studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δυσκολα θα το παρει αν δεν ανεβασει αποδοση.και κυριως αν παιξει η ΑΕΚ στην τουμπα οπως σημερα.
παρε την 3D γιατι δεν σε βλεπω καλα
δυσκολα θα το παρει αν δεν ανεβασει αποδοση.και κυριως αν παιξει η ΑΕΚ στην τουμπα οπως σημερα.
μάγκα δε θέλω να σε πληγώσω αλλά από το βάζελο πέρασες κατα λάθος και ενώ είχες 2 γκολ προβάδισμα. Σε γεμάτη τουμπα δεν εχεις τύχη.δυσκολα θα το παρει αν δεν ανεβασει αποδοση.και κυριως αν παιξει η ΑΕΚ στην τουμπα οπως σημερα.
ο παοκ διαλέγει παίγνια. όπως με τσσκα και άλλα πολλά.
ποιοτικά είναι καλύτερος και απο αεκ και από βόλο.
3 γκολ προβαδιμα ειχα,και συμφωνω οτι περασα απο τυχη.Θα δειξει αν εχω τυχη,εγω πιστευω οτι η ΑΕΚ εχει το προβαδισμα,ασχετα πως θα ειναι η τουμπα.μάγκα δε θέλω να σε πληγώσω αλλά από το βάζελο πέρασες κατα λάθος και ενώ είχες 2 γκολ προβάδισμα. Σε γεμάτη τουμπα δεν εχεις τύχη.
καλύτερος είναι. όταν έπρεπε να παίξει έπαιξε μπαλλάρα.Σιγά που είναι ακλύτερος.Εκτός κ αν εννοείς στο τσικι-τσίκι παιχνίδι.
εγώ λεω ως ουδέτερος τη γνώμη μου. αντικειμενικά με τις εμφανίσιες του ο παοκ στο κύπελο φέτος το δικαιούται.3 γκολ προβαδιμα ειχα,και συμφωνω οτι περασα απο τυχη.Θα δειξει αν εχω τυχη,εγω πιστευω οτι η ΑΕΚ εχει το προβαδισμα,ασχετα πως θα ειναι η τουμπα.
οταν λες κορακια τι εννωεις;εγώ λεω ως ουδέτερος τη γνώμη μου. αντικειμενικά με τις εμφανίσιες του ο παοκ στο κύπελο φέτος το δικαιούται.
εσύ μια με κωλοφαρδία μια με κοράκια πάς να πάρεις το λακυ καπ.
εννοώ τον παοκ που έπαιζε με 9..... και πήρε χι.οταν λες κορακια τι εννωεις;
και το κορακι τι σχεση εχει δηλαδη με αυτο.εννοώ τον παοκ που έπαιζε με 9..... και πήρε χι.
γιατί κατόρθωμα είναι να μη μπορείς να σκοράρεις σε ομάδα με 9 παίκτες στην έδρα σου.
δεν μπορειτε να καταλαβετε πως λειτουργει φετος ο παοκ
διαλεγει παιχνιδια
κακως αλλα το κανει
σημερα πρεπει να καταλαβετε ποιον νικησατε
μια ενδεκαδα που δεν εχει παιξει ποτε μαζι
με παικτες ρεζερβες οι περισσοτεροι
εγω ετσι σας θελω να ερθετε
οτι θα κανετε πλακα
οπου χρειαστηκε ο παοκ τους εκανε κουδουνι φετος
και αυτο θα κανει και στον επανηληπτικο
το μονο παιχνιδι που εχασε ενω εκανε παιχνιδαρα ηταν με τον βαζελο
καλύτερος είναι. όταν έπρεπε να παίξει έπαιξε μπαλλάρα.
εσύ φέτος τα καλύτερα παίγνια τα έκανες σε παιγνια τσικνοπέμπτης.
σου ξαναλέω. ο πάοκ στην καλή του μέρα έχει καλύτερο κέντρο, καλύτερα εξτρέμ και καλύτερα σέντερ μπακ.
εδώ καθάρισε γάβρο στην τούμπα χωρίς κόσμο.....
εννοώ τον παοκ που έπαιζε με 9..... και πήρε χι.
γιατί κατόρθωμα είναι να μη μπορείς να σκοράρεις σε ομάδα με 9 παίκτες στην έδρα σου.
απο το πολυ διαλεγμα σας βλεπω να μενετε εκτος ευρωπης.δεν μπορειτε να καταλαβετε πως λειτουργει φετος ο παοκ
διαλεγει παιχνιδια
κακως αλλα το κανει
σημερα πρεπει να καταλαβετε ποιον νικησατε
μια ενδεκαδα που δεν εχει παιξει ποτε μαζι
με παικτες ρεζερβες οι περισσοτεροι
εγω ετσι σας θελω να ερθετε
οτι θα κανετε πλακα
οπου χρειαστηκε ο παοκ τους εκανε κουδουνι φετος
και αυτο θα κανει και στον επανηληπτικο
το μονο παιχνιδι που εχασε ενω εκανε παιχνιδαρα ηταν με τον βαζελο
ρε φιλε επαιξε με 9 παιχτες για 17 λεπτα απο τα οποια ζητημα να παιχτηκαν ποδοσφαιρο τα μισα...εννοώ τον παοκ που έπαιζε με 9..... και πήρε χι.
ελα ρε που έχει παίξει μπαλλα.Με το μισό μηδέν που κερδίζει.Βάζει ένα γκολ και παίζει κατενάτσιο.Είδες σήμερα πως σκόρπισε που το φαγε νωρίς,και έπρεπε να ξανοιχτεί.
απο το πολυ διαλεγμα σας βλεπω να μενετε εκτος ευρωπης.
το κοράκι βγάζει τις κάρτες. οχι εγώ.και το κορακι τι σχεση εχει δηλαδη με αυτο.
τρομερο κατορθωμα,ακομα και εσυ τον ξεσκισες στο καραισκακη γεματο γαυρους.καλύτερος είναι. όταν έπρεπε να παίξει έπαιξε μπαλλάρα.
εσύ φέτος τα καλύτερα παίγνια τα έκανες σε παιγνια τσικνοπέμπτης.
σου ξαναλέω. ο πάοκ στην καλή του μέρα έχει καλύτερο κέντρο, καλύτερα εξτρέμ και καλύτερα σέντερ μπακ.
εδώ καθάρισε γάβρο στην τούμπα χωρίς κόσμο.....