τρελαθουμε τελειως.δεν εχω καμια διαθεση να απολογηθω για τιποτα.μονος του πεταχτηκε και εκανε αντιπαραθεση ...για να το κανει σημαινει οτι κατι ειπα που τον αφορα.το καταλαβε.το να λες ξερω προσωπικα καποιον δεν σημαινει οτι αυτα που γραφεις ειναι και σωστα.εγω ξερω αυτα που ειδα ο δελλας τον εβρισε.τωρα αν αυτο εσας ακομα δενσας αρεσει και προσπαθειτε οπως ειπα να δικαιολογησετε και τον αγαπητο hitman αλλα και τον παιχτη δικο σας θεμα.δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι καποιος ειναι συκοφαντης κλωνος εμπαθης και οτι αλλο θελετε επειδη απλα αναφερει πραγματικα γεγονοτα;

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η επίμονη και μονομερής αναφορά κάποιου το τελευταίο διάστημα μόνο κατά κάποιου για μένα υποδηλώνει εμπάθεια. Αν παρόλα αυτά, αυτή είναι η γνώμη σου πραγματικά καλά κάνεις και τη λές αλλά επέτρεψε μου και μένα να λέω τη δικιά μου που είναι διαφορετική.

Επισκέπτης
το να λες καποιον εμπαθη ειναι δικαωμα σου .σεβαστη φυσικα η γνωμη σου αλλα και η γνωμη ολων.αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν μπορω ειτε να διαφωνω ειτε να εχω να πω κατι διαφορετικο χωρις να με χαρακτηρισει καποιος; εγω ποτε δεν χαρακτηρισα καποιον οτι και να γραφει εκτος φυσικα αν προκληθω ;)αλλα δυστυχως οποιος εχει να πει κατι που δεν συμφωνει καποιος αμεσως χαρακτηριζετε.αλλα και παλι αγαπητε δεν εχω προβλημα ο καθενας μπορει ελευθερα να γραφει οτι γουσταρει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
παιδια εδω θα τρελαθουμε τελειως.δεν εχω καμια διαθεση να απολογηθω για τιποτα.μονος του πεταχτηκε και εκανε αντιπαραθεση ...για να το κανει σημαινει οτι κατι ειπα που τον αφορα.το καταλαβε.το να λες ξερω προσωπικα καποιον δεν σημαινει οτι αυτα που γραφεις ειναι και σωστα.εγω ξερω αυτα που ειδα ο δελλας τον εβρισε.τωρα αν αυτο εσας ακομα δενσας αρεσει και προσπαθειτε οπως ειπα να δικαιολογησετε και τον αγαπητο hitman αλλα και τον παιχτη δικο σας θεμα.δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι καποιος ειναι συκοφαντης κλωνος εμπαθης και οτι αλλο θελετε επειδη απλα αναφερει πραγματικα γεγονοτα;
Τον έβρισε με μία βρισιά που λέγεται κατα κόρον σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, μετά που σκότωσε βέβαια στο ξύλο τον μίτσελ.Σου αρέσει δεν σου αρέσει η άποψη μου,είναι πολύ βρώμικος παίκτης, εκει που χτύπησε ακριβώς στο υπογάστριο εαν σε χτυπήσει κάποιος πολύ δυνατά τα κακαρώνεις και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.
*(προσωπικός πόνος και τραγικό γεγονός για την οικογένεια του και τον ίδιο τον γκαρσία είναι ο θάνατος της μητέρας του  αλλά όχι και παγκόσμιο γεγονός για να το ξέρει ο κόσμος όλος)

Επισκέπτης
Τον έβρισε με μία βρισιά που λέγεται κατα κόρον σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, μετά που σκότωσε βέβαια στο ξύλο τον μίτσελ.Σου αρέσει δεν σου αρέσει η άποψη μου,είναι πολύ βρώμικος παίκτης, εκει που χτύπησε ακριβώς στο υπογάστριο εαν σε χτυπήσει κάποιος πολύ δυνατά τα κακαρώνεις και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.
*(προσωπικός πόνος και τραγικό γεγονός για την οικογένεια του και τον ίδιο τον γκαρσία είναι ο θάνατος της μητέρας του  αλλά όχι και παγκόσμιο γεγονός για να το ξέρει ο κόσμος όλος)
to να βριζεις καποιον που ξερεις οτι πριν λιγο καιρο εχει πεθανει η μανα του εσυ το δικαιολογεις απο εκει και περα δεν εχω να πω τιποτα.το να λες καποιον βρωμικο παιχτη δεν σημαινει οτι καποιος αλλος με μια ενεργεια που κανει επειδη τυχαινει να παιζει στην ομαδα που εσυ υποστηριζεις ειναι και σωστη.αληθεια αν γινοταν το αντιστροφο και λεω εγω ο γκαρσια ελο καθε γκαρσια εβριζε τον δελλα για τον ιδιο λογο θα ελεγες τα ιδια;νομιζω οτι οταν ξερεις και βριζεις νεκρους εν γνωσει σου το μονο που σε χαρακτηριζει σαν ανθρωπο ειναι ''βλαξ''.

Επισκέπτης
και το βλαξ για να μην παραξηγηθω παει στον ''κυριο δελλα'' :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην προσπαθεις να δικαιολογησεις πραγματα που δεν δικαιολογουνται...
δες την φαση εκατο φορες....με πληρη συνειδηση ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ του βριζει την μανα επιδεικτικα (τοσο καθαρα φαινεται που ευκολα αν θελει επεμβαινει αθλητικος εισαγγελεας)
εμεις οι τουριστες ξερουμε οτι εχει πεθανει προσφατα η μανα του γκαρσια ποσο περισσοτερο ενα συναδελφος του ειχε γινει μαλιστα θεμα γιατι παρα το πενθος του ειχε παιξει σε ενα ματς αμεσως(νομιζω οτι ηταν με την αεκ)...
ειναι αλητικη και Α Ν Α Ν Δ Ρ Η συμπεριφορα....θες να την πουμε ατυχη στιγμη;;;ο.κ μαζι σου....αλλα οτι δικαιολογειται δεν το δεχομαι...
και μια απορια που διαφευγει...ο διαιτητης ηταν μπροστα,διπλα...ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην ακουσε τον δελλα αδυνατον....γιατι δεν τον απεβαλλε....
και αφου δεν το εκανε ο διαιτητης ευνοησε βασει κανονισμων ναι η οχι την αεκ;;;ρωταω τωρα εγω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom