Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν πειράζει
οι μισοί Έλληνες σφάζονται επειδή οι ομάδες είναι "ιδέες" για κάποιους και όχι εταιρίες
ε, ας μείνουνε ερασιτεχνικές οι ομάδες και θα περνάμε όλοι μια χαρά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλωστε δεν τις χάλασε τις σέρβικες τόσο καιρό που απλά παίρνανε λεφτά αντί να δίνουνε
μόλις άρχισαν να ξαναδίνουνε αυτομάτως έπεσε η ποιότητα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Σκόκο στους 30 μήνες που είναι στην Ελλάδα σε ΕΠΙΣΗΜΟ ματς δεν έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ Άρη.
Είναι φυσικό όταν είναι σκάουτερ ξένων ομάδων στην Ελλάδα οι παίκτες να τα δίνουν το κάτι παραπάνω για να κάνουν εντύπωση και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Το μη φυσικό θα ήταν να ήταν χώμα...
Και εγώ είμαι της άποψης ότι επιλέγει παιχνίδια. Από την άλλη φίλοι μου ΑΕΚτζήδες και μη μου είναι της άποψης πως από την στιγμή που βολοδέρνεται στον ασβέστη και ταλαιπωρεί και ταλαιπωρείται, δοχαδιάζεται και έτσι δεν έχει καλή απόδοση. Απλά εγώ περιμένω να δω το υπόλοιπο της σεαζόν και των πλει οφ τι θα κάνει ΑΝ παίξει εκεί που ο ίδιος λέει ότι αισθάνεται καλά.
Το 4-1-3-1-1 (γιατί ουσιαστικά τέρτοιο έπαιξε η ΑΕΚ) απέναντι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ απέδωσε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε φτερά. Ο Εργοτέλης θα πρέπει να πίνει στην υγιά του ΠΑΟΚ που του έδωσε το Κουτσιανικούλη έναντι 1εκ ευρώ. Ο ΠΑΟΚ με Βερίνια (κυρίως), Σάλπι στις πτέρυγες και Γκαρσία Ιβιτς στον άξονα θα ήταν διαφορετική ομάδα και ο Ντιοπ δε θα προλάβαινε να δίνει βοήθειες στα ακραία μπακ της ΑΕΚ. Εάν ο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του του χρόνου η ΑΕΚ να παίζει αυτό το σύστημα τότε πρέπει να ζητήσει αμυντικό χαφ με πνευμόνια και ακραίους μπακ σοβαρούς που να μαρκαρουν σωστά και να βοηθούν και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Αν μάλιστα έχει και το κλασσικό 4-4-2 θα πρέπει να ζητήσει και 1 με 2 παίκτες που να έχουν ευχέρια να παίζουν και στις 2 πλευρές.
Πάντως όποιος πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα πάει Τούμπα και θα κάνει έναν υγιή περίπατο είναι γελασμένος. Μη παρεξηγηθώ. Μακάρι να πάμε να παίξουμε καλά και να βάλουμε και μια ντουζίνα γκολ. Απλά πιστεύω ότι τον ΠΑΟΚ της Κυριακής δύσκολα θα τον ξαναδούμε φέτος.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το πρωτο που πρεπει να αλαξει η αεκ ειναι η εδρα... αν δεν παει ριζουπολη παλι τα ιδια θα εχουμε. Στο οακα εδρα κανουμε μονο στα μεγαλα ματς,στα υπολοιπα το γηπεδο με 6-7 χιλιαδες κοσμο ειναι αδειο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το 4-1-3-1-1 (γιατί ουσιαστικά τέρτοιο έπαιξε η ΑΕΚ)

εγώ νομίζω ότι έπαιξε 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

τι γράφετε ρε βιόληδες..... έχετε γίνει όλοι ειδήμονες σστηματων απ τον καναπέ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το πρωτο που πρεπει να αλαξει η αεκ ειναι η εδρα... αν δεν παει ριζουπολη παλι τα ιδια θα εχουμε. Στο οακα εδρα κανουμε μονο στα μεγαλα ματς,στα υπολοιπα το γηπεδο με 6-7 χιλιαδες κοσμο ειναι αδειο.

εγω ξερω πως προχθες παλι εδω μεσα την βγαλατε ολοι στην διαρκεια του παιχνιδιου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω ξερω πως προχθες παλι εδω μεσα την βγαλατε ολοι στην διαρκεια του πιαχνιδιου
εμεις οι παλιοι επιλεγουμε πλεον τα ματς που θα παμε... ο κοσμος της αεκ που παει στο γηπεδο καθε κυριακη σε ματς εναντιον πανσεραικου,εργοτελη κτλ οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη δεν ειναι πανω απο 10 χιλιαδες,γιαυτο λεμε οτι χρειαζεται αλαγη εδρας. Τωρα για τα ματς εναντιον γαυροβαζελου,παοκ,αρη και ευρωπαικα που θα μαζευει περισοτερο κοσμο τι να κανουμε μερικοι θα μεινουν απ εξω...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχααα ειχε κρύο γι αυτό.....

αμα περιμενουν να παει καλα η ομαδα τους για να πανε στο γηπεδο θα πεθανουν στο περιμενε

η πας παντα σε ολες τις καταστασεις η εισαι καιροσκοπος και εισαι αεκ παοκ βαζελος η οτιδηποτε μονο στα καλα, καλυτερα να μην ασχολειται καθολου καποιος αν ειναι ετσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμεις οι παλιοι επιλεγουμε πλεον τα ματς που θα παμε... ο κοσμος της αεκ που παει στο γηπεδο καθε κυριακη σε ματς εναντιον πανσεραικου,εργοτελη κτλ οταν η ομαδα ειναι τριτοτεταρτη δεν ειναι πανω απο 10 χιλιαδες,γιαυτο λεμε οτι χρειαζεται αλαγη εδρας. Τωρα για τα ματς εναντιον γαυροβαζελου,παοκ,αρη και ευρωπαικα που θα μαζευει περισοτερο κοσμο τι να κανουμε μερικοι θα μεινουν απ εξω...
και σ αυτά πάνω απ 25 χιλιάρικα δεν είστε.
αμα προσθέσεις και την κρίση από του χρόνου ακόμα και σε αυτά τα παίγνια δύσκολα θα γεμίζετε τη Ριζούπολη.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

εγω σαν "παλιος" 2 παιχνιδια εχασα φετος λογω αρρωστιας
38 χρονια ειμαι παντα παρων και ειδικα στα ασχημα που τα εχουμε συνηθισει ετσι και αλλιως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα περιμενουν να παει καλα η ομαδα τους για να πανε στο γηπεδο θα πεθανουν στο περιμενε

η πας παντα σε ολες τις καταστασεις η εισαι καιροσκοπος και εισαι αεκ παοκ βαζελος η οτιδηποτε μονο στα καλα, καλυτερα να μην ασχολειται καθολου καποιος αν ειναι ετσι
ετσι.
το χα γυρίσει πριν χρόνια σε ποδοσφαιροτουρισμό μέχρι που παραλίγο στο πούλμαν επιστροφής να πλακωθώ με τα πουλητάρια της ΠΑΕ που έκλειναν τα ταξίδια.
Ηθελαν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο...
Από τότε γήπεδο τέλος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
38 χρονια ειμαι παντα παρων και ειδικα στα ασχημα που τα εχουμε συνηθισει ετσι και αλλιως
χαρα στο κουραγιο σου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και σ αυτά πάνω απ 25 χιλιάρικα δεν είστε.
αμα προσθέσεις και την κρίση από του χρόνου ακόμα και σε αυτά τα παίγνια δύσκολα θα γεμίζετε τη Ριζούπολη.
Η ριζουπολη χωραει 14500 και με 10 χιλιαδες γινετε εδρα... καμια σχεση με το οακα το οποιο με 10 χιλιαδες φενετε αδειο. Στα ντερμπι η αεκ μαζευει απο 25 μεχρι και 35 χιλιαδες κοσμο. Αυτος ειναι ο κοσμος της αεκ που παει γηπεδο τα τελευταια 20 χρονια που παρακολουθω εγω με εξαιρεσεις 3-4 ματς που μαζεψαμε κοντα 50 χιλιαδες (πχ μιλαν,σεβιλη).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτη ειναι η διαφορα μας... οτι εσεις εχετε συνηθισει στα ασχημα. Εμεις θελουμε ακομα μερικα χρονια για να τα συνηθισουμε  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ριζουπολη χωραει 14500 και με 10 χιλιαδες γινετε εδρα... καμια σχεση με το οακα το οποιο με 10 χιλιαδες φενετε αδειο. Στα ντερμπι η αεκ μαζευει απο 25 μεχρι και 35 χιλιαδες κοσμο. Αυτος ειναι ο κοσμος της αεκ που παει γηπεδο τα τελευταια 20 χρονια που παρακολουθω εγω με εξαιρεσεις 3-4 ματς που μαζεψαμε κοντα 50 χιλιαδες (πχ μιλαν,σεβιλη).
στα εσωτερικά στο ΟΑΚΑ πάνε και φίλαθλοι της αντίπαλης πάντα.
και του βάζελα και της ΑΕΚ.
ο γάβρος έχει μέσο όρο 25 χιλιάρια, ο βάζελας 15 και η ΑΕΚ 10. αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
χαρα στο κουραγιο σου

φιλε ειμαι μεγαλο καθικι των  γηπεδων
ειμαι απο τους μαλακες που καποια στιγμη στην διαρκεια του 2ου ημιχρονου ρωτουσα ποσο ειναι γιατι ειχα αλλες ασχολιες στο γηπεδο
αμετρητα ντου, ροπαλιες, εκδρομες, σκηνικα με μαχαιρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εχω κανει
τα εχω παρατησει εδω και 5 χρονια τα οπαδικα και τα εκτος εδρας (εξαιρεση η Κωνσταντινούπολη φετος) απο την μερα που γεννηθηκε η κορη μου και υποσχεθηκα στην γυναικα μου και στην μικρη οτι θα παρατησω τις μαλακιες και αλλαξα προτεραιοτητες στο γηπεδο
ακομα στην 4 παω απλα για να βγαλω το λαρρυγι μου και να δω και κανα ματς
ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου οτι θα φαπακιαζα πιτσιρικαδες επειδη πεταξαν κατι μεσα στο γηπεδο αλλα το εκανα και αυτο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε ειμαι μεγαλο καθικι των  γηπεδων
ειμαι απο τους μαλακες που καποια στιγμη στην διαρκεια του 2ου ημιχρονου ρωτουσα ποσο ειναι γιατι ειχα αλλες ασχολιες στο γηπεδο
αμετρητα ντου, ροπαλιες, εκρομες, σκηνικα με μαχαιρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εχω κανει
τα εχω παρατησει εδω και 5 χρονια τα οπαδικα και τα εκτος εδρας (εξαιρεση η Κωνσταντινούπολη φετος) απο την μερα που γεννηθηκε η κορη μου και υποσχεθηκα στην γυναικα μου και στην μικρη οτι θα παρατησω τις μαλακιες και αλλαξα προτεραιοτητες στο γηπεδο
ακομα στην 4 παω απλα για να βγαλω το λαρρυγι μου και να δω και κανα ματς
ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου οτι θα φαπακιαζα πιτσιρικαδες επειδη πεταξαν κατι μεσα στο γηπεδο αλλα το εκανα και αυτο
η γυναικα και το παιδι πανω απο ολα αδελφε,να παει να γαμηθει και ο παοκ και η αεκ και ολη.πανω απο ολα να τιμας την οικογενεια σου,και οχι απιστιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom