baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
να ειμαι καλα παλι εγω2 τεμαχια τρωει ο βαζελος
να ειμαι καλα παλι εγω2 τεμαχια τρωει ο βαζελος
αμα θα δεις ποιοί ψήφισαν την πρόταση μορφής θα είχες ήδη παίξει άσσο το συγκεκριμένο παίγνιο.2 τεμαχια τρωει ο βαζελος
αμα θα δεις ποιοί ψήφισαν την πρόταση μορφής θα είχες ήδη παίξει άσσο το συγκεκριμένο παίγνιο.
ούτε τι γίνεται στην κοπρολίγκ προφανώς γνωρίζεις.......δεν παιζω στοιχημα, ουτε προπο δεν εχω παιξει ποτε
ξερω κ γω,εισαστε παρεξηγιαριδες εσεις τα παοκια... πλακα κανω ρε συ ψηλε,μην αγχωνεσε...εδω βαριεμαι να γραψω τις απαντησεις και να βαζω τονους, λες να εχω ορεξη για μανουρες?
Ωραίος ο Βυντρα!Σκοτεινέ είδες τι "προσέφερε" στην ΑΕΛ???Τον θέλουμε ακόμα??
Ελα ρε πλακα κάνω...Θα μου πεις εδω που έχουμε φτάσει,τα περισσευματα των άλλων θα μαζεψουμε...Δεν είδα,αλλά κοιτάω συνολικά την πορεία του.Εδώ ο Στελάρας ο Μανωλάς είχε κάνει στην καρριέρα του δωράκια σε αντιπαλους επιθετικούς,είδες να μειώνει την αξία του;;;
σαν τον Βύντρα αμυντικό ούτε είχα στην μετά Κασαποδομπορμπόκηδες εποχή ,ούτε πρόκειται να αποκτήσω.Οπότε....
Ελα ρε πλακα κάνω...Θα μου πεις εδω που έχουμε φτάσει,τα περισσευματα των άλλων θα μαζεψουμε...
ΥΓ:Κανόνισε meeting..
είναι στα άμεσα προσεχώς και με νέους φίλους...αν μπορέσουν....
ειχα ορκιστει να μην ξαναγραψω εαν δεν παρουμε τιτλο,αλλα δεν αντεξα
Τι του λες του παιδιου? τον τιτλο (κυπελο) τον εχουμε στο τσεπακι... Παμε γερα!!!
Τον ΠΑΟΚ μπορείς να τον περάσεις κ το πιστεύω ότι θα τον περάσουμε,ειδικά μετά από το 0-0,μιας κ δεν φέραμε αποτέλεσμα που θέλει διαχείριση από την πλευρά μας.Εκεί που φοβάμαι είναι στον τελικό όταν θα περάσουμε,όποιον και αν έχουμε απέναντι