master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
ρε ακομη ασχολεισαι?Tώρα που ήρθε και ο αλεξ γίναμε 4 οι αμοιβάδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ακομη ασχολεισαι?Tώρα που ήρθε και ο αλεξ γίναμε 4 οι αμοιβάδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η πρώτη δεν μαρέσειΧρηστίδη γι'αυτό που είπες το ραντεβού με αυτές τις δύο ακυρώνεται
ζήτα γονυπετής συγγνώμη και ίσως αλλάξω γνώμη
Εμενα η πρωτη μου αρεσει, Μοικανε. Ωραια, τις μοιρασαμε κιολας.η πρώτη δεν μαρέσει
η δεύτερη είναι μια επιλογή
αν δηλαδή είναι εύκαιρη να της κάνω μια διάλεξη
Ασε τις Πολωνιες γιατι με βλεπω μονιμα Βουκουρεστι σε λιγο να διοργαννωνω πριβε παρτυ... ετοιμασου.η πρώτη δεν μαρέσει
η δεύτερη είναι μια επιλογή
αν δηλαδή είναι εύκαιρη να της κάνω μια διάλεξη
εσεις καλα τις μοιρασατε εμενα με ρωτησατεΕμενα η πρωτη μου αρεσει, Μοικανε. Ωραια, τις μοιρασαμε κιολας.
μολις πιασεις καμια 4δα με αποδοση 40 και ανω θα τις παρεις...εσεις καλα τις μοιρασατε εμενα με ρωτησατε
εγω θελω και τις δυο![]()
κουβα σε βλεπω παλι... 1Χ ειναι το ματσακι...Παιξε διπλο ρεαλ στο λαιβ, πανω απο 5 αποδοση θα χει τωρα και μολις της ακυρωσε γκολ!
paparia dldμολις πιασεις καμια 4δα με αποδοση 40 και ανω θα τις παρεις...![]()
Μπαρτσα- Ρεαλκουβα σε βλεπω παλι... 1Χ ειναι το ματσακι...
ποσες τετραδες σας εχω δωσει στο θρεντ του στοιχηματος και βγηκαν? απο τις 15 που εχω δωσει εχουν βγει 5 στο 4/4 και 4 στο 3/4... δεν με ακολουθεις οποτε καλα να παθειςpaparia dld![]()
![]()
και δεν χαιρεσαιποσες τετραδες σας εχω δωσει στο θρεντ του στοιχηματος και βγηκαν? απο τις 15 που εχω δωσει εχουν βγει 5 στο 4/4 και 4 στο 3/4... δεν με ακολουθεις οποτε καλα να παθεις![]()
βλεπεις πως φενετε ο γνωστης του στοιχηματος? ;)Μπαρτσα- Ρεαλ
1 - 0
Μην συγκρινουμε, ανομοια πραγματα !!!Αχρειαστη η βοηθεια της διαιτησιας στον Ολυμπιακο φετος, αχρειαστη και στην Μπαρτσα...αλλα ιδου!