Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και για οσους λενε για παραγκες ας περιμενουν να δουν το σπρωξιμο που θα γινει στα πλευ οφ για να βγει 2ος ο βαζελος... ετσι ειναι στην ελλαδα,οποιος εχει τα περισοτερα φραγκα περνει τον τιτλο και ο 2ος που εχει βαλει και αυτος ενα σεβαστο ποσο θα βγει στο τσουλου... οι υπολοιποι που πανε με το σταυρο στο χερι και μικροτερα μπατζετ ας παλεψουν για κανα κυπελακι και την 3η θεση...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ: όταν νικάτε εσείς στο ντέρμπι στο 90 με φωτοβολίδα να σκάει στην μικρή περιοχή αλλά να μη γίνεται τίποτε, είναι η αξία σας. Όταν νικάει ο ΠΑΟ στο πρώτο ματς είναι η αξία του. Όταν χάνετε πάντα φταίει κάτι άλλο.

ΜΟΝΟ στην Ελλαδίτσα αυτά

Αδερφέ έτσι απλά για να μη μείνουν αναπάντητα τα όσα λες: ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μάτς σε κέρδισε πεντακάθαρα (το πέναλτυ ήταν καθαρό και σίγουρα πιο καθαρό από τα δικά σας τόσα χρόνια), η δε ΑΕΚ όχι απλά δεν ευνοήθηκε αλλά αδικήθηκε σφόδρα στο ματς που χάσατε. Και το πέναλτυ που πήρατε ήταν μούφα και έγινε πέναλτυ στην ΑΕΚ που δεν δώθηκε. Δεν σου βάζω το ματς οσφπ-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη που από τις φωτοβολίδες και τις κροτίδες που λες δεν έπρεπε καν να αρχίσει. Αυτό το αφήνω να το εξετάσει ο ιστορικός του μέλλοντος όταν θα προσπαθήσει να εξηγήσει την έννοια της παράγκας...αυτό το ματς μαζί με αυτό της Ριζούπολης...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για τους φίλους του ΟΣΦΠ. Επειδή μου έχουν στείλει άπειρα μυνήματα (και εδώ και στο μέιλ και στο κινητό). Ναι ο Βαλδερβε είναι καλός προπονητής και δουλευταράς. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Υπομονή του χρόνου για ασφαλέστερα συμπερασματα
λάθος
τον έχουμε δει
και μάζευε φυστίκια
η μόνη δικαιολογία του ήταν πως ήταν ο πρώτη του χρονιά
τώρα την επόμενη δεν υπάρχει ούτε αυτή η δικαιολογία

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Κάτι τελευταίο...τη Νεα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση γιατί την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες μου λέτε; Μόνο τον ύμνο του γαύρου δεν είπε ο σπήκερ στα γκολ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Παρεπιπτόντως ο Παναθηναϊκός μέσω των ακαδημιών του έβγαλε ένα σωρό παίκτες που και στην ομάδα παίξανε και το βάρος του EURO2004 σηκώσανε, και καριέρα στο εξωτερικό κάνανε. Τίτλους όμως πήρανε στην Ελλάδα ελαχιστότατους ελέω παράγκας με κορυφαία περίπτωση αδικίας τον Λυμπερόπουλο, ένα παιδί διαμάντι και ποδοσφαιρική αξία σπανιώτατη.

2. Κοντολογής, φτιάξε καθαρό πρωτάθλημα και τότε θα δεις ξανά τα πρωταθλήματα να μοιράζονται, όλοι να έχουν πρόσβαση στα έσοδα, τα γήπεδα θα γεμίζουν παντού και οι ομάδες θα κάνουν και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη.
1. και όπως όλα στην Ελλάδα υπερτιμολογήθηκαν και υπερτιμήθηκαν
αυτή η φουρνιά που λες από ταλέντο ΔΕΝ είχε πολύ.
Απόδειξη πως από ολόκληρη ομάδα που πήρε γιούρο, ουσιαστικά μόνο ο Ζαγοράκης πήρε μεταγραφή. Στα αζήτητα ήταν όλοι τους. Με το ζόρι να πάει κάπου ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Δηλαδή από όλη τη φουρνιά σου μόνο ο Καραγκούνης πήγε κάπου - όπου δεν έπαιξε τελικά ποτέ (Ίντερ)
Πιο πολλοί παίκτες είναι τώρα έξω που παίρνουμε διαρκώς τα τρία μας σαν εθνική.

2. Στην ίδια βρώμα παίζεις αλανιάρη μου, στην ίδια τουαλέτα χέζεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μοικανέ,εγώ λέω να έχεις ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Όχι 2 παιχνίδια Ευρώπη και πάπαλα. Να πρέπει να δώσεις το λιγότερο 6 και να έχεις και κύπελλο και πρωτάθλημα. Πράγμα που σημαίνει θα έχεις περισσότερη κούραση ίσως περισσότερους τραυματισμούς. Δε το λέω για να μειώσω τον Βαλδέρβε, μη παρεξηγηθώ. Απλά θεωρώ ότι ο Βαλδέρβε ειδικά στην αρχή ήταν πολύ τυχερός που ο ΟΣΦΠ δεν είχε ευρώπη γιατί είχε περισσότερο χρόνο στη διαθεσή του για να κάνει μικρές προετοιμασίες. Εξάλλου αν θυμάμαι καλά στην αρχή ο ΟΣΦΠ δεν έπειθε καθόλου και έπρεπε να φτάσουμε σχεδόν Νοέμβρη για να αρχίσει η ομάδα να λύνεται..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για οσους λενε για παραγκες ας περιμενουν να δουν το σπρωξιμο που θα γινει στα πλευ οφ για να βγει 2ος ο βαζελος... ετσι ειναι στην ελλαδα,οποιος εχει τα περισοτερα φραγκα περνει τον τιτλο και ο 2ος που εχει βαλει και αυτος ενα σεβαστο ποσο θα βγει στο τσουλου... οι υπολοιποι που πανε με το σταυρο στο χερι και μικροτερα μπατζετ ας παλεψουν για κανα κυπελακι και την 3η θεση...
μου α΄ρεσει που έχετε κοντή μνήμη οι ΑΕΚτζήδες
λες και εν κλαίγατε μια χρονιά για ένα μη σφυριγμένο πέναλτι που σας στοίχισε τσουλου
ο ΠΑΟ είναι αδερφό σωματείο και δεν μετράει αυτό

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδερφέ έτσι απλά για να μη μείνουν αναπάντητα τα όσα λες: ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μάτς σε κέρδισε πεντακάθαρα (το πέναλτυ ήταν καθαρό και σίγουρα πιο καθαρό από τα δικά σας τόσα χρόνια), η δε ΑΕΚ όχι απλά δεν ευνοήθηκε αλλά αδικήθηκε σφόδρα στο ματς που χάσατε. Και το πέναλτυ που πήρατε ήταν μούφα και έγινε πέναλτυ στην ΑΕΚ που δεν δώθηκε. Δεν σου βάζω το ματς οσφπ-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη που από τις φωτοβολίδες και τις κροτίδες που λες δεν έπρεπε καν να αρχίσει. Αυτό το αφήνω να το εξετάσει ο ιστορικός του μέλλοντος όταν θα προσπαθήσει να εξηγήσει την έννοια της παράγκας...αυτό το ματς μαζί με αυτό της Ριζούπολης...
ναι, ναι, ναι, ναι παλικάρι μου εσύ

δεν φταίει που στραβά αρμενίζεις
ο γιαλός είναι στραβός.
ξαναδιάβασε όλο το ποστ μπας και κατανοήσεις
και μην κολλάς στο 1 ματς. Γιατί σε κάθε ματς που χάνετε τα ίδια λέτε. ΚΑΙ στο χτεσινό τα ίδια είπατε. Πως έπρεπε να αποβληθεί ο Μιραλάς...χαχαχαχαχα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μου α΄ρεσει που έχετε κοντή μνήμη οι ΑΕΚτζήδες
λες και εν κλαίγατε μια χρονιά για ένα μη σφυριγμένο πέναλτι που σας στοίχισε τσουλου
ο ΠΑΟ είναι αδερφό σωματείο και δεν μετράει αυτό
Κανενας για μενα δεν ειναι αδερφο σωματειο,η αεκ δεν ειχε ποτε συμμαχους την τελευταια δεκαετια ολοι κοιτανε να μας φανε. Οσο για το πεναλτι που λες φυσικα και θυμαμαι το ματς και τον βασαρα που σημερα ειναι μεγαλος και τρανος...το συγκεκριμενο ματς δεν εληγε διπλο με τιποτα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1. και όπως όλα στην Ελλάδα υπερτιμολογήθηκαν και υπερτιμήθηκαν
αυτή η φουρνιά που λες από ταλέντο ΔΕΝ είχε πολύ.
Απόδειξη πως από ολόκληρη ομάδα που πήρε γιούρο, ουσιαστικά μόνο ο Ζαγοράκης πήρε μεταγραφή. Στα αζήτητα ήταν όλοι τους. Με το ζόρι να πάει κάπου ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Δηλαδή από όλη τη φουρνιά σου μόνο ο Καραγκούνης πήγε κάπου - όπου δεν έπαιξε τελικά ποτέ (Ίντερ)
Πιο πολλοί παίκτες είναι τώρα έξω που παίρνουμε διαρκώς τα τρία μας σαν εθνική.

2. Στην ίδια βρώμα παίζεις αλανιάρη μου, στην ίδια τουαλέτα χέζεις.
Μοικανέ εδώ κάνεις λάθος. Η γενιά του 2004 ουσιαστικά (στο μεγαλύτερο ποσοστό της) είναι η γενιά των ελπίδων του 96 (εάν δε κάνω λάθος) που είχε φτάσει τελικό.Τώρα πόσοι από αυτούς (τη γενιά του 96 ήταν στις ακαδημίες ή όχι του ΠΑΟ δε ξέρω και πρέπει να το ψάξω) Και ο Κατσούρ δε πήγε με το ζόρι στη Μπεμφίκα, μη τρελαθούμε. Πήγε χαλαρά και ήταν και βασικός. Και ο Δέλλας έπαιξε στη Ρώμα και όχι απλά έπαιξε, αλλά ήταν και από τους καλούς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κάτι τελευταίο...τη Νεα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση γιατί την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες μου λέτε; Μόνο τον ύμνο του γαύρου δεν είπε ο σπήκερ στα γκολ...
είναι η ίδια τηλεόραση που πλήρωσε πρόπερσι τη δική σου ομάδα πρώτα συμβόλαιο πριν δώσει στον ΟΣΦΠ
ο Σεφτελής είναι ΑΕΚ
τόσα κιλά μαλακίας είναι δύσκολο να συμμαζευτούνε...αλλά εσύ είναι περήφανος για αυτά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοικανέ εδώ κάνεις λάθος. Η γενιά του 2004 ουσιαστικά (στο μεγαλύτερο ποσοστό της) είναι η γενιά των ελπίδων του 96 (εάν δε κάνω λάθος) που είχε φτάσει τελικό.Τώρα πόσοι από αυτούς (τη γενιά του 96 ήταν στις ακαδημίες ή όχι του ΠΑΟ δε ξέρω και πρέπει να το ψάξω) Και ο Κατσούρ δε πήγε με το ζόρι στη Μπεμφίκα, μη τρελαθούμε. Πήγε χαλαρά και ήταν και βασικός. Και ο Δέλλας έπαιξε στη Ρώμα και όχι απλά έπαιξε, αλλά ήταν και από τους καλούς.
όχι Γρηγόρη, εσύ κάνεις λάθος.
ο Δέλλας ΗΤΑΝ στη Ρώμα
ο Κατσουράνης ΗΤΑΝ στην Μπενφίκα (και δεν ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟ)
Μεταγραφή λόγω του Γιούρο πόσοι κάνανε ξέρεις να μου πεις;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κανενας για μενα δεν ειναι αδερφο σωματειο,η αεκ δεν ειχε ποτε συμμαχους την τελευταια δεκαετια ολοι κοιτανε να μας φανε. Οσο για το πεναλτι που λες φυσικα και θυμαμαι το ματς και τον βασαρα που σημερα ειναι μεγαλος και τρανος...το συγκεκριμενο ματς δεν εληγε διπλο με τιποτα...
το γενικό πλάνο κοίτα
σίγουρα υπάρχουνε και κάποιοι που θυμούνται
αλλα οι περισσότεροι θυμούνται επιλεκτικά και όπως τους βολεύει

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
είναι η ίδια τηλεόραση που πλήρωσε πρόπερσι τη δική σου ομάδα πρώτα συμβόλαιο πριν δώσει στον ΟΣΦΠ
ο Σεφτελής είναι ΑΕΚ
τόσα κιλά μαλακίας είναι δύσκολο να συμμαζευτούνε...αλλά εσύ είναι περήφανος για αυτά...

Άρα και εσυ συμφωνείς ότι είναι ντροπή αυτή η τηλεόραση και πρέπει να κλείσει ή τουλάχιστον να σταματήσουμε να την πληρώνουμε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο ΠΑΟ αδελφό σωματείο; Από που και ως που; Εάν οι απόψεις των διοικήσεων των 2 ομάδων είναι οι ίδιες συμαίνει ότι είναι και αδερφά σωματεία; Μη τρελλαθούμε; Με αυτή τη λογική ο ΟΣΦΠ το 92 που κάθησε και έχασε στη Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ (ο πιο στημένος και σικέ αγώνας που έχω δει ζωντανα) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ ήταν τότε ΑΔΕΡΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; Ο θρόνος έχει θέση για έναν μονάχα όχι για 2 ούτε για 3.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε αλάνι δεν είπα να αποκτήσουμε της ακαδημίες της Μπάρτσα (αν και δε κατάλαβα γιατί να μην τις αποκτήσουμε μια μέρα; ), αλλά από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει τα λεφτά του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ, και από τη στιγμή που στον ορίζοντα δε φαίνεται τίποτα (αλλά και να φαινόταν το ίδιο θα μου έκανε) γιατί θα πρέπει να τα σκορπάμε σε Ντάτομους και Εντνερ και να μη τα ρίξουμε στις ακαδημίες μας; Εγώ πιστεύω ότι ο Έλληνας πιτσιρικάς εάν δουλευτεί σωστά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον κάθε γυρολόγο Αργεντινό ή βραζιλιάνο. Ίσα ίσα που εάν έρθει από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ
Οι πιτσιρικάδες των Ακαδημιών έχουν 1 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ελλάτωμα.
Δε μπορεί να βγει άμεσα μίζα από αυτούς.
Πως θα σου κουβαλήσουν μετά κανένα παλτό να κονομήσει όλο το κύκλωμα;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άρα και εσυ συμφωνείς ότι είναι ντροπή αυτή η τηλεόραση και πρέπει να κλείσει ή τουλάχιστον να σταματήσουμε να την πληρώνουμε...
ναι αλλά όχι επειδή είναι ερυθρόλευκη όπως λες με το στενόμυαλό σου κεφάλι

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ο ΠΑΟ αδελφό σωματείο; Από που και ως που; Εάν οι απόψεις των διοικήσεων των 2 ομάδων είναι οι ίδιες συμαίνει ότι είναι και αδερφά σωματεία; Μη τρελλαθούμε; Με αυτή τη λογική ο ΟΣΦΠ το 92 που κάθησε και έχασε στη Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ (ο πιο στημένος και σικέ αγώνας που έχω δει ζωντανα) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ ήταν τότε ΑΔΕΡΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; Ο θρόνος έχει θέση για έναν μονάχα όχι για 2 ούτε για 3.

Σε ένα καθαρό πρωτάθλημα ο θρόνος είναι για ΟΛΟΥΣ, αυτό κατάλαβε αδερφέ. Απλά εκ περιτροπής θα τον καταλαμβάνει και άλλος, όποιος παίζει καλύτερα. Μόνο στα στημένα πρωταθλήματα ο θρόνος είναι κατειλημένος επι μονίμου βάσεως...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χέρι χέρι πάνε στην κλάψα οι οπαδοί τους (ο ένας κρατάει τα δίκια του άλλου) και από δίπλα νεροκουβαλανε τα μΠΑΟΚια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
όχι Γρηγόρη, εσύ κάνεις λάθος.
ο Δέλλας ΗΤΑΝ στη Ρώμα
ο Κατσουράνης ΗΤΑΝ στην Μπενφίκα (και δεν ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟ)
Μεταγραφή λόγω του Γιούρο πόσοι κάνανε ξέρεις να μου πεις;;;
Το 2004 ο Κατσουρ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΤΗ ΜΠΕΜΦΙΚΑ ΠΗΓΕ ΤΟ 2006 ή το 2007. Ο Ζαγόρ ήταν επίσης στην ΑΕΚ και μετά το Γιούρο πήγε εξωτερικό. Το ίδιο και ο Καψής. Ο Σειταρίδης το 2004 μετά το γιούρο έφυγε. Τσιάρτας κρέμασε παπουτσια, Ντέμης το ίδιο. Ο Ζήσης επίσης. Για τον Γιαννακόπουλο δε είμαι και 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι μετά Γιούρο έφυγε. Ο Μπασινάς το ίδιο, ο αρχηγός του ΠΑΟ το ίδιο (κόλησα και δε θυμάμαι το όνομά του  :2funny: :2funny: :2funny: ) δε τους έχω και πρόχειρους στο μυαλό μου για να σου τους πω.
Ξαναλέω όμως η γενιά του 2004 ουσιαστικά είναι η γενιά του 96 (με κάποιες προσθαφερέσεις). Αυτό που δε ξέρω είναι το ποσοστό που έπαιζε στον ΠΑΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom