Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Ότι ο Μιραλάς είναι μεγάλο τσογλάνι είναι γνωστό σε όλους. Όμως τσογλάνια είναι και άλλοι στο γαύρο οι οποίοι σε άλλες ομάδες θα ήταν αρνάκια. Η απίστευτη ατιμωρισία που έχουν όμως οι παίκτες του γαύρου διαχρονικά (με αποκορύφωμα τον Καστίγιο που κοκκινη δεν έφαγε ποτέ παρά τα όσα είχε κάνει) τους κάνει να γίνονται 10 φορές χειρότεροι. Τρανό παράδειγμα: Τοροσίδης!
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πούτσες μπλέ και αρχίδια καπαμά. Ξεκινήσαμε πάλι τις παπαρολογίες μου φαίνεται και τις προσωπολατρείες. Ο Ντούσαν έτσι, ο Μελλισανίδης γιουβέτσι, ο Τζεμπούρ αλλιώς, ο Σκόκο παρταλλιώς. Πήγαμε και 22 χρόνια πίσω για να δούμε ΕΑΝ ο ΟΣΦΠ αδικήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ (ειλικρινά από το συγκεκριμένο μάτς θυμάμαι μόνο ότι ο ΟΣΦΠ μας έπαιζε μονότερμα και την κόυρσα του Καραγκιοζόπουλου), επίσης καθύσαμε να δούμε εάν η ΑΕΚ είχε παράγκα ή όχι τότε. Δε γαμιέται θα παπαρολογίσω και εγώ.

Ο Ντούσαν στην ΑΕΚ είτε μας αρέσει είτε όχι (είτε με βοήθεια είτε χωρίς) έφερε 4 πρωταθλήματα και κύπελλα. Όμως τα 2 τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Κάποιοι λένε ότι τον πολεμούσαν από μέσα. Ας εφευγε. Ας έδινε και μια συνέντευξη τύπου για τον λόγο που φεύγει και ας την έκανε. Αλλά Εδώ ΔΕ το έκανε όταν στην ΑΕΚ τον είχαν θεό και ενώ τον Γενάρη είχε βουήξει ο τόπος με δημοσιεύματα ότι φεύγει αυτός σε όσους πήγαιναν θρακο ορκιζόταν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και όταν έφυγε ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝ τον λόγο (οι πιο πολλοί ξέρουν ότι τα είχε σπάσει με Τροχανά και δε μπορούσε άλλο). Η μαλακία όμως πια είναι! Ότι το ίδιο καλοκαίρι έφυγε ο Ιωαννίδης από τον ΟΣΦΠ και φεύγοντας κατηγόρησε τον Κόκκαλη. Αντρίκια πράγματα. Κύριοι φεύγω γι αυτό και αυτό το λόγο. Αυτό που έκανε ο Ντούσαν ήταν αδερφίστικο. Τώρα για το εάν είναι καλός ή όχι προπονητής; Αν δεν ήταν καλός δε νομίζω να είχε σηκώσει τόσα πρωταθλήματα και κύπελλα (ακόμα και με παράγκα). Απλά θεωρώ ότι στα 64 πλέον τον έχει ξεπεράσει το άθλημα.

Ο Χιμένεθ θα κρίθει και για φέτος (στον βαθμό που πρέπει), αλλά κυρίως του χρόνου. Εφόσον ο άνθρωπος φτιάξει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Τώρα εάν η διοίκηση θα του δώσει τα εργαλεία που θέλει για να φτιάξει την ομάδα που σκέφτεται δε μπορώ να το ξέρω. Αλλά ας τον κρίνουμε οι ΑΕΚτζήδες τώρα όσο το δυνατόν με επιοίκεια και του χρόνου βλέπουμε.
Αν πάλι δε θέλει ή δε τα βρει με την ομάδα και δε μείνει, ας πάει στο καλό. Πιστεύω πως από την στιγμή που θα φύγει ΕΑΝ φύγει η ΑΕΚ θα πρέπει να ψάξει για νέο (ηλικιακά προπονητή) που να γνωρίζει και την Ελληνική πραγματικότητα και την ΑΕΚ. Και για μένα ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ο Σαβέβσκι ούτε ο Μανωλάς. Είναι ο ΚΕΤΣΑΠΓΙΑ. Πιστεύω ότι μπορεί με τα υλικά που θα έχει να κάνει καλή δουλεία. Αλλά αυτό είναι σενάριο, που δύσκολα θα γίνει.

Καλά σοβαρά καθόμαστε και ασχολούμαστε τι ομάδα είναι ο Λύμπε ή Κατσούρ ή ο Τόρο; Τι σκατά; Γυρίσαμε στα χρόνια του ερασιτεχνισμού; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΌΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. Ναι φυσικά παίζει ρόλο και ο συναισθηματισμός αλλά μέχρι ενός σημείου. Π.χ εμένα μου είχε πει φίλος μου ότι ο Τόρο είναι ΑΕΚτζης. ΚΑΙ; Ο άνθρωπος έκρινε ότι στον ΟΣΦΠ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει πρωταθλήματα, να καθιερωθεί στην Εθνική και γιατί όχι να φύγει και για εξωτερικό και εκεί πήγε.

Ο Τζεμπούρ (ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ή μάλλον ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΟΥ) ξέρει πολύ μπάλα. Άνετα θα μπορούσε να παίξει στο Γαλλικό ή στο Γερμανικό πρωτάθλημα (εδώ παίζει ο Γκέκας εκεί). Απλά ο χαρακτήρας του είναι περίεργος. Είναι περίεργος άνθρωπος. Και δε γίνεται να έχει πλακωθεί με όλους στην πατρίδα του και εδώ (αν δε κάνω λάθος και με τον αντζέντη του πλακώθηκε) και ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ 1 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΤΟΣ (όπως διάβασα που έγραψε κάποιος και τραβούσα τα βυζιά μου. Αν έχει παίξει σε ομαδικό άθλημα θα ήξερε ότι το άτομο υποτάσεται στο σύνολο και όχι το ανάποδο).Και εάν τώρα είναι καλό παιδί αυτό δε μου λέει τίποτα. Και στην αρχή στην ΑΕΚ μια χαρά ήταν. Απλά τράβηξε μια πλάκα παραπάνω από αυτό που έπρεπε ο Σκόκο στράβωσε ο Τζεμπούρ και πλακώθηκαν. Και σε 8 μήνες στην προπόνηση παρατραβάει ένα αστείο ο Ντουντού και θα γίνει της πουτάνας (σενάριο λέω εγώ). Ή μπορεί σε μία προπόνηση ο Βαλδέρβε να του κάνει έντονες παρατηρήσεις και να αρπάξει ο Τζεμπορ και να γίνει το έλα να δεις (άλλο σενάριο). Ο Τζεμπούρ είναι βόμβα που δε ξέρεις πότε θα σκάσει.

Διάβασα ότι φτιάχνεις μεγάλες ομάδες ρίχνοντας πολλά λεφτά. Τι μαλακία θεέ μου!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Εάν ήταν έτσι η Ιντερ στην Ιταλία θα είχα σαρώσει τα πρωταθλήματα από το 2000 και μετά όταν ο Μοράτι έριχνε λεφτά με τις καραβιές στην ομάδα,η Ρεάλ θα είχε σηκώσει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο και απλά η Μπάρτσα θα τους κοιτούσε καλά καλά. Έχετε σκεφτεί ότι ουσιστικά η Μπάρτσα που βλέπουμε και θαυμάζουμε έχει ρίξει απείρως πιο λίγα χρήματα από αυτά της Ρεάλ; Ότι ο Τσάβι ο Ινιέστα, ο Μέσι, ο Πουγίολ, ο Πέδρο σχεδόν το 80% των παικτών της ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΥΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΟΣΟ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Θέλετε να έρθουμε και στα Ελληνικά δεδομένα; Η ΑΕΚ το 2004 όταν χτυπούσε 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος πρωτάθλημα είχε ρίξει τα ίδια λεφτά με τον ΟΣΦΠ που είχε φέρει Ρίμπο στην Ελλλάδα; Όσα λεφτά και να ρίξεις ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΩΣΤΑ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ. Πλάνο χρειάζεται. Τι έχω, τι μπορώ να κάνω που μπορώ τώρα να φτάσω και που ΘΕΛΩ να φτάσω; Και πως μπορώ να φτάσω από εδώ που είμαι και μπορώ εκεί που θέλω. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ με τους μετόχους που έχει μπορεί να φτάσει μέχρι 3η θέση στο πρωτάθλημα και κανένα τελικό κυπέλλου (εάν της κάτσει). που θέλει να φτάσει; Στο να διεκδικήση πρωτάθλημα. ΟΚ. Κάνε έναν τμήμα σκαουτιγκ σοβαρό να μην αρχίζεις και πετάς τα λεφτά σου σε παλτά (Ντάτομο, Εντνερ κτλπ) πάρε και ένα προπονητή και πες ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες και όχι πούτσες μπλε. Μίλα και στον κόσμο αντρίκεια και όχι μαλακίες περί πρωταθλήματος και άλλες τέτοιες παπαριές και προχώρα το. Εμείς έτσι το ξεκινήσαμε το 2004 και σε 2 χρόνια είχαμε αλλάξει ρώτα και ξεκινήσαμε τα ίδια.

Πάμε και στο χθεσινό. Μη λεμε μαλακίες οι ΑΕΚτζήδες!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ή μάλλον υπήρχαμε και κάναμε ότι μπορούσαμε για να μη τους χαλάσουμε τη φιέστα. ΝΑΙ. Τραγικά λάθη από τον Χιμένεθ (στο λαιμό μου έχει κάτσει η επίμονη του σε Μπάχα και τον Μανωλά δεξί μπακ αντί για κεντρικό αμυντικό στη θέση του Νασούτι, και με τον Γεωργέα στον πάγκο). Παίκτες που δε μπορούσαν να κάνουν μια σωστή πάσα, χωρίς ένα τικ εγωισμού. Ο ΟΣΦΠ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ. Καθόμαστε και κάνουμε τι; Να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα; Καταντάμε γραφικοί ρε παιδιά.

Αυτέ οι ολίγες παπαρολογίες και από μένα. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσουμε να είμαι Μπαγιβετσικοί και μη Μπαγεβιτσικοί, Ντεμοτεχνεία και ντεμομπουρδέλο, σκοκολατρεία και σκοκοσκατά, Χιμένεθ και Αποτυχιμένεθ, Αδαμίδηδες και Αγαμίδηδες, και να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Α.Ε.Κ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε ΑΛΛΟ
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Φίλε gregory35 πολύ ωραία ανάλυση, ο λόγος σου είναι πολύ δομημένος και σε ένα καθαρό πρωτάθλημα ότι λες θα ίσχυε 100%. Όμως ότι πλάνο και να κάνεις χρειάζεσαι και λεφτά. Η Μπάρτσα μπορεί να ρίχνει λιγώτερα από Ρεάλ, Τσέλσι και Ίντερ αλλά και πάλι ρίχνει πακτωλό εκατομμυρίων. Αν δεν έχεις λεφτά, συγκυριακά και μόνο θα φτιάχνεις ομάδα και μόλις τη φτιάξεις λόγω έλλειψης ρευστού δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις (τρανό παράδειγμα Άγιαξ).

ΟΜΩΣ για να έχεις λεφτά στην Ελλάδα που έχει ψίχουλα από τηλεόραση και χορηγούς, χρειάζεσαι το CL. Όταν κάποιος έχει καπαρώσει την πρώτη θέση από το καλοκαίρι και ξέρεις ότι παλεύεις για δεύτερη θέση, θέση δηλαδή που λόγω βαθμολογίας σε ρίχνει το καλοκαίρι σε θηρίο και είσαι πάντα 65%-35% να τον πιείς, πώς θα επενδύσεις και άρα πως θα έχεις διαχρονικά ομάδα, άρα και εισιτήρια και χορηγούς; Ποιός τρελός θα ρίξει εκατομμύρια όταν ξέρει ότι δεν θα τα πάρει πίσω, τον επόμενο χρόνο θα πρέπει πάλι να ρίξει πολλά εκατομμύρια τα οποία πάλι δεν θα φέρουν τίτλους αλλά μόνο γκρίνια και μιζέρια;

Συνεπώς το πρώτο πράγμα που χρειάζονται για μένα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι στοιβαρές διοικήσεις με αρχίδια που θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ με το έτσι θέλω καθαρό πρωτάθλημα αλλιώς να αποχωρήσουν και να πάνε αλλού. Αυτά τα γράφαμε κάποιοι σε forums από την εποχή του Παπουτσέλη και του Ποντίκη και ο χρόνος δικαίωσε τις προβλέψεις μας όπως αποδεικνύεται. Κάθε χρόνο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα και κάθε χρόνο θα μας φταίει ο τάδε και ο δείνα παίκτης, προπονητής και παράγοντας όταν τα πράγματα έχουν και ονοματεπώνυμο αλλά και τίτλο: ΠΑΡΑΓΚΑ.
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σχόλια από το gazetta:

ΦΙΛΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ... 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΡΙΞΑΜΕ 6...

Πόσες επιστολές πρέπει να στείλει στον Προθυπουργό;ΕΞΙ!
Πόσεεεες;;;ΕΞΙ!
Αδαμίδη δεν σου φτάνει,
δεν σου φτάνει το χαρτί και το μελάνι!!

QUIZ:
ΠΟΙΟΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 6αρα ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ??
1. ΑΕΚ
2. ΠΟΑ
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 2

ΕΑΝ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ 6 ΓΚΟΛ Κ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΤO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Κ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ???
1. 1 ΜΗΝΑ
2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ
ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 2

Ο Ιάπωνας πρέσβης φταίει

Ήρθε και έγινε σεισμός

6 ρίχτερ

Βρεθηκε γιαφκα στο Γ.Καραισκακης! Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ειναι απο την Αλγερια!Οι Συνεργοι του φορουν ΚΟΚΚΙΝΑ! 6 Τομαχωκ!!

Η ΑΕΚ μετά το 1' έμεινε από τρ6ματα, 6ντλήθηκε, τα είχε π6 ... ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤ6 !!!

Και φυσικά, ΣΤΙΣ 20/3/11 ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ αεκ:
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
To ότι κάθεσαι και συγκρίνεις παράγκες σε κάνει το ίδιο ηλίθιο με αυτούς που κάθονται και συγκρίνουν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Όχι ότι δεν ήξερα ότι είσαι ηλίθιος αλλά κουβέντα να γίνεται

Masturbation goes cloud :jerking: :jerking: :jerking:
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αναλογικά εάν το πάμε, η Μπάρτσα ρίχνει πολύ λιγότερα χρήματα από την Ρεάλ. Όμως έχει τις επιτυχίες που έχει. Η Ίντερ έριχνε απείρως περισσότερα χρήματα από τη Μίλαν όμως έκανε τρύπες στο νερό. Η ΑΕΚ το 2004 είχε απείρως μιρκότερο μπάντζετ και όμως και επενδυτές μάζεψε και διαφημίσεις για την φανέλα.

Και ναι το Τσ.Λ έχει πολλά λεφτά, αλλά ρε πούστη μου θα προτιμήσω να κάνω μιά καλή πορεία στο Γιουρώπα να ακουστεί και το όνομά μου, να μαζέψω και κανένα γαμημένο βαθμό για εμένα και την Ελλάδα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, να πάρω και κάποια φράγκα να μπορέσω ρε παιδί μου να προσελκύσω και ξένους παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχω ή έρχονται. Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι Τσ. Λ και ας φάμε και την μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει υποβαθμίσει το Γιουρώπα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ, που η ΑΕΚ ή ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ το θεωρούν αποτυχία να παίζουν εκεί λες και έχουμε σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά τουλάχιστον 20 φορές!!!

Και δεν κατάλαβα; Θα μας κακόπευται να είναι η ΑΕΚ (για εμένα) ή ο ΠΑΟ (για σένα) Άγιαξ; Θα μας κακόπευται λέω ρε παιδί μου κάθε χρόνο να βγάζαμε ένα δύο παίκτες και στα 22 τους να τους δίναμε για 4 εκ ευρώ; Είναι ψίχουλα; Δηλαδή εάν παράδειγμα ο ΠΑΟ είχε και γαμώ της ακαδημίες και κάθε 5 χρόνια από τις ακαδημίες αυτές έβγαζε 6 παίκτες και τους πουλούσε κατά μέσω όρο 3εκ σε ομάδες όπως η Τζένοα, θα ήταν άσχημα να έχεις σα διοίκηση ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 18 ή 20εκ τα οποία μπορείς να τα ξοδέψεις ή σε κάποιον άλλο Σισέ; Ο πιτσιρικάς που θα ήθελε να ασχοληθεί σοβαρά με την μπάλα σε πια ακαδημία θα πήγαινε; Στις ΑΕΚ ή στου ΠΑΟ; Χίλιες φορές να έχει η ΑΕΚ σωστές ακαδημίες και να βγάζει δικά της παιδιά παρά να τα σκορπάει σε κάτι Ντάτομο και κάτι Μπάκα.

Και για τους φίλους του ΟΣΦΠ. Επειδή μου έχουν στείλει άπειρα μυνήματα (και εδώ και στο μέιλ και στο κινητό). Ναι ο Βαλδερβε είναι καλός προπονητής και δουλευταράς. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Υπομονή του χρόνου για ασφαλέστερα συμπερασματα

 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μην ξεχναμε οτι η μπαρτσα εχει ισως τις καλυτερες ακαδημιες του κοσμου και ψαχνει πιτσιρικαδες ταλεντα 12-14 χρονων σε ολη τη γη...
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Φίλε gregory35, δεν λέμε πολύ διαφορετικά πράγματα, όμως παραγνωρίζεις κάτι πολύ βασικό: ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι ομάδες που έφτιαξαν όνομα και ιστορία με τους τίτλους που πήραν και οι οπαδοί τους θέλουν τίτλους. Προφανώς και δεν θα κακόπεφτε σε καμμία ομάδα να πάρει Europa League, αλλά για να το πάρεις πρέπει να φτιάξεις ομάδα και αν το πρωτάθλημα δεν είναι καθαρό ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις ομάδα. Απλά δεν γίνεται. Ο λόγος: πάντα θα πρέπει να ρίχνεις και λεφτά εκτός από τις ακαδημίες. Παρεπιπτόντως ο Παναθηναϊκός μέσω των ακαδημιών του έβγαλε ένα σωρό παίκτες που και στην ομάδα παίξανε και το βάρος του EURO2004 σηκώσανε, και καριέρα στο εξωτερικό κάνανε. Τίτλους όμως πήρανε στην Ελλάδα ελαχιστότατους ελέω παράγκας με κορυφαία περίπτωση αδικίας τον Λυμπερόπουλο, ένα παιδί διαμάντι και ποδοσφαιρική αξία σπανιώτατη.

Για μένα ό,τι και κάνεις, αν δεν φτιάξεις συνθήκες ισονομίας στο πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να χαρείς τίτλους ποτέ και πουθενά. Τη δε Ίντερ που ανάφερες έριχνε πακτωλό χρημάτων που πήγαινο στο βρόντο ΚΥΡΙΩΣ λόγω της παράγκας που είχανε στήσει εις βάρος της Γιούβε και Μίλαν. Παράγκα βέβαια που ωχριά μπροστά στη παράγκα του Θείου, που είναι μουσειακό είδος βρωμιάς και δυσωδίας. Μόλις οι Ιταλοί κάνανε την υπέρβασή τους, η Ιντερ "ως εκ θαύματος" έπαψε να είναι looser και άρχισε να παίρνει τα πρωταθλήματα σερί.

Κοντολογής, φτιάξε καθαρό πρωτάθλημα και τότε θα δεις ξανά τα πρωταθλήματα να μοιράζονται, όλοι να έχουν πρόσβαση στα έσοδα, τα γήπεδα θα γεμίζουν παντού και οι ομάδες θα κάνουν και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε αλάνι δεν είπα να αποκτήσουμε της ακαδημίες της Μπάρτσα (αν και δε κατάλαβα γιατί να μην τις αποκτήσουμε μια μέρα; ), αλλά από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει τα λεφτά του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ, και από τη στιγμή που στον ορίζοντα δε φαίνεται τίποτα (αλλά και να φαινόταν το ίδιο θα μου έκανε) γιατί θα πρέπει να τα σκορπάμε σε Ντάτομους και Εντνερ και να μη τα ρίξουμε στις ακαδημίες μας; Εγώ πιστεύω ότι ο Έλληνας πιτσιρικάς εάν δουλευτεί σωστά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον κάθε γυρολόγο Αργεντινό ή βραζιλιάνο. Ίσα ίσα που εάν έρθει από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Το χέρι απ' το πουλί δεν ξεκολλάει ποτέ;

Δεν μου λες by the way, τη γλώσσα την έχεις έτοιμη βλέπω στην εικονίτσα σου για γλύψιμο...πούτσα θα γλύψεις, κώλο ή κατουρημένη ποδιά για να σε βάλει στο Δημόσιο;...έτσι για να κάνουμε κουβέντα.
 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε αλάνι δεν είπα να αποκτήσουμε της ακαδημίες της Μπάρτσα (αν και δε κατάλαβα γιατί να μην τις αποκτήσουμε μια μέρα; ), αλλά από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει τα λεφτά του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ, και από τη στιγμή που στον ορίζοντα δε φαίνεται τίποτα (αλλά και να φαινόταν το ίδιο θα μου έκανε) γιατί θα πρέπει να τα σκορπάμε σε Ντάτομους και Εντνερ και να μη τα ρίξουμε στις ακαδημίες μας; Εγώ πιστεύω ότι ο Έλληνας πιτσιρικάς εάν δουλευτεί σωστά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον κάθε γυρολόγο Αργεντινό ή βραζιλιάνο. Ίσα ίσα που εάν έρθει από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ
Αν ειχαμε καταφερει να κανουμε το 1/3 της δουλειας που κανουν στις ακαδημιες της μπαρτσα απο το 2004 σημερα θα εβλεπες αλλη αεκ αλλα που μυαλο...  το μονο που κοιταμε στο ελλαντα ειναι να ψαξουμε ξενους και καλα ετοιμους να μπουν βασικοι στην 11δα και επειδη στην αεκ λεφτα δεν παιζουν καταληγουμε να βλεπουμε τον μπαχα βασικο...
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
καλα και στην ΑΕΚ ετσι ξεκινησε,του εβγαζε λεγανε ο μπαγιεβιτς τον καλο του χαρακτηρα...κατσε να υπογραψει στον γαυρο για 3 χρονια.

οι περισσοτερες ιστοριες για τον τζιμπουρ ειναι μουφα και ταχαμου παντως. θελαν να το διωξουν το παληκαρι και στησανε μπουρδες. δε ξερω πολυ μπαλα αλλα δε λεω μαλακιες οταν ξερω καλα καποια πραματα.
 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τον τζιμπουρ εγω λεω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια... δεν μπορει να εφυγε απο 3 ομαδες και σε ολες να λενε οτι δημιουργησε προβληματα στα αποδυτηρια και στις σχεσεις του με παιχτες κτλ. Οκ ειναι πολυ καλος παιχτης,ξερει να παιζει το τοπι αλλα κανει μπαμ οτι γυαλιζει το ματι του και κατι δεν παει καλα... τωρα στην αεκ σιγουρα βολευει καποιους το οτι την εκανε και θα γλιτωσουν τα φραγκα...
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άρα ουσιαστικά αυτό που λες είναι τι;
Ή που κάθεσαι στα αυγά σου και δε κάνεις τίποτα δεχόμενος μοιρολατρικά ότι από τη στιγμή που υπάρχει παράγκα (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη στα @@ μου)και από τη στιγμή που δεν έχεις λεφτά να σπρώξεις ή που δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς να τα σπρώξει.
Ή που λες "μάγκες χαρείτε το πρωτάθλημά σας εγώ την κάνω γιατί δεν αντέχω την βρώμα σας".
Να με συμπαθάς αλλά το δεύτερο σενάριο δύσκολα το βλέπω να παίζετε. Δηλαδή να πει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο Αρης, ο ΠΑΟΚ κτλπ στη Σούπερ Λιγκ "εμείς τα μαζεύουμε και φεύγουμε" και να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα. Αλλά και ακόμα και έτσι να κάνουν κάποιο από τα 2 θα πρέπει να είναι το επίσημο.
Η μόνη λύση που μπορώ να δω εγώ είναι να πει αύριο η ΕΠΟ "εμείς δεν αναγνωρίζουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ξεκινάμε δικό μας. Και για να πατάξουμε βίες, μπόχες κτλπ για τα επόμενα 5 χρόνια δε θα βγάζουμε και ομάδα στην Ευρώπη".
Είναι πολύ hardcore λύση και σαν οπαδός του hardcore θα μου άρεσε, αλλά μη κοροιδευόμαστε. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Όποιος πυροβολεί πιο γρήογρα θα είναι ο σερίφης στη πόλη. Και ως γνωστόν ο σερίφης κάνει ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.169
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Άρα ουσιαστικά αυτό που λες είναι τι;
Ή που κάθεσαι στα αυγά σου και δε κάνεις τίποτα δεχόμενος μοιρολατρικά ότι από τη στιγμή που υπάρχει παράγκα (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη στα @@ μου)και από τη στιγμή που δεν έχεις λεφτά να σπρώξεις ή που δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς να τα σπρώξει.
Ή που λες "μάγκες χαρείτε το πρωτάθλημά σας εγώ την κάνω γιατί δεν αντέχω την βρώμα σας".
Να με συμπαθάς αλλά το δεύτερο σενάριο δύσκολα το βλέπω να παίζετε. Δηλαδή να πει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο Αρης, ο ΠΑΟΚ κτλπ στη Σούπερ Λιγκ "εμείς τα μαζεύουμε και φεύγουμε" και να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα. Αλλά και ακόμα και έτσι να κάνουν κάποιο από τα 2 θα πρέπει να είναι το επίσημο.
Η μόνη λύση που μπορώ να δω εγώ είναι να πει αύριο η ΕΠΟ "εμείς δεν αναγνωρίζουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ξεκινάμε δικό μας. Και για να πατάξουμε βίες, μπόχες κτλπ για τα επόμενα 5 χρόνια δε θα βγάζουμε και ομάδα στην Ευρώπη".
Είναι πολύ hardcore λύση και σαν οπαδός του hardcore θα μου άρεσε, αλλά μη κοροιδευόμαστε. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Όποιος πυροβολεί πιο γρήογρα θα είναι ο σερίφης στη πόλη. Και ως γνωστόν ο σερίφης κάνει ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει στο Ελλαντα...
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μάλιστα
μετά από καμιά 20ριά σελίδες που διάβασα, ένα ποστ μου έμεινε: του Διομήδη:
πως μέχρι το πρώτο γκολ η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο...
λύθηκααααααα

Πάμε τώρα, αν και μετά το σεντόνι του Γρηγοράκη που λέει τόσα σωστά πράγματα τι να πρωτογράψεις:
1. παρακαλώ συνεχίστε την της παράγκας θεωρία που μόνο ο Ολυμπιακός έκανε. Για δική σας πληροφόρηση (επειδή κάποιοι λένε πως τέτοια πράγματα δεν κάνανε ΑΕΚ και ΠΑΟ ποτέ) να σας υπενθυμίσω πως πρέπει να βλέπετε και ποιον έχει ο καθένας για αντίπαλο. Να το πούμε αλλιώς.
Επί Μελισσό και Καρρά και λίγο Γιδόπουλου απεναντι είχανε τον Ολυμπιακό χωρίς διοίκηση αλλά τον ΠΑΟ του Γιώργου.
Πιο Πριν, ο ΠΑΟ του Γιώργου είχε απέναντί του τον Ολυμπιακό του Νταϊφά (αν δεν κάνω λάθος - γιατί αυτό πάει στα πολύ νιάτα μου), αργότερα Κοσκωτά και Σαλιαρέλη (μαφίες)
Τώρα ο Κρόκους δεν είχε απέναντί του ΚΑΝΕΝΑ. Και όταν ο Βανδής είπε να μιλήσει, του κόψατε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι τα πόδια επειδή τα έβαλε με τους οργανωμένους ΜΑΛΑΚΕΣ.
Πέρσι που βρήκε τον Κόκκαλη να θέλει να την κάνει ο Πατέρας, του γάμησε τα πρέκια στην παράγκα.

2. Ομάδα δεν κάνεις όταν έχεις χρήματα. Τρανότερη απόδειξη από τον Ολυμπιακο του Κοσκωτά δεν υπήρχε (ασχέτως αν τα είχε κλέψει, ένα πακτωλό άδειασε). Και ο Γιώργης ειχε χρηματα αλλά ΔΕΝ τα έσταζε - καβούριας ήτανε.
ΟΜΑΔΑ κάνεις όταν προγραμματίζεις τα λεφτά σου όσα και να είναι τα λεφτά σου. Ομάδα έφτιαξε ο Μάκης στην Καβάλα με τίποτα. Ομάδα έφτιαξε η Λυόν στην αρχή με τίποτα, ομάδα έφτιαξε ο Νικολαϊδης με τίποτα. Ομάδα έφτιαξε η Λάρισα παλιότερα χωρίς λεφτά. Ατέλειωτο το κατεβατό.
Στην ΑΕΚ δίνονται λεφτά με τη σέσουλα σε λάθος ανθρώπους και με λάθος τρόπο! Δίνεις ένα σκασμό στον Σκόκο και διώχνεις Μπλάνκο και Μανωλά. Δίνεις ένα σκασμό στον Γκερέιρο και δεν παίρνεις ένα σοβαρό αμυντικό. Πλουτίζεις τον Ντιόπ αλλά δεν έχεις πάρει μπακ.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΕΣΕΙΣ φταίτε. Γιατί κλείσατε το αεροδρόμιο για τον Ντιόπ και τον Ντάτολο. Γιατί προτιμάτε να μην πέσει η ΑΕΚ (και αντιστοίχως ο ΠΑΟΚ, πιο παλιά οι υπόλοιπες ομάδες) αλλά να φυτοζωεί (αλλοίμονο - η ΑΕΚ δεν πεθαίνει - ο αετός δεν πέφτει κατηγορία κλπ ) παρά να πατήσει πάτο για να σηκωθεί.

Προτιμάτε να πάρετε παικτες στις μεταγραφές παρά να προωθήσετε από τις ακαδημίες (τι λες τώρα, με τον Κουτσιμήτρο θα παίζει ολόκληρη ΑΕΚ όταν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ κάνουνε μεταγραφές - αλλοίμονο)

3. Αν εχθές η ΑΕΚ είχε χάσει απλά 2-0 αλλά ο Ολυμπιακός είχε χάσει άλλες 30 ευκαιρίες πάνω στη γραμμή, όλα θα ήταν οκ;; η 6άρα σας πείραξε και άρχισε το λαϊκό δικαστήριο; Κι εσάς και τη βαρύγδουπη διοίκησή σας;; Θα ήταν απλά ατυχία φαντάζομαι.

4. Έχει σημασία τι ήττες θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη για την ΑΕΚ; Πέρα από τη φιλική καζούρα, κάνει την ΑΕΚ η ήττα του Ολυμπιακού πιο ομάδα;;; Έλεος

5. Επειδή μας έχουνε πρήξει τα αρχίδια πια όλοι οι Αεκτζήδες, Παναθηναϊκοί, Άρηδες, Παοκτζήδες κλπ για τα αποτελέσματα στα ντέρμπι - όταν ο Μπάγεβιτς έπαιρνε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ δεν σταύρωνε νίκη στα ντέρμπι. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός τα έπαιρνε πάντα επί Μπλαχίν , αλλά πρωτάθλημα ποτέ. Μην προβληματιστείτε πολύ για ποιο λόγο - θα σας πω εγώ: γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο
Αντιθέτως για να το σηκώσεις πρέπει να βγάλεις το πρόγραμμα με τις μικρότερες ομάδες: προβληματιστείτε γιατί χάνετε εντός από Βόλο ο ένας και από Αστέρα ο άλλος.

Κανένας δεν λέει πως το ποδόσφαιρό μας είναι άγιο. Αντιθέτως. Αλλά στην ίδια βρώμα παίζουνε όλες οι ομάδες. ¨οχι μόνο ο πρωταθλητής επειδή έτσι σας βολεύει.
Κλέφτες είναι όλα τα κόμματα και όχι μόνο αυτό που βγαίνει σε μία από τις εκλογικές αναμετρήσεις.

6. Το είδαμε και αυτό γραμμένο: η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αγγελάκια..χαχαχαχαχαχαχα

7. Όταν φάγαμε 4 από την ΑΕΚ του Βανδή και του Ρίμπο, θυμάμαι πολλούς Ολυμπιακούς (μεταξύ αυτών και εγώ) που μπαίναμε εδώ μέσα την επομένη και κάναμε πλάκα και ΣΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γιατί απλά είχατε παίξει καλύτερα.
Για τον ΑΕΚτζή ο αντίπαλος δεν το αξίζει ποτέ. Πρέπει να βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες. Φταίει το γήπεδο, οι αλλαγές του καιρού, οι τραυματισμοί, ο διαιτητής, η παράγκα 10 χρόνων που μας γάμησε την ψυχολογία, ο Χιμένεθ που δεν του έχουνε εξηγήσει σε πόσο μεγάλο (ίσαμε ένα τόνο βάρος) σύλλογο ήρθε (τόσο μεγάλο δεν έχει ξανασυναντήσει στη ζωή του - ποιες Μπάρτσες και Μάντσεστερ και Λίβερπουλ τώρα...), φταίει και η κρίση, φταίει και η πουτάνα η ζωή.....ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ: όταν νικάτε εσείς στο ντέρμπι στο 90 με φωτοβολίδα να σκάει στην μικρή περιοχή αλλά να μη γίνεται τίποτε, είναι η αξία σας. Όταν νικάει ο ΠΑΟ στο πρώτο ματς είναι η αξία του. Όταν χάνετε πάντα φταίει κάτι άλλο.


ΜΟΝΟ στην Ελλαδίτσα αυτά
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
Για τον τζιμπουρ εγω λεω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια... δεν μπορει να εφυγε απο 3 ομαδες και σε ολες να λενε οτι δημιουργησε προβληματα στα αποδυτηρια και στις σχεσεις του με παιχτες κτλ. Οκ ειναι πολυ καλος παιχτης,ξερει να παιζει το τοπι αλλα κανει μπαμ οτι γυαλιζει το ματι του και κατι δεν παει καλα... τωρα στην αεκ σιγουρα βολευει καποιους το οτι την εκανε και θα γλιτωσουν τα φραγκα...

μη ξεχνας οτι ειναι μουσουλμανος και μορτικο αλανι. μη ξεχνας σε ποιες γειτονιες μεγαλωσε. μεχρι να εγκλιματιστει καποιος στις γαμωμανες που λεμε για πρωινο εδω, οταν εκει που μεγαλωσε σου βγαζουν το ματι επειδη κοιταξες στραβα μια μερα, θελει καιρο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom