Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώΠοιοί αλλόθρησκοι ψηφίζουν οτι θα φύγει ο μπλάνκο;;;
Να κάνουν ένα βήμα μπροστά![]()
![]()
με την παρούσα κατάσταση πρέπει να είναι μαλάκας για να μείνει
εγώΠοιοί αλλόθρησκοι ψηφίζουν οτι θα φύγει ο μπλάνκο;;;
Να κάνουν ένα βήμα μπροστά![]()
![]()
άλλαξαν οι δύο διοικήσεις και χάλασε το ντηλ.ο σκοκκο τι εγινε ρε;εκλεισε στο βαζελο;
Που είχες χαθεί τόσο καιρό ρε τύπε;ο σκοκκο τι εγινε ρε;εκλεισε στο βαζελο;
Όλοι; Πολιοι όλοι; Ο Αδαμίδης είχε δηλώσει κάτι τέτοιο; Δε κάνω πλάκα δεν είχα ακούσει τέτοιο πραγμα. Αντίθετα ΟΛΟΙ οι φίλοι μου από το φατσοβιβλίο και το μσν που είναι ΟΣΦΠ έλεγαν για την παράγκα, μαζί τους και οι φίλοι μου ΑΕΚτζήδες.προφανώς δεν τα θυμάσαι καλά για πέρσι
πέρσι λέγανε όλοι πως επιτέλους πατάχθηκε η παράγκα!
τυπε λες για προβατα,αλλα μου φαινεται πως και συ βελαζεις τελικα...άλλαξαν οι δύο διοικήσεις και χάλασε το ντηλ.
τι να σου κανω, είχα πει : αν μείνουνε οι διοικήσεις που το έχουνε συμφωνήσει
ε, αλλαξανε και οι δυο!
ακριβώς όπως το λεςΌλοι; Πολιοι όλοι; Ο Αδαμίδης είχε δηλώσει κάτι τέτοιο; Δε κάνω πλάκα δεν είχα ακούσει τέτοιο πραγμα. Αντίθετα ΟΛΟΙ οι φίλοι μου από το φατσοβιβλίο και το μσν που είναι ΟΣΦΠ έλεγαν για την παράγκα, μαζί τους και οι φίλοι μου ΑΕΚτζήδες.
Αν (σενάριο επιστημονικής φαντασίας τώρα) αύριο ο Βασιλιάς του Βόρνεο αγοράσει την ΑΕΚ και ρίξει και 100εκ για παίκτες και άλλα τόσα για γήπεδο και άλλα τόσα για "προστασία" τότε μπορεί οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ θα κλέγονται μαζί με αυτούς του ΠΑΟ για την κίτρινη παράγκα.
μπα...τυπε λες για προβατα,αλλα μου φαινεται πως και συ βελαζεις τελικα...
το "ολοι σας και μονοι μας" που χει καλλιεργηθει απο τον πρακτορα εχει εντυπωθει στο υποσυνειδητο σας...
ετσι βλεπεις αορατες συμμαχιες,παραρτηματα και αλλα ωραια..
"ο μεγας θρυλος θα τα βαλει με ολους και με ολα,και στο τελος θα επικρατησει."
κατι σαν αυτο-boostαρισμα....
οκ και επειδη αλλαξε η διοικηση τελικα δεν πηγε ο σκοκος στον βαζελο.ναι λογικο ακουγεται.μπα...
πούτσες μπλε
προφανώς και δεν με έχεις κοζάρει καλά...
απλά παρακολουθώ τα στατιστικά εδώ μέσα
αλλά το ίνφο για το Σκόκο το είχα μέσα από τον ΠΑΟ και μπορώ να σου πω και ακριβές ποσό - ο Wonderful ξέρει με ποιον μιλάω στη διοίκηση του ΠΑΟ
τα στατιστικα δε λενε τιποτα....απλά παρακολουθώ τα στατιστικά εδώ μέσα
εσένα δεν σου φαίνεται λογικό όταν αλλάζουνε και οι δύο διοικήσεις (και ειδικά αυτή που έδινε τα λεφτά) να χαλάει η συμφωνία;;;οκ και επειδη αλλαξε η διοικηση τελικα δεν πηγε ο σκοκος στον βαζελο.ναι λογικο ακουγεται.![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααασε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει ακομη,ειναι 2 που μπαινουν με τον ιδιο λογαριασμο,ο ενας ειναι γαυρος ο αλλος βαζελος. ;)
αν πραγματικα σου ειπανε κατι τετοιο,μαλον σε εχουν παρει χαμπαρι και σε δουλευουν.εσένα δεν σου φαίνεται λογικό όταν αλλάζουνε και οι δύο διοικήσεις (και ειδικά αυτή που έδινε τα λεφτά) να χαλάει η συμφωνία;;;
έλεος ρε συτα στατιστικα δε λενε τιποτα....
ειναι λογικο αυτος που χει 13/15 τα τελευταια χρονια(με οποιονδηποτε τροπο) να χει περισσοτερες αντιπαθειες στους ηττημενους(κιτρινοπρασινους)...αν υπηρχε μπουρδελα οταν μεσουρανουσε ο πιστολερο,θα ταν περισσοτεροι οι αντιβαζελοι...
αλλο αυτο ομως και αλλες οι αορατες συμμαχιες...
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν ξέρουν και δε βλέπουν τα χάλια της ομάδας τους; Αν διάβαζες τι έγραψαν μερικοί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα καταλάβαινες πως και τα χάλια μας τα ξέρουμε και τα γράφουμε και πως επειδή κάναμς 3-4 νίκες και φτάσαμε και τελικό Κυπέλλου δεν έχουμε πιάσει τον παπά από τα αρχίδια. Οι ΑΕΚτζήδες ξέρουν πολύ καλά τα χάλια της ομάδας τουςακριβώς όπως το λες
ΟΥΤΕ ο Αδαμίδης ΟΥΤΕ κανείς άλλος δεν μίλαγε πέρσι για τον ΠΑΟ
Μόλις πέρασε μπροστά ο ολυμπιακός αρχίσανε πάλι τα της παράγκας, μετά τα ξαναβάλαμε στην άκρη ...
τεσπα...δεν έχει για μένα σημασία
εμένα γενικώς μου τη δίνει να μιλάει κάποιος και να μη βλέπει τα χάλια της ομάδας του
και αυτό το γνώρισμα το έχουνε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ χρόνια τώρα
σωστό.......ΠΟΤΕ δεν είμασταν τα ίδια ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με τον γαύρο, ΠΟΤΕ!
δω θα την κανω γω για εξω..ο σκοκκο θα μεινει;Μαλακιες ακουγοντε για σκοκο και βαζελο... ο σκοκος ψαχνετε να φυγει για εξω με χοντρο μεροκαματο εδω και αρκετο καιρο...
αχαχααχαχαχαααν πραγματικα σου ειπανε κατι τετοιο,μαλον σε εχουν παρει χαμπαρι και σε δουλευουν.
Οι πιτσιρικάδες των Ακαδημιών έχουν 1 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ελλάτωμα.
Δε μπορεί να βγει άμεσα μίζα από αυτούς.
Πως θα σου κουβαλήσουν μετά κανένα παλτό να κονομήσει όλο το κύκλωμα;;