Πούτσες μπλέ και αρχίδια καπαμά. Ξεκινήσαμε πάλι τις παπαρολογίες μου φαίνεται και τις προσωπολατρείες. Ο Ντούσαν έτσι, ο Μελλισανίδης γιουβέτσι, ο Τζεμπούρ αλλιώς, ο Σκόκο παρταλλιώς. Πήγαμε και 22 χρόνια πίσω για να δούμε ΕΑΝ ο ΟΣΦΠ αδικήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ (ειλικρινά από το συγκεκριμένο μάτς θυμάμαι μόνο ότι ο ΟΣΦΠ μας έπαιζε μονότερμα και την κόυρσα του Καραγκιοζόπουλου), επίσης καθύσαμε να δούμε εάν η ΑΕΚ είχε παράγκα ή όχι τότε. Δε γαμιέται θα παπαρολογίσω και εγώ.
Ο Ντούσαν στην ΑΕΚ είτε μας αρέσει είτε όχι (είτε με βοήθεια είτε χωρίς) έφερε 4 πρωταθλήματα και κύπελλα. Όμως τα 2 τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Κάποιοι λένε ότι τον πολεμούσαν από μέσα. Ας εφευγε. Ας έδινε και μια συνέντευξη τύπου για τον λόγο που φεύγει και ας την έκανε. Αλλά Εδώ ΔΕ το έκανε όταν στην ΑΕΚ τον είχαν θεό και ενώ τον Γενάρη είχε βουήξει ο τόπος με δημοσιεύματα ότι φεύγει αυτός σε όσους πήγαιναν θρακο ορκιζόταν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και όταν έφυγε ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝ τον λόγο (οι πιο πολλοί ξέρουν ότι τα είχε σπάσει με Τροχανά και δε μπορούσε άλλο). Η μαλακία όμως πια είναι! Ότι το ίδιο καλοκαίρι έφυγε ο Ιωαννίδης από τον ΟΣΦΠ και φεύγοντας κατηγόρησε τον Κόκκαλη. Αντρίκια πράγματα. Κύριοι φεύγω γι αυτό και αυτό το λόγο. Αυτό που έκανε ο Ντούσαν ήταν αδερφίστικο. Τώρα για το εάν είναι καλός ή όχι προπονητής; Αν δεν ήταν καλός δε νομίζω να είχε σηκώσει τόσα πρωταθλήματα και κύπελλα (ακόμα και με παράγκα). Απλά θεωρώ ότι στα 64 πλέον τον έχει ξεπεράσει το άθλημα.
Ο Χιμένεθ θα κρίθει και για φέτος (στον βαθμό που πρέπει), αλλά κυρίως του χρόνου. Εφόσον ο άνθρωπος φτιάξει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Τώρα εάν η διοίκηση θα του δώσει τα εργαλεία που θέλει για να φτιάξει την ομάδα που σκέφτεται δε μπορώ να το ξέρω. Αλλά ας τον κρίνουμε οι ΑΕΚτζήδες τώρα όσο το δυνατόν με επιοίκεια και του χρόνου βλέπουμε.
Αν πάλι δε θέλει ή δε τα βρει με την ομάδα και δε μείνει, ας πάει στο καλό. Πιστεύω πως από την στιγμή που θα φύγει ΕΑΝ φύγει η ΑΕΚ θα πρέπει να ψάξει για νέο (ηλικιακά προπονητή) που να γνωρίζει και την Ελληνική πραγματικότητα και την ΑΕΚ. Και για μένα ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ο Σαβέβσκι ούτε ο Μανωλάς. Είναι ο ΚΕΤΣΑΠΓΙΑ. Πιστεύω ότι μπορεί με τα υλικά που θα έχει να κάνει καλή δουλεία. Αλλά αυτό είναι σενάριο, που δύσκολα θα γίνει.
Καλά σοβαρά καθόμαστε και ασχολούμαστε τι ομάδα είναι ο Λύμπε ή Κατσούρ ή ο Τόρο; Τι σκατά; Γυρίσαμε στα χρόνια του ερασιτεχνισμού; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΌΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. Ναι φυσικά παίζει ρόλο και ο συναισθηματισμός αλλά μέχρι ενός σημείου. Π.χ εμένα μου είχε πει φίλος μου ότι ο Τόρο είναι ΑΕΚτζης. ΚΑΙ; Ο άνθρωπος έκρινε ότι στον ΟΣΦΠ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει πρωταθλήματα, να καθιερωθεί στην Εθνική και γιατί όχι να φύγει και για εξωτερικό και εκεί πήγε.
Ο Τζεμπούρ (ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ή μάλλον ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΟΥ) ξέρει πολύ μπάλα. Άνετα θα μπορούσε να παίξει στο Γαλλικό ή στο Γερμανικό πρωτάθλημα (εδώ παίζει ο Γκέκας εκεί). Απλά ο χαρακτήρας του είναι περίεργος. Είναι περίεργος άνθρωπος. Και δε γίνεται να έχει πλακωθεί με όλους στην πατρίδα του και εδώ (αν δε κάνω λάθος και με τον αντζέντη του πλακώθηκε) και ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ 1 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΤΟΣ (όπως διάβασα που έγραψε κάποιος και τραβούσα τα βυζιά μου. Αν έχει παίξει σε ομαδικό άθλημα θα ήξερε ότι το άτομο υποτάσεται στο σύνολο και όχι το ανάποδο).Και εάν τώρα είναι καλό παιδί αυτό δε μου λέει τίποτα. Και στην αρχή στην ΑΕΚ μια χαρά ήταν. Απλά τράβηξε μια πλάκα παραπάνω από αυτό που έπρεπε ο Σκόκο στράβωσε ο Τζεμπούρ και πλακώθηκαν. Και σε 8 μήνες στην προπόνηση παρατραβάει ένα αστείο ο Ντουντού και θα γίνει της πουτάνας (σενάριο λέω εγώ). Ή μπορεί σε μία προπόνηση ο Βαλδέρβε να του κάνει έντονες παρατηρήσεις και να αρπάξει ο Τζεμπορ και να γίνει το έλα να δεις (άλλο σενάριο). Ο Τζεμπούρ είναι βόμβα που δε ξέρεις πότε θα σκάσει.
Διάβασα ότι φτιάχνεις μεγάλες ομάδες ρίχνοντας πολλά λεφτά. Τι μαλακία θεέ μου!!!!
Εάν ήταν έτσι η Ιντερ στην Ιταλία θα είχα σαρώσει τα πρωταθλήματα από το 2000 και μετά όταν ο Μοράτι έριχνε λεφτά με τις καραβιές στην ομάδα,η Ρεάλ θα είχε σηκώσει τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο και απλά η Μπάρτσα θα τους κοιτούσε καλά καλά. Έχετε σκεφτεί ότι ουσιστικά η Μπάρτσα που βλέπουμε και θαυμάζουμε έχει ρίξει απείρως πιο λίγα χρήματα από αυτά της Ρεάλ; Ότι ο Τσάβι ο Ινιέστα, ο Μέσι, ο Πουγίολ, ο Πέδρο σχεδόν το 80% των παικτών της ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΥΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΟΣΟ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Θέλετε να έρθουμε και στα Ελληνικά δεδομένα; Η ΑΕΚ το 2004 όταν χτυπούσε 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος πρωτάθλημα είχε ρίξει τα ίδια λεφτά με τον ΟΣΦΠ που είχε φέρει Ρίμπο στην Ελλλάδα; Όσα λεφτά και να ρίξεις ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΩΣΤΑ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ. Πλάνο χρειάζεται. Τι έχω, τι μπορώ να κάνω που μπορώ τώρα να φτάσω και που ΘΕΛΩ να φτάσω; Και πως μπορώ να φτάσω από εδώ που είμαι και μπορώ εκεί που θέλω. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ με τους μετόχους που έχει μπορεί να φτάσει μέχρι 3η θέση στο πρωτάθλημα και κανένα τελικό κυπέλλου (εάν της κάτσει). που θέλει να φτάσει; Στο να διεκδικήση πρωτάθλημα. ΟΚ. Κάνε έναν τμήμα σκαουτιγκ σοβαρό να μην αρχίζεις και πετάς τα λεφτά σου σε παλτά (Ντάτομο, Εντνερ κτλπ) πάρε και ένα προπονητή και πες ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες και όχι πούτσες μπλε. Μίλα και στον κόσμο αντρίκεια και όχι μαλακίες περί πρωταθλήματος και άλλες τέτοιες παπαριές και προχώρα το. Εμείς έτσι το ξεκινήσαμε το 2004 και σε 2 χρόνια είχαμε αλλάξει ρώτα και ξεκινήσαμε τα ίδια.
Πάμε και στο χθεσινό. Μη λεμε μαλακίες οι ΑΕΚτζήδες!!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ή μάλλον υπήρχαμε και κάναμε ότι μπορούσαμε για να μη τους χαλάσουμε τη φιέστα. ΝΑΙ. Τραγικά λάθη από τον Χιμένεθ (στο λαιμό μου έχει κάτσει η επίμονη του σε Μπάχα και τον Μανωλά δεξί μπακ αντί για κεντρικό αμυντικό στη θέση του Νασούτι, και με τον Γεωργέα στον πάγκο). Παίκτες που δε μπορούσαν να κάνουν μια σωστή πάσα, χωρίς ένα τικ εγωισμού. Ο ΟΣΦΠ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ. Καθόμαστε και κάνουμε τι; Να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα; Καταντάμε γραφικοί ρε παιδιά.
Αυτέ οι ολίγες παπαρολογίες και από μένα. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσουμε να είμαι Μπαγιβετσικοί και μη Μπαγεβιτσικοί, Ντεμοτεχνεία και ντεμομπουρδέλο, σκοκολατρεία και σκοκοσκατά, Χιμένεθ και Αποτυχιμένεθ, Αδαμίδηδες και Αγαμίδηδες, και να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Α.Ε.Κ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε ΑΛΛΟ