Και κάτι ακόμα. Η ΑΕΚ παρά την όποια παράγκα και εάν είχε στο βαθμό που την είχε τα 3 σερί που πήρε τα πήρε χωρίς να υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΗ ΑΕΚΤΖΗΣ να τα αμφισβητήσει (εκτός ίσως από τα βαζέλια για το πρωτάθλημα του 93. Αλλά και πάλι βρίζουν τους γαύρους που έκατσαν και έχασαν και όχι τους ΑΕΚτζήδες για την παράγκα που είχαν). Τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΟΣΦΠ από το 96 και μετά οι βάζελοι λένε για το πρωτάθλημα της Ριζούπολης, για το πρωτάθλημα του 97, δε ξέρω και εγώ πια άλλα. Και εμείς λέμε για αυτό του ΚΑΣ (ίσως και για κανένα δύο ακόμα).
Όσο για το αν θέλουμε οι ΑΕΚτζήδες τον ΟΣΦΠ (ή τον ΠΑΟ) στην 3η εθνική ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΟΛΟ και ποιο πολλοί είναι οι ΑΕΚτζήδες που θεωρούν πως η ΑΕΚ κακώς μπήκε τελικά στο 44 (στερνή μου γνώση) και πως θεωρούν πως μια λύση για να βγει η ομάδα από τον φαύλο κύκλο είναι να πάει πρωτοδικείο.
προσωπική άποψη - μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά έχω πολλούς φίλους ΑΕΚτζήδες και δεν νομίζω - αν αυτή τη στιγμή έδινες σε κάποιον ΑΕΚτζή την επιλογή: να βρεθεί αυτή τη στιγμή ένας να βάλει 5-10 μύρια για να λαδωθεί η μηχανή (και να μείνουνε νοτιάς και σία) Ή να πέσει η ΑΕΚ κατηγορία και να φτιαχτεί το οικοδόμημα από την αρχή, θα σου έλεγαν να σωθεί πάλι τώρα με μεσοβέζικο τρόπο και θα δούμε μετά.
είναι η λογική του Έλληνα. Ας περάσει το δύσκολο και κάααατι θα κάνουμε μετά...
αισιόδοξη λογική, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα γιατί δεν βλέπει τη ρίζα του κακού.
όσο για την 3η Εθνική κλπ, μωρέ και να διαλύσει εντελώς δεν θα είχανε πρόβλημα - και μην το πάρεις στραβά, δεν θεωρώ πως η λογική αυτή είναι μόνο των ΑΕΚτζήδων, θεωρώ πως απλά αυτή είναι η λογική του Έλληνα.
σε πιο απλά ελληνικά, ο Έλληνας είναι φαταούλας συνήθως
θέλει και την καλύτερη ομάδα να έχει, και τους καλύτερους παίκτες, και να την παίζει 100-0 η διαιτησία, και να ψωμολυσσάει ο αντίπαλος και να σέρνεται, και να του παίρνει παίκτες και να τρώει τιμωρίες, και να μη βρίσκει υγεία σαν σύλλογος ο αντίπαλος...
αλλά επίσης θέλει ΚΑΙ να τον αγαπάνε όλοι
θέλει ΚΑι να μην πληρώνει εισητήριο για ένα πρωτάθλημα που ο ίδιος το θέλει έτσι
τα θέλει ολά. Όταν λοιπόν ένας τέτοιος γίνει πρόεδρος τα γαμάει όλα όπως λες, ειδικά αν δεν έχει απέναντί του αντίπαλο να τον συνετίσει.