Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το έχω γράψει πολλές φορές. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι με Γακρσία, Βειρίνια, Ιβιτς και Σάλπι έχει μια από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές στο 4-2-3-1. Θεωρώ πως εάν ο ΠΑΟΚ είχε έναν σοβαρό επιθετικό (στυλ Μπλάνκο) θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση. Συγγνώμη αλλά ο Μούσλι είναι πολύ αργός και με τον Ιβιτς μέσα η ομάδα χάνει 1ον σε ταχύτητα και 2ον τις κάθετες πάσες του Ίβιτς. Τούμπα επειδή έχει τύχει να πάω είναι η πιο καυτή έδρα αυτή τη στιγμή. Πιο καυτή και από το Καρασισκάκη (άποψη μου). Ο ΠΑΟΚ εκεί είναι τελείως άλλη ομάδα. Πάντως δε θα κάτσω να δώσω επι τις εκατό πιθανότητες. Απλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα. Επίσης πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ για να τους φύγει το αγχος και να το μεταφέρει στην ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ θεωρώ πως στη τούμπα θα προσπαθήσει να διασφαλίσει τα νότα του και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το γκολ στην αντεπίθεση. Αλλά αν βάλει Λύμπε θα χάσει τααχύτητα, πράγμα σπουδαία για αντεπιθέσεις.
Τώρα για το πρώτο ματς. Θεωρώ ότι η κόκκινη στον Λίνο είναι σωστή. Η κόκκινη στον Ιβιτς είναι τραβηγμένη. Και η κόκκινη δεν δώθηκε για εξίβρυση (εκτός και αν ο διαιτητής ξέρει σερβικά, γιατί ΕΑΝ τον έβρισε ο Ιβιτς δε το έκανε στα ελληνικά) αλλά για διαμαρτυρία. Και ξαναλέω πως εάν εφαρμοζόταν το γράμμα του κανόνα τότε ΚΑΜΙΑ ελληνική ομάδα δε θα τελιώνε με 11 παίκτες.
Να πω την αμαρτία μου τον ΠΑΟΚ τον θέλω να βγει ευρώπη. Γιατί εάν δε βγει τότε κινδυνεύει να διαλυθεί η ομάδα, εκτός και εάν τελικά βρεθούν οι Άραβες ή κανένας άλλος λεφτάς. Και αυτό το λέω γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ένα πλάνο το οποίο ακολουθεί πειστά και εάν βγει εκτός ευρώπης θα είναι από ένα καταστραφικό 2μηνο.
Και για να τελιώνω. Το χθεσινό ματς πρέπει να είναι οδηγός για τον Χιμένεθ. Μακάρι να έχει η ΑΕΚ συνέχεια στην απόδοση της γιατί κακά τα ψέματα η ομάδα έχει τρελλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Ελπίζω ο Χιμένεθ να έβγαλε συμπεράσματα για το που πονάει η ομάδα και θέλει ενίσχυση (αυτό λογικά πρέπει να το έχει κάνει από τον Δεκέμβρη) και να έχει κατασταλάξει στο σύστημα που θα πρέπει να παίζει η ομάδα στην επόμενη σεζόν ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΙΝΕΙ. Επίσης (δεν ξέρω το πόσο χάλια είναι ο καιρός στην ελλάδα) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΙΑΟ ΜΑΤΣ (δείτε την βαθμολογία ΠΡΙΝ από το ματς και θα καταλάβαιτε τι εννοώ) και να έχουμε 10000 κόσμο!!!Ναι ξέρω είναι ξενερωμένος με τέτοια νούμερα προσέλευσης ξενερώνουν και οι παίκτες και οι μέτοχοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αμόλα καλούμπα ΔΙΚΕΦΑΛΕ :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αμόλα καλούμπα ΔΙΚΕΦΑΛΕ :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημερα αδερφέ.Baygon έχεις?Γιατί το thread μας έχει μια κατσαρίδα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα αδερφέ.Baygon έχεις?Γιατί το thread μας έχει μια κατσαρίδα....

Καλημέρα Ναύαρχε μου.Θα την λιώσω την γαμημένη με το πόδι μου,δεν χρειάζομαι Baygon.

Aυτά τα αρειανα που χάθηκαν μπρε;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τα σκουληκακια καθαριζουν το κοκκινο χαλι που θα στρωσουν μολις φερουν τον τσιωλη για προπονητη...  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.epilegin.gr/product_thumb.php?img=uploads/products_0_image_2412.jpg&w=139&h=150[/img[/URL]]
καλημερα ρεεεεε!
τον πεταξατε; ;D

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια μου :rockon:
Περίμενα να χιονίσει να δούμε καμμια άσπρη μέρα αλλά αρχίδια
Παρακαλώ πολύ τις κατσαρίδες να μην ενοχλούν γιατί  :coffee:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σακουλάκια εμετού  designed by nacho κανένας παοκτζής θέλει  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 07_22_09_80a.jpg
    07_22_09_80a.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 14

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

απο το στομα μου το πηρες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οταν ο Σκόκο είναι ευτυχισμένος
Γιάννης Ξενάκης
Διαβάστε το πολύ καλό  :rockon:
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/313075.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/313075.html[/url]

Αν είχε βάλει νωριτερα το 4-2-2 ο Μανόλο,θα μασταν σε πολύ καλύτερη μοιρα τώρα.Ας ελπίσουμε να το διαηρήσει που είμαστε ακόμα εντός στόχων.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αν είχε βάλει νωριτερα το 4-2-2 ο Μανόλο,θα μασταν σε πολύ καλύτερη μοιρα τώρα.Ας ελπίσουμε να το διαηρήσει που είμαστε ακόμα εντός στόχων.
Συμφωνούμε νομίζω οτι ο μαίτρ του τσουκου τσουκου μπολ ήταν μόνο ο Σάντος μετα απο αυτόν το χάος
Ολοι οι προπονητές δεν μπορούν να το διαχειρηστούν και να το υποστηρίξουν αυτό το σύστημα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πλακα πλακα ουτε εγω εχω καταλαβει πως ανεβαζουμε εδω βιντεακι...  :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πλακα πλακα ουτε εγω εχω καταλαβει πως ανεβαζουμε εδω βιντεακι...  :rolleyes:
Στην απάντηση
Kλικ στο youtube πανω αριστερά δεύτερη σειρά
Πας στο youtube διαλέγεις το video που θέλεις
δεξι κλικ στην διευθυνση του video στο youtube αντιγραφη
Ερχεσαι στο bourdela.com kersoras στην μεση των δύο youtube δεξι κλικ επικολληση και εισαι ok

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom