Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε ειμαι μεγαλο καθικι των  γηπεδων
ειμαι απο τους μαλακες που καποια στιγμη στην διαρκεια του 2ου ημιχρονου ρωτουσα ποσο ειναι γιατι ειχα αλλες ασχολιες στο γηπεδο
αμετρητα ντου, ροπαλιες, εκδρομες, σκηνικα με μαχαιρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εχω κανει
τα εχω παρατησει εδω και 5 χρονια τα οπαδικα και τα εκτος εδρας (εξαιρεση η Κωνσταντινούπολη φετος) απο την μερα που γεννηθηκε η κορη μου και υποσχεθηκα στην γυναικα μου και στην μικρη οτι θα παρατησω τις μαλακιες και αλλαξα προτεραιοτητες στο γηπεδο
ακομα στην 4 παω απλα για να βγαλω το λαρρυγι μου και να δω και κανα ματς
ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου οτι θα φαπακιαζα πιτσιρικαδες επειδη πεταξαν κατι μεσα στο γηπεδο αλλα το εκανα και αυτο

να ξέρεις ότι αυτός που έχει περάσει από μια κατάσταση είναι πιο αυστηρός με αυτούς που τη διαδέχονται........Κυρίως γιατί τη γνωρίζει καλύτερα.....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
η γυναικα και το παιδι πανω απο ολα αδελφε,να παει να γαμηθει και ο παοκ και η αεκ και ολη.πανω απο ολα να τιμας την οικογενεια σου,και οχι απιστιες.

το τελευταιο δεν αλλαζει οσο και να το παλευω :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
στα εσωτερικά στο ΟΑΚΑ πάνε και φίλαθλοι της αντίπαλης πάντα.
και του βάζελα και της ΑΕΚ.
ο γάβρος έχει μέσο όρο 25 χιλιάρια, ο βάζελας 15 και η ΑΕΚ 10. αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.
Αυτη τη στιγμη οπως τα λες ειναι... υπηρχαν χρονιες που η αεκ ειχε μεσο ορο 15 κ ανω και ο βαζελος λιγοτερο,μην ξεχναμε οτι μεγαλο ρολο παιζει και η κατασταστη της καθε ομαδας... πχ το 2004 η αεκ ειχε στο οακα 30 χιλιαδες κοσμο σε παιχνιδι εναντιον της καλλιθεας και την ιδια χρονια στο αεκ-ολυμπιακος εκοψε κοντα 54 χιλιαδες εισητηρια. Επισης να σου θυμησω οταν ο ολυμπιακος βρισκοταν στην αγωνιστικη κατασταση που ειναι τωρα η αεκ σε παιχνιδια με καλαματα,παναχαικη κτλ στο καραισκακη μαζευε με το ζορι 5-6 χιλιαδες κοσμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τοσα χρονια φαπας επρεπε να ειστε μαθημενοι
αυτοί και μετά απο εναν αιώνα πάλι μυαλό δε θα βάλουν.
οι γάβροι λόγω μικροψωλίασης ειναι άρρωστοι με τα πρωταθλήματα.
τα παοκια είναι άρρωστοι με την ομάδα τους
και οι αεκτζήδες άρρωστοι με το κλαψομούνιασμα.

Υ.Γ.
οι βάζελοι είναι άρρωστοι αλλά σίγουρα όχι με τον βάζελο.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε να μου πει ενας γαυρος κατι τετοιο,να το καταλαβω,εχει ενα επιχειρημα.αλλα να το πει ενας παοκτσης; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φαπας γενικα εννοω, στην φαπα εισαι  τοσα χρονια οπως και εγω
εκτος αν κανετε το κοροιδο και νομιζετε οτι βρεχει και οχι οτι σας φτυνουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτη τη στιγμη οπως τα λες ειναι... υπηρχαν χρονιες που η αεκ ειχε μεσο ορο 15 κ ανω και ο βαζελος λιγοτερο,μην ξεχναμε οτι μεγαλο ρολο παιζει και η κατασταστη της καθε ομαδας... πχ το 2004 η αεκ ειχε στο οακα 30 χιλιαδες κοσμο σε παιχνιδι εναντιον της καλλιθεας και την ιδια χρονια στο αεκ-ολυμπιακος εκοψε κοντα 54 χιλιαδες εισητηρια. Επισης να σου θυμησω οταν ο ολυμπιακος βρισκοταν στην αγωνιστικη κατασταση που ειναι τωρα η αεκ σε παιχνιδια με καλαματα,παναχαικη κτλ στο καραισκακη μαζευε με το ζορι 5-6 χιλιαδες κοσμο.

ο γάβρος έχει γίνει της μόδας πλέον και θα έχει 25 χιλιάρια είτε κερδίζει είτε χάνει.
είναι απορίας άξιον τι σκατά κουβαλάει ένας άνθρωπος στο κεφάλι του που με 13 πόντους διαφορά γεμίζει το μπουρδέλο με τα υποκαταστήματα. μη αναστρέψιμη κατάσταση εγκεφαλικής αναπηρίας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
φαπας γενικα εννοω, στην φαπα εισαι  τοσα χρονια οπως και εγω
εκτος αν κανετε το κοροιδο και νομιζετε οτι βρεχει και οχι οτι σας φτυνουν
ολοι στην φαπα ειναι,αυτο δεν αλλαζει.μου θυμιζει τον νταη του σχολειου,που εριχνε φαπες στα μικροτερα,και ερχοταν μετα ενας μεγαλυτερος και τον αρχιζε στις κλωτσιες.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ολοι στην φαπα ειναι,αυτο δεν αλλαζει.μου θυμιζει τον νταη του σχολειου,που εριχνε φαπες στα μικροτερα,και ερχοταν μετα ενας μεγαλυτερος και τον αρχιζε στις κλωτσιες.

καλα που ειπες σχολειο, παω να παρω την μικρη απο το νηπιαγωγειο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο γάβρος έχει γίνει της μόδας πλέον και θα έχει 25 χιλιάρια είτε κερδίζει είτε χάνει.
είναι απορίας άξιον τι σκατά κουβαλάει ένας άνθρωπος στο κεφάλι του που με 13 πόντους διαφορά γεμίζει το μπουρδέλο με τα υποκαταστήματα. μη αναστρέψιμη κατάσταση εγκεφαλικής αναπηρίας.
Ο γαυρος αν μεινει 3-4 χρονια χωρις τιτλο και τρωει φαπες απο βολους και πανιωνιους μεσα στο καραισκακη ουτε τα επισημα δεν θα γεμιζει... αντε το πολυ πολυ να πανε 2-3 χιλιαδες επιστημονες εξω απο το γηπεδο να πετανε κορνε... εμεις οι αεκτζηδες ειναι αποριας αξιο πως μετα απο τοσες πικρες καταφερνουμε και παμε εστω και 10 χιλιαδες... το ιδιο ισχυει και για τους παοκτζηδες (αλλα ειπαμε αυτοι συνιθισμενοι ειναι).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ευκολακι...νεος προεδρος,εφερε παιχτες ενθουσιασμο και πουστικη νοοτροπια...οτι θελει ο μεσος γαυρος....
περσυ που ο κροκους ηταν στα τελειωματα και οι φαπες πεφτανε βροχη με 10-15 χιλιαρια ηταν το τηγανι...

γενικα το θεμα του γηπεδου και της προσελευσης ειναι πανω κατω ευκολα ερμηνευσιμο...αφραγκιες,απογοητευτικη πορεια της ομαδας εδω και 4 σερι χρονια και το κυριοτερο,ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ...ο κοσμος κουραστηκε να περιμενει,να ελπιζει,να πιστευει ψεματα....
ΑΝ γινει κανενα θαυμα και μπει επενδυτης στυλ μελισσανιδη στην ομαδα τοτε θα δεις τον κοσμο της ομαδας.....
το ιδιο ειχε γινει και στο βαζελο...με τζιγγερ στη λεωφορο δε γεμιζες ταξι...φετος 33 χιλιαρια διαρκειας...

το ελληνικο κοινο δεν εχει σχεση με το αγγλικο,ισπανικο,γερμανικο κ.ο.κ...ο ελληνας δεν αγαπα την ομαδα του,ουτε το αθλημα..αγαπα τη νικη...
η επιτυχια θα τον φερει στο γηπεδο...δεν εχει τη στοιχειωδη λογικη να σκεφτει οτι η επιτυχια θα ρθει σταδιακα αλλα σταθερα μεσα απο τη δικη του ΜΟΝΙΜΗ παρουσια στο πλευρο της ομαδας του...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ποδαρικό οι αλλόθρησκοι έκαναν αυτήν την βδομάδα που παίξαμε πολύ καλά.  :birdman:
Α ρε καημένοι σας τσούζει και σας κόφτει τί κάνει Η ΑΕΚΑΡΑ ε;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλε ειμαι μεγαλο καθικι των  γηπεδων
ειμαι απο τους μαλακες που καποια στιγμη στην διαρκεια του 2ου ημιχρονου ρωτουσα ποσο ειναι γιατι ειχα αλλες ασχολιες στο γηπεδο
αμετρητα ντου, ροπαλιες, εκδρομες, σκηνικα με μαχαιρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εχω κανει
τα εχω παρατησει εδω και 5 χρονια τα οπαδικα και τα εκτος εδρας (εξαιρεση η Κωνσταντινούπολη φετος) απο την μερα που γεννηθηκε η κορη μου και υποσχεθηκα στην γυναικα μου και στην μικρη οτι θα παρατησω τις μαλακιες και αλλαξα προτεραιοτητες στο γηπεδο
ακομα στην 4 παω απλα για να βγαλω το λαρρυγι μου και να δω και κανα ματς
ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου οτι θα φαπακιαζα πιτσιρικαδες επειδη πεταξαν κατι μεσα στο γηπεδο αλλα το εκανα και αυτο
μαζι με τον "αδερφο μου" ειχαμε παει σε αρκετες εκτος εκδρομες...
τα ιδια σκατα καναμε για 7 μηνες.......τοσο αντεξα εγω.....
τοσο ανεχτηκα τις μαλακιες που εβλεπα γυρω μου(πλιατσικα,ληστιες,μαστουρα,τσαμπα μαγκιες κλπ)..
απο τοτε οχι μονο εκοψα τις εκδρομες,αλλα αλλαξα και θυρα στο γηπεδο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ποδαρικό οι αλλόθρησκοι έκαναν αυτήν την βδομάδα που παίξαμε πολύ καλά.  :birdman:
Α ρε καημένοι σας τσούζει και σας κόφτει τί κάνει Η ΑΕΚΑΡΑ ε;;;
ναι γιατι τους εχει πονεσει πολυ..εκει που νομιζουν οτι θα μας πατησουν,γινεται κατι και τους διαλυουμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μαζι με τον "αδερφο μου" ειχαμε παει σε αρκετες εκτος εκδρομες...
τα ιδια σκατα καναμε για 7 μηνες.......τοσο αντεξα εγω.....
τοσο ανεχτηκα τις μαλακιες που εβλεπα γυρω μου(πλιατσικα,ληστιες,μαστουρα,τσαμπα μαγκιες κλπ)..
απο τοτε οχι μονο εκοψα τις εκδρομες,αλλα αλλαξα και θυρα στο γηπεδο...
ετσι ειναι ρε χιτ,πιτσιρικαδες καναμε χοντρες μαλακιες στο ονομα της ομαδας.μεχρι που το μυαλο αρχιζε να πυζει,να βλεπει οτι αυτο που κανεις ειναι μαλακια,και να σε κανει να θες να σταματησεις.δυστυχως μερικοι δεν αφησαν το μυαλο να πηξει,και συνεχιζουν να ζουν με αρρωστο μυαλο κανοντας μαλακιες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
«Εκ Της Τέφρας Αναγεννώμαι»

Συνημμένα

• 80e2e28c9b3a947d8453df1ab29ef563_L.jpg
    80e2e28c9b3a947d8453df1ab29ef563_L.jpg
    193,6 KB · Εμφανίσεις: 31

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αφιερωμα στον Τονι....το μεγαλυτερο "ξενο" που φορεσε τη φανελα της ΑΕΚαρας μας...

υ.γ.μ'αρεσει ο διομιδης γιατι ειναι ρομαντικος! :2funny: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
αφιερωμα στον Τονι....το μεγαλυτερο "ξενο" που φορεσε τη φανελα της ΑΕΚαρας μας...

υ.γ.μ'αρεσει ο διομιδης γιατι ειναι ρομαντικος! :2funny: :grin:
Σας μερσί!!!  :grin:  προτιμώ να πεθάνω ρομαντικός παρα κυνικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom