Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στην απάντηση
Kλικ στο youtube πανω αριστερά δεύτερη σειρά
Πας στο youtube διαλέγεις το video που θέλεις
δεξι κλικ στην διευθυνση του video στο youtube αντιγραφη
Ερχεσαι στο bourdela.com kersoras στην μεση των δύο youtube δεξι κλικ επικολληση και εισαι ok
thanks!!!  :bounce-glasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Μέσα ήμουν σε αυτό το ματς,και εννοείται μέσα στην σκεπαστή.Στο γκολ βρέθηκα 5 σειρές κάτω.Σε κείνο το ματς μας εἰχαν για εύκολα να χάσουμε.Είχαμε γαμώ τις ελλείψεις,με μεγαλύτερη αυτή του Ντέμη που κατέβαλλε σπουδαία προσπάθεια να παίξει.Μπήκε βασικός με θλάση αλλά δεν άντεξε και στο εικοσάλεπτο απεχώρησε.Νομίζω ότι ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Μπάγεβιτς στην Ν.Φιλαδάλφεια σαν προπονητής του γαύρου.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μέσα ήμουν σε αυτό το ματς,και εννοείται μέσα στην σκεπαστή.Στο γκολ βρέθηκα 5 σειρές κάτω.Σε κείνο το ματς μας εἰχαν για εύκολα να χάσουμε.Είχαμε γαμώ τις ελλείψεις,με μεγαλύτερη αυτή του Ντέμη που κατέβαλλε σπουδαία προσπάθεια να παίξει.Μπήκε βασικός με θλάση αλλά δεν άντεξε και στο εικοσάλεπτο απεχώρησε.Νομίζω ότι ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Μπάγεβιτς στην Ν.Φιλαδάλφεια σαν προπονητής του γαύρου.
Φιλε σε εκεινο το ματς τα τελευταια 10 λεπτα ειμουν μεσα ακριβως διπλα στο σημαιακι του κορνερ... αμεσως μετα τη ληξη μαζι με τον καλιτζακι καναμε χειρονομιες μπροστα απο την 21 που ηταν τα γαυρακια και στο καπακι χειραψια με τον ντουμιτριου λιγο πριν δωσει συνεντευξη!!!
:P :P :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τα σκουληκακια καθαριζουν το κοκκινο χαλι που θα στρωσουν μολις φερουν τον τσιωλη για προπονητη...  :2funny:
Kαι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπηρεσιακός τέλος στον Άρη, φαβορί ο Τσιώλης
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/313122.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/313122.html[/url]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kαι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπηρεσιακός τέλος στον Άρη, φαβορί ο Τσιώλης
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/313122.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/313122.html[/url]

ε μωρέ μου γινε κ ο Μιχαλήτσος προπονητής.Για καμμιά Γ'Εθνική να παίζει αντίπαλος κανενός Σούλη κανει και αν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eγώ την κάνω slowly slowly  :tired:  :sleeping:
Καληνύχτα αδέρφια!!! και by the way επιτέλους βλέπουμε άσπρη νύχτα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλό κουραγιο στα παιδιά που είναι αποκλεισμένα στα αμάξια στην Εθνική...

Δεκα μερες φωναζουν τα καναλια οτι θα ριξει γαμω τα χιονια τη δευτερα, ολοι θελανε να πανε να κανουν τριημερα και να γυρισουν απογευμα, μην χασουν καμια ωρα.
Καλο ξυλιασμα τωρα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ε μωρέ μου γινε κ ο Μιχαλήτσος προπονητής.Για καμμιά Γ'Εθνική να παίζει αντίπαλος κανενός Σούλη κανει και αν.
τι Γ Εθνικη μου λες? ουτε για την εθνικη τραπεζα καθαριστρια δεν κανει αυτος...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεκα μερες φωναζουν τα καναλια οτι θα ριξει γαμω τα χιονια τη δευτερα, ολοι θελανε να πανε να κανουν τριημερα και να γυρισουν απογευμα, μην χασουν καμια ωρα.
Καλο ξυλιασμα τωρα.
Τωρα είπαν στο ΣΚΑΙ οτι ο Ρεππας θα ζητήσει ευθύνες από τους παραχωρησιούχους στην ΕΟ Λαμίας διότι δεν προετοίμασαν σωστα το οδικό δίκτυο.Ζήτησε δε συγνώμη από τους οδηγούς για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται!!!Ετοιμαστείτε για νεες αυξήσεις στα διόδια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=40pt]ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!![/size]

Επισκέπτης

Εεεεεππππππππππππππππ!!!! Σεβασμός στους θεσμούς, αντίχριστοι!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ο Σούλης πανηγύρισε και στο Βόλο και στην Κατερίνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου,καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Κρύο ρε πούστη μου σήμερα.Ντυθείτε καλά όσι είναι να φυγετε για έξω,όπως κ γω σε λίγο.

[move]ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΕ[/move]

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη ο Σκοκο 2,5 χρονια τωρα ΔΕΝ ειχε παιξει ποτε στη θεση του δευτερου επιθετικου οπως μας λεει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν είχε βάλει νωριτερα το 4-2-2 ο Μανόλο,θα μασταν σε πολύ καλύτερη μοιρα τώρα.Ας ελπίσουμε να το διαηρήσει που είμαστε ακόμα εντός στόχων.
η αλήθεια είναι πως δεν τον αδικώ που δεν είχε επιλέξει αυτό το σύστημα
οποιοσδήποτε προπονητής θα φοβότανε λιγάκι να κατεβάσει από την αρχή 9άδα απέναντι σε ενδεκάδα του αντιπάλου, πόσο μάλλον αν η μισή εννιάδα δεν  μάρκαρε...

πάμε παρακάτω.
θυμηθείτε πως τα ίδια λέγατε και μετά την τεσσάρα στη Σαλόνικα επί του Άρη
αν συγκεντρωθείτε και καταλάβετε πως απλά ο ΠΑΟΚ ήταν όπως εμφανίστηκε απλά πουλάκι που κάνει την πρώτη δοκιμαστική πτήση και οι πιθανότητες να πετάξει ήταν ελάχιστες (με πειραματική ενδεκάδα) παρά δικέφαλος αϊτός... ίσως δεν διασυρθείτε στο Κύπελλο.
Ο σκόκο πάντα διάλεγε ματς.

ε, προχθές είχε όρεξη και είχε και ένα νταλκά που αρχίσανε να λένε πως πάλι είναι βαρύ το συμβόλαιό του και δεν παίζει. Ξέρει πως με ένα παιχνίδι καλό τα ξεχνάτε εσείς αυτά...

Α, και κάτι ακόμα...
η ίδια ομάδα η χθεσινή, με τους ίδιους παίκτες και το ίδιο σύστημα, πραγματικά λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά με το Βόλο πάλι 3 θα έτρωγε.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, οκ, όλο και κάποιο άλλο ματς θα δούνε.....
δεν θα σκάσουνε και ένα καρότσι λεφτά αν ενδιαφερθούνε τόσο πολύ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το οτι διαλεγει παιχνιδια και παιζει οποτε του γουσταρει μπαλα ο κυριος σκοκο ειναι γνωστο... Φυσικα και τον διευκολυνει περισοτερο η αλαγη θεσης. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν παιζει σαν δευτερος επιθετικος λιγο ποιο πισω απο τον πρωτο με ελευθερια κινησεων ειναι αδυνατο να μη βγαλει 2-3 φασεις σε ενα παιχνιδι. Σε αυτη τη θεση νομιζω φετος επαιξε μονο την κυριακη και στο ματς με αρη στο χαριλαου αν δεν κανω λαθος.
Ο φαφουτης χτες ειπε οτι η Εβερτον ετοιμαζει πολυ γερη προταση για να παρει μαζι το καλοκαιρι Σκοκο και Μακο. Ας παιξει μπαλα στην τουμπα και μετα ας παει οπου θελει. Φευγουν και αλλοι παιχτες του χρονου απ'ολες τις ομαδες... Ο Βιειρινια ηδη εκλεισε στην Ζενιτ οπως ακουγετε και ο σισε μετα τις δηλωσεις ειναι φευγατος,για να μην πω και για τον αρη οπου θα παρουν δρομο ολοι οι καλοι ξενοι που εχει (χαβιτο,κοκε,νετο)... αντε να δουμε ποιοι θα παιζουν του χρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom