Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα στον αποδεδειγμένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Καλημέρα αδέλφια μου.
1)Το παλληκάρι,ο Μορέτο ας πάρει το αεροπλάνο να πάει στην ευχή του θεού.Μα καλά ο Φερέρ δεν το είχε δει οτι ο άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με τερματοφύλακα;
2)Τα πολύ καλά άκρα που έχουμε αποδείχτηκε κ χθες,κ συμπεριλαμβανομένου του Μπούρμπου που είναι αναπληρωματικός.
3)Πρόβλημα στα στόπερ.Ο Ζεράλντο (ξανα)αποδεικνύεται ότι δεν είναι Τσιρίλο.
4)Ο Παυλής θα αφήσει εποχή και
5)και σημαντικότερον,η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έχει αποδεδειγμένα τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ κάτι που το αποδεικνύει συνέχεια.Παρόλη την συντριβή,ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν κ απέδειξε πόσο πολύ αγαπαει την ομάδα ακόμα κ με τεσσάρα.Εκεί που άλλοι θα πέταγαν κορνέδες,θα έδερναν τους ποδοσφαιριστές τους,θα έκαιγαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας τους και θα προπηλακιζαν τους παίκτες ο ΕΝΩΣΙΤΗΣ οπαδός και φίλαθλος με το ζεστό του χειροκρότημα στο τέλος κ με τις φωνές του σε όλη την διαρκεια του ματς,απέδειξε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ είναι.

Αδέλφια,ένας είναι ο στόχος για φέτος...
....τον ξέρουμε πολύ καλά...
Καλημέρα σας.

Πες τα βρε συνάδελφε Dark...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Απλά...να βλέπουν οι φίλοι ΑΕΚτζήδες για ποιό λόγο η φυγή του Ριβάλντο από τον Θρύλο ήταν λάθος(όπως αυτή έγινε) αλλά σωστή για καθαρά αγωνιστικούς λόγους....σίγουρα ποιό αργή είναι η ανάπτυξη της ΑΕΚ όταν η μπάλλα πάει στα πόδια του Ρίμπο....όταν παίζει πλάγια είναι ποιό γρήγορη...φυσικά η ευθύνη του Φερέρ μεγάλη...δεν ανοίγεσαι από το 1ο λέπτο απέναντι στην Σεβίλλη...κρατάς άμυνα και αν το σκόρ είναι 0-0 στο 70' χτυπάς....και ότι κάτσει...δεν είναι ντροπή το 0-0 ή το 0-1...το 1-4 (στο 83') και βλέπουμε....είναι!!!!

Θα διαφωνήσω, ισα ισα πηγαμε γήπεδο και ειδαμε ενα καλό ματσακι ειπαμε κανα συνθηματακι καμια μαλακια με κανα αγνωστο, θυμηθηκαμε  τον Λιακουρα (απο την εποχη του Λιακουρα εχουμε να δουμε αποκουση με αυτοθυσια και καπακι λαθος πάσα σε αντίπαλο) και χαρηκαμε που πήγαμε γήπεδο!!!

Αν ήμασταν πολιτικοι θα κατηγορούσαμε το ισπανικο ποδοσφαιρικό κατεστημένο και τον καιρο που δρόσισε και ευνοησε το ποδοσφαιρο με αντεπιθέσεις!!!

ΥΓ απο το 10λεπτο φανηκε οτι δεν το ειχαμε το παιχνιδι!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό με τον Λιάκουρα ήταν πολύ πετυχημένο.Πράγματι χθες θυμήθηκα τον Λιάκουρα,κατά τις εποχές που ήμουν ένας φέρελπις έφηβος.Η μόνη διαφορά τους είναι ότι ο Μορέτο δεν λέγεται Μορετίδης!!!Δεν φαντάζομαι ότι στο επόμενο ματς(παρεπιπτόντως πάλι Ευρωπαϊκό,θα ξεκινήσει βασικός ο Μορέτο).Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ο Λιάκουρας συνεχίζει να είναι τερματοφύλακας(;) κ παράλληλα τεχνικός διευθυντής  :jerking:στην Αγ.Παρασκευή στην Δ'Εθνική!!!!! :uglystupid: :idiot:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για τον μορετο τι να πω...
οσο σκεφτομαι οτι αφησαμε τον Μαλαρτζ να παει στον βαζελο με 500 χιλιαρικα τρελαινομαι.
τερματοφυλακαρα με τα ολα του.
για το παιχνιδι δεν μπορει να γινει κριτικη.
ο αντιπαλος ειναι 3 επιπεδα πιο πανω απο οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα.
τους παιξαμε στα ισια ειδαμε καλη μπαλα απο την ομαδα μας.
το αποτελεσμα δεν εχει και τοση σημασια.
σημασια εχει οτι η ομαδα θα παιξει μεγαλη μπαλα φετος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς χαίρομαι που βλέπω όλα τα παλιά καλά αδέλφια κ πάλι εδώ.Κ επίσης χαίρομαι που το θρεντ μας-το μεγαλύτερο του φόρουμ-μεγαλώνει συνέχεια με την προσθήκη κ άλλων αδερφιών.Πλέον δεν είναι μακριά η μέρα που θα σηκώσουμε το δικό μας πανό στο ΟΑΚΑ με την υπογραφή του bourdela.com.

Μια ερώτηση τώρα στους πιο έμπειρους από εμένα όσον αφορά τα αμιγώς ποδοσφαιρικά τεχνικα χαρακτηριστικά.Ο Ζεράλντο Αλβες τι σας λέει ποδοσφαιρικά.Σας αρέσει ή όχι;Ενώ λίγο-πολύ έχω διαμορφώσει για όλους τους παίχτες μια πρώτη εικόνα από αυτά που έχω δει,για τον Ζεράλντο αδυνατώ ακόμα να την σχηματίσω.Μέχρι στιγμής όμως από την πρώτη εντύπωση ,αυτό που μου δημιουργείται είναι ότι Τσιρίλο δεν είναι κ πολύ ακόμα ,δυστυχώς ούτε καν ο αδερφός του.
Εσείς τι γνώμη έχετε;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλάχτηκε κ η ψηφοφορία αδέρφια & φίλοι.Αναγκαστικά το γυρνάμε στα εγχώρια.Παρακαλώ ψηφίστε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξεκίνησε δυναμικά η ψηφοφορία.Για πάμε,για πάμε.Εχει ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκίνησε δυναμικά η ψηφοφορία.Για πάμε,για πάμε.Εχει ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον.
πολυ δυναμικα ....πραγματικο ντερμπι...
μπορει να το κερδισετε κιολας (γιατι πραγματικο ντερμπι δεν υπαρχει περιπτωση)
ισως να κερδισετε και τον τιτλο του πρωταθλητη (στην ψηφοφορια σας βεβαια γιατι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει περιπτωση)
αλλα και να μην το κερδισετε μην σας νοιαζει....γιατι εχετε το μεγαλυτερο θρεντ του bourdela.com
εσεις να χειροκροτατε !!!!!!!
αλλα 14 χρονια ειναι πολλα

Επισκέπτης
Αυτό με τον Λιάκουρα ήταν πολύ πετυχημένο.Πράγματι χθες θυμήθηκα τον Λιάκουρα,κατά τις εποχές που ήμουν ένας φέρελπις έφηβος.Η μόνη διαφορά τους είναι ότι ο Μορέτο δεν λέγεται Μορετίδης!!!Δεν φαντάζομαι ότι στο επόμενο ματς(παρεπιπτόντως πάλι Ευρωπαϊκό,θα ξεκινήσει βασικός ο Μορέτο).Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ο Λιάκουρας συνεχίζει να είναι τερματοφύλακας(;) κ παράλληλα τεχνικός διευθυντής  :jerking:στην Αγ.Παρασκευή στην Δ'Εθνική!!!!! :uglystupid: :idiot:
βαθεια ψυχικα τραυματα απο νωρις ρε γαμωτο..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ααααα πραγματιστής.Κ τι πράγματα εμπορεύστε;κουτόχορτο;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωπα,τώρα έπεσαν κ τα ντοκτορά εδώ μέσα.Εμ πως,είναι δυνατόν να είσαι γαύρος κ να μην είσαι ''επιστήμονας''; :boff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό μεσημέρι σε όλους.Πάω να ανοίξω κανά λεξικό,γιατί όπως κ να το κάνουμε δεν πρέπει να ωχαδελφίζω συνέχεια στις μομφές που απευθύνονται στην αμάθειά μου.

Αδέλφια είμαστε όλοι ΕΝΑΣ.Είμαστε  Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Είναι τιμή μου ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ωπα,τώρα έπεσαν κ τα ντοκτορά εδώ μέσα.Εμ πως,είναι δυνατόν να είσαι γαύρος κ να μην είσαι ''επιστήμονας''; :boff:
hahaha-024.gif
hahaha-024.gif

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνο που δεν  ρώτησες  από  τι  βιβλίο  να  ξεκινήσεις  τη  μελέτη!!!
:think:
Μάλλον "Η  καλύβα  του  μπαρμπα-Θωμά" είναι καλό  για  αρχή.... :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που δεν  ρώτησες  από  τι  βιβλίο  να  ξεκινήσεις  τη  μελέτη!!!
:think:
Μάλλον "Η  καλύβα  του  μπαρμπα-Θωμά" είναι καλό  για  αρχή.... :2funny:
Mπορει και τις περιπετειες του "καλογερου" ε φιλαρακο?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα παρουσιάζω κατ'αποκλειστικότητα τη φάτσα του Dark κι τη δικιά μου εχθές στο ΟΑΚΑ.Εξ'αριστερών στη φωτό.Όσοι πιστοί ορμάτε του... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
p9030043rm9.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom