Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αντε να σηκωσει η αρρωστεια την κουπα φετος!!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα στον αγαπητο Διομηδης και σε ολους τους αδελφους μπουρδελιαρηδες ενωσιτες!  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μονο ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεεεε!  :rockon: Πως μας βλεπετε σημερα παιδια? το εχω για ασσο καρφωτο στο στοιχημα  :P :P :P

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παμε να γαμησουμε σημερα, οτι να ναι!!! Πορνες, μπουρδελα, στουντιο, ΠΑΟΚ, call girls, παμε ολα μεσα!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν δεν αρχισει τις μαλακιες παλι και βαλει τον Μπαχα.ας βαλει τον Ισμα μεσα με σκοκο πισω του,αυτη ειναι η θεση του,τι τον βαζει συνεχεια δεξι χαφ,δεν το καταλαβαινω.Ας βαλει και τον Γκερειρο,που με τον εργοτελη εδειξε ανεβασμενος.δεν του κοβεις την φορα ετσι με το να τον εχεις εκτος δεκαοκταδας τον αμεσως επομενο αγωνα απο αυτον που ηταν ο καλυτερος παιχτης!αμαν ρε χιμενεθ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
4-4-2 σε ρομβο θα φτιαξει σημερα ο μαγειρας... επιθετικο διδυμο μπλανκο-σκοκο... για να δουμε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μονο ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεεεε!  :rockon: Πως μας βλεπετε σημερα παιδια? το εχω για ασσο καρφωτο στο στοιχημα  :P :P :P
Οταν θα μάθω ποιούς θα βάλει άμυνα ο αποτυχιμένεθ θα κάνω και γώ την πρόβλεψη μου
ismael στην κορυφή ελευθερο ρόλο απο πίσω σκόκο δεξιά μπέρνς χάφ γκερειρεο και βλεπουμε
Ακους ρεεεεεεεεεεεεεεε η να στο ζωγραφίσω χιμένεθ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οταν θα μάθω ποιούς θα βάλει άμυνα ο αποτυχιμένεθ θα κάνω και γώ την πρόβλεψη μου
ismael στην κορυφή ελευθερο ρόλο απο πίσω σκόκο δεξιά μπέρνς χάφ γκερειρεο και βλεπουμε
Ακους ρεεεεεεεεεεεεεεε η να στο ζωγραφίσω χιμένεθ  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Δελλα Ματεος να βαλει που τα πηγαν πολυ καλα.Μανωλας ας μεινει και λιγο εξω.Τον εχει κανει μαγκα η ΑΕΚ,για μενα αμυντικος για ομαδα Β εθνικης.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δελλα Ματεος να βαλει που τα πηγαν πολυ καλα.Μανωλας ας μεινει και λιγο εξω.Τον εχει κανει μαγκα η ΑΕΚ,για μενα αμυντικος για ομαδα Β εθνικης.
:thumbsup: ακριβώς γι'αυτό το ανέφερα

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ετσι μπραβο, μανωλας οχι πανω απο Β εθνικη!!! μην πω για Γ!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Διαβαζω οτι τον μανωλα τον εχει για δεξι μπακ σημερα  :priest:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Α ετσι ε?? Δεν κανει αυτος ρε!! κι μενα αν με λεγαν Μανωλα ή Μαυρο θα μουν βασικος σημερα!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εχει ταλεντο για στοπερ ο Μανωλας μη λεμε και οτι θελουμε,αλλα θελει πολλα ψωμια ακομα για να φτασει στο επιπεδο του Στελαρα... για βασικος σε ορισμενα ματς και γενικα να τον εχουμε στο ροστερ μια χαρα ειναι.

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δεν μ αρεσει η φατσα του απλα!! δεν μου αρεσει το βλεμμα του. Ας παει αλλου, οχι στην ΑΕΚ!! Αλλου, να μην ειναι Μανωλας και μετα να δουμε!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο μικρός Μανωλάς είναι ένας καλός αμυντικός στην ηλικία που είναι τώρα, που αν δουλέψει πολύ και βάλει και το κεφάλι κάτω και κλείσει και τ αυτιά του σύντομα θα μπορέσει να πάει σε μια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού. Ας πάρει για παράδειγμα τον Παπασταθόπουλο, που πήγε στην Τζένοα και από εκεί στη Μίλαν (αν και έκανε λάθος για μένα που πήγε εκεί γιατί απλά έχει άλλους παίκτες μπροστά του και δύσκολα θα μπορέσει να καθιερωθεί). Απλά δε ξέρω για τον Μανωλά τι συμβουλές του δίνουν από το σπίτι. Πάντως ο μικρός πέρσι όταν του δώθηκε η ευκαιρία από τον Ντούσαν (και αυτό έγινε γιατί στην ΑΕΚ είχαν ξεμείνει από αμυντικούς) τα πήγε μία χαρά. Τώρα για τη φάτσα του και τα σχετικά τι να πω. Γούστα είναι αυτά. Τώρα για το σύστημα εγώ επειμένω πως από την στιγμή που στην ΑΕΚ έχουμε έλλειψη επιθετικών το σύστημα που της ταιριάζει τώρα καλύτερα είναι το 4-4-1-1 με τις διάφορες παραλαγές του. Με κορυφή Μπλάνκο (ή Λύμπε και αλλαγή Μπάχα) και πίσω Σκόκο (ή Λύμπε). Στα χαφ μπορούν να παίξουν Ντίοπ, Μάκος, Καφές και Γκερέιρο ή Λαγός. Πάντως το 4-4-1-1 μπορεί αναλόγως την κατάσταση να γίνει εύκολα 4-2-3-1- ή το ακόμα καλύτερο για μένα 4-3-3.
Εγώ θέλω δω παντως εκτός από νίκη και λίγη μπαλίτσα ρε παιδιά....Δεν αντέχεται εδώ στα ξένα το τσούκου τσούκου μπολ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ας κανουμε τη νικη και για μπαλιτσα βλεπουμε...  :P

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρ αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom