Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και  τι  θα  κάνει  δηλαδή  ο  Ρίμπο???
Θα  επιβάλλει να  μην  ξεκινάει  στην  ενδεκάδα  ο  Λύμπε???
Δεν  είναι  η  δουλειά  του  αυτή...
Την  ευθύνη  την  έχει  ο  Ντέμης και  ο  Φερέρ  που  έφεραν  τον  Ριβάλντο...αν  τελικά  δεν  χωράνε  και  οι  δύο  στην  ενδεκάδα...
Είναι  δύσκολη  απόφαση  να   μείνει  ένας  από  τους  δύο  στον  πάγκο!
Εξάλλου  αν  πιστεύαν  ότι  δεν  χωράνε  και  οι  2  στην  ενδεκάδα  θα  πουλούσαν  τον  Λύμπε  στους  Γερμανούς...
Η  αλήθεια  πάντως  είναι  ότι  και  με  τους  δύο  μέσα  η  επίθεση  γίνεται  αρκετά  αργή!!!

Το ειχα πει και το Μαη το ξαναλεω τωρα
ειναι πολυ κριμα για τον μεγαλο Ριμπο να κλεισει την καριερα του ετσι
ενας πρωταθλητης κοσμου ....
ενας παιχτης "θεος" στην Μπαρτσα με πολλους τιτλους και γκολ...
ενας παιχτης "θεος" στον Θρυλο με νταμπλ και πολλα γκολ
να ξεφτυλιζεται στους αιωνιους τριτους.....
που ετσι και αλλιως δεν μπορουν να εκτιμησουν το ταλεντο του (και πως θα μπορουσαν αλλωστε)
και τον συγκρινουν με (ποιον ακουσον-ακουσον) τον super louser λυμπε....
πολυ κριμα.....

Επισκέπτης
Δεν έχουμε τέτοιες τάσεις,αλλά και οι κατηγορίες σου προς τον Ντέμη είναι αν μη τι άλλο πέρα για πέρα προκλητικές και δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις την όρεξη να προκαλείς από την στιγμη που λες ότι είμαστε εδώ για να κάνουμε πλακίτσα κ τίποτα άλλο.
κατηγοριες???
οχι βεβαια..
απλες διαπιστωσεις με τις οποιες εξαλλου συμφωνει & ο nik30 ο οποιος προφανως επικροτει τις ενεργειες του οπως ενδεχομενως & πολλοι αλλοι..
απο την μια δηλαδη να στελνει τα πρεζακια στους θρακομακεδονες να τα κανουν λαμπογυαλο για να αναλαβει την παε & απο την αλλη να τους δινει στεγνα για να το παιξει καλο παλληκαρι..
τετοια υποκρισια & πουστια εγω δεν την αντεχω..
εσεις οχι απλα μονο την ανεχεστε αλλα την επικροτειτε & απο πανω..
ευγε για αλλη μια φορα & να τον χαιρεστε για αλλα 100 χρονια..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η πρώτη φάπα για φέτος ήρθε στο μπα΄σκετ,έστω και σε φιλικό.ΤΕΛΟΣ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κατηγοριες???
οχι βεβαια..
απλες διαπιστωσεις με τις οποιες εξαλλου συμφωνει & ο nik30 ο οποιος προφανως επικροτει τις ενεργειες του οπως ενδεχομενως & πολλοι αλλοι..
απο την μια δηλαδη να στελνει τα πρεζακια στους θρακομακεδονες να τα κανουν λαμπογυαλο για να αναλαβει την παε & απο την αλλη να τους δινει στεγνα για να το παιξει καλο παλληκαρι..
τετοια υποκρισια & πουστια εγω δεν την αντεχω..
εσεις οχι απλα μονο την ανεχεστε αλλα την επικροτειτε & απο πανω..
ευγε για αλλη μια φορα & να τον χαιρεστε για αλλα 100 χρονια..
o nik30  θελει οι αληταραδες και οι φονιαδες να ξεκουμπιστουν απο τα γηπεδα.......

Επισκέπτης
Το ειχα πει και το Μαη το ξαναλεω τωρα
ειναι πολυ κριμα για τον μεγαλο Ριμπο να κλεισει την καριερα του ετσι
ενας πρωταθλητης κοσμου ....
ενας παιχτης "θεος" στην Μπαρτσα με πολλους τιτλους και γκολ...
ενας παιχτης "θεος" στον Θρυλο με νταμπλ και πολλα γκολ
να ξεφτυλιζεται στους αιωνιους τριτους.....
που ετσι και αλλιως δεν μπορουν να εκτιμησουν το ταλεντο του (και πως θα μπορουσαν αλλωστε)
και τον συγκρινουν με (ποιον ακουσον-ακουσον) τον super louser λυμπε....
πολυ κριμα.....
αιωνιους τριτους!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε μην γινεσαι τοσο κακος..
εξαλλου τα παιδια δειχνουν να εξελισονται σε αιωνιους δευτερους.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι ως γνωστον την θεση του πρωτου την εχει καπαρωμενη ο ΘΡΥΛΟΣ..
εεεελλλαααααααααα αλεκοοοοοοοοοοοοο..
ποσα χρονια ειπες οτι εχει να παρει πρωταθλημα το αρθρο44?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Η πρώτη φάπα για φέτος ήρθε στο μπάσκετ,έστω και σε φιλικό.ΤΕΛΟΣ.

καλημέρα σε όλους, στο πρώτο φιλικό φίλε μου dark έχασες όμως ,και ο ολυμπιακός του λείπουν παίχτες μπορούσης,βασιλόπουλος,τσακαλίδης δεύτερος ξένος, μπλάνκει,και ο ρομπερτς αποστολίδης τραυματίες ;) ;) ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους, στο πρώτο φιλικό φίλε μου dark έχασες όμως ,και ο ολυμπιακός του λείπουν παίχτες μπορούσης,βασιλόπουλος,τσακαλίδης δεύτερος ξένος, μπλάνκει,και ο ρομπαρτς απαοστολίδης τραυματίες ;) ;) ;)
αμαν πια εσυ...!!!!!!ολα να τα πεις.. :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Η πρώτη φάπα για φέτος ήρθε στο μπα΄σκετ,έστω και σε φιλικό.ΤΕΛΟΣ.
ε ναι μωρε..
εξαλλου ολα τα στατιστικα αυτο καταμαρτυρουν..
σαν τους αλλους ψευτες που λενε στον υμνο τους οτι ειναι πρωταθλητες σε ολα τα σπορ ετσι & εσεις χαιρεστε καθε αυγουστο-σεπτεμβριο στα φιλικα & στις προετοιμασιες..
τελικα ποτε δεν προκειται να αλλαξετε..
μια ζωη τα ιδια & τα ιδια,μας πρηξατε τα καρυδια..
καλα ξηγιοσαστε..
εμενα αυτο με βολευει..
μια ζωη στην λουτσα θα σας εχω οτι & να λετε..

Επισκέπτης
o nik30  θελει οι αληταραδες και οι φονιαδες να ξεκουμπιστουν απο τα γηπεδα.......
κι εγω θελω να εξαφανιστουν απο προσωπου γης οι αληταραδες,οι φονιαδες,οι πρεζεμποροι,οι παιδεραστες,οι εμπρηστες,οι καταχραστες & ενα σωρο αλλοι αξιοκατακριτοι αλλα ουτε κουκουλοφορος προκειται να γινω ποτε στην ζωη μου ,ουτε βεβαια επικροτω-χειροκροτω-θαυμαζω τους ρουφιανους..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτοι εισαστε οι (περισσοτεροι) γαβροι.....τους βλεπετε να σκοτωνουν και κοτατε.."αλλου"....και εκτος αυτου "λοιδωρειτε αυτους που προσπαθουν να τους διωξουνε.....

υ.γ.δεν το λεω προσωπικα για σενα....

Επισκέπτης
αυτοι εισαστε οι (περισσοτεροι) γαβροι.....τους βλεπετε να σκοτωνουν και κοτατε.."αλλου"....και εκτος αυτου "λοιδωρειτε αυτους που προσπαθουν να τους διωξουνε.....

υ.γ.δεν το λεω προσωπικα για σενα....

ρε μαγκακο τι μας προτεινεις να κανουμε???
να υποκαταστησουμε τον ρολο του κρατους & της αστυνομιας???
αυτο το εχουν αναλαβει εργολαβικα οι βαζελοι & ο αντρας της δεσποινουλας..
μηπως να αρχισουμε να παιζουμε ξυλο μαζι τους???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σου εχω ξαναπει ΕΣΥ κανε οτι θες.....
αμα ενας κλεφτης/φονιας μπει στο μαγαζι σου ΕΣΥ  επειδη δεν εισαι μπατσος αφησε τον να αλλωνιζει !!!εγω θα προσπαθησω να του "φαω" το λαρυγγι...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο με τις προκλησεις ορισμενων:
για οσους λειπουμε απο αθηνα το ΣΚ ακουσατε αν θα εχει τελικα τηλεοπτικη μεταδοση το
τουρνουα της κυριακης?
γιατι το mega ακουσα οτι λογω αλαγης ωρας μια προεκλογικης ομιλιας δεν θα μεταδωσει τα 45 λεπτα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασχετο με τις προκλησεις ορισμενων:
για οσους λειπουμε απο αθηνα το ΣΚ ακουσατε αν θα εχει τελικα τηλεοπτικη μεταδοση το
τουρνουα της κυριακης?
γιατι το mega ακουσα οτι λογω αλαγης ωρας μια προεκλογικης ομιλιας δεν θα μεταδωσει τα 45 λεπτα.
μολις μαθω παναγο θα ενημερωσω...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο απο το σαιτ της ομαδας..

Aνακοίνωση

Οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο στους φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Οι αγώνες είναι διαρκείας 45 λεπτών και το πρόγραμμα έχει ως εξής :

17.00  ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

18.00  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

19.00  ΑΕΚ – ΑΕΛ

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα από τα παρακάτω σημεία:

Παρασκευή, 7/9: aekshop 1 –  Γράμμου 71, Μαρούσι (09.00 – 21.00)
                              aekshop 2 –  Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια (09.00 – 21.00)
                              aekshop 3 –  Αιόλου 7, Πλάκα (10.30 – 20.00)
                              aekshop 4 – Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω  (09.00 – 21.00)

Σάββατο, 8/9:  aekshop 1 –  Γράμμου 71, Μαρούσι (09.00 – 16.00)
                          aekshop 2 –  Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια (09.00 – 18.00)
                          Empire Cafe – Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια (09.00 – 22.00) 
                          aekshop 3 –  Αιόλου 7, Πλάκα (10.30 – 20.00)
                          aekshop 4 – Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω  (09.00 –16.00)

Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης και από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και της Λεωφόρου Κυμής (Παρασκευή και Σάββατο 11.00 – 18.00).

Την ημέρα των αγώνων εισιτήρια θα διατίθενται από:  τα εκδοτήρια του γηπέδου (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Λεωφ. Κύμης, κλειστό γήπεδο μπάσκετ, Θύρα 12) από τις 11.00 έως τις 19.30.
Επίσης, την Κυριακή, εισιτήρια θα υπάρχουν και στο Empire cafe (Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια , 09.00 - 15.00).

Λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού των αγώνων τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρω, ενώ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθευτούν και τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει κάρτες εισόδου PARKING θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το βρηκα τελικα στο site του sport-fm.
θα το δειξει το supersport

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πιστεύω παιδιά να μην πάτε.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.Εγώ δυστυχώς είναι η μοναδική ίσως μέρα της ζωής μου που δεν μπορώ να πάω. :headbang:

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
υπαρχει λογοκρισια και φασισμος στο φορυμ? γιατι μου σβηνετε τα ποστς? εδω διαβαζομε ενα καρω βρωμολογα κτλ τα δικα μου ποστς σβηνετε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να μην βρίζεις να μην σου τα σβήνουν.Δεν μπορείς να είσαι πιο κόσμιος;εδώ μέσα που γράφεις,μας είδες να βρίζουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom