Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν μπορούσε ο μαλακοπίτουρας να κάνει τα αυτονόητα κ να κατέβαζε έτσι την ομάδα κ την Τετάρτη;;;;
τέσπα ας μείνει στα αυτονόητα,να κατεβάσει την ομάδα έτσι κ στον επαναληπτικό κ δεν θα χουμε πρόβλημα με τα καρντάσια.Η καλή και σωτά κατεβασμένη ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα με τα ξαδέρφια...αρκεί να μην κατεβάσει ο Ισπανός την ομάδα λες και παίζουμε σε φιλικό του καλοκαιριού.
κατσε μηπως δεις στον επαναληπτικο βασικο μπαχα μονο του μπροστα και σκοκο δεξι χαφ  :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σημερα μετα απο πολυ πολυ καιρο,βλεπουμε και λιγη μπαλιτσα,ο καλος γκερειρο,χωραει στην ΑΕΚ,ο σκοκκο πολυ καλος σημερα,νομιζω οτι θα πρεπει μονιμα να παιζει σε αυτη την θεση.με την ιδια ομαδα στην τουμπα,περναμε ανετα.αρκει να μην κανει μαλακιες παλι ο Μανολο.

γιατί κάτι μου λέει ότι θα τις κάνει.
ΓΙΑΤΙ;;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που εισαι εσυ ρε θηριο.ποιες απουσιες ρε εχει ο παοκ περα απο βιερινια;μην μου πεις ιβιτς-λινο.
υποχρεωσεις ρε...απο τοτε που μπηκε το '11 τις καθημερινες εχω φουλ προγραμμα...
δεν εχω πολυ χρονο πια...

υ.γ.ο γκαρσια οσο υπερβολικο και αν σου φαινεται,ειναι ο μισος παοκ...
που πας με τσουκαλα,φωτακη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υποχρεωσεις ρε...απο τοτε που μπηκε το '11 τις καθημερινες εχω φουλ προγραμμα...
δεν εχω πολυ χρονο πια...

υ.γ.ο γκαρσια οσο υπερβολικο και αν σου φαινεται,ειναι ο μισος παοκ...
που πας με τσουκαλα,φωτακη;
για τον γκαρσια συμφωνω,εν μερει ομως.Καμια σχεση με τον περυσινο.Αλλα ειναι σαν να λέμε και εμεις οτι εχουμε ελειψεις επειδη δεν παιζουν καφες,μανωλας και λυμπε  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο παοκ παιζει και την τεταρτη με τον εργοτελη?

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κι όπως πάντα παιδιά όταν ακούμε για κατασκόπους στο γήπεδο ο Νάτσο κάνει άλλο παιχνίδι!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κι όπως πάντα παιδιά όταν ακούμε για κατασκόπους στο γήπεδο ο Νάτσο κάνει άλλο παιχνίδι!!!
Ε να βγαλουμε βρωμα οτι θα ειναι κατασκοποι στη τουμπα απο μαντσεστερ,ρεαλ,μπαρτσα κτλ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για τον γκαρσια συμφωνω,εν μερει ομως.Καμια σχεση με τον περυσινο.
Αλλα ειναι σαν να λέμε και εμεις οτι εχουμε ελειψεις επειδη δεν παιζουν καφες,μανωλας και λυμπε  :2funny: :2funny:
αυτες οι "απουσιες" των αιωνοβιων μετρανε υπερ μας! :2funny:
οσο για τον κωστακη,καλο θα του κανει ο παγκος γιατι την εχει δει πολυ βεντεττα..απο νεστα και πανω...
ουτε χαιρεταει πια...περα απο το καβαλημα ομως,ειναι και ντεφορμε..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτες οι "απουσιες" των αιωνοβιων μετρανε υπερ μας! :2funny:
οσο για τον κωστακη,καλο θα του κανει ο παγκος γιατι την εχει δει πολυ βεντεττα..απο νεστα και πανω...
ουτε χαιρεταει πια...περα απο το καβαλημα ομως,ειναι και ντεφορμε..
γιατι,φορμε ποτε ητανε δηλαδη;το ταλεντο να στελνω την μπαλα στα περιστερια,το εχω και εγω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γιατι,φορμε ποτε ητανε δηλαδη;το ταλεντο να στελνω την μπαλα στα περιστερια,το εχω και εγω.

Ελα ρε συ,είναι σπουδαίο ταλέντο κ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση-σπάνιο προσόν για στόπερ.Μέχρι κ γκολ βάζει.Όσον αφορά το καλάμι που καβάλησε δεν ξέρω,κάτι ξέρουν τα αδέρφια που το αναφέρουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ελα ρε συ,είναι σπουδαίο ταλέντο κ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση-σπάνιο προσόν για στόπερ.Μέχρι κ γκολ βάζει.Όσον αφορά το καλάμι που καβάλησε δεν ξέρω,κάτι ξέρουν τα αδέρφια που το αναφέρουν.
αδελφε ξερεις ποσα τετοια παιδια υπαρχουν;θα εκπλαγεις.ο μικρος ειχε την τυχη να κουβαλαει τεραστιο ονομα,και την συγκιρια να εχουμε ξεμεινει απο στοπερ,και ετσι καθιερωθηκε.καμια σχεση δεν εχει με τον Παπασταθοπουλο,που ειναι μεγαλη παιχταρα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φωτιες πεταει μεχρι τωρα ο υδραυλικος  :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αδελφε ξερεις ποσα τετοια παιδια υπαρχουν;θα εκπλαγεις.ο μικρος ειχε την τυχη να κουβαλαει τεραστιο ονομα,και την συγκιρια να εχουμε ξεμεινει απο στοπερ,και ετσι καθιερωθηκε.καμια σχεση δεν εχει με τον Παπασταθοπουλο,που ειναι μεγαλη παιχταρα.

Αδερφέ,εχθρός του καλού,είναι το καλύτερο,οπότε σίγουρα θα υπάρχει και καλύτερος από τον Μανωλά.Αλλά τηρουμένων των αναλογιών είναι ένας αξιόπιστος κ άρτια τεχνικά καταρτισμένος παίχτης,χωρίς κ να είναι σπουδαίο μπόι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τους εχει κανει σουρωτηρι ο υδραυλικος αποψε... αντε να παιξει ετσι και στην τουμπα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε Νάτσο.... :headbang: :headbang: :headbang:

δεν ξἐρω αν πρέπει να πανηγυρίζω ή να φωνἀζω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ω-πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω..... :zfuck:

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πόση μπάλα ξέρει ρε ο πούστης όταν θέλει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom