Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι δημοσιογραφοι καλως η κακως πρεπει να γεμισουν σελιδες.
και ο ευκολοτερος τροπος για να γινει αυτο ειναι να κανουν κριτικη.
κατοπιν εορτης βεβαιως.
ο συγκεκριμενος ασχετα με το αν ειναι αεκτζης η οχι ξεχναει οτι η ομαδα επαιξε μπαλα.
οτι η εικονα του ματς δεν ηταν για 1-4.
ξεχναει οτι ο σεζαρ εκανε ηλιθιο πεναλτυ.
οτι φαγαμε 2 γκολ απο 2 κορνερ.
οτι ολοκληρη ρεαλ μαδριτης εφαγε 5 πριν λιγες μερες.
ξεχναει οτι ο ραμοσ στο πρωτο ημιχρονο μοιραζε σακουλεσ για εμετο στους αμυντικους της σεβιλλης.
ο μαντουκα εκανε το ιδιο στο δευτερο ημιχρονο στο δεξι μπακ που η τσελσι εδινε 35 μυρια για να τον αποκτησει.
ο φερερ βεβαιως ειπε το αυτονοητο.
κανεις απο τους παικτες δεν χρειαζεται να παρεξηγηθει εκτος και αν εχει την μυγα.
οτι εγιναν λαθη οπως στο θεμα της αποκτησης τερματοφυλακα ειναι αναμφισβητητο αλλα ποιος δεν κανει λαθη?
τι να πουν και οι βαζελοι δηλαδη που πηραν τον καραγκουνη και τον φυσσα για να ανταγωνιστουν αεκ και ολυμπιακο?
και τι επρεπε δηλαδη να κανουν οι φιλαθλοι?
να αρχισουν τα γαμοσταυριδια σε παιχτες τεχνικο τιμ και διοικηση επειδη η ομαδα προσπαθησε αλλα δεν της βγηκε ενα παιχνιδι χαμενο ετσι και αλλιως?
προσωπικα θα ανησυχω αν η ομαδα δεν τρεχει και δεν παλευει.
οταν αγωνιζεται οπως αρμοζει στην αεκ θα χειροκροτω...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αγγλική,Ιταλική,Ισπανική;

Με  τη  Μίλαν  φίλε  dark  η  Σεβίλλη  έκανε  μισή  ευκαιρία σε όλο  το  ματς...
:think: :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε gatto μιλάς για ένα φιλικό ήσσωνος σημασίας κάτω από την σκιά του θανάτου του Πουέρτα κιόλας.

Επισκέπτης
καλα ρε μαγκες πιστευετε οτι υπαρχει ελληνικη ομαδα που μπορει να αποκλεισει ΑΥΤΗΝ  την σεβιλλη σε διπλους αγωνες...?

τι ωραια κωλοτουμπα..

ολοι εσεις δεν το πιστευατε ακραδαντα μεχρι πριν απο την εναρξη του αγωνα & μαλιστα μερικοι ετοιμαζαν τις βαλιτσες τους για αρσεναλ??

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ενω εσεις ετοιμαζεστε για τον τελικο του c.l........?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ  dark...αλλά  τι  θες  να  κάνω?
Να  πανυγηρίζω που  μου  έκανε  η  Σεβίλλη  20  ευκαιρίες  μέσα  στην  έδρα  μου????
Το  είχαμε  πει  από  την  ημέρα  που  έγινε  η  κλήρωση  ότι  είναι  καλύτερη  ομάδα  και  έχει  περισσότερες  πιθανότητες  πρόκρισης...αλλά  αύτό  δεν  σημαίνει
οτι  σηκώνεις  λευκή  σημαία???
Και  απορώ  που  κάποιοι τα   βάζουν  με  τον  άρθρο  του  Κοφινά  (χωρίς  να  ξέρω  τι  βιολί  βαράει  ο  τύπος!)
Δηλαδή  που  διαφωνείτε?Είναι  άμυνα  αυτό  το  πράγμα  που  έχουμε???
Και  δεν  είπα  να  γίνουμε  γάβροι  και  να  πετάμε  κορνέδες...αλλά  όχι  να  κατεβούμε  και  στην  Ομόνοια  επειδή  φάγαμε  4!!!!!!!!!!!! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι ,για του ΟΥΕΦΑ όπως επιθυμεί ο Σωκράτης.Έτσι δεν είπε σε συνέντευξη του; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενω εσεις ετοιμαζεστε για τον τελικο του c.l........?

εχεις διαβασει κατι τετοιο στην δικη μας γωνια???
το μονο που εχουμε σιγουρο(αν ολα εξελιχθουν λογικα) & αυτο βασει δεδομενων & οχι προσδοκιων,ειναι το επομενο πρωταθλημα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχεις διαβασει κατι τετοιο στην δικη μας γωνια???
το μονο που εχουμε σιγουρο(αν ολα εξελιχθουν λογικα) & αυτο βασει δεδομενων & οχι προσδοκιων,ειναι το επομενο πρωταθλημα..
το ειπε ο προεδρος σας....

Επισκέπτης
Όχι ,για του ΟΥΕΦΑ όπως επιθυμεί ο Σωκράτης.Έτσι δεν είπε σε συνέντευξη του; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ποιος τον γαμαει τον σωκρατη???
ποιος τον πιστεψε τον σωκρατη???
μηπως δεν εφαγε το κραξιμο του ολη την χρονια μετα απο καθε αποτυχια για τις μαλακιες που ελεγε???
εγω για τις δηλωσεις που κανατε εσεις μιλαω & οχι για το τι ελεγε ο κοντος η οποιοσδηποτε αλλος απο διοικηση-προπονητικο τημ-παικτες..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να  πανυγηρίζω που  μου  έκανε  η  Σεβίλλη  20  ευκαιρίες  μέσα  στην  έδρα  μου????
Το  είχαμε  πει  από  την  ημέρα  που  έγινε  η  κλήρωση  ότι  είναι  καλύτερη  ομάδα  και  έχει  περισσότερες  πιθανότητες  πρόκρισης...αλλά  αύτό  δεν  σημαίνει
Και  απορώ  που  κάποιοι τα   βάζουν  με  τον  άρθρο  του  Κοφινά  (χωρίς  να  ξέρω  τι  βιολί  βαράει  ο  τύπος!)
Και  δεν  είπα  να  γίνουμε  γάβροι  και  να  πετάμε  κορνέδες...αλλά  όχι  να  κατεβούμε  και  στην  Ομόνοια  επειδή  φάγαμε  4!!!!!!!!!!!! :think:

Ρε παιδιά,μισό λεπτό γιατί θα τρελλαθούμε.Όπως είδατε ήμουν κ εγώ στο γήπεδο-υπάρχει κ η φώτο μου.Δεν είδα κανέναν πανηγυρισμό πέραν από το γεγονός άπό το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό να φωνάζουμε για την ομάδα μας.Που είναι οι πανηγυρισμοί;

Επειδή-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-μετατράπηκε  ένα Ελληνικό γήπεδο σε Αγγλικό από τις φωνές των οπαδών-όλοι λέμε ότι πανηγυρίζουμε

Προχθές έγινε στο ΟΑΚΑ ότι σε ένα τυπικό Αγγλικό γήπεδο.Φάγαμε τεσσάρα κ συνεχίζαμε να φωνάζουμε για την ομάδα μας.ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Δηλαδή επιδή δεν γίναμε κάφροι,πέσαν ολοι να μας φάνε;

Βλέπετε έχουμε συνηθίσει σε προπηλακισμούς,δολοφονίες,ξύλο σε παίκτες,σπασίματα αμαξιών παιχτών,κορνέδες κ.λ.π.,κ.λ.π.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ;

Εγώ τα έγραψα χθες τα κενά της ομάδας κ δεν πανηγυρίζω.Φώναξα για την ομάδα μου,χειροκρότησα κ τους 22 ποδοσφαιριστές(γιατί ήμουν σε απλά ένα παιχνίδι),άναψα το κεράκι μου για τον Πουέρτα κ πήγα σπιτάκι μου με την παρέα μου όμορφα - ομορφα κ κοιμήθηκα.Δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να μην κοιμηθώ.Το ματς τέλειωσε από την ώρα που βγήκα από το ΟΑΚΑ.Από κει κ πέρα:

-δεν έβρισα ποδοσφαιριστή,συγχωρήστε με για αυτό.
-δεν πέταξα κέρμα,συγχωρήστε με για αυτό.
-δεν προπηλάκισα ποδοσφαιριστή,συγχωρήστε με για αυτό.
-δεν έσπασα αμάξι ποδοσφαιριστή,συγχωρήστε με για αυτό.
-δεν άναψα φωτιάστα καθίσματα,συγχωρήστε με για αυτό.

Συγχωρήστε με που ήμουν Άγγλος(στο μόνο πράγμα που τους παραδέχομαι ,γιατί κατά τα λοιπά είναι ζώα)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο σωκρατης προσφερει στην μαζα αυτο που θελει(η μαζα..)ΤΙΤΛΟΥΣ!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δηλαδή  κατάλαβες  ότι  εγώ  σου  είπα  να  τα  σπάσεις  και  να  κάνεις  επεισόδια dark???????????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε ποιος τον γαμαει τον σωκρατη???
ποιος τον πιστεψε τον σωκρατη???
μηπως δεν εφαγε το κραξιμο του ολη την χρονια μετα απο καθε αποτυχια για τις μαλακιες που ελεγε???
εγω για τις δηλωσεις που κανατε εσεις μιλαω & οχι για το τι ελεγε ο κοντος η οποιοσδηποτε αλλος απο διοικηση-προπονητικο τημ-παικτες..

Φαίνεται ότι επειδή είσαι καινούργιος μπερδεύεις το πότε σοβαρολογούμε,με το πότε κάνουμε χαβαλέ.Προφανώς κ δεν υπήρχε ελπίδα να περάσουμε.Απο κει κ πέρα φτιαχνόμασταν για την ομάδα μας,να πάμε να την χειροκροτήσουμε κ να φωνάξουμε όσα κ να φάμε(μιλάω για το συγκεκριμένο ματς-προφανώς αν γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα δεν θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα).Επειδή βλέπω ότι συνέχεια πατάς στα μηνύματα του πρωινού της Δευτέρας,σου λέω επειδή φαίνεται ότι δεν διαθέτεις κρίση,όλα γράφτηκαν με διασκεδαστικό ύφος κ όχι σοβαρολογώντας.
Για το τι πιστεύαμε σοβαρα για την κλήρωση,σε παραπέμπω στα μηνύματα που ανεβάσαμε την ημέρα της κλήρωσης.Δε νομίζω ότι θα δεις κάτι αντίστοιχο με της Δευτέρας.Αυτά για να μαθαίνεις για την επόμενη φορά.

Επισκέπτης

δεν εχουν πεσει ποτε κορνεδες στο γηπεδο..στον ρεντη επεσαν & μην μου πεις οτι εσεις κατα καιρους δεν εχετε δημιουργησει αντιστοιχες-πολυ χειροτερες καταστασεις οποτε τι αναφερεστε συνεχεια σε αυτο το γεγονος???ποιον κοροιδευετε???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απο κει κ πέρα φτιαχνόμασταν για την ομάδα μας,να πάμε να την χειροκροτήσουμε κ να φωνάξουμε όσα κ να φάμε(μιλάω για το συγκεκριμένο ματς-προφανώς αν γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα δεν θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα
εμ αυτο σου λεω αυτη ειναι η διαφορα μας εμεις ΠΟΤΕ και με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα χειροκροταγαμε αν ειχαμε φαει 4!!! στην εδρα μας .....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δηλαδή  κατάλαβες  ότι  εγώ  σου  είπα  να  τα  σπάσεις  και  να  κάνεις  επεισόδια dark???????????????

Γιατί εσύ είδες να πανηγυρίζουμε για κάτι;απλά φωνάζαμε.Απλά  επειδή όλοι είδαν μια ατμόσφαιρα που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα μετά από τεσσάρα,όλοι μας την κάναμε ότι ήταν πανηγύρια.Εντάξει δεν ακούστηκαν γιούχες-που κ αυτές δεν είναι επεισόδια-αλλά δεν σημαίνει ότι πανηγύριζα.Προφανώς κ υπάρχει προβληματισμός για νευραλγικές θέσεις στην ομάδα κ προφανώς πρέπει να προβληματιστούμε όπως προβλιματίστηκα κ το έγραψα χθες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εμ αυτο σου λεω αυτη ειναι η διαφορα μας εμεις ΠΟΤΕ και με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα χειροκροταγαμε αν ειχαμε φαει 4!!! στην εδρα μας .....

ΑΚΡΙΒΩΣ.Συμφωνούμε.ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ άλλωστε και επιστήμονες.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι το τι θελεις απο την ομαδα σου.
να κατεβαινει στο γηπεδο και να μην κανει ΚΑΜΜΙΑ ευκαιρια?
οπως ο βαζελος την κυριακη?
αν η ομαδα κατεβαινε να παιξει αμυντικα (οπως εκανε στην σεβιλλη και πηρε μονο2 τεμαχια)θα βγαιναν την αλλη μερα οι ξερολες να μας πουν οτι ηταν ατολμος ο φερερ και δεν εχει αυτοματισμους η ομαδα και αλες παπαριες.
τωρα που βγηκε η ομαδα και διεκδικησε οτι μπορουσε μας λενε οτι επαιξε παρατολμα και οτι ειχε κενα στην αμυνα.
τωρα για τους αλλοθρησκους ας κοιταξουν τα χαλια τους (βλεπε ντερμπυ της κυριακης)και ας μην ασχολουνται με την ΑΕΚΑΡΑ.
ειναι τετοια η μπαλαρα που παιζουν δε,ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ που προσωπικα γνωριζω οπαδους των παραπανω αλλα και του παοκ που εχουν παρει διαρκειας στην ΑΕΚ.
αυτο κατι λεει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom