Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Γκαρσια δεν ειναι βρωμικος παικτης και πανω απ'ολα δεν ειναι καμια αδερφη η' κανενας που θα το παιξει θυμα...Ειναι απλα ΣΚΛΗΡΟΣ και ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ παικτης και οταν νιωθει οτι θιγεται ξεσπαει ΑΝΤΡΙΚΑ και ισως παραπανω απ'οτι θα επρεπε σε καποιες στιγμες...Ο,τι εχει να κανει και να πει το λεει στα ισια...Θα φαει κλωτσια, μπουνια και ο,τι αλλο αλλα θα μεινει ΟΡΘΙΟΣ. Και θα ανταποδωσει...
φαντάζομαι αυτό εννοούσες περσόνα με το συγκεκριμένο βίντεο
στο βίντεο φαίνεται πασιφανώς το πόσο θίγεται και ξεσπάει
ας μην ξεχνάμε φυσικά πως ο ΠΑΟΚ έχανε κιόλας στο 90 του αγώνα με την ΑΕΚ όπως γνωρίζουνε όλοι...

το ξαναλέω...
κάποιοι έχουνε βρει ένα τσαρδί που ψωνίζουνε καλής ποιότητας κουτόχορτο
να μου πούνε να πάω να πάρω κι εγώ. Κάνει δουλειά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φαντάζομαι αυτό εννοούσες περσόνα με το συγκεκριμένο βίντεο
στο βίντεο φαίνεται πασιφανώς το πόσο θίγεται και ξεσπάει
ας μην ξεχνάμε φυσικά πως ο ΠΑΟΚ έχανε κιόλας στο 90 του αγώνα με την ΑΕΚ όπως γνωρίζουνε όλοι...

το ξαναλέω...
κάποιοι έχουνε βρει ένα τσαρδί που ψωνίζουνε καλής ποιότητας κουτόχορτο
να μου πούνε να πάω να πάρω κι εγώ. Κάνει δουλειά

ο σκοτεινός έχει πολύ πράμα.........
θέλει να γαμήσουν λέει αυτούς που του έχουν κάνει φέτος τη σούφρα φιλτροχοάνη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελα βγάλτο από μέσα σου,αφού θες.Πεστο ΄΄σήμερα είμαι Ολυμπιακός Βόλου΄΄
εγώ ένα μόνο έχω να πω
ξέχωρα από το τι σούρνει η Ελλάδα για τον Μπέο, ο Βόλος έπαιξε στα ίσια τους ΠΑΝΤΕΣ
αδιαφορώντας για το αν θα έβγαινε άλλος πρώτος στα πλεύ οφφ

μαγκιά του
και μαγκιά της ΑΕΚ αν το εκμεταλλευτεί αυτό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά τον άλλονε τι τον σβέρκωσε κι αυτός; ο Καφές δεν του είχε μπει ;
όχι... ο Οκκάς έφαγε κουτουλιά γιατί του είχε πει κάτι ρτσιστικό..... δε θυμάμαι έχουν περάσει και τόσα χρόνια......μετά όποιον έβρισκε τον κοπάναγε. τον έπιασε αμόκ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι... ο Οκκάς έφαγε κουτουλιά γιατί του είχε πει κάτι ρτσιστικό..... δε θυμάμαι έχουν περάσει και τόσα χρόνια......μετά όποιον έβρισκε τον κοπάναγε. τον έπιασε αμόκ...
εκείνη τη μέρα η Σκλεναρίκοβα πρέπει να είχε καμιά κατοστή οργασμούς από τις καύλες του...
χαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκείνη τη μέρα η Σκλεναρίκοβα πρέπει να είχε καμιά κατοστή οργασμούς από τις καύλες του...
χαχαχαχαχαχα
αδερφέ τους έχω δει ζωντανά. μέναν πολύ κοντά μου τότε και ψωνίζαμε στο ίδιο δουπερ μάρκετ.εχω και ιδιόχειρη υπογραφή του.
ήταν πολύ αγαπημένοι, καθόλου ψώνια, ο κριστιάν πάντα χαμογελαστός και η αντριάννα απλή με σαγιονάρες και άβαφη ατημέλητη. μιλούσαν με όλο τον κόσμο που τους σταματούσε.....

αυτά απο το νο1 μοντέλο τότε παγκοσμίως και τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

απ την άλλη έβλεπες κάτι λιάγκες με τις σαββούρες τους που είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων.
τι να λέμε.
το πρόβλημα στην ελλάδα είναι πρόβλημα dna γι αυτό καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το πρόβλημα στην ελλάδα είναι πρόβλημα dna γι αυτό καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε.

Λες με την πρόοδο της επιστημης να μπορεσουμε να αλλαξουμε το dna τον παιδιων μας ή να αρχισουμε τους μεικτους γάμους με ανωτερες φυλες μπας και καταφερουμε τιποτις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες με την πρόοδο της επιστημης να μπορεσουμε να αλλαξουμε το dna τον παιδιων μας ή να αρχισουμε τους μεικτους γάμους με ανωτερες φυλες μπας και καταφερουμε τιποτις?
δεν υπάρχουν ανώτερες φυλές.
ανώτερη παιδεία υπάρχει μόνο που χρειάζεται πολλές γενεές για να περάσει στο dna ενός λαού.
οι έλληνες έχουν χάσει όλες τις ευκαιρίες να περάσουν την ανώτερη παιδεία στο dna τους.
δεν είναι ανώτερη παιδεία να κομπάζεις ότι είσαι απόγονος του σωκράτη και να μην ξέρεις τη διαφορά ενεργητικής απο την παθητική φωνή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτσε τώρα γιατί μου λες κάτι αδιαννόητο
δηλαδή δεν είμαστε οι Έλληνες ανώτερη φυλή;
έθνος άναδελφον;
η κοιτίδα του πολιτισμού που φιλοσοφούσε τότε που οι άλλοι ήταν στα δέντρα και ο πιο έξυπνος λαός της υφηλίου;;

ω, μοντιέ...πέφτω από τα ροζ σύννεφά μου....
αν υποπτευθώωωωωωωω

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έθνος άναδελφον;
η κοιτίδα του πολιτισμού που φιλοσοφούσε τότε που οι άλλοι ήταν στα δέντρα και ο πιο έξυπνος λαός της υφηλίου;;

αν υποπτευθώωωωωωωω
ναι ναι κολητε δεν τα παμε πολυ καλα τα τελευταια 2000  χρονια!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έθνος άναδελφον;

αν υποπτευθώωωωωωωω
κοιτα....
είναι κρίμα που όταν άλλοι περνούσαν Διαφωτισμό ήσουνα τσομπάνης υποχείριο των οθωμανών....
απο την άλλη σου έδωκαν την ευκαιρία να γίνεις απόγονος των αρχαίων που τόσο λάτρεψαν οι διαφωτιστές....
αντ αυτού κράτησες όλα τα ωραία χαρακτηριστικά της τουρκοράτσας και πέταξες στον κάλαθο τη μοναδική ευκαιρία να γίνεις πνευματικό κέντρο της ευρώπης.....
αντί να εμπεδώσεις τις αρχαίες διδασκαλίες ονειρεύεσαι αναβίωση της βυζαντινής αυτοκρατορίας...

αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε δλδ.
το μεγαλύτερο σφάλμα του έλληνα ήταν η προσπάθεια συγκερασμού της ορθοδοξίας με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
το αποτέλεσμα το βλέπεις σήμερα. θρησκοληψείες και αριστοτέλης δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής οπότε κατέληξες νομοτελειακά στα φέιμ στόρυ και τα μπέργκερς.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι ναι κολητε δεν τα παμε πολυ καλα τα τελευταια 2000  χρονια!!!!

Υπαρχει η λυση: ανθρωπιστκή παιδεια! δια πάσαν νόσο και πάσα μαλακια.
(το γραφαμε στις πανελληνιες στην εκθεση)

αλλα παλι για οποιον θεωρει οτι ειναι θεμα dna, η λυση μονο μπορει να ελθει μεσω της επιστημης. Αλλαγη γεννετικου κωδικα ΤΩΡΑ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Βιοελληνες.Νεα ρατσα.Δεν χρωσταει,δουλευει και δεν ειναι ξερολας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπαρχει η λυση: ανθρωπιστκή παιδεια! δια πάσαν νόσο και πάσα μαλακια.
(το γραφαμε στις πανελληνιες στην εκθεση)

αλλα παλι για οποιον θεωρει οτι ειναι θεμα dna, η λυση μονο μπορει να ελθει μεσω της επιστημης. Αλλαγη γεννετικου κωδικα ΤΩΡΑ!!!!
η λύση είναι τεχνολογική
προέρχεται από την ανατολική ευρώπη
λέγεται καλάσνικοφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom