Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σοβαρά τώρα,

Σε τι ακριβώς χρειάζεται ένα μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία για να έχεις πάγκο στη λαχαναγορά; Δεν πήγαινες τουλάχιστον εδώ να μπορείς να συνεννοείσαι και με τα brussells sprouts;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Brussels+sprouts+01.jpg

Βέβαια, είσαι πιο κουτός και από τα λάχανα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φιλολογος της πουτσας για πισοκωλητα οι γυφτοι τον ξεσκιζουν στην λαχαναγορα !!!  :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σοβαρά τώρα,

Σε τι ακριβώς χρειάζεται ένα μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία για να έχεις πάγκο στη λαχαναγορά; Δεν πήγαινες τουλάχιστον εδώ να μπορείς να συνεννοείσαι και με τα brussells sprouts;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Brussels+sprouts+01.jpg

Βέβαια, είσαι πιο κουτός και από τα λάχανα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

αλητακο....δεν  ντρεπεσαι;....δειξε τον πρεπον σεβασμο στον αποφοιτο τ Göttingen  :grin: :grin:

πς alle zusammen

Terrell Castle

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

αλητακο....δεν  ντρεπεσαι;....δειξε τον πρεπον σεβασμο στον αποφοιτο τ Göttingen  :grin: :grin:

πς alle zusammen

Mέιτ, ελπίζω να προλάβει να έλθει η απάντηση μου πριν με μιουτάρουν  :grin:. Τελείωσαν και οι Terrell που ξέρω  :grin:

Μα, ξέρεις κάτι; Μπαίνει στο θρεντ των φίλων της ΑΕΚ και τους αποκαλεί "φτωχούς, αμόρφωτους, αγράμματους"...
Δεν φταίω εγώ αν επεμβαίνω
princevaliant.jpg

:grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν αδέρφια τέλος με τα  :offtopic: :d-spam:
Σας παρακαλώ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ δεν έχει με ποιόν να μιλήσει μην του απαντάτε
Ολοι ξέρουν το ποιόν του εδώ μέσα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Διομήδη, θα σβήσω τα μηνύματα που έχω γράψει  :thumbsup:
Δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να ζητήσω κατι τέτοιο αφού δεν είναι επι προσωπικού
Απο κει και πέρα ο καθείς κάνει όπως καταλαβαίνει
Μην γίνουμε σαν το θρεντ των βάζελων που επι τρείς ώρες σήμερα πέφτανε γαμωμανούλες και δεν τους σταμάτησε κανείς,ξεφτίλα είναι δεν λέει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια μου Καλημέρα [move]ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ[/move]
Κίνηση για την ΑΕΚ
Επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ (όπως οι κκ.σκοτεινός,ναύαρχος,master,alani,terrell,διομήδης και λοιποί) επιδιώκουν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην ομάδα
Ενδιαφέρον από επιφανείς οικονομικά φίλους της ΑΕΚ, που θα ενδιαφερόντουσαν υπό προϋποθέσεις να εμπλακούν με τα κοινά της αγαπημένης τους ομάδας αποκαλύπτει η εφημερίδα «Score». Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα επιδιώξουν ραντεβού απευθείας με τον Πέτρο Παππά (αν δεν έχει γίνει, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται) προκειμένου να δουν αν οι δικές τους ιδέες για την ΑΕΚ, μπορούν να υλοποιηθούν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, συζητάει ευχαρίστως αυτό το θέμα και θα έδειχνε μεγάλη προθυμία αν τελικά ευδοκιμούσε αυτό το σενάριο. Όσο για το ποιοι είναι αυτοί; Η εφημερίδα τονίζει πως λόγω του ότι δεν επιθυμούν την δημοσιότητα προτιμάνε να κρατήσουν την ανωνυμία τους, καθώς μόνο τους μέλημα είναι η βοήθεια της ΑΕΚ και όχι η προβολή τους. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, όλα τα παραπάνω είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα
ππηγή:aek365.gr

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αlani για σένα  ;)
Με αυτό το μουνί δίπλα σου δεν μπορεί κάθε μέρα καλή μέρα θαναι  :dancing:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

αλητακο....δεν  ντρεπεσαι;....δειξε τον πρεπον σεβασμο στον αποφοιτο τ Göttingen  :grin: :grin:

πς alle zusammen
ελα βρε τεχνοκρατη της πουτσας
τραβα φτιαξε κανα μπιντε ρε ΑΜΟΡΦΩΤΕ,τραβα να μετρησεις τα μπετα ρε παπαρα
με την κριση που μαστιζει ολη την ευρωπη σε λιγο σε κοβω να φτιαχνεις μακετες και να τις πουλας σε πτυχιακους φοιτητες
φτωχαδακι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Mέιτ, ελπίζω να προλάβει να έλθει η απάντηση μου πριν με μιουτάρουν  :grin:. Τελείωσαν και οι Terrell που ξέρω  :grin:

Μα, ξέρεις κάτι; Μπαίνει στο θρεντ των φίλων της ΑΕΚ και τους αποκαλεί "φτωχούς, αμόρφωτους, αγράμματους"...
Δεν φταίω εγώ αν επεμβαίνω
princevaliant.jpg

:grin:
καλα ρε μαλακα
ποτε προλαβες ολες τις ψωλες ρε μπαγασακο
αληθεια που σε καρφωνουν;
στην τετραπερατη γκαρσονιερα σου στην φτωχογειτονια του τσελσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φτωχοπουστα τελειωμενη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν σπουδασα προκειμενου να εργαστω πανω σε αυτο
αλλα γιατι το γουσταρα πραγματικα
σαν και σενα φτωχοπουστα ειμαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οτι και να κανεις στο πουστονησο
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ
βαλτο καλα στο σκατομυαλο σου
α...και που σαι ουτε μπουφετζης ειμαι ουτε μπαρμαν
αντε τελος
καλο βραδυ μωρο μου
αφου δεν εισαι μπαρμαν και μπουφετζης τοτε τραβελι εισαι τυπε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επιτελους κατι κουνιεται αδελφια.μετα τον Κανουτε,κλεινουμε Ριμπερι,Πατο,Τερι,ως γνωστον εχει κλεισει ο Ακινφεεβ οταν ηρθε για τον αγωνα με τον Παοκ,κατι ακουγεται για Σερχιο Ραμος,Ντανι Αλβες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τρεις αγωνιστικές για το μουνάκι τον  Ριέρα
Εφέσιμη η ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή στον Ισπανό για το άνανδρο χτύπημα στον Καφέ  :jerking:
Τρείς αγωνιστικές είναι, σε πρωτόδικη τουλάχιστον φάση, η τιμωρία στον Σίτο Ριέρα για το χτύπημα εκτός φάσης στον Παντελή Καφέ. Η ποινή είναι εφέσιμη και πλέον ο Πανιώνιος θα ζητήσει τη μείωση της. Ο Ριέρα κατά την απολογία του υποστήριξε πως υπήρξε μια απλή απώθηση αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του. Με το βίντεο να δείχνει ξεκάθαρα πως ο Ριέρα χτύπησε από πίσω τον Καφέ ήταν μάλλον δύσκολο να σταθεί αυτό το επιχείρημα. Ο Ριέρα θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Λάρισα εκτός αν βέβαια αυτή μειωθεί.
πηγή:aek365.gr

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τρεις αγωνιστικές για το μουνάκι τον  Ριέρα
Εφέσιμη η ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή στον Ισπανό για το άνανδρο χτύπημα στον Καφέ  :jerking:
Τρείς αγωνιστικές είναι, σε πρωτόδικη τουλάχιστον φάση, η τιμωρία στον Σίτο Ριέρα για το χτύπημα εκτός φάσης στον Παντελή Καφέ. Η ποινή είναι εφέσιμη και πλέον ο Πανιώνιος θα ζητήσει τη μείωση της. Ο Ριέρα κατά την απολογία του υποστήριξε πως υπήρξε μια απλή απώθηση αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του. Με το βίντεο να δείχνει ξεκάθαρα πως ο Ριέρα χτύπησε από πίσω τον Καφέ ήταν μάλλον δύσκολο να σταθεί αυτό το επιχείρημα. Ο Ριέρα θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Λάρισα εκτός αν βέβαια αυτή μειωθεί.
πηγή:aek365.gr

Αν ηταν παιχτης του γαυροβαζελου θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα... εδω οι γαυροι εφαγαν μονο μια αγωνιστικη!!! Απιστευτα πραγματα... αν ηταν η αεκ στη θεση του γαυρου το λιγοτερο με 3 αγωνιστικες χωρις φιλαθλους θα ετρωγε.  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ηταν παιχτης του γαυροβαζελου θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα... εδω οι γαυροι εφαγαν μονο μια αγωνιστικη!!! Απιστευτα πραγματα... αν ηταν η αεκ στη θεση του γαυρου το λιγοτερο με 3 αγωνιστικες χωρις φιλαθλους θα ετρωγε.  :headbang:
αν ηταν ο Ριερα του γαυρου,αντι για τον Ριερα του νεου πανιωνιου,θα τιμωρουσαν τον Καφε,γιατι δεν σταθηκε να την φαει,και τον δυσκολεψε.(πλακα κανω.) :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αν ηταν ο Ριερα του γαυρου,αντι για τον Ριερα του νεου πανιωνιου,θα τιμωρουσαν τον Καφε,γιατι δεν σταθηκε να την φαει,και τον δυσκολεψε.(πλακα κανω.) :grin:
Τί πλάκα ρεεεεεεεεεεεεε πολύ σωστά το έθεσες  :thumbsup:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν ηταν ο ριερα του γαβρου θα εδινε κοκκινη στο καφε για θεατρινιστικο πεσιμο! :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αν ηταν παιχτης του γαυροβαζελου θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα... εδω οι γαυροι εφαγαν μονο μια αγωνιστικη!!! Απιστευτα πραγματα... αν ηταν η αεκ στη θεση του γαυρου το λιγοτερο με 3 αγωνιστικες χωρις φιλαθλους θα ετρωγε.  :headbang:
:jerking: :jerking: :jerking:

Για το ντου στον Μπάγεβιτς στην Καλλιθέα, πόσες αγωνιστικές έφαγες;

Αν ηταν ο ριερα του γαβρου θα εδινε κοκκινη στο καφε για θεατρινιστικο πεσιμο! :2funny:
Όπως δόθηκε στο Λέτσο για την Καραγκουνιά στον Τοροσίδη.
Που αμέσως πριν του την "πέσει" ο Τόρο, παραλίγο να του σπάσει το πόδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom