Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τιποτα δε βλεπει ο τριτσωνης ρεεεεεεεεεεεεεε  :priest:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
θα βάλει κι άλλο?
τι βλέπετε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: Κέρδισε και η ομάδα του λιμανιού σήμερα (χαλαρώστε μιλάω για την Λιβερπουλ του Βασιλιά Νταγκλις) την γαμημένη ομάδα του Μάνστεστερ γαμώ την πουτάνα σας this is Anfield λέμε!!!! Αν δεν έκανε και γκέλα η Νάπολι θα ήταν ένα ευχάριστο Σ/Κ για μένα.....Πάντως μετά το 3-1 επί της πλέον μισητής ομάδας για μένα (μαζί με Ρεάλ, γαύρο και βάζελο) έχει κουραστεί το χέρι μου να στέλνει μυνήματα. ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡ!!! Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι τόσο η ΑΕΚ όσο και η Λίβερπουλ και η Νάπολι θα ενισχυθουν σοβαρά και θα σπάσουν το γαμημένο μονοπώλειο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενταξει ας λυπηθουνε λιγο το μικρο μας το ξαδελφακι,ειπαμε.ας μεινουν στα 4 και ας βαλουν και αλλα 2 στην τουμπα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: Κέρδισε και η ομάδα του λιμανιού σήμερα (χαλαρώστε μιλάω για την Λιβερπουλ του Βασιλιά Νταγκλις) την γαμημένη ομάδα του Μάνστεστερ γαμώ την πουτάνα σας this is Anfield λέμε!!!! Αν δεν έκανε και γκέλα η Νάπολι θα ήταν ένα ευχάριστο Σ/Κ για μένα.....Πάντως μετά το 3-1 επί της πλέον μισητής ομάδας για μένα (μαζί με Ρεάλ, γαύρο και βάζελο) έχει κουραστεί το χέρι μου να στέλνει μυνήματα. ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡ!!! Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι τόσο η ΑΕΚ όσο και η Λίβερπουλ και η Νάπολι θα ενισχυθουν σοβαρά και θα σπάσουν το γαμημένο μονοπώλειο

Αδερφέ,είμαστε κ αδέρφια Μαντσεστρια εδώ μέσα,όπως η αφεντιά μου από μικρό παιδί.Εγώ όταν έγινα Μάντσεστερ μεσουρανούσε η Λίβερπουλ,οπότε πάλι κόντρα στο ρεύμα ήμουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λογικά ο ρυθμός θα πέσει, εκτός και εάν ο Μπλανκο το κυνηγήσει το γκολ οπότε όλα είναι πιθανά. Ίσως κυνηγήσει και καμιά καλή ενέργειο ο Λεονάρντο. Αλλά λογικά εκεί θα σταματήσουμε....
Ξαναλέω ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι άλλη ομάδα. Θέλει προσοχή, γιατί πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη η είσοδος στα πλει οφ.
Υ.Γ Ξέρω ότι μπορεί να πηγαίνω και γυρεύοντας, αλλά που χάθηκαν οι Αρειανοι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αμαρτια απο τον Θεο να παει ο παοκ τελικο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λογικά ο ρυθμός θα πέσει, εκτός και εάν ο Μπλανκο το κυνηγήσει το γκολ οπότε όλα είναι πιθανά. Ίσως κυνηγήσει και καμιά καλή ενέργειο ο Λεονάρντο. Αλλά λογικά εκεί θα σταματήσουμε....
Ξαναλέω ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι άλλη ομάδα. Θέλει προσοχή, γιατί πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη η είσοδος στα πλει οφ.
Υ.Γ Ξέρω ότι μπορεί να πηγαίνω και γυρεύοντας, αλλά που χάθηκαν οι Αρειανοι;

Κοιτάνε τους χάρτες να δουν που πέφτει η Καρδίτσα,το Ηράκλειο και η Βέροια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Κατσε γιατι παιζουν με εσας πρωτα...
με μας το ξερω θα λυσσαξουν,καθε νοημων ομαδα θα κοιταζε να παρει το κυπελο αυτοι θα ξεσκιστουν μαζι μας και με σας θα περπατανε αλλα ενα θα το πεταξουν οι κωλοφαρδοι.
υγ και εσεις το κυπελο πρεπει να κοιταξεται αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αδερφέ,είμαστε κ αδέρφια Μαντσεστρια εδώ μέσα,όπως η αφεντιά μου από μικρό παιδί.Εγώ όταν έγινα Μάντσεστερ μεσουρανούσε η Λίβερπουλ,οπότε πάλι κόντρα στο ρεύμα ήμουν.
Εγώ έγινα Λίβερπουλ όταν είχα δει στην τηλεόραση (αρχές του 80) ένα ματς που έπαιζε , αν δε κάνω λάθος με Μανστεστερ,και φορούσε κίτρινα. Είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζουμε από κοινού με τον αδερφό μου. Σόρυ φίλε, αλλά 6 χρόνια στην Αγγλία στο Μανστεστερ κίολας δεν μπορούσα να την αντέξω την συμπεριφορά των γνωστών μου που είναι και οπαδοί της ομάδας (αν και πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχε βγει μια έρευνα που έλεγε ότι οι κάτοικοι του Μανστεστερ υποστηρίζουν στην πλειοψηφία τους την Σίτυ). Πάντως στο Τράφορντ την είχα γλιτώσει μια φορά από το να φάω ξύλο. Έπαιζε Μαν Λίβερπουλ λίγο πριν τα χριστούγεννα και είχα πάει με τους φίλους μου για να δω το ματς αλλά αναγκαστηκά πήγα στους οπαδους της Μαν. Όταν έβαλε το γκολ ο Μέρφυ πετάχτηκα σαν ελατήριο, αλλά σε χρόνο δτ κατάλαβα τι θα γινόταν εάν πανυγήριζα και το γύρισα στα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες (στα ελληνικά). Οι άγγλοι ρώτησαν τι λέω και πάλι καλά οι φίλοι μου είπαν ότι έβριζα το Μέρφι.
Τέλος πάντων.Ο γέρος πάντως μια χαρά την έχει πάει την ομάδα 23 χρόνια τώρα!!! Και να σκεφτείς ότι πριν 20 περίπου χρόνια η θέση του παιζόταν σε ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως όταν αποχωρήσει (ποτέ δε ξέρω παντως είναι 71 πάει 72) θα πρέπει να του φτιάξουν χρυσό άγαλμα έξω από το γήπεδο. Από ομάδα της αφάνειας σας έκανε κυριάρχο του Αγγλικού και ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Πάντως εγώ θα συνεχίσω να την συχένομαι!!! :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Άντε και την Τετάρτη 2 στη Τούμπα να πάμε για κούπα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολλαπλά τα οφέλη της σημερινής αναμετρησης-της καλύτερης για φέτος μαζί με το Χαριλάου.

1)Σημαντικό το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει ρεβάνς
2)Ας ξυπνήσει ο Ισπανός και να δει ποιο είναι επιτέλους το σχήμα που κερδιζει κ μην κάνει τους πειραματισμούς του στην ρεβάνς.
3)Σημαντικό πλεονεκτημα για τα πλέι οφ.Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κ αυτός ο στόχος-μην τον λησμονούμε.Απομακρυνθηκαμε από τον ΠΑΟΚ και πλησιάσαμε τον βάζελο.

Περιμένω ανάλυση των παιχτών μας μετά το σημερινό ματς από τον παντα έγκυρο, και ΄΄επαναπατρίζοντα΄΄ Χίτμαν :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως ο Σκόκο δήλωσε ότι η θέση που έπαιξε σήμερα είναι η θέση που του αρέσει να παίζει και είχε 2 χρόνια να παίξει εκεί....Δεν είναι κακό για έναν προπονητή να ρωτάει τους παίκτες του που τους αρέσει να παίζουν....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μια ανύπαρκτη ομαδούλα,ένα ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ βετεράνων και άμπαλων κατσικιών που κάνουν κοντρόλ με το καλάμι,προσπάθησε με ένα τραγικό κοράκι να κλέψει τη νίκη....

Δεν έχει ξαναγίνει να τρως κλάδεμα για κόκκινη και να αποβάλεσαι εσύ ο ίδιος!!!!ΠΟΤΕ.....

Ελατε τώρα,σας περιμένουμε!!!!
παρακαλειται ο κυριος να κλεισει την κωλοτρυπιδα του...βρωμισαμε...

κοροιδακι βαλ'το καλα στο μυαλο σου..η απολυτη αγωνιστικη μου ξεφτυλα ειναι το δικο σου ταβανι...

υ.γ.ηρθαμε...στο προσωπο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως ο Σκόκο δήλωσε ότι η θέση που έπαιξε σήμερα είναι η θέση που του αρέσει να παίζει και είχε 2 χρόνια να παίξει εκεί....Δεν είναι κακό για έναν προπονητή να ρωτάει τους παίκτες του που τους αρέσει να παίζουν....

Και τώρα που τον είδε που τραβάει,θα πάει πάλι να τον βάλει σε καμμιά απίθανη και άκυρη θέση.Δεν ειδες πάλι τι έγινε με τον Γκερέιρο;;ο καλύτερος ήταν στην Κρήτη,ο καλύτερος και σήμερα και στο πρώτο ματς τον είχε εξαφανίσει.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κυριακη της αποκριας σημερα και ντυθηκαμε ομαδαρα? πχ μαντσεστερ σιτυ? γιαυτο και οι γαλαζιες εμφανισεις?  :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom