Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο 4-4-2 (με τις όποιες παραλαγές του) ο Γκερέιρο πρέπει να είναι μέσα. Δεν είναι γρήγορος, δεν μπορεί να μαρκάρει σωστά, αλλά έχει κάθετες πάσες πράγμα που τις χρειάζεται ο Μπλάνκο για να σκοράρει. Συν ότι πρέπει να δίνονται και ανάσες στον Καφέ που δεν είναι και μικρός πια. Νομίζω ότι στα εντός έδρας ματς, το σημερινό ματς πρέπει να είναι οδηγός. Και μην αρχίσουμε δινθυράμβους για τον Σκόκο. Ας τον δούμε στη συνέχεια (αρκεί πάλι να μη πάει στα άκρα και βολοδέρνει και κουράζει και κουράζεται). Πάντως, νομίζω πως ο Μίτσελ πρέπει να γίνουν προσπάθειες να μείνει (έστω και αυτό σημαίνει πως πρέπει να φύγει ο Ντιοπ), και πως η ομάδα θέλει κάποιον για τις άκρες (αν και θεωρώ ότι εκεί μπορεί να καλύψει ο Λεονάρντο) με τον Γεωργιάδη να είναι ίσως μια πολύ καλή λύση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ έγινα Λίβερπουλ όταν είχα δει στην τηλεόραση (αρχές του 80) ένα ματς που έπαιζε , αν δε κάνω λάθος με Μανστεστερ,και φορούσε κίτρινα. Είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζουμε από κοινού με τον αδερφό μου. Σόρυ φίλε, αλλά 6 χρόνια στην Αγγλία στο Μανστεστερ κίολας δεν μπορούσα να την αντέξω την συμπεριφορά των γνωστών μου που είναι και οπαδοί της ομάδας (αν και πριν από καμιά 10αρια χρόνια είχε βγει μια έρευνα που έλεγε ότι οι κάτοικοι του Μανστεστερ υποστηρίζουν στην πλειοψηφία τους την Σίτυ). Πάντως στο Τράφορντ την είχα γλιτώσει μια φορά από το να φάω ξύλο. Έπαιζε Μαν Λίβερπουλ λίγο πριν τα χριστούγεννα και είχα πάει με τους φίλους μου για να δω το ματς αλλά αναγκαστηκά πήγα στους οπαδους της Μαν. Όταν έβαλε το γκολ ο Μέρφυ πετάχτηκα σαν ελατήριο, αλλά σε χρόνο δτ κατάλαβα τι θα γινόταν εάν πανυγήριζα και το γύρισα στα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες (στα ελληνικά). Οι άγγλοι ρώτησαν τι λέω και πάλι καλά οι φίλοι μου είπαν ότι έβριζα το Μέρφι.
Τέλος πάντων.Ο γέρος πάντως μια χαρά την έχει πάει την ομάδα 23 χρόνια τώρα!!! Και να σκεφτείς ότι πριν 20 περίπου χρόνια η θέση του παιζόταν σε ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως όταν αποχωρήσει (ποτέ δε ξέρω παντως είναι 71 πάει 72) θα πρέπει να του φτιάξουν χρυσό άγαλμα έξω από το γήπεδο. Από ομάδα της αφάνειας σας έκανε κυριάρχο του Αγγλικού και ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Πάντως εγώ θα συνεχίσω να την συχένομαι!!! :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Άντε και την Τετάρτη 2 στη Τούμπα να πάμε για κούπα
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ  :tickedoff: :tickedoff:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εννοείτε ρε συνάδελφε. Μια είναι η αρρώστια ΑΕκ. Απλά έχω και αγάπες σε άλλες χώρες. Ξέρεις όπως η ναυτικοί. Έχουν μια γυναίκα (κορώνα στο κεφάλι τους) αλλά σε κάθε λιμάνι έχουν και από έναν έρωτα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ξέρω εάν βραβεύονται τα 3 καλύτερα γκολ της χρονιάς. Αν βραβεύονται νομίζω ότι ο Σκόκο βάζει υποψηφιότητα να πάρει και τα 3 σπίτι του, με το σημερινό γκολ, το γκολ στον Άρη που έβαλε από τον...Άρη, και αυτό στον Αστέρα στο πρώτο γύρο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσύ είσαι του πολεμικού δεν πιάνεσαι...... :P :P :P :P :P :P :P :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΑΕΚαρες, την κάνω σιγά σιγά. 5 και πήγε η ώρα και σε 3 ώρες πρέπει να είμαι όρθιος!!!! Έχουμε και τη καθιερωμένη βδομαδιάτικη συνάντηση με τους σχιστομάτηδες και εγώ θα τους λέω ποιος τις γαμάει τις σεντίνες. 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου και τελίωσε η δούλεια......Καλή συνέχεια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο παοκ αυτη τη στιγμη ειναι εκτος 5δας με -4 βαθμους... ετσι και γινει καμια στραβη και δεν κερδισει τον εργοτελη την τεταρτη μετα εχει γαυρο στην τουμπα και καπακι ατρομητο στο περιστερι που θελει τους βαθμους... ε ρε γελια.  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο παοκ αυτη τη στιγμη ειναι εκτος 5δας με -4 βαθμους... ετσι και γινει καμια στραβη και δεν κερδισει τον εργοτελη την τεταρτη μετα εχει γαυρο στην τουμπα και καπακι ατρομητο στο περιστερι που θελει τους βαθμους... ε ρε γελια.  :2funny:
και στην συνεχεια ακολουθει προγραμα με λαρισα εντος που αν αντεξει μεχρι τοτε θα τα δωσει ολα και ηρακλη εκτος... ρε λετε να μεινει και ο παοκ εκτος?

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
κανεις παραθεση στον εαυτο σου?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
και στην συνεχεια ακολουθει προγραμα με λαρισα εντος που αν αντεξει μεχρι τοτε θα τα δωσει ολα και ηρακλη εκτος... ρε λετε να μεινει και ο παοκ εκτος?
ρε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνεσται ετσι σημερα
τι εγινε ρε πολλη μισος βλεπω οτι βγαινει αναμεσα σας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στ αρχίδια του. θα πάρει κύπελο και θα παίξει καυευθείαν ευρώπη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δυσκολα θα το παρει αν δεν ανεβασει αποδοση.και κυριως αν παιξει η ΑΕΚ στην τουμπα οπως σημερα.
ο παοκ διαλέγει παίγνια. όπως με τσσκα και άλλα πολλά.
ποιοτικά είναι καλύτερος και απο αεκ και από βόλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom