Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε το οτι νεκρωσε το θρεντ σας απο τοτε που εξαφανιστικαν οι αμυαλοι πιθηκοι μηπως λεει κατι;και πες μου κατι αλλο βρες μου ΕΝΑΝ που ελεγε για τα επεισοδια στο καραισκακη οτι ντρεποταν και θα ηθελε να τιμωρηθει η ομαδα του παραδειγματικα.εδω περα ολοι μας λεμε οτι πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα για οτι εγινε.και βαρια.
μην τα ξαναλέμε
πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι η απο δω μεριά με πρισσοτερο γκαζόν από την άλλη
δεν είναι οι μεν ή οι δε πιο ηθικοί από τους άλλους

αν αυτό τρώτε, με γεια σας με χαρά σας, αλλά είναι λάθος
Όλοι καταδίκασαν και τα επεισόδια και το αποτέλεσμα του ματς - λίγοι ήταν αυτοί που δεν τους ενδιέφερε το πώς ήρθε η νίκη.

αλλά εσένα τι σε ενδιαφέρει πόσοι και ποιοι το αποδοκίμασαν από την άλλη;; συγκριτικά το πας; αν το αποδοκιμάσανε 5, εμείς θα το αποδοκιμάσουμε 6, οπότε βγήκαμε από πάνω - ουγκα μπούγκα τους νικήσαμε...χαχα, μπράβο μας

βασικά εγώ αναφέρομαι σε πιο παλιούς
αλλά έχει νεκρώσει αφού δεν έχει και τίποτα να πούμε εκτός των άλλων, θα ξαναζωντανέψει λιγάκι με το μπάσκετ ...και αν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι. Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα δικαστήρια άρα ο τρόπος που ερμηνεύουν τους νόμους. Μπορεί ο δικαστικός να το ακολουθήσει αλλά μπορεί και όχι. Από τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ που έκανα στο πτυχίο, αυτό θυμάμαι.

Όχι τόσο καλά. Η δέσμευση που έχεις εάν κάποιος δικαστήριο έχει αποφανθεί για κάτι. Το να μην μπορείς να τον ξανακατηγορήσεις δηλαδή λόγω της ύπαρξης της απόφασης.

Και γιατί να με στενοχωρήσεις; Μια ΥΠΟΓΑ είμαστε.  :think:
Σε γενικες γραμμες, σωστα.
Παντως ειναι βεβαιο οτι δεν δεσμευεται κανενα (αθλητικο) δικαστηριο σε ορισμενη ποινή, επειδη αποφασισε κατα συγκεκριμενο τροπο σε αλλη περιπτωση.
Τωρα εγινα υπογίτης?
Δεν ειμαι πια κομμουνι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και για να μην το κουραζουμε γρηγορη αυτοι στους οποιους αναφερομαι το ξερουν να εισαι σιγουρος....
εσυ μην αγχωνεσαι δεν εισαι αναμεσα τους :grin: :grin: :grin:
Χρηστιδη τι γινεσαι ρε αδελφε?
Πού χαθηκες τοσο καιρο?

Επισκέπτης
Ρε βλαχογερμανε, το λες και το ξαναλες.
Τι προτεινεις δηλαδη, να μην υπαρξει τιμωρια?
Και τι με νοιαζει τι εγινε το 1990 με τον ΠΑΟΚ?
Επειδη δηλαδη δεν αλλαξε η ιστορια με μια τιμωρια του ΠΑΟΚ, πρεπει να μην ξανατιμωρηθει κανενας?
Το προβλημα δεν αλλαξε επειδη δεν τιμωρηθηκαν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Αυστηροτατα. Αν δεν απατωμαι ομως, ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε αυστηροτατα επειδη διεκοψαν οι οπαδοι του το ματς με την Παρι Σεν Ζερμαιν και αποκλεισθηκε απο την Ευρωπη. Στην Ελλαδα υπεστη κατι?
Στην Ευρωπη εκτοτε οντως, δεν ξαναεκανε ΚΑΝΕΝΑΣ τιποτα. Ολοι εκει ειναι κυρίες.
Τι προσπαθεις να πεις επιτελους?
το ΚΑΝΕΝΑΣ σ εισαγωγικα.περσι ο ολυμπιακος τιμωρηθηκε με δυο αγωνιστικες γιατι επεσαν κατι ψιλες εκτος γηπεδου και κατι καπνογονα.αντιθετα αν αυτα γινονταν εδω ουτε θα ασχολουταν κανεις.αυτη ειναι η διαφορα με την ευρωπη και αυτο που λεω οτι χτυπα τους εκει που πονανε στο οικονομικο.εκει πως ολοι ειναι κυριες δεν αναβει κανενα καπνογονο δεν υπαρχι λειζερ δεν υπαρχουν βολτες στον αγωνιστικο χωρο δεν σουλατσαρουν οι προεδροι μπροστα απο τους παγκους βριζοντας τους αντιπαλους :birdman:τοσο απλα ειναι κοφτους 5  χρονια την ευρωπη να δεις μετα γινονται ολοι παναγιες ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
"Κατά της ενδεχόμενης διακοπής των επιχορηγήσεων στις ΠΑΕ τάχθηκε η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Θα ευνοήσει και πάλι τις αυτόνομες οικονομικά ΠΑΕ και θα απαξιώσει το ποδόσφαιρο ως εμπορικό προϊόν», αναφέρει σε αυτή. Παράλληλα, απαντώντας στα όσα γράφηκαν για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ, κάνει μια αναλυτική καταγραφή των προτάσεων και των παρεμβάσεων που έκανε για την καταπολέμηση τους"

Ενώ εσείς το έχετε εξιψώση...Ρε δε γαμιέστε μπας γαμήσουμε και εμείς;;

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μμμ...μάλιστα
επομένως οι λοβοτομημένοι είναι οι ολυμπιακοί και οι λοιποί έχουνε δει το φως το αληθινό...
μάλιστα

συνεχίστε
Καλα μαλακας εισαι? Αυτο καταλαβες συ απο τα λεγομενα μου. Ειπα εγω πουθενα οτι οι ολυμπιακοι ειναι λοβοτομημενοι?
Για τον συγκεκριμενο τυπο μιλησα που μας θεωρει αμοιβαδες επειδη δεν ασπαζομαστε τα πιστευω του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε βλαχογερμανε, το λες και το ξαναλες.
Τι προτεινεις δηλαδη, να μην υπαρξει τιμωρια?
Και τι με νοιαζει τι εγινε το 1990 με τον ΠΑΟΚ?
Επειδη δηλαδη δεν αλλαξε η ιστορια με μια τιμωρια του ΠΑΟΚ, πρεπει να μην ξανατιμωρηθει κανενας?
Το προβλημα δεν αλλαξε επειδη δεν τιμωρηθηκαν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Αυστηροτατα. Αν δεν απατωμαι ομως, ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε αυστηροτατα επειδη διεκοψαν οι οπαδοι του το ματς με την Παρι Σεν Ζερμαιν και αποκλεισθηκε απο την Ευρωπη. Στην Ελλαδα υπεστη κατι?
Στην Ευρωπη εκτοτε οντως, δεν ξαναεκανε ΚΑΝΕΝΑΣ τιποτα. Ολοι εκει ειναι κυρίες.
Τι προσπαθεις να πεις επιτελους?
τι να πει ρε συ Αλεξ
απλή ερώτηση
εφόσον είναι αυτά τα καλόπαιδα 100-200-300-1000-2000 σου λέω εγώ
και οι λοιποί (όπως λένε) είναι υγιείς φίλαθλοι
εάν οι υγιείς φίλαθλοι δεν πάνε γήπεδο (όπως ας πούμε κάνανε στον ΠΑΟ που ερήμωσε το γήπεδο αλλά για άλλο λόγο αυτοί), δεν θα μείνουνε να πηγαίνουνε μόνο τα καλόπαιδα;

και τότε δεν θα πονέσει ο Χ ιδιοκτήτης και θα κάνει κάτι;
άρα δεν είναι μόνο τόσοι
βάζω ένα στοιχηματάκι πως πολλοί που γράφουνε εδώ μέσα στο σάιτ έχουνε πετάξει και από ένα αντικειμενάκι στο γήπεδο
πρόχειρα μου έρχονται κάμποσοι στο μυαλό
γιατί εκτός των άλλων κοκκορεύονται κιόλας για τη μαγκιά κλανιά τους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι να πει ρε συ Αλεξ
απλή ερώτηση
εάν οι υγιείς φίλαθλοι δεν πάνε γήπεδο (όπως ας πούμε κάνανε στον ΠΑΟ που ερήμωσε το γήπεδο αλλά για άλλο λόγο αυτοί), δεν θα μείνουνε να πηγαίνουνε μόνο τα καλόπαιδα;

άρα δεν είναι μόνο τόσοι
βάζω ένα στοιχηματάκι πως πολλοί που γράφουνε εδώ μέσα στο σάιτ έχουνε πετάξει και από ένα αντικειμενάκι στο γήπεδο

Ένας είμαι εγώ πάντως. Πριν από καμιά 15αριά χρόνια. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά. Μετά πήγα Αγγλία και έμαθα αλλιώς.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τι να πει ρε συ Αλεξ
απλή ερώτηση

άρα δεν είναι μόνο τόσοι
Παντως ηταν ελπιδοφορο, οτι οι 35.000 στις κερκιδες, αρχισαν να φωναζουν ρυθμικά "ριξτε ξυλο οε οε" ενθαρρυνοντας τα ΜΑΤ να χτυπησουν τους βλαμμενους.
Ηταν ενα πρωτο βημα.
Καποτε οι ΑΕΚτζηδες απλως αποδοκιμαζαν την οριτζιναλ, οταν εκανε γραφικοτητες με τον Μπαγεβιτς ή οταν γυρναγαν τα μελη της την πλατη στο γηπεδο και γιουχαιζαν τα γκολ της ομαδας. Αν ειχαν πεσει τοτε μερικες σφαλιαρες απο τον πολυ κοσμο, ισως να ειχε διορθωθει κατι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ιντερνετικά παίζει πουθενά το ματς να το δω;
στο γαμοξενοδοχείο που είμαι δεν το δείχνει (!!)
το μόνο σπορ κανάλι δείχνει πυγμαχία (γιουροσπορτ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ένας είμαι εγώ πάντως. Πριν από καμιά 15αριά χρόνια. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά. Μετά πήγα Αγγλία και έμαθα αλλιώς.....
Στην Αγγλια, πού οταν πρωτοπηγε ο Γιαννακοπουλος και εκανε βουτια να παρει πεναλτυ στον πρωτο αγωνα, ο προπονητης του τον εβγαλε εξω αλλαγή και του ειπε οτι αν ξανακανει τετοια καραγκιοζιλικια θα γυρισει με το πρωτο αεροπλανο στην Ελλαδα.
Εκεί εχουν ηθος και παιδεία όμως.
Εδω υπαρχει μια περιεργη λογική, οτι κάπου πρεπει να εκτονωνεται η βια, τι να κανουμε, ας ειναι το γηπεδο.
Στο εξωτερικό γιατι δεν εχουν τετοιες αναγκες εκτονωσης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ιντερνετικά παίζει πουθενά το ματς να το δω;
στο γαμοξενοδοχείο που είμαι δεν το δείχνει (!!)
το μόνο σπορ κανάλι δείχνει πυγμαχία (γιουροσπορτ)
Μεγκα δεν εχει το ξενοδοχειο?
Εκτος Ελλαδος εισαι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παντως ηταν ελπιδοφορο, οτι οι 35.000 στις κερκιδες, αρχισαν να φωναζουν ρυθμικά "ριξτε ξυλο οε οε" ενθαρρυνοντας τα ΜΑΤ να χτυπησουν τους βλαμμενους.
Ηταν ενα πρωτο βημα.
Καποτε οι ΑΕΚτζηδες απλως αποδοκιμαζαν την οριτζιναλ, οταν εκανε γραφικοτητες με τον Μπαγεβιτς ή οταν γυρναγαν τα μελη της την πλατη στο γηπεδο και γιουχαιζαν τα γκολ της ομαδας. Αν ειχαν πεσει τοτε μερικες σφαλιαρες απο τον πολυ κοσμο, ισως να ειχε διορθωθει κατι.
αν είσαι σίγουρος πως εννοούσανε να ρίξουνε ξύλο τα ΜΑΤ και όχι τούμπαλιν...τότε είναι ένα πρώτο βήμα
αλλά νομίζω πως λέγανε το αντίθετο - μέσα δεν ήμουνα of course, οπότε ο,τι πείτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν είσαι σίγουρος πως εννοούσανε να ρίξουνε ξύλο τα ΜΑΤ και όχι τούμπαλιν...τότε είναι ένα πρώτο βήμα
αλλά νομίζω πως λέγανε το αντίθετο - μέσα δεν ήμουνα of course, οπότε ο,τι πείτε
Ούτε εγω ημουνα μεσα, αλλά ξερω οτι δεν ειναι το αντιθετο, στο εγγυωμαι. Εκατο φιλους ειχα μεσα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τα ματ να ριξουν ξυλο εννωουσαν,οταν το εκαναν,τους χειροκροτησαμε,και λεγαμε κιαλλο κιαλλο..αλλα γενικα μια απαθεια τα κωλοματ..καθονταν και τους πεταγανε τα μαλακισμενα κροτιδες,φωτοβολιδες,και δεν εκαναν τιποτα.λιγες οι φορες που εκαναν ντου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τα ματ να ριξουν ξυλο εννωουσαν,οταν το εκαναν,τους χειροκροτησαμε,και λεγαμε κιαλλο κιαλλο..αλλα γενικα μια απαθεια τα κωλοματ..καθονταν και τους πεταγανε τα μαλακισμενα κροτιδες,φωτοβολιδες,και δεν εκαναν τιποτα.λιγες οι φορες που εκαναν ντου.
Η "αμυνομενη αστυνομια" του Παυλοπουλου ζει και βασιλευει...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Tώρα που ήρθε και ο αλεξ γίναμε 4 οι αμοιβάδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Διομηδη, εχεις αναγκη απο κανεναν να επιβεβαιωσει αν εισαι αμοιβαδα ή οχι?
Κακως αναπαραγεις το ζητημα.
Εγώ δεν ήρθα στο σπίτι σου να σου πω οτι είσαι μαλάκας.Eίσαι ή όχι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom