δηλαδη ρε φιλε για πες μου,
ας πουμε οτι η αεκ ειχε την παραγκα οπως λες... ο τριβελας? στην παραγκα της αεκ? μη το πεις ουτε του παπα αυτο φιλε... ο γιωργαρος εκανε κουμαντο και στην επο και στην διαιτησια και το ξερω απο πρωτο χερι,τωρα εσυ μπορεις να λες τα δικα σου γιατι οπως σου εχω ξαναπει ετσι σε βολευει για να δικαιολογησεις οτι οποιος περνει τιτλους εχει και παραγκα,τα ιδια λενε ολοι οι γαυροι που δεν θελουν να παραδεχτουν οτι οι μισοι τιτλοι τους ειναι μαιμου...
δεν μπορεί να έχεις πάει σχολείο - δεν ξέρεις να διαβάζεις.
παράθεσέ μου πού σου είπα αυτό που λες για τους τίτλους του Ολυμπιακού. Εκεί έχεις κολλημένο το μυαλό σου
Άλλες εποχές και άλλοι τρόποι - ίδιο αποτέλεσμα
ναι, η ΑΕΚ έχουμε πει πολλές φορές ήταν και είναι πρόβατο η καημένη ...
η μοναδική αθώα περιστερά στο πρωτάθλημα...
κούνια που σε κούναγε
Πόσες φορές θα το γράψω ;; Πάντα έχει σημασία τι έχει ο άλλος απέναντί του και πόσο δυνατός είναι. ο Κρόκους δεν είχε αντίπαλο. Το Γιωργάκη τον νίκησε - πάπαλα ο Γιαργάκης, αποχώρησε.
Στο μπάσκετ τον ήπιε από τους Γιαννακόπουλους επειδή είχε δύο καρπούζια στη μασχάλη (και του ποδοσφαίρου ήταν μεγαλύτερο) οπότε πάει από το μπάσκετ, αλώνισε ο Παυλάρας
Ε, μετά το Μελισσανίδη (και τον Καρρά) εσείς δεν είχατε δύναμη.
Ο Κοσκωτάς σε εμάς μπορεί να έκλεψε την τράπεζα και να χρέωσε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν παίκτης να στήσει παράγκα.
Και επειδή κολλάς στην ΑΕΚ, να σου πω πως παράγκα υπήρχε και πριν την ΑΕΚ, απλά δεν τη θυμούνται πολλοί λόγω του οτι δεν την έχουνε ζήσει πολλοί. Έχεις την εντύπωση πως ο Κρόκους δεν έμαθε δίπλα στον Νταϊφά;