Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά, τραγούδα ρε κούλα. Είχα γράψει ότι στον Ολυμπιακό τα χρέος απέναντι στο δημόσιο ήταν 800 εκ και πήγε στα 3+ δις.
Και το ποσό αυτό έπρεπε να το πληρώσει επειδή ήταν ληξιπρόθεσμο, και το πλήρωσε.
Η κούλα χρωστούσε 90,5 εκ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ και αυτά εντάχθηκαν στην ρύθμιση των 170.

Συνέχιζε να πιθηκίζεις κοτοπουλάκι.
εχει σημασία;
αυτό είναι το πρόβλημά μας τώρα;
ποιος έφαγε τα περισσότερα;

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε πουστη μοικανε δεν υπαρχεις...πως μπορεις να καθεσαι να συζητας με τις αμοιβαδες;;;;
ριξτους δυο μπινελικια και γραψτους στο καβλι σου που θες να τους μαθεις και γραμματα...ελεος δεν βλεπεις το περισεμα της μαλακιας που κατεχουν;;;χαρα στο κουραγιο σου...
τραβα τους δυο μπινελικια και καντηνε....
φιλια...
Ελα ρε φωστηρα Χρηστιδη,ελα ρε πανσοφε που μας κανεις και την τιμη να συνυπαρχεις μαζι μας...
Ενας ακομα λοβοτομημενος που θεωρει τον εαυτο του κατα πολυ ανωτερο ολων μας, επειδη μονο και μονο διαλεξε να ακολουθει την ομαδα με τα κοκκινα. Οποιος αγαπαει την ομαδα με τα κιτρινα αυτοματως υποβιβαζεται σε αμοιβαδα για τον Κο χρηστιδη.
Μη ριχνεις το επιπεδο σου αλλο. Καντηνε οσο ειναι νωρις...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν νομίζω πως αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο θρεντ.
πάλι χρωματίζετε χωρίς λόγο
γιατί θεωρείτε πως οι οπαδοί της άλλης ομάδας πρέπει να σκέφτονται πάντα εσφαλμένα;
Είπα εγώ πως αναφέρθηκε στο θρεντ του ΟΣΦΠ; Δε νομίζω. Αλλά επειδή εδώ μιλάνε οι "αμοιβάδες" κατά τα λεγόμενα του ε τότε δε μπορεί του πούστη πρέπει στο θρεντ του ΟΣΦΠ να είναι το λιγότεροι αστροφυσικοί.....Άρα δε χρωματίζω εγώ....Όταν αποκαλεί τους φιλαθλους της ΑΕΚ αγράμματους και αμοιβάδες κάποιος άλλος χρωματίζει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είπα εγώ πως αναφέρθηκε στο θρεντ του ΟΣΦΠ; Δε νομίζω. Αλλά επειδή εδώ μιλάνε οι "αμοιβάδες" κατά τα λεγόμενα του ε τότε δε μπορεί του πούστη πρέπει στο θρεντ του ΟΣΦΠ να είναι το λιγότεροι αστροφυσικοί.....Άρα δε χρωματίζω εγώ....Όταν αποκαλεί τους φιλαθλους της ΑΕΚ αγράμματους και αμοιβάδες κάποιος άλλος χρωματίζει...
αυτό σου εξηγώ
πως δεν είπε στο ποστ του πως είναι οι Αεκτζήδες αγράμματοι και αμοιβάδες
είπε γενικά
αλλά κολλάτε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελα ρε φωστηρα Χρηστιδη,ελα ρε πανσοφε που μας κανεις και την τιμη να συνυπαρχεις μαζι μας...
Ενας ακομα λοβοτομημενος που θεωρει τον εαυτο του κατα πολυ ανωτερο ολων μας, επειδη μονο και μονο διαλεξε να ακολουθει την ομαδα με τα κοκκινα. Οποιος αγαπαει την ομαδα με τα κιτρινα αυτοματως υποβιβαζεται σε αμοιβαδα για τον Κο χρηστιδη.
Μη ριχνεις το επιπεδο σου αλλο. Καντηνε οσο ειναι νωρις...
μμμ...μάλιστα
επομένως οι λοβοτομημένοι είναι οι ολυμπιακοί και οι λοιποί έχουνε δει το φως το αληθινό...
μάλιστα

συνεχίστε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μην ειστε μαλακες(λεμε τωρα)...
δεν ειπα οτι ολοι οι αποδω ειναι αμοιβαδες...αν ειναι δυνατον...αλλα εχει βιτσακι ο μοικανος να μιλαει με τις εδω αμοιβαδες...αυτο του ειπα να κοψει...
μην ξαναλεμε τα ιδια...σαφως και υπαρχουν αξιολογα ατομα και απο δω και απο κει και απο παραδιπλα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η μαλακία κάνει καλό...
απελευθερώνει άγχος και στρες

αν όλα αυτά τα αρχίδια αντί να παίρνανε ό,τι βρίσκανε μπροστά τους και να βαράνε τον κόσμο στο γήπεδο, τραβούσανε μαλακία, θαύμα θα γινότανε - μύτη δεν θα άνοιγε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτό σου εξηγώ
πως δεν είπε στο ποστ του πως είναι οι Αεκτζήδες αγράμματοι και αμοιβάδες
είπε γενικά
αλλά κολλάτε
Έρχεται στο θρεντ της ΑΕΚ όπου κυρίως γράφουν ΑΕΚτζήδες και λέει

ρε πουστη μοικανε δεν υπαρχεις...πως μπορεις να καθεσαι να συζητας με τις αμοιβαδες;;;;
ριξτους δυο μπινελικια και γραψτους στο καβλι σου που θες να τους μαθεις και γραμματα...ελεος δεν βλεπεις το περισεμα της μαλακιας που κατεχουν;;;χαρα στο κουραγιο σου...

Εσύ δηλαδή τι καταλαβαίνεις; :think: :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Έρχεται στο θρεντ της ΑΕΚ όπου κυρίως γράφουν ΑΕΚτζήδες και λέει

Εσύ δηλαδή τι καταλαβαίνεις; :think: :think: :think:
εσυ να μας πεις τι καταλαβαινεις πρωτα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειπα οτι ολοι οι αποδω ειναι αμοιβαδες...αν ειναι δυνατον...αλλα εχει βιτσακι ο μοικανος να μιλαει με τις εδω αμοιβαδες...αυτο του ειπα να κοψει...
μην ξαναλεμε τα ιδια...σαφως και υπαρχουν αξιολογα ατομα και απο δω και απο κει και απο παραδιπλα....
στο δικό μας το θρεντ οι αμοιβάδες απέχουνε
κάποιες δε συγκεκριμένες που λέγανε παπαριές για ντου και ξυλίκια κλπ έχουνε φύγει προ πολλού
οπότε δεν έχω να ασχολούμαι με τις εκεί αμοιβάδες (νέκρωσε το θρεντ - πού να βρούμε φυσιολογικό άνθρωπο εκεί)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ να μας πεις τι καταλαβαινεις πρωτα
Από τη στιγμή που ο μοικανός μιλάει ΚΥΡΙΩΣ στο θρεντ αυτό με Άλεξ71,Αλάνι30,Μαστερ21,Διομίδη κτλπ ότι αυτοί είναι αμοιβάδες και αγράμματοι...

Υ.Γ Εννοείται ότι βάζω και τον εαυτό μου μέσα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και για να μην το κουραζουμε γρηγορη αυτοι στους οποιους αναφερομαι το ξερουν να εισαι σιγουρος....
εσυ μην αγχωνεσαι δεν εισαι αναμεσα τους :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κοντα είμαι
έχω ξενερώσει απίστευτα
συνεννόηση επιπεδου μοικανου-χρηστιδη....ρε συ μοικανε κανε μας μια χαρη μην ξαναγραψεις εδω...πηγαινε οπου ολου θες..
και μονο που απαντας σοβαρα σε τετοια ατομα δειχνεις τι εισαι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γρηγορακη τι λεγαμε ρε;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν σου ειπα οτι γνωριζουν;;;;
φιλια και καλη συνεχεια.... :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από τη στιγμή που ο μοικανός μιλάει ΚΥΡΙΩΣ στο θρεντ αυτό με Άλεξ71,Αλάνι30,Μαστερ21,Διομίδη κτλπ ότι αυτοί είναι αμοιβάδες και αγράμματοι...

Υ.Γ Εννοείται ότι βάζω και τον εαυτό μου μέσα
δεν μιλάω μόνο με αυτούς
μιλάω με όλους καιλέω τη γνώμη μου γενικά
αλλά όταν κάθεται κάποιος και ψιρίζει τι έγινε πριν 20 χρόνια για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα δικά του πριν από 10 χρόνια και χάνει την ουσία των πραγμάτων - που είναι πως όλα αυτά είναι σκατά - τότε για μένα ειναι αστροπελέκι

κάποιοι θα ξυπνήσουνε
κάποιοι άλλοι όχι
το σίγουρο είναι πως εγώ όταν έχω να πω κάτι σε κάποιον του το λέω στα ίσια
ακόμα και αν τον συμπαθώ - ειδικά τότε ένας λόγος παραπάνω - γιατί προδίδει την καλή μου γνώμη για αυτόν.

Τώρα, αν θες εσύ να ασχοληθείς με το τι ακριβώς εννοούσε ο Χριστίδης και να αρχίσεις καυγά για το ποιος οπαδός είναι πιο ηλίθιος be my guest.
Προσωπικά το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Ένας μαλάκας είναι για μένα μαλάκας όποια ομάδα ή κόμμα και να ακολουθεί

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συνεννόηση επιπεδου μοικανου-χρηστιδη....ρε συ μοικανε κανε μας μια χαρη μην ξαναγραψεις εδω...πηγαινε οπου ολου θες..
και μονο που απαντας σοβαρα σε τετοια ατομα δειχνεις τι εισαι.
έχεις την εντύπωση πως περιμένω εσένα να μου πεις τι είμαι
δεν ξέρω πώς σου καρφώθηκε αυτό
αλλά θα σε διαβεβαιώσω πως δεν μου καίγεται καρφί

και αν ποτέ σταματήσω να γράφω δεν θα το κάνω επειδή μου το είπες εσύ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
στο δικό μας το θρεντ οι αμοιβάδες απέχουνε
κάποιες δε συγκεκριμένες που λέγανε παπαριές για ντου και ξυλίκια κλπ έχουνε φύγει προ πολλού
οπότε δεν έχω να ασχολούμαι με τις εκεί αμοιβάδες (νέκρωσε το θρεντ - πού να βρούμε φυσιολογικό άνθρωπο εκεί)
τυπε το οτι νεκρωσε το θρεντ σας απο τοτε που εξαφανιστικαν οι αμυαλοι πιθηκοι μηπως λεει κατι;και πες μου κατι αλλο βρες μου ΕΝΑΝ που ελεγε για τα επεισοδια στο καραισκακη οτι ντρεποταν και θα ηθελε να τιμωρηθει η ομαδα του παραδειγματικα.εδω περα ολοι μας λεμε οτι πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα για οτι εγινε.και βαρια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ποιόν είπες μαλάκα ρε μαλάκα  :tickedoff:  :tickedoff: :tickedoff:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αντε και εσυ τα ιδια
να φαει η ΑΕΚ 10 αγωνιστηκες κεκλισμενων και 5 εκατ. προστιμο
θα σταματησει αυτο την οριτζιναλ;
Ρε βλαχογερμανε, το λες και το ξαναλες.
Τι προτεινεις δηλαδη, να μην υπαρξει τιμωρια?
Και τι με νοιαζει τι εγινε το 1990 με τον ΠΑΟΚ?
Επειδη δηλαδη δεν αλλαξε η ιστορια με μια τιμωρια του ΠΑΟΚ, πρεπει να μην ξανατιμωρηθει κανενας?
Το προβλημα δεν αλλαξε επειδη δεν τιμωρηθηκαν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Αυστηροτατα. Αν δεν απατωμαι ομως, ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε αυστηροτατα επειδη διεκοψαν οι οπαδοι του το ματς με την Παρι Σεν Ζερμαιν και αποκλεισθηκε απο την Ευρωπη. Στην Ελλαδα υπεστη κατι?
Στην Ευρωπη εκτοτε οντως, δεν ξαναεκανε ΚΑΝΕΝΑΣ τιποτα. Ολοι εκει ειναι κυρίες.
Τι προσπαθεις να πεις επιτελους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom