Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σιγουρα για μενα οι ανθρωποι που διοικουν το ποδοσφαιρο δεν θελουν καμια καθαρση. Παλι νεες εξαγγελιες μετρων, παλι θα θα θα. Εχουν καταλαβει οτι φτασαμε στο τσακ να θρηνησουμε νεκρους; Εχουν καταλαβει οτι ερχονται 6 βαρβατα ματς ΠΡΙΝ τελειωσει η χρονια; Επειδη ΤΟΣΗ βλακεια αποκλειεται να ειναι μαζεμενη, οι ανθρωποι αυτοι κατι αλλο εχουν κατα νου και ειμαι σιγουρος οτι θελουν να ξεφτιλισουν τελειως το ποδοσφαιρο και να το κανουν βαλβιδα εκτονωσης των ζωων για να μη βγουν σε χωρους εκτος γηπεδων! Να φυγει καθε υγιης φιλαθλος (τι πιο ευκολο μετα τα γεγονοτα του Σαββατου) και αυτοι να τα ριχνουν στις ΠΑΕ και στην Αστυνομια και να πετανε οι τελευταιοι το μπαλακι στην κυβερνηση.

ΥΓ: Πολυ φοβαμαι οτι θα το καταφερουν στο τελος...

ΥΓ2: Η παραιτηση σιγουρα δεν υπαρχει στο λεξικο κανενος

ΥΓ3: Ας που μει καποιος ΠΟΥ πασχει η προταση για κεκλεισμενων των θυρων στους αγωνες πλευ οφ, πλην των κερδων των εισιτηριων των ΠΑΕ (που θα τα φανε σιγουρα στα προστιμα που αναμενονται με τετοιο κοσμο). ΠΟΥ;
μα εχουμε θρηνήσει νεκρούς
στη Λαυρίου
υποτίθεται πως τα ίδια λέγαμε όταν η κοπέλα σεκιούριτι πέρσι (αν δεν κάνω λάθος) είχε χάσει δάχτυλα
τα ίδια λέμε διαρκώς
και η επόμενη ατάκα είναι: τώρα τα θυμηθήκατε να τα πείτε - όταν γινόντουσαν αυτά με την άλλη ομάδα δεν τα λέγατε...

ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Χιροσίμα γαμώ τη φάρα μου μέσα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχήν να πώ ότι αποδοκιμάζω κάθε μορφή βιας από όπου κι αν προέρχεται...Συνεχίζω...500 σελίδες αναλύσεις επί αναλύσεων....Ποιος φταίει,τι φταίει,τι πρεπει να γίνει...Κερδισε σπρωχτά η Κούλα,ρεζίλι η Κούλα,Πρωτεργάτης σε όλα η πουτάνα η ΚΟΥΛΑ!!!!Μαζευτήκατε όλοι σαν τις μέλισσες στο thread για ποιο λόγο?Να αποδοκιμάσετε,να πικάρετε,να κοροιδέψετε?Η συντριπτική πλειοψηφία των ποστ αυτό το χαρακτήρα έχει...ξέρετε λοιπόν τι καταφέρατε?Για άλλη μια φορά να μας πιστοποιήσετε το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!Αυτοί είμαστε αλλόθρησκοι..Ακουποι 9 χρόνια,χωρίς πρωτάθλημα 17 και μόοολις πήραμε εναν τίτλο-δευτεροκλασάτο-τσουπ!μαζευτήκατε να πικάρετε....Αυτοί είμαστε Κυριοι...Αυτή ειναι η ομάδα που εμπνέει το σεβασμό και το ΦΟΒΟ ΟΛΩΝ των άλλων..Μη βιαστείτε να κράξετε..τα γραφόμενα σας,αυτό δείχνουν...Περαστικά σας λοιπόν και θα περάσει και αυτο που σας βρήκε...
ρε Ναύαρχε σόρρυ,
αλλά είσαι νυχτωμένος
ακούς εκεί ασχοληθήκαμε με την Κούλα
αν κάποιοι ασχολούνται με την "κούλα", είναι στο ίδιο ποιον και μυαλό με αυτούς που υπερασπίζονται το "μεγαλείο" της

μη χέσω και τους μεν, μη χέσω και τους δε
κολλημένοι εγκέφαλοι - δεν ξασκαλώνετε με τίποτα...

ακούς εκεί θίξαμε την ομαδούλα του καθενός....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ολοι εχουν σκυλιασει απο το κακο τους,οχι μονο γιατι η αεκ πηρε τιτλο αλλα και γιατι ο λαος της γεμιζε για πλακα 2 οακα τις προαλες...
χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααχαχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οπως το λες η αεκ ειναι ομαδα και ιδεα... δυστηχως εσυ εισαι απλα μια επειχηρηση...  αν δεν σε πειραζε ο τιτλος δεν θα εμπενες στο θρεντ να γραψεις οσα γραφεις... περαστικα σου.
χαααααααααααχχχχχχχχαχχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αληθεια? ποιες ειναι οι ιδεολογικες μου κατευθυνσεις? οσο για τους ακροδεξιους που λες (μαλλον ενοεις το γκετο) αυτοι υπαρχουν και στους γαυρους και στους βαζελους τωρα αλλοι εχουν συνδεσμο και αλλοι οχι...η αεκ επισης εχει και συνδεσμο μονο με αναρχικους (αυτο το ξεχασες), ο γαυρος καποτε ηταν ομαδα του λαου τωρα ειναι ομαδα του κατεστημενου,σας δινουν τον τιτλο να χερετε το 25% των ελληνων που τους ψηφιζει και πειναει αλλα ολα κομπλε γιατι πηρε τον τιτλο ο θρυλος...
ναι αλλά ο χοντρούλης βγήκε 2 φορές συνεχόμενα...και είναι ΠΑΟ δηλωμένος
πώς μου αρέσουνε τα σενάρια που βγάζετε

Επισκέπτης
μα εχουμε θρηνήσει νεκρούς
στη Λαυρίου
υποτίθεται πως τα ίδια λέγαμε όταν η κοπέλα σεκιούριτι πέρσι (αν δεν κάνω λάθος) είχε χάσει δάχτυλα
τα ίδια λέμε διαρκώς
και η επόμενη ατάκα είναι: τώρα τα θυμηθήκατε να τα πείτε - όταν γινόντουσαν αυτά με την άλλη ομάδα δεν τα λέγατε...

ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Χιροσίμα γαμώ τη φάρα μου μέσα
δεν ηταν η κοπελα σεκιουριτι αλλα ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ που δουλευε.παρολαυτα ενα πραγμα εχω ναπω .ολα τα εχουν ξεκινησει οι λεγομενες ομαδες του ΠΟΚ και ο παοκ.πρωτα ολοι ναυτοι θα επρεπε να ειχαν τιμωρηθει σε διαφορετικες εποχες για διαφορετικα πραγματα χρεη επεισοδια.και ομως τοσα χρονια για λογους σκοπιμοτητας δεν εχει γινει ποτε και τιποτα αφου κανενας δεν αναλαμβανει το πολιτικο κοστος.καποιος[φλωριδης] καποτε πηγε να χτυπησει το κατεστημενο [βικτωρας] αλλα ειδαμε την καταληξη το ιδιο του το κομα τον εβγαλε απο υπουργο ;)οταν ολα λοιπον ολοι οι προεδροι ειναι μερος του συστηματος και της εκαστοτε κυβερνησεις δεν προκιετε να γινει απολυτως τιποτα.ηταν ποτε δυνατον να χτυπησσουν τη 10ετια του 80 τον βαρδινογιαννη;ΚΑΜΙΑ.του 90 και του00 τον κοκαλη;ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ.ολα τα υπολοιπα ειναι για απλη καταναλωση και κουβεντα να κανουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η δικαιοσυνη ξυπνα μονο για την αεκ δεν το εχεις καταλαβει? η αεκ δεν ειναι μελος της παραγκας ουτε γλυφει την παραγκα... λογικο ειναι να πεσουν ολοι να την φανε,οσο για την τιμωρια δεν ξερω αν θα φαει μια η αν θα φαει δεκα αγωνιστικες το θεμα ειναι οτι πρεπει πρωτοι απο ολους να ταρακουνηθουν καποιοι μεσα απο τους συνδεσμους μας και να απομονωσουν εστω ηρεμησουν τα βληματα που κανουν τις μαλακιες,πρεπει οι ιδιοι να καταλαβουν οτι την αεκ θα την χτυπουν ολοι οπως και οποτε μπορουν απο τον γαυρο μεχρι τον ατρομητο απο τον μπεο μεχρι τον σπανο... οι μισες ομαδες της σουπερλιγκ γλυφτες της παραγκας ειναι.
Πριν καμποσα χρονια στο οακα σε τελικο κυπελου αεκ-παο η αεκ εχασε το κυπελο με μαπα πεναλτι που σφυριξε ο διαιτητης μπακας (επειτα ξυλοφορτωθηκε αγρια απο φουσκωτους οριτζιναλιστες) και στο γηπεδο μετρηθηκαν πανω απο 10 χιλιαδες σπασμενα καθισματα,η απονομη ομως εγινε κανονικα και ο καπετανιος αφου ειχε κανει τις βολτες του εξω και μεσα απο τα αποδυτηρια των διαιτητων στο ημιχρονο σηκωσε την κουπα στο τελος δηλαδη εγινε η απονομη κανονικα... τωρα εμαθα οτι μετα το σαββατιατικο ντου η πολιτικη ηγεσια ζητουσε να μην γινει η απονομη και ο πιλαβιος να παρει το κυπελο και να φυγει,δεν ειναι ωραιο να συγκρινουμε καταστασεις αλλα σιγουρα αν στην θεση της αεκ προχτες ηταν ο οσφπ η ο παο ολοι θα μιλουσαν διαφορετικα...
αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααχααχαχαχαχα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
.πρωτα ολοι ναυτοι θα επρεπε να ειχαν τιμωρηθει σε διαφορετικες εποχες για διαφορετικα πραγματα χρεη επεισοδια.και ομως τοσα χρονια για λογους σκοπιμοτητας δεν εχει γινει ποτε και τιποτα αφου κανενας δεν αναλαμβανει το πολιτικο κοστος.
ο ΠΑΟΚ εχει τιμωρηθει την δεκαετια του 90 και μαλιστα βαρια
αλλαξε τιποτα;
λες και οι τελιωμενοι θα σκεφτουν την επομενη φορα οτι με τα επεισοδια κανουν κακο στην ομαδα  :jerking:

την λυση την εχει δωσει ο καπετανιος

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ρε κομπλεξικοι βαζελογαυροι..τρεχατε στους τοιχους σας κ μιλατε-αν δεν σας ενδιαφερει το thread μην ποσταρετε ασκοπα..-αλλα βεβαια...4560 σελιδες ειναι αυτες..-μαλλον σας ποναει οταν η αεκ γαμαει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ζουμι δεν ειναι αυτο
αλλα το οτι οι ιδιωτες ηταν οι μετοχοι
ειναι σαν να "δανειζεις" εσυ την εταιρεια σου και μετα να λες στους υπολοιπους οφειλετες της εταιριας οτι ολα οκ αφου τα βρηκες με τον κυριο οφειλετη
οχι
η ουσία είναι πως όλοι τους έχουνε βρει 3000 τρόπους για να παίρνουνε λεφτά από το δημόσιο, να χρωστάνε χωρίς να παθαίνουνε τίποτα και να έχουνε το μαλάκα το λαό να σφάζεται για το ποιος έκανε το καλύτερο κόλπο.

Δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω το κόλπο του καθενός
θέλω να τους κοπεί όλων ο βήχας

δεν είναι "μαγκιά" το να είσαι πρόεδρος μιας ομάδας
σέρνουνε τα εξαμάξης στο Μουρίνιο γιατί δεν παραδέχεται τα λάθη του
κι εδώ στην Ελλάδα μαλλώνουνε οι φίλαθλοι για το ποιος θα παραδεχτεί τα λιγότερα....

είπαμε: Χιροσίμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έλα ρε Μοϊκανέ που ασχολείσαι με την κάθε κούλα και τα κουλά της.
Οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί με την λογική και την πραγματικότητα.
δεν ασχολούμαι με καμία Κούλα
ασχολούμαι με τον Έλληνα που είναι οπαδός της κάθε μαλακισμένης ομάδας όπως και να λέγεται αυτή.
αν εσένα σου αρέσει να πιστεύεις πως ο ΟΣΦΠ παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, μπορείς να χαίρεσαι.

δεν ξέρω για το δίκαια - αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρωτάθλημα

Επισκέπτης
ο ΠΑΟΚ εχει τιμωρηθει την δεκαετια του 90 και μαλιστα βαρια
αλλαξε τιποτα;
λες και οι τελιωμενοι θα σκεφτουν την επομενη φορα οτι με τα επεισοδια κανουν κακο στην ομαδα  :jerking:

την λυση την εχει δωσει ο καπετανιος
οταν μιλαμε για τιμωρια μιλαμε για αφαιρεση βαθμων εως και πτωση κατηγοριας.αυτα δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν.τωρα για το βαρδινογιαννη οντως σωστη κινηση αλλα απο οτι βλεπεις δεν αρκει.και φετος εκαναν επεισοδια.για μενα η λυση ειναι να αποκλειστουν μια 5ετια απο ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις να δεις εκει ποσο θα πονεσει η τσεπη και πως ολα ως δια μαγειας θα διορθοθουν και δεν θα ανοιγει ουτε μυτη,αλλα ποιος τολμαει να να επωμιστει το πολιτικο κοστος;κανενας ;)αυτο με το κοψιμο ειναι μια ΠΑΠΑΡΙΑ ρε βλακα γραματεα αφου για να παρει λεφτα ο οπαπ πρεπει να τις βαλεις στο σοιχημα και απο εκει δινεις εναν ποσοστο.αν τους το κοψεις πως θα τις βαλεις μεσα :headbang:αρα ειναι ενα ωραιο τρικ για να απροσανοτολησουμε τον κοσμο.μονο η οικονομικη καταστροφη θα πονεσει το μαρινακη τον αδαμιδη τον ζαγορακη τον βαρδινογιαννη.απλα δες τη εγινε στην αγγλια.αυτοι τη ηταν μαλακες και εμεις οι εξυπνοι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μου αρεσει που επιμενουν τυπε...για τα ξεπλυματα της Ζιμενς μοκο ομως...και τα λεφτα που πηρε ο κωσκοτας απο την τραπεζα κρητης για να κανει μεταγραφες...αυτα εχουν ξεχατει ηδη...
ρε θα ξεκολλήσετε επιτέλους

ειλικρινά δεν σας αντέχω άλλο...
πάτε να ξεχάσετε αυτά που γίνανε πριν 3 μέρες μιλώντας για αυτά που γίνανε πριν 20 χρόνια!

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ συνέλθετε! ΕΔΩ μιλαμε πως ρίχνανε φωτοβολίδες κατάφατσα στους συγγενείς των ποδοσφαιριστών!
Δεν με νοιάζει ποιανής ομάδας ήταν οι μαλάκες που το κάνανε! Με ενδιαφέρει τι θα κάνουνε στον επόμενο αγώνα!!!

άντε γαμηθείτε επιτέλους! Αν θέλετε να βλέπετε τέτοιους αγώνες να τους χαίρεστε. Και το ποδόσφαιρο που θέλετε και τις μπάτσες που θα φάτε και τα καδρόνια στα κεφάλια σας.
Αυτά σας αξίζουνε

Μιλάμε πως είμαστε μια κωλοχώρα στο έλεος του διαβόλου κι εσείς ακόμα λέτε: η Αεκάρα μου, η Θρυλάρα μου, η τριφυλλάρα μου κοκ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μαλιστα,το μαθαμε και αυτο.Αφου δεν ξεκινησε ο αγωνας με υπαιτιοτητα του γαυρου,δεν ισχυει ο νομος.επρεπε να ξεκινησει και να διακοπει μετα.ωραιο ρε.
Κανεις δεν λεει οτι ειναι ωραιο να χαριζονται τα χρεη στις ομαδες,το θεμα ειναι οτι προσπαθουμε ολοι να σας δωσουμε να καταλαβετε οτι δεν δικαιουστε να μιλατε εσεις.
ειδικα εσεις,που κατακλεψατε λεφτα του δημοσιου για να κανετε μεταγραφες.επρεπε να πεσει τοτε ο σαπιος,και οχι να του χαριστουν,επρεπε να πεσει και η ΑΕΚ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ δεν δικαιούμαι να μιλάω εγώ;

ΔΕΝ είμαι φορολογούμενος;
δεν πλήρωσα τις μαλακίες του Κοσκωτά, του Κόκκαλη, του Μελισσανίδη, του Γιδόπουλου, του Μπέου κοκ;;;

Δεν πληρώνω κανονικά τους φόρους μου; Μήπως σπούδασες εσύ για μένα για να βγάζω τα 5 φράγκα που βγάζω τώρα; Μήπως δουλεύεις εσύ για μένα;

ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα μου κόψεις τη γνώμη επειδή πιστεύεις πως δυο αρχίδια πρόεδροι ο ένας έκλεψε λιγότερο από τον άλλον;
Ο νόμος έλεγε τότε για διακοπή του ματς. και δεν υπήρχε διακοπή - οπότε μην το πας αλλού.
ΑΛΛΑ είπα από την αρχή πως ΤΟΤΕ έπρεπε να ΜΕΙΝΕΙ η τιμωρία αλλά να τιμωρούνται μετά ΚΑΙ ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες με τον ίδιο παραδειγματικό τρόπο. Αλλά όχι βέβαια.
να τιμωρηθεί η μια ομάδα, αλλά μετά να το γυρίσουμε. να βρίσκουμε δικαιολογίες για την αγαπημένη μας ομαδούλα...
δεν ήτανε τόσο πολλά τα άτομα:100-200-1000 ήτανε μωρέ
δεν άνοιξε μύτη κανενός
είχε γίνει ανάποδο κόρνερ μωρέ πιο πριν

η τάδε ομάδα είναι ιστορία, η άλλη δεν είναι, η παράλλη είναι λίγο ιστορία και μαλακίες τούμπανα
ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι γαμώ τη φάρα μου
δεν είναι η ζωή μας αυτό το πράγμα.

ακόμα σε συμμοριτοπόλεμο νομίζει ο Έλληνας πως ζει
Ραγιάδες μια ζωή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε κομπλεξικοι βαζελογαυροι..τρεχατε στους τοιχους σας κ μιλατε-αν δεν σας ενδιαφερει το thread μην ποσταρετε ασκοπα..-αλλα βεβαια...4560 σελιδες ειναι αυτες..-μαλλον σας ποναει οταν η αεκ γαμαει...
χαχαχααχααχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και οι γελοίοι αυξάνονται
έλα πες μου τώρα...πόσων χρονών είσαι εσύ;;
να σαι να μην είσαι 20, έτσι;;
χαχαχαχαχαχαχ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε θα ξεκολλήσετε επιτέλους

ειλικρινά δεν σας αντέχω άλλο...
πάτε να ξεχάσετε αυτά που γίνανε πριν 3 μέρες μιλώντας για αυτά που γίνανε πριν 20 χρόνια!

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ συνέλθετε! ΕΔΩ μιλαμε πως ρίχνανε φωτοβολίδες κατάφατσα στους συγγενείς των ποδοσφαιριστών!
Δεν με νοιάζει ποιανής ομάδας ήταν οι μαλάκες που το κάνανε! Με ενδιαφέρει τι θα κάνουνε στον επόμενο αγώνα!!!

άντε γαμηθείτε επιτέλους! Αν θέλετε να βλέπετε τέτοιους αγώνες να τους χαίρεστε. Και το ποδόσφαιρο που θέλετε και τις μπάτσες που θα φάτε και τα καδρόνια στα κεφάλια σας.
Αυτά σας αξίζουνε

Μιλάμε πως είμαστε μια κωλοχώρα στο έλεος του διαβόλου κι εσείς ακόμα λέτε: η Αεκάρα μου, η Θρυλάρα μου, η τριφυλλάρα μου κοκ
Επειδη ημουν μεσα,δεν ξεχνιουνται με τιποτα αυτα που εγιναν.Αλλα εχεις τοσο μικρο μυαλο που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι την λεω σε αυτους που μπηκαν εδω για να κατηγορουν ΜΟΝΟ την ΑΕΚ ξεχνοντας τα δικα τους.γυρνα την μανιβελα λιγο.

Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ δεν δικαιούμαι να μιλάω εγώ;

ΔΕΝ είμαι φορολογούμενος;
δεν πλήρωσα τις μαλακίες του Κοσκωτά, του Κόκκαλη, του Μελισσανίδη, του Γιδόπουλου, του Μπέου κοκ;;;

Δεν πληρώνω κανονικά τους φόρους μου; Μήπως σπούδασες εσύ για μένα για να βγάζω τα 5 φράγκα που βγάζω τώρα; Μήπως δουλεύεις εσύ για μένα;

ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα μου κόψεις τη γνώμη επειδή πιστεύεις πως δυο αρχίδια πρόεδροι ο ένας έκλεψε λιγότερο από τον άλλον;
Ο νόμος έλεγε τότε για διακοπή του ματς. και δεν υπήρχε διακοπή - οπότε μην το πας αλλού.
ΑΛΛΑ είπα από την αρχή πως ΤΟΤΕ έπρεπε να ΜΕΙΝΕΙ η τιμωρία αλλά να τιμωρούνται μετά ΚΑΙ ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες με τον ίδιο παραδειγματικό τρόπο. Αλλά όχι βέβαια.
να τιμωρηθεί η μια ομάδα, αλλά μετά να το γυρίσουμε. να βρίσκουμε δικαιολογίες για την αγαπημένη μας ομαδούλα...
δεν ήτανε τόσο πολλά τα άτομα:100-200-1000 ήτανε μωρέ
δεν άνοιξε μύτη κανενός
είχε γίνει ανάποδο κόρνερ μωρέ πιο πριν

η τάδε ομάδα είναι ιστορία, η άλλη δεν είναι, η παράλλη είναι λίγο ιστορία και μαλακίες τούμπανα
ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι γαμώ τη φάρα μου
δεν είναι η ζωή μας αυτό το πράγμα.

ακόμα σε συμμοριτοπόλεμο νομίζει ο Έλληνας πως ζει
Ραγιάδες μια ζωή
το μονο που κραταω ειναι οτι θα επρεπε να ειχε τιμωρηθει για να υπαρχει μια αρχη.δεν εγινε ομως οποτε :rockon:τοτε ο σωκρατες ηταν παντοδυναμος δεν υπηρχε περιπτωση να του χαλασουν το μαγαζι οπως καποτε ηταν και ο βαρδινογιαννης και πιο παλια ο μελλισανιδης.κ.ο.κ.αν δεν ξεκινησει αποι καπου τα ιδια θα γινονται.το τραγικο ειναι αυτο που ειπε χθες ο προεδρος της ΕΠΟ.δεν προβλεπετε τιμωρια απο το καταστατικο πανω απο 2 αγωνιστικες ουτε να μπορει η ΕΠΟ να ριξει ομαδα για οποιοδηποτε λογο.μετα τη να συζηταμε;αφου ι ιδια η ΕΠΟ και το κρατος θελουν την πελατειακη σχεσει και οι οπαδοι απλα θα αναλωνονται εσυ τοτε εκανες αυτα και θα απανταει ο αλλος ναι...αλλα εσυ τοτε εκανες τα αλλα :jerking:και η ζωη συνεχιζετε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πόσες φορές σας το έχω πει από την αρχή του χρόνου, από πέρσι κιόλας;
μιλάνε για κρίση και για έξτρα φορολογίες αλλά χαρίζουνε στις ομαδούλες μας

και έρχεται ο κάθε φιόμπας και λέει πως δεν πρέπει να πειράξουμε την ιστορική ομαδα του
κατέβηκαν οι Ηρακλειδείς στην ΕΠΟ μην τυχόν και πέσει ο Ηρακλής
κλείνουνε δρόμο ο ιΠαοκτζήδες
συλαλλητήρια οι οπαδοί της άλλης

και το αποτέλεσμα είναι χάρισμα χρεών σε κάθε φορά
αλλά ο φορολογούμενος πληρώνει - αλλοίμονο.
και η τρύπα δεν κλείνει με τίποτα - αλλοίμονο

αλλά δεν πειράζει
αφού δεν πλήρωσε πριν 20 χρόνια ο Κοσκωτάς, να μην πληρώσει και ο Ντέμης ή ο Αδαμίδης ή ο Μαρινάκης κοκ

Το να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή να το κάνουμε σωστά δεν παίζει
πρέπει να κοιτάμε να επαναλαμβάνουμε λάθη και να τα κάνουμε και χειρότερα αν γίνεται

δεν το συζητάω...γαμώ τις λογικές

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ας ελπισουμε να ξεκινησουν απο τωρα οι αυστηρες ποινες,ας ειναι η ΑΕΚ η ομαδα που θα ξεκινησει η καθαρση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom