DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ειδικά καλημερίζω Diomede,master(of the universe),΄΄Κυργιάκο΄΄,Γκρεγκόριο
Καλημερα ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ... αλλα μεσημεριασε,καλησπερα καλυτερα
Τώρα ξύπνησες ρεεεεεεεεεεεεεεεΕιδικά καλημερίζω Diomede,master(of the universe),΄΄Κυργιάκο΄΄,Γκρεγκόριο
ειναι γνωστες κρυφοκαριολες οι ελλεινηδεςΤώρα ξύπνησα,μετα από ένα οργιαστικό καρναβαλικό ξενύχτι...γεμάτο ΄΄επιτυχίες΄΄.
Πώς ξεφεύγουν ρε πούστη μου οι Ελλεεινήδες στα καρναβάλια;;;Λες και όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχουν καταπιεί ένα μπαστούνι κ δεν μιλάνε έξω σε άνθρωπο.όταν όμως έχει καρναβάλι κ είναι σε τέτοιο πάρτυ,ούτε Κουβανές να ήταν.
Αχ Κούβαααα.......
ειναι γνωστες κρυφοκαριολες οι ελλεινηδες
Eίχε και τέτοια μασκαρέματα και δεν με κάλεσεςΤώρα ξύπνησα,μετα από ένα οργιαστικό καρναβαλικό ξενύχτι...γεμάτο ΄΄επιτυχίες΄΄.
Πώς ξεφεύγουν ρε πούστη μου οι Ελλεεινήδες στα καρναβάλια;;;Λες και όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχουν καταπιεί ένα μπαστούνι κ δεν μιλάνε έξω σε άνθρωπο.όταν όμως έχει καρναβάλι κ είναι σε τέτοιο πάρτυ,ούτε Κουβανές να ήταν.
Αχ Κούβαααα.......
χαχαχαχαχα
ρε Σκοτεινούλη, εδώ μου ήρθε ξαδέρφη οικογενειακής φίλης από την Κέρκυρα για πάρτυ μόνο και μόνο για αυτό το λόγο!
παντρεμενη με παιδί κιόλας...
και το τι χούφτωμα μου έριχνε δεν λέγεται....τι να κάνω όμως που ήταν η γυναίκα μου πιο δίπλα...
γνωστες καριολινες βγαζει και η κερκυρα...χαχαχαχαχα
ρε Σκοτεινούλη, εδώ μου ήρθε ξαδέρφη οικογενειακής φίλης από την Κέρκυρα για πάρτυ μόνο και μόνο για αυτό το λόγο!
παντρεμενη με παιδί κιόλας...
και το τι χούφτωμα μου έριχνε δεν λέγεται....τι να κάνω όμως που ήταν η γυναίκα μου πιο δίπλα...
Εγώ τον πούλο ρε?????12-4 το βράδυ μετα τον αγώνα......Ειδικά καλημερίζω Diomede,master(of the universe),΄΄Κυργιάκο΄΄,Γκρεγκόριο
Οχι θα αραξω σπιτι... θα το δω ιντερνετ.Αlani θα είσαι σήμερα μέσα?
Πρόβλεψη: 1-0 με την ψυχη στο στόμα και χαλια μπαλλα...Οχι θα αραξω σπιτι... θα το δω ιντερνετ.
Εγώ τον πούλο ρε?????12-4 το βράδυ μετα τον αγώνα......
Μωρε ας κερδισουμε και με μισο μηδεν... με μια νικη σημερα πιστευω θα ανεβει και η ψυχολογια. Το ξερω το λινκΠρόβλεψη: 1-0 με την ψυχη στο στόμα και χαλια μπαλλα...