Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν δεν ειναι ωραιο να κανουμε συγκρισεις, μην γραφεις 30 γραμμες με συγκρισεις.
Ειναι υποκριτικο.
κατα την αποψη σου ειναι ωραιο να τιμωρηθεις με 5 αγωνιστικες πχ λεω εγω τωρα και του χρονου μολις σου ξαναβαλουν φωτια τα παοκια στον πορτιερο να φανε μια... ειπαμε να ειμαστε δικαιοι και να ζηταμε την εξαφανιση της βιας,οχι να σιγονταρουμε την καταστροφη της ομαδας μας και να βλεπουμε να χαιδευουν τους αλλους τα οργανα της δικαοσυνης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Σωστά. Μέχρι τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πρότυπο για τις άλλες χώρες, αλλά αυτά τα επεισόδια μας έκαναν ρεζίλι.
Γιατί αυτό το  λες. Δε λες πχ ΚΑΙ αυτά τα επεισόδια μας έκαναν ρεζίλι. Ολυμπιακός να υποθέσω το λοιπόν;
Όπως έχω ξαναγράψει ΜΑΚΑΡΙ να φάμε τέτοια τιμωρία που να μη ξέρουμε από που μας ήρθε. Όχι για να το παίξουμε μετά μάγκες ούτε και για το Ελληνικό Ποδοσφαιρό (όσο ο Μαρινάκης, ο Σπανός, ο Ζαγοράκης συνεχίζουν να ψηφίζουν Μπέο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα είναι για τον μπούντζο). Αλλά για την ομάδα μου. Για να έρθει και η ορίτζιναλ προ των ευθυνών της και να ανοίξουν κάποιοι τα ματάκια τους και να δούνε πως αυτή η οργάνωση έτσι όπως έχει γίνει ΜΟΝΟ κακό κάνει στην ΑΕΚ και πρέπει να διαλυθεί.
Ερώτηση. Όταν έγιναν τα επεισόδια στο Καραισκάκη μήπως κάποιοι από εσάς έλεγαν "εδώ δε τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ πέρσσι με τα βεγγαλικά που μια γυναίκα έχασε τα δακτυλά της, γιατί να τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ;".
Εγώ ζητάω η ΑΕΚ να φάει την προβλεπόμενη τιμωρία και να αλλάξει και ο κανονισμός. Όπως το ίδιο ζητάνε και οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από τους ΑΕΚτζήδες που γράφουν εδω μέσα. Πήγαινε στα θρεντς άλλων ομάδων να δεις τι λένε για το τι τιμωρία πρέπει να φάει η ομάδα τους. Αλλά μάλλον αυτοί είναι οι ώριμοι και ενηλικιωμένοι.
Ειναι γνωστο οτι ειμαι ΑΕΚτζης και μαλιστα αρρωστος. Οταν χανει η ομαδα μου δεν κοιμαμαι.
Γι αυτο και απαιτω αυτα τα καραγκιοζιλικια να τιμωρηθουν με την ανωτατη ποινη.
Γνωριζω οτι ο κανονισμος δεν προβλεπει εξοντωτικη τιμωρια. Και φυσικα επιθυμω την αλλαγη του.
Αν προβλεποταν θα ηθελα αφαιρεση 20 βαθμων απο το νεο πρωταθλημα και αποκλεισμο απο τα πλειοφ.
Αν νομιζεις οτι οι τιμωριες εξοντωνουν τις ομαδες, κανεις λαθος. Η βια τις εξοντωνει.
Μου ειναι αδιαφορο τι τιμωρια εφαγαν οι αλλοι. Την δικη ΜΟΥ ομαδα την θελω τυπο και υπογραμμό και παραδειγμα προς μιμηση. Οχι κακεκτυπο των σαπιων.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Γελάει ο μωρός...

---

Άλεξ τώρα τι προσπαθείς να πεις; Να κυττάξουν οι κούλες πρώτα την καμπούρα τους;
Στην Ελλάδα ζούμε, όταν πέσει η πρώτη φάπα αρχίζουμε τα "γιατί εγώ μπάρμπα".

Η κούλα θα φάει 2, 3 μαξ αγωνιστικές τιμωρία, θα τις εκτίσει στα πλέι ωχ.
Του χρόνου θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα άσπιλη και αμόλυντη.

Από τα επεισόδια αυτά δεν έχασε ούτε η ομάδα, ούτε τα πρεζάκια που ξεχαρμανιάσανε.
Όσοι φίλαθλοι πιστεύουν ότι υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχασαν.
Και όσοι εξακολουθούν να τα χώνουν στο άθλημα (πρακτικά μόνο ο πίθηκας ο Μαρίν).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
κατα την αποψη σου ειναι ωραιο να τιμωρηθεις με 5 αγωνιστικες πχ λεω εγω τωρα και του χρονου μολις σου ξαναβαλουν φωτια τα παοκια στον πορτιερο να φανε μια... ειπαμε να ειμαστε δικαιοι και να ζηταμε την εξαφανιση της βιας,οχι να σιγονταρουμε την καταστροφη της ομαδας μας και να βλεπουμε να χαιδευουν τους αλλους τα οργανα της δικαοσυνης...
Κατα την αποψη μου επρεπε για την φωτοβολιδα στον Σαχα να διακοπει το ματς και να φαει ο ΠΑΟΚ μειον 10 βαθμους, συν μηδενισμο απο το ματς εκεινο.
Οταν καταλαβετε οτι η λογικη "ο αλλος δεν τιμωρηθηκε, γιατι να τιμωρηθω εγω" ειναι αυτη που μας εφτασε εδω, θα εχουμε κανει ενα βημα παραπανω.
Αποχωρησε η ΑΕΚ εκεινη τη μερα απο το γηπεδο? Οχι. Γιατι? Αν το ειχε κανει, θα ειχε βαλει ενα λιθαρακι στην καταπολεμηση της βιας.
Αντι γι αυτο, εκανε χειροτερα στον τελικο. Και ο Ατρομητος, πολυ κακως εμεινε και επαιξε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειναι γνωστο οτι ειμαι ΑΕΚτζης και μαλιστα αρρωστος. Οταν χανει η ομαδα μου δεν κοιμαμαι.
Γνωριζω οτι ο κανονισμος δεν προβλεπει εξοντωτικη τιμωρια. Και φυσικα επιθυμω την αλλαγη του.
Αν προβλεποταν θα ηθελα αφαιρεση 20 βαθμων απο το νεο πρωταθλημα και αποκλεισμο απο τα πλειοφ.
Αν νομιζεις οτι οι τιμωριες εξοντωνουν τις ομαδες, κανεις λαθος. Η βια τις εξοντωνει.
Μου ειναι αδιαφορο τι τιμωρια εφαγαν οι αλλοι. Την δικη ΜΟΥ ομαδα την θελω τυπο και υπογραμμό και παραδειγμα προς μιμηση. Οχι κακεκτυπο των σαπιων.
Δεν ήξερα τα οπαδικά σου αισθήματα γι αυτό και ρώτησα.
Για το τι προβλέπει και τι όχι ο κανονισμός νομίζω πλέον το έχουμε μάθει ΟΛΟΙ.
Μακάρι να αλλάξει, να γίνει αυστηρότερος ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
Και οι τιμωρίες εξοντώνουν τις ομάδες. Αιμοραγούν οικονομικά, και μπορεί να τις οδηγήσουν σε υποβιβασμό.
Όσο για το τελευταίο που λες. Μαζί σου. Αλλά θέλω ρε πούστη μου έτσι για το γαμότο να υπάρχει ισοτιμία στην δικαιοσύνη και όχι ισοτιμία στην ατιμωρησία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να εισαι η ομαδα του κοσκωτα.οτι χειροτερο εχει υπαρξει στην ελλαδα,μαζι με την εποχη κοκκαλη.
καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη που σχολιάζω σχόλιο της σελίδας 4549 - αλλά έπρεπε να διαβάσω τι δεν έχω διαβάσει

κάνεις λάθος βαντάμη
η Ελλάδα η ίδια και οι Έλληνες είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει

σημείωση: ο Κοσκωτάς μπήκε φυλακή και σάπισε αρκετά χρονάκια
τα τελευταία 20-30 χρονάκια δεν έχω δει άλλους πολιτικούς ή αθλητικούς παράγοντες να μπαίνουνε στη στενή ούτε για τα μάτια του κόσμου
αντιθέτως σουλατσάρουνε όλοι έξω και το παίζουνε καμπόσοι
πληροφοριακά στο λέω - έχω πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του Μελισσανίδη που το παίζει επιχειρηματίας και σε ηλικία 30 χρονών ζητούσε και χρώσταγε δανεικά για να παίζει μπαρμπούτι....

Στα αρχίδια μου η γνώμη του καθενός για την ομάδα που μ ου αρέσει να παρακολουθώ και υποστηρίζω.
Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε ΟΛΟΙ σας πως δεν έχουν διαφορές οι ομάδες

η ηθική σου σαν άνθρωπος δεν εξαρτάται από το ποια ομάδα υποστηρίζεις αλλά από το τι κάνεις στη ζωή σου. Αν τη συνδέεις με το ποια ομάδα στηρίζεις...τότε είσαι ανήθικος εκ προοιμίου. ειδικά αν θεωρείς πως η ηθική του κάθε προέδρου της κάθε ομάδας πρεσβεύει το φίλαθλο ή οπαδό της.

Πρέπει να είσαι 3 χρονών για να το πιστεύεις αυτο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω να γράψω πολύ καιρό εδώ, αλλά για να δεις τι καμμένος είσαι, ομολογείς μόνος σου πως η ΑΕΚ τα περισσότερα τα χρωστούσε σε ΕΤΑΙΡΙΕΣ και όχι στο Δημόσιο. Εσύ τι είσαι? Δικηγόρος Ανωνύμων εταιριών? Εσύ χρωστούσες στο Δημόσιο και ο νόμος έλεγε πως πρέπει να πέσεις και ψήφισε φωτογραφικό νόμο ο Μητσοτάκης εκείνη την στιγμή. Αλλά επειδή είσαι και άσχετος, μάθε τα νέα μαντάτα για την δίκη που θα γίνει τον άλλο μήνα για την Τράπεζα Κρήτης για 40 εκατομμύρια που δεν ε΄χει αποδώσει η ΠΑΕ στο δημόσιο.
¨αντε σήκω κανένα χαρτοσημασμένο πρωτάθλημα να χαίρεσαι και μην αχολείσαι με την ΑΕΚ
εδώ λοιπόν στο μπου τελεία κομ, εκτός από το να συζητάμε για πουτάνες, για ηθική και για γιαλιά κάθε χρωματισμού πρέπει να διδάσκουμε και μαθηματικά τώρα πια

Λοιπόν, αριθμητική 3ης δημοτικού: 170,8 μύρια - 90,5 μύρια= 80,3 μύρια
μια και το 90,5 > 80,3 (μαθηματικά 2ας δημοτικού) να υποθέσω πως τα περισσότερα χρέη ήταν στο δημόσιο;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εδώ λοιπόν στο μπου τελεία κομ, εκτός από το να συζητάμε για πουτάνες, για ηθική και για γιαλιά κάθε χρωματισμού πρέπει να διδάσκουμε και μαθηματικά τώρα πια

μια και το 90,5 > 80,3 (μαθηματικά 2ας δημοτικού) να υποθέσω πως τα περισσότερα χρέη ήταν στο δημόσιο;
το ζουμι δεν ειναι αυτο
αλλα το οτι οι ιδιωτες ηταν οι μετοχοι
ειναι σαν να "δανειζεις" εσυ την εταιρεια σου και μετα να λες στους υπολοιπους οφειλετες της εταιριας οτι ολα οκ αφου τα βρηκες με τον κυριο οφειλετη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έλα ρε Μοϊκανέ που ασχολείσαι με την κάθε κούλα και τα κουλά της.
Οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί με την λογική και την πραγματικότητα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το να τιμωρηθει η ΑΕΚ που οδηγει;
την δεκαετια του 90 ο ΠΑΟΚ εφαγε χοντρες τιμωριες απο ΟΥΕΦΑ και ΕΠΑΕ
ειδες καμια διαφορα;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Αντίληψη Νηπιαγωγείου: Τα 90,5 μύρια ήταν μαζί με πρασαυξήσεις και πρόστιμα.
Στην ρύθμιση μέτρησε το πρωτογενές χρέος.Καληνύχτα που θέλεις να κάνεις και τον έξυπνο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
η λογικη και η πραγματικοτητα ειναι οτι ο σαπιος ειναι το μονο καθαρο σωματειο στην ελλαδα,ολοι οι αλλοι ειναι βρωμικοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

ρε συ,γυμνασιο εχεις παει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αντίληψη Νηπιαγωγείου: Τα 90,5 μύρια ήταν μαζί με πρασαυξήσεις και πρόστιμα.
Στην ρύθμιση μέτρησε το πρωτογενές χρέος.Καληνύχτα που θέλεις να κάνεις και τον έξυπνο.
μου αρεσει που επιμενουν τυπε...για τα ξεπλυματα της Ζιμενς μοκο ομως...και τα λεφτα που πηρε ο κωσκοτας απο την τραπεζα κρητης για να κανει μεταγραφες...αυτα εχουν ξεχατει ηδη...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλά για εσένα τα έχουμε πει!!! Νομίζεις πως έχεις να κάνεις με βλάκες της συνομοταξίας σου του πειραιά.
Στον Ολυμπιακό μιλάς για πρωτογενές χρέος και στην ΑΕΚ βάζεις μέσα και τις προσαυξήσεις και πρόστιμα.
¨οσο για την Κούλα που λες συνέχεια, πρόσεχε τα κουλά της Κούλας και μην σκύβεις!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα ο ΟΣΦΠ είχε τιμωρηθεί (αφαίρεση βαθμών, αγώνες κεκλισμένων των θυρών και αν δε κάνω λάθος και χρηματικό πρόστιμο). Το θέμα είναι πως έκανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ αγώνα (ακόμα θυμάμαι τα άρθρα του ΦΩΤΟΣ, που έλεγαν ότι δε γίνεται μια ομάδα να τιμωρηθεί για τις φασαρίες που κάνουν οι φίλαθλοι της. Και ότι ο καθένας μπορεί να βάλει ένα κασκόλ του ΟΣΦΠ και να τα κάνει πουτάνα κτλπ. Και μετά στην έφεση "διακαιώθηκε" πράγμα που δημιούργησε το "δεδικασμένο".
δεν τα θυμάσαι καλά
στον αγώνα αυτόν η βασική ένσταση ήταν πως τα επεισόδια έγιναν ΠΡΙΝ το ματς και όχι κατά τη διάρκεια, γιατί η ποινή είχε πέσει λες και γινότανε ο αγώνας.

αλλά δεν με ενδιαφέρει
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ
είναι εντελώς ανούσιο.
Μιλάτε για το ποδόσφαιρο λες και η ζωή σας κρέμεται από αυτο.
Αν καποιανών κρέμεται η ζωή τους είναι αυτών που πάνε μέσα στο γήπεδο και τρώνε ξώφαλτσες φωτοβολίδες - οποιασδήποτε ομάδας και να είναι

Το έχω ξαναπεί - έκοψα το γήπεδο (το κανονικό - να πηγαίνω στην 6 ας πούμε) από τότε που είδα να σκάει φωτοβολίδα ξυστά στο κεφάλι της κοπέλας μου τότε. Παραλίγο να χάσει το μάτι. Αυτό έγινε πριν από 15 χρόνια ομως! Και ακόμα μαλλώνει ο κόσμος ποια ομάδα αδικήθηκε ή ευνοήθηκε περισσότερο και ποια έχει κάνει την μεγαλύτερη μπινιά!

ρε ΕΛΕΟΣ
σοβαρευτείτε!
ένα παιχνίδι είναι
σφάζεστε σαν τα μοσχάρια για ένα παιχνίδι. θα παίζετε μπιρίμπα σε λίγο και επειδή ο άλλος πήρε περισσότερους τζόκερ θα τον σφάζετε!
ΑΕΙ γαμηθείτε πια! δεν καταλαβαίνετε χριστό μιλάμε

Αυτοί τρωγοπίνουνε στην υγειά των κορόιδων και εσείς βάζετε ύμνους και μετράτε φάουλ του καθενός αντί να καταλαβαίνετε το πόσο μαλάκες γινόσαστε

ΟΚ, ας το πάρουμε έτσι: ο Ολυμπιακός λοιπόν τότε έκλεψε το δημόσιο. η ΑΕΚ πιο μετά. Κάποια στιγμή πιο πριν (ή ίσως τώρα) ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ κλπ κλπ
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουνε τις παπαριές τους ολονών;
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ από τα λεφτά που παίρνουνε οι ομάδες, εσείς ΤΙ παίρνετε;

Μιλάτε για νόμους για ΑΕ και παπαριές.
Μια ΑΕ χτίζει μόνη την έδρα της, δεν της την χτίζει το δημόσιο. Μία ΑΕ δεν έχει στρατούς. Μια ΑΕ δεν συμμετέχει σε μία παρεούλα με αυτοδιοίκητα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ λέμε
ρε κανόνι να σκάει δίπλα στον Έλληνα θα πει ωραία ατμόσφαιρα

μιλάμε, μιλάμε και δεν καταλαβαίνετε Χριστό λέμε

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσει που επιμενουν τυπε...για τα ξεπλυματα της Ζιμενς μοκο ομως...και τα λεφτα που πηρε ο κωσκοτας απο την τραπεζα κρητης για να κανει μεταγραφες...αυτα εχουν ξεχατει ηδη...
Ξέρεις, εσύ πρέπει να με θυμάσαι και από παληά. παρακολουθώ το site, αλλά δεν έγραφα το τελευταιό διάστημα γιατί κάπου είχε ξεφύγει το πράγμα με ορισμένους σαν αυτούς. Νομίζουν πως απευθύνονται σε γαύρους που τα καταπίνουν αμάσητα.
Τολμούν και μιλάνε οι Γαύροι για χαριστικές ρυθμίσεις και εξυπηρετήσεις. ¨αντε ρε αγοράστε κανένα παντελόνι στον Μαρινάκη να καλύπτει την κοιλιά του γιατί ξερνάμε όταν τον βλέπουμε έτσι σαν να έχει καταπιεί μπάλα του Μπάσκετ!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μια ΑΕ χτίζει μόνη την έδρα της, δεν της την χτίζει το δημόσιο.
Μια ΑΕ δεν συμμετέχει σε μία παρεούλα με αυτοδιοίκητα
στην Ελλαδα ολα αυτα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν τα θυμάσαι καλά
στον αγώνα αυτόν η βασική ένσταση ήταν πως τα επεισόδια έγιναν ΠΡΙΝ το ματς και όχι κατά τη διάρκεια, γιατί η ποινή είχε πέσει λες και γινότανε ο αγώνας.

αλλά δεν με ενδιαφέρει
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ
είναι εντελώς ανούσιο.
Μιλάτε για το ποδόσφαιρο λες και η ζωή σας κρέμεται από αυτο.
Αν καποιανών κρέμεται η ζωή τους είναι αυτών που πάνε μέσα στο γήπεδο και τρώνε ξώφαλτσες φωτοβολίδες - οποιασδήποτε ομάδας και να είναι

Το έχω ξαναπεί - έκοψα το γήπεδο (το κανονικό - να πηγαίνω στην 6 ας πούμε) από τότε που είδα να σκάει φωτοβολίδα ξυστά στο κεφάλι της κοπέλας μου τότε. Παραλίγο να χάσει το μάτι. Αυτό έγινε πριν από 15 χρόνια ομως! Και ακόμα μαλλώνει ο κόσμος ποια ομάδα αδικήθηκε ή ευνοήθηκε περισσότερο και ποια έχει κάνει την μεγαλύτερη μπινιά!

ρε ΕΛΕΟΣ
σοβαρευτείτε!
ένα παιχνίδι είναι
σφάζεστε σαν τα μοσχάρια για ένα παιχνίδι. θα παίζετε μπιρίμπα σε λίγο και επειδή ο άλλος πήρε περισσότερους τζόκερ θα τον σφάζετε!
ΑΕΙ γαμηθείτε πια! δεν καταλαβαίνετε χριστό μιλάμε

Αυτοί τρωγοπίνουνε στην υγειά των κορόιδων και εσείς βάζετε ύμνους και μετράτε φάουλ του καθενός αντί να καταλαβαίνετε το πόσο μαλάκες γινόσαστε

ΟΚ, ας το πάρουμε έτσι: ο Ολυμπιακός λοιπόν τότε έκλεψε το δημόσιο. η ΑΕΚ πιο μετά. Κάποια στιγμή πιο πριν (ή ίσως τώρα) ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ κλπ κλπ
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουνε τις παπαριές τους ολονών;
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ από τα λεφτά που παίρνουνε οι ομάδες, εσείς ΤΙ παίρνετε;

Μια ΑΕ χτίζει μόνη την έδρα της, δεν της την χτίζει το δημόσιο. Μία ΑΕ δεν έχει στρατούς. Μια ΑΕ δεν συμμετέχει σε μία παρεούλα με αυτοδιοίκητα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ λέμε
ρε κανόνι να σκάει δίπλα στον Έλληνα θα πει ωραία ατμόσφαιρα

μιλάμε, μιλάμε και δεν καταλαβαίνετε Χριστό λέμε
Μαλιστα,το μαθαμε και αυτο.Αφου δεν ξεκινησε ο αγωνας με υπαιτιοτητα του γαυρου,δεν ισχυει ο νομος.επρεπε να ξεκινησει και να διακοπει μετα.ωραιο ρε.
Κανεις δεν λεει οτι ειναι ωραιο να χαριζονται τα χρεη στις ομαδες,το θεμα ειναι οτι προσπαθουμε ολοι να σας δωσουμε να καταλαβετε οτι δεν δικαιουστε να μιλατε εσεις.
ειδικα εσεις,που κατακλεψατε λεφτα του δημοσιου για να κανετε μεταγραφες.επρεπε να πεσει τοτε ο σαπιος,και οχι να του χαριστουν,επρεπε να πεσει και η ΑΕΚ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom